Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tritacke wrote:Naravno da u politici nikada nista nije slucajno. Film iz TRnova je pusten da bi se javnost u SRbiji pripremila za izrucenje Mladica. Logicno zar ne?
Iz prve ruke... nema nikakve frke u Beogradu... Ne razumem zasto je nekome, sem politicarima i Srebrenicanima toliko bitno da li se ovaj predao ili ne...
Da, Srebrenica je zapravo na drugoj planeti, a ne u BiH.
Da li ti je jasna definicija i znacenje pravde?
tritacke wrote:Naravno da u politici nikada nista nije slucajno. Film iz TRnova je pusten da bi se javnost u SRbiji pripremila za izrucenje Mladica. Logicno zar ne?
Iz prve ruke... nema nikakve frke u Beogradu... Ne razumem zasto je nekome, sem politicarima i Srebrenicanima toliko bitno da li se ovaj predao ili ne...
Još da jim kojim slučajem ispane iz avta tamo neđe kod izbjegličkih logora unesrečenih žena istočne bosne pa da mu one odrede kaznu i ugovor za O.F.K SCHEVENNINGEN Kako bi bio to kratak ugovor.Odsad dajem uvijek na pobjedu protivnika gore pomenutog kluba
Ja cuo da su ga Amerikanci uzeli sebi, da im pomogne u ratu u Iraku, jer se on razumije u borbe sa mudzahedinima.
To mi rece kolega koji radi na CNN-u.
JFK wrote:Ja cuo da su ga Amerikanci uzeli sebi, da im pomogne u ratu u Iraku, jer se on razumije u borbe sa mudzahedinima.
JFK wrote:Ja cuo da su ga Amerikanci uzeli sebi, da im pomogne u ratu u Iraku, jer se on razumije u borbe sa mudzahedinima.
izdat' ce mu i knjigu ... Pucanje Civilima u Ledja For Dummies ...
ma ja bi uveo logore ko u sibiru za njih samo neznam gdje bih ih smjestio.rusi nedaju da im bracu pate na njihovoj zemlji pa moramo iznać neku alternativu.mozda da ih u olovo stavimo?
Frutek wrote:Pa dobro ljudi, šta se sad dešava? Jel hapse kurvinog sina?
Evo gledam na sajtu B92 i ne vidim ništa sličnog sadržaja, ali ako se i CNN nacrto u Beogradu, nešto se dešava aa?!
Ja bi štedio riječi poput "kurvin"jer to ne govori o Mladiću nego o tebi a on će u Hag kada odluče oni koji su mu dali zeleno svjetlo da krene putem koji je krenu a nećeš vjerovati da ta odluka treba da padne negdje daleko od Balkana.
Pretpostavljam da tebi hapsenje Mladica znaci mnogo u zivotu. Ok. Meni ne znaci nista vise nego bilo kom normalnom gradjaninu ove zemlje. Da je uslovljeno sankcijama znacilo bi mi mozda i vise nego tebi. Ovako, zanima me samo profesionalno i to je sve.
Molim te definisi mi pravdu.
Pretpostavljam da tebi hapsenje Mladica znaci mnogo u zivotu. Ok. Meni ne znaci nista vise nego bilo kom normalnom gradjaninu ove zemlje. Da je uslovljeno sankcijama znacilo bi mi mozda i vise nego tebi. Ovako, zanima me samo profesionalno i to je sve.
Zar hapšenje Mladića i proces protiv njega ne predstavlja već određenu sankciju.??????????
Ne, ukoliko nije uslovljena integracijom BiH u EU i medjunarodnom pomoci. Sad, zavisi sta podrazumevas pod sankcijama.
Jedna stvar je jako losa za sve buduce generacije na ovim prostorima, to sto se gospoda poput Mladica, Karadzica i Gotovine smatraju herojima. Dok god su na slobodi predstavljaju potencijalnu opasnost da se mladi identifikuju s njima prihvatajuci ono sto su radili za pravedno i ispravno sto vodi novoj nesreci. E to je razlog zbog kog bi trebalo mnoge da boli briga da se u BiH, Hrvatskoj i Srbiji pohapsi bagra i da se konacno ustanove neke nove, normalne vrednosti.
Ne, ukoliko nije uslovljena integracijom BiH u EU i medjunarodnom pomoci. Sad, zavisi sta podrazumevas pod sankcijama.
Jedna stvar je jako losa za sve buduce generacije na ovim prostorima, to sto se gospoda poput Mladica, Karadzica i Gotovine smatraju herojima. Dok god su na slobodi predstavljaju potencijalnu opasnost da se mladi identifikuju s njima prihvatajuci ono sto su radili za pravedno i ispravno sto vodi novoj nesreci. E to je razlog zbog kog bi trebalo mnoge da boli briga da se u BiH, Hrvatskoj i Srbiji pohapsi bagra i da se konacno ustanove neke nove, normalne vrednosti.
tritacke wrote:Ne, ukoliko nije uslovljena integracijom BiH u EU i medjunarodnom pomoci. Sad, zavisi sta podrazumevas pod sankcijama.
Pa dok postoji mmit o njihovoj neuhvatljivosti normalno je da će biti heroji, potrebno je da im se stane u kraj i da prođe malo vremena pa da se to zaboravi.
Ako ti mislis da ubice, kradljivci i ostali krupni i sitni kriminalci trebaju ostati slobodni nakon sto pocine svoja nedjela, bojim se da 5000 godina civilizacije kod tebe bas i nisu ostavile nekog traga
Svakom normalnom gradjaninu ove zemlje trebalo bi biti jako vazno da Ratko Mladic i svi ostali ratni zlocinci budu sto prije sudjeni i osudjeni.
Ako nista drugo, kad krivica i osuda za ratne zlocine nije individualizovana, onda vrlo brzo, u najboljoj balkanskoj tradiciji, preraste u kolektivnu i onda sluzi kao izvanredno sjeme za buduce ratove.
Hmmm....
Prenj, ne moras da prepisujes ono sto sam ja vec napisala i pri tom te nisam vredjala ni jednog trenutka.
Iscitaj moj prethodni post i videces da u sustini mislimo isto.