http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=44
Evo nas. Ma ništa reći, mi sad likujemo..luciferino wrote:Ma nismo mi iznenađeni. Mi ovdje samo povraćamo.
Nego, gdje su oni što ga brane? Mene više interesuje šta će sada reći.
Jah, što ćete se najesti sladoleda. Dabogda se usrali od njega. Salmonele KarajlićAbu FEED el-Castro wrote:Evo nas. Ma ništa reći, mi sad likujemo..luciferino wrote:Ma nismo mi iznenađeni. Mi ovdje samo povraćamo.
Nego, gdje su oni što ga brane? Mene više interesuje šta će sada reći.
A što bolan majku ?!reG wrote:A i taj Hilmo se puno razlikuje i puno je bolji od ovog gada, nema sta._BosanaC wrote:Jedva cekam Radoncicevo objasnjenje svega ovoga![]()
A jos vise jedva cekam da vidim kako ce narod opet popusiti foru i jos sutra poceti pljuvati Oslobodjenje, Hilmu (i naravno Lagumdziju) jer se drznuse dirnuti u Jednog i Jedinog
Ne mogu da ti kazem zbog cega. To sve treba pobit, majku li krepanu obojici.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto volim kad mogu reci 'Jesam li ja rek'o!'reG wrote:A i taj Hilmo se puno razlikuje i puno je bolji od ovog gada, nema sta._BosanaC wrote:Jedva cekam Radoncicevo objasnjenje svega ovoga![]()
A jos vise jedva cekam da vidim kako ce narod opet popusiti foru i jos sutra poceti pljuvati Oslobodjenje, Hilmu (i naravno Lagumdziju) jer se drznuse dirnuti u Jednog i Jedinog
Ne mogu da ti kazem zbog cega. To sve treba pobiti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma treba tako. Za motike pa ...Abu FEED el-Castro wrote:A što bolan majku ?!reG wrote:A i taj Hilmo se puno razlikuje i puno je bolji od ovog gada, nema sta._BosanaC wrote:Jedva cekam Radoncicevo objasnjenje svega ovoga![]()
Ne mogu da ti kazem zbog cega. To sve treba pobit, majku li krepanu obojici.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta si rek`o, mislim sta je sef Zlaja rek`o? Je l` bolan?!_BosanaC wrote:Sto volim kad mogu reci 'Jesam li ja rek'o!'reG wrote:A i taj Hilmo se puno razlikuje i puno je bolji od ovog gada, nema sta._BosanaC wrote:Jedva cekam Radoncicevo objasnjenje svega ovoga![]()
Ne mogu da ti kazem zbog cega. To sve treba pobiti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znao sam da je Zlaja krivreG wrote:Sta si rek`o, mislim sta je sef Zlaja rek`o? Je l` bolan?!_BosanaC wrote:Sto volim kad mogu reci 'Jesam li ja rek'o!'reG wrote: A i taj Hilmo se puno razlikuje i puno je bolji od ovog gada, nema sta.Ne mogu da ti kazem zbog cega. To sve treba pobiti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reko je: kad ti Hare sljedeci put bude isko guice, trazi malo vise...reG wrote:Sta si rek`o, mislim sta je sef Zlaja rek`o? Je l` bolan?!_BosanaC wrote:Sto volim kad mogu reci 'Jesam li ja rek'o!'reG wrote: A i taj Hilmo se puno razlikuje i puno je bolji od ovog gada, nema sta.Ne mogu da ti kazem zbog cega. To sve treba pobiti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj ni cekat... odmah me lansiraj.
FX900 wrote:Nije "gluvim" već gluhim. A barut nam i ne treba. U zadnjih 17 godina mi na Balkanu smo postali experti za hladno oružje. Motika je ipak hladno oružje, zar ne?Fair Life wrote:Jasta... gluvim barutom.FX900 wrote:Ma treba tako. Za motike pa ...![]()
![]()