Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Ahmmed

#26 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Ahmmed »

karanana wrote:
Hypo-Alpe-Adria wrote:Apro pro ove teme.
Ja sam za jednoglasan zaključak: primiti iranke, a muškarce vratiti da dižu tu revoluciju.
Ta nećemo još i to raditi za njih.
da je ljubav i sex podforum ili bez cenzure, sad bi ja dao komentar a pro pro rijeci dizati, dizanje....
Gledaj, bolan ne bio, slike na linku što sam postavio :) 83 % , za ženit, namah :D
karanana

#27 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by karanana »

Ahmmed wrote:
karanana wrote:
Hypo-Alpe-Adria wrote:Apro pro ove teme.
Ja sam za jednoglasan zaključak: primiti iranke, a muškarce vratiti da dižu tu revoluciju.
Ta nećemo još i to raditi za njih.
da je ljubav i sex podforum ili bez cenzure, sad bi ja dao komentar a pro pro rijeci dizati, dizanje....
Gledaj, bolan ne bio, slike na linku što sam postavio :) 83 % , za ženit, namah :D
ma pregledo sam bolan. gledo sam ja i prije ovaj slide show. nije mi jasno kako im se ne dize revolucija kad vide sve ovo.
Ahmmed

#28 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Ahmmed »

Ma, stalno je kod njih revolucija 8-)
arzuhal

#29 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by arzuhal »

Ovo dovest u BiH!?
bingov buraz wrote:Image
Ovaku nekulturu i uništavanje žive ograde i nepoštivanje tih nakih zelenih površina nisam zapamtio otkad sam parkir'o na naku ledinu na Alipašinom, pa mi kaznu prikačiše...
Ne trebaju nam take nesavjesne...
Ahmmed

#30 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Ahmmed »

arzuhal wrote:Ovo dovest u BiH!?
bingov buraz wrote:Image
Ovaku nekulturu i uništavanje žive ograde i nepoštivanje tih nakih zelenih površina nisam zapamtio otkad sam parkir'o na naku ledinu na Alipašinom, pa mi kaznu prikačiše...
Ne trebaju nam take nesavjesne...
Pa, ne budi nakraj srca-....Još je mlada i zelena, ima vakta, naučit će....
bingov buraz

#31 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by bingov buraz »

Tema je svakako cirkus,koja ce to budala kod nas bjezati :mrgreen:
ali to nije razlog da se jos malo ne uziva u perzijskoj ljepoti :mrgreen:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
bogoljub

#32 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by bogoljub »

Iako je tema otišla tamo gdje je i trebala otići tj. u Zezaciju i Šprdnju. Ipak mislim da je postavljać imao neke druge namjere čim je u jedan koš strpao Iraq i Iran i to na podforumu Politika!
Možda i griješim!
Možda je samo dovoljno ne informisan!
karanana

#33 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by karanana »

i kada uzmemo prijedlog postavljaca da iste smjestimo u hercegovinu istocnu i zapadnu gdje su vecina srbi i hrvati, mislim da mozemo da skontamo originalnu poentu teme.
ali nek smo je skrenuli dok nas ne ugase.
pengpeng

#34 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by pengpeng »

Ma ko ce da gasi, niko ne smije da nas bije osim nase milcije. :lol:
arzuhal

#35 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by arzuhal »

Trebamo otvorit vrata Iraku, Iranu, Afganistanu...Baciš pogled, za nekih 20 godina, sa nekog uzvišenja, a ono se ispod presijavaju polja maka u svim nijansama crvene...tamo negdje u modroj daljini - nuklearna postrojenja za nako obogaćivanje...tišina odsvakle, rahatluk, jer je baš potpisano primirje i prekid petogodišnjeg sunitsko-šiitskog sukoba u dolini Spreče...Pod sankcijama smo EU, USA, Mikronezije i Okeanije...Imamo razvijene odnose sa Kinom, zbog proaktivnog djelovanja Kineske Komunističke Partije BiH i njihove dijaspore...Srbi u RS-u ..bu majku svima što se navakat ne ocjepiše...
Skijash

#36 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Skijash »

Što se tiče teme, možemo poslužiti kao tranzit, nema ovdje zaustavljanja. Ne zato što mi smetaju, nego zato što će im trebati par sati ili dana da shvate u kakvom smo tek mi zajebu. Još će nam iz sažaljenja, dok se budu spremali da nastave put ka Berlinu i Malmeu, dati i nešto siće.

A što se tiče Iranki, ima boljih Bosanki.
Šunj

#37 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Šunj »

karanana wrote:i kada uzmemo prijedlog postavljaca da iste smjestimo u hercegovinu istocnu i zapadnu gdje su vecina srbi i hrvati, mislim da mozemo da skontamo originalnu poentu teme.
ali nek smo je skrenuli dok nas ne ugase.
Zaboravio si i Posavinu.

Ali to su dijelovi BiH gdje ima najvise napustenih sela i kuca, a ljudima samo treba pomoci da se smjeste do njihovog povratka kucama, a i valja obnoviti' poruseno i popaljeno.
Ahmmed

#38 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Ahmmed »

arzuhal wrote:Trebamo otvorit vrata Iraku, Iranu, Afganistanu...Baciš pogled, za nekih 20 godina, sa nekog uzvišenja, a ono se ispod presijavaju polja maka u svim nijansama crvene...tamo negdje u modroj daljini - nuklearna postrojenja za nako obogaćivanje...tišina odsvakle, rahatluk, jer je baš potpisano primirje i prekid petogodišnjeg sunitsko-šiitskog sukoba u dolini Spreče...Pod sankcijama smo EU, USA, Mikronezije i Okeanije...Imamo razvijene odnose sa Kinom, zbog proaktivnog djelovanja Kineske Komunističke Partije BiH i njihove dijaspore...Srbi u RS-u ..bu majku svima što se navakat ne ocjepiše...

Koliko bi tek onda imali članova Predsjedništva......I šiije i sunije bi morali zaračunat obaška! I računam da bi Dodika stigla kletva: daBogda bio gradonačelnik Teherana....Izgrađenog negdje na potezu Kalinovik -Bileća, il možda bolje, u Popovom Polju....Ne bih ja Kineze u komuniste...MoRe bit tobe doJdu, pa nam u Dnevniku bude išla i ovakva vijest: danas je reisu-l-ulema IZ BiH , dr. Liu ef. Xin Lu,posjetio novoizgrađeni islamski centar u Laktašima.......
Maraschino

#39 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Maraschino »

je li pise gdje kada pocinju dolaziti... :-)

da ono...hm...spremimo docek... :roll: :-) pa razvrstavanje pa... :-) :D
felipe kajetano

#40 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by felipe kajetano »

Nemojte ljudi k'o Boga vas molim...post mi tek poceo a poGanstine mi vec na umu...tako znaci @bingov brate :-D
HAVANA

#41 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by HAVANA »

:shock:
felipe kajetano

#42 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by felipe kajetano »

HAVANA wrote::shock:
Nemoj nista :shock: vec se tuSpasi za nesto..ako preferiras zene sa trbušcicem preporucujem Etiopljanku :D
sexstranka

#43 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by sexstranka »

Ih.imaju gdje i doci u zemlju koja je tri puta gora od Irana...
Kod nas se ne zna ni tko pije, a tko placa..dok u Iranu se itekako zna :mrgreen:
Oni bjeze u zemlje gdje je dobra "socijala" :run: a nasa drzavica je daleko od toga.....
Primamo mi i tako, i tako..turaju nam sa sviju strana :dance:
Šunj

#44 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Šunj »

Trebamo prosiriti zelenilo, posaditi nove biljke i biljcice, a socijalu ce neko platiti. Dal' nafta, dal' mak, bitno je da se plati. :thumbup: :sax: :faraon1:

Image
UEco

#46 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by UEco »

:sax: ;ali samo Forum :)
Šunj

#47 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Šunj »

Ovdje su se neki smijali, a neki su i bili, i jos su, veoma zabrinuti za nasu domovinu, ali ja sam imao pravo, jer prihvat pocinje:

Code: Select all

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/100218011
Da li je ovo najava masovnog povratka nasih ljudi u domovinu?

Odluka je donesena :bih:
Ediz Bahtiyaroglu novi bh. reprezentativac
Ediz Bahtiyaroğlu (Edis Bahtijarević), nogometaš čiji su roditelji porijeklom iz BiH, iako je igrao za mladu reprezentaciju Turske, odlučio je obući dres naše A reprezentacije.
Turski mediji pišu da je 24-godišnji odbrambeni igrač Ankaraspora tu odluku donio nakon poziva selektora Safeta Sušića.

Za mladu selekciju Turske u sezoni 2006./2007. ovaj 1,90 metara visoki igrač nastupio je 11 puta i postigao jedan gol.

On bi odabranoj ekipi bh. selektora trebao pomoći u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012.

Edis je rođen 2. januara 1986. u Bursi. Trenutno igra centralnog braniča u turskom Ankarasporu. Sušić ga je prvi put kontaktirao prošlog mjeseca, baš kao i Sašu Papca.

Image
Last edited by Šunj on 18/02/2010 13:00, edited 1 time in total.
karanana

#48 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by karanana »

sladak djecak. ali su mi one iranke ipak malo bolje.
Šunj

#49 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Šunj »

:sax:
Sestro, vracaj se u Bosnu!

Image
Prozor

#50 Re: Prihvat izbjeglih iz Irana i Iraka

Post by Prozor »

Šunj wrote:Cujem da BiH otvara granice za prihvat izbjeglica iz Palestine, Iraka i Irana. Pa kad je tako nesto Amerika mogla da uradi 1980-te i primila hiljade Iranaca, koji su danas gradani Amerike, uvazeni doktori i profesori, imaju svoje firme, placaju poreze, itd., zasto BiH ne moze da uradi isto jer ima puno napustenih sela i kuca po citavoj Bosni I Hercegovini, i mislim da je to dobra ideja. Ove ljude treba naseliti u Hercegovinu, posebno Stolac, Ljubinje, Trebinje, zatim u Posavinu, u Brcko, Samac, Derventu, i Bosanski Brod.
niposto! jos nam i oni trebaju pored ovakvog buckurisa.....
Post Reply