Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
- Bosanski_kralj
#51 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Molio bi te srpske junake, da se dođu postrojti negdje oko Bihaća, lahko se među svojima postrojavati
-
lucretiaMF
#52 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
htjedoh procitati ovo o postrojavanju cetnika u srebrenici, 2 od 3 napisane stranice govore o sarajevu. ne kontam vas. i malo bl, da ne zaboravim. i tako uvijek....svaka tema (politicka) 
- karanana
#53 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
pa naravno jer jedino sarajevo moze nesto uciniti povodom ovoga a sarajevo suti.lucretiaMF wrote:htjedoh procitati ovo o postrojavanju cetnika u srebrenici, 2 od 3 napisane stranice govore o sarajevu. ne kontam vas. i malo bl, da ne zaboravim. i tako uvijek....svaka tema (politicka)
- Vaso
#54 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
jeblo te sarajevo. ti ko da se prespavo zadnjih 15 god.
zbog ljepse i zajednicke buducnosti, zbog primjera, trebalo bi 12.7. proglasit danom zalosti, trg Alije Izetbegovica preimenovat u trg cara Dusana,vratit stanove cetnicima koji su granatirali grad (vratila im je i hrvatska, kurcinu) izvinjavat se jer smo htjeli stvorit dzamahiriju, pocinili masovni harakiri u srebrenci i td.
zbog ljepse i zajednicke buducnosti, zbog primjera, trebalo bi 12.7. proglasit danom zalosti, trg Alije Izetbegovica preimenovat u trg cara Dusana,vratit stanove cetnicima koji su granatirali grad (vratila im je i hrvatska, kurcinu) izvinjavat se jer smo htjeli stvorit dzamahiriju, pocinili masovni harakiri u srebrenci i td.
- mensurbh
#55 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Pobit ih sve!
- vee-jay
#56 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
hohoho, ja taman sto se htio izviniti za skretanje sa teme kad ono vidi vidi: fasizam deluxe. izvinite, al' radije skrecem sa teme nego da vodim diskusiju koja dozvoljava ovakve izjave...mensurbh wrote:Pobit ih sve!
- karanana
#57 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
i ja cu otici sa teme, radije nego diskutovati sa ljudima koji ne znaju ni citati a ne voditi normalan razgovor.Vaso wrote:jeblo te sarajevo. ti ko da se prespavo zadnjih 15 god.
- StLouis
#58 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
pici wrote:
Skup cetnika u Srebrenici
Postao/la komeba dana 12/07/2007 18:35
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... t=39602%22
evo jos malo se progoglalo![]()
ovo svaka cast
a vidi ovom zdesna njuske
-
klixober
#59 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Evo potvrdise na vijestima da ce 12.07. RS obiljeziti stradanje Srba u Podrinju i to bas u Srebrenici.Ocekuje opet uniformisane cetnike,kao i prosle godine.
ZASTO 12.07. U SREBRENICI MILORADE? ZASTO?
-
popajic
#60 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Sto pitas kad znas odgovor?Postao/la komeba dana 09/07/2008 19:08
Evo potvrdise na vijestima da ce 12.07. RS obiljeziti stradanje Srba u Podrinju i to bas u Srebrenici.Ocekuje opet uniformisane cetnike,kao i prosle godine.
U demokratiji na nas nacin sve moze.Cetnici ponovo i to na ovakav dan u Srebrenici-i to moze.
Zabrana profashistickih org.- e,to ne moze da se izglasa!
Stvarno bruka do bruke.Propast one najbazicnije ljudskosti.
-
klixober
#61 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Znam ja odgovor...zele relativizirati i negirati genocid u Srebrenici.Ali ne mogu da shvatim tu nepravdu,da ce nesmtano opet hodati u cetnickim uniformama 12. jula po Srebrenici.I kome da se tuzis? Cak je i Miroslav Lajcak najavio svoj dolazak.popajic wrote:Sto pitas kad znas odgovor?Postao/la komeba dana 09/07/2008 19:08
U demokratiji na nas nacin sve moze.Cetnici ponovo i to na ovakav dan u Srebrenici-i to moze.
Zabrana profashistickih org.- e,to ne moze da se izglasa!
Stvarno bruka do bruke.Propast one najbazicnije ljudskosti.
-
popajic
#62 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Pa,u tome i jeste sav jad i bijeda.Zar bi dolazilo do ovoga u jednoj normalnoj drzavi?@komeba
Znam ja odgovor...zele relativizirati i negirati genocid u Srebrenici.Ali ne mogu da shvatim tu nepravdu,da ce nesmtano opet hodati u cetnickim uniformama 12. jula po Srebrenici.I kome da se tuzis? Cak je i Miroslav Lajcak najavio svoj dolazak.
I nigdje reakcija ovih "nasih"buzdovana.Gdje je sad Bakir ili bilo koji drugi grlati kvazi politicar?
Sto ce Lajcak dolaziti? Da u prisustvu cetnika oda postovanje stradalim od tih istih cetnika !!!!
Stvarno mi se povraca!
-
klixober
#63 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Lajcak ce "kao" doci da oda pocast srpskim zrtvama,a Mile je najavio "kao" da nece biti provokacija(valjda misli na uniformisane cetnike).Pa i sam datum odrzavanja tog skupa je relativiziranje i negiranje genocida u Srebrenici i ruganje prezivjelima.
-
mate bosnjak
#64 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Posto mi je tema zakljucana ,da ponovim-Do nas je!
Ponovo jedna godisnjca genocida.
Ponovo Srebrenica na naslovnim stranama.
Ponovo majke Srebrenice u suzama i djeca iz Svedske,Norveske,Australije
pokapaju kosti vezane zicom, njihove djece,roditelja...
....
Za samo par dana u toj Srebrenici ce se ponovo postrojiti cetnici sa zastavama sa mrtvackom glavom.
Srabrenica ostaje pod upravom Dodika, i slicnih.
Sta znace svi te predstave kao sto su neki marsevi, akademije TV reportaze i sl. pred cinjenicom da
Srabrenicom upravljaju oni zbog kojih je ona postala to sto danas jeste.
....
A sta rade "DOBRI" Bosnjaci:
Sale i vicevi, meza i minder, aksamluk i merhamet.
A onda jednom godisnje-par dana tuge i zaosti-naravno samo u Srebrenici.
I naravno , medjusobna tuzakanja-kriv je Alija, ne Haris, ma nije nego Suljo...
...
Naravno da su svi krivi.
A sta smo mi ucinili.
Jesmo li spremni da i bez njih kazemo cetnicima: SAD JE DOSTA
Jesmo li spremni da otjeramo tu bagru bar iz Srebrenice.
Jesmo li spremni na mars u Srebrenicu i Bratunac na dan njihovog postrojavanja.
Ponovo jedna godisnjca genocida.
Ponovo Srebrenica na naslovnim stranama.
Ponovo majke Srebrenice u suzama i djeca iz Svedske,Norveske,Australije
pokapaju kosti vezane zicom, njihove djece,roditelja...
....
Za samo par dana u toj Srebrenici ce se ponovo postrojiti cetnici sa zastavama sa mrtvackom glavom.
Srabrenica ostaje pod upravom Dodika, i slicnih.
Sta znace svi te predstave kao sto su neki marsevi, akademije TV reportaze i sl. pred cinjenicom da
Srabrenicom upravljaju oni zbog kojih je ona postala to sto danas jeste.
....
A sta rade "DOBRI" Bosnjaci:
Sale i vicevi, meza i minder, aksamluk i merhamet.
A onda jednom godisnje-par dana tuge i zaosti-naravno samo u Srebrenici.
I naravno , medjusobna tuzakanja-kriv je Alija, ne Haris, ma nije nego Suljo...
...
Naravno da su svi krivi.
A sta smo mi ucinili.
Jesmo li spremni da i bez njih kazemo cetnicima: SAD JE DOSTA
Jesmo li spremni da otjeramo tu bagru bar iz Srebrenice.
Jesmo li spremni na mars u Srebrenicu i Bratunac na dan njihovog postrojavanja.
-
JMJ
#65 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Nesto mislim, super, dok su postrojeni...da se ne mucimo i trazimo ih po sumama...
Gdje su ti nasi Zastitnici, valja li ti ovako Cericu, bratski, je li tako,u dva dana -dva skupa!
Gdje su ti nasi Zastitnici, valja li ti ovako Cericu, bratski, je li tako,u dva dana -dva skupa!
- jasko_ba
#66 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
ako dođe zna se šta će reći " svi zločinci moraju biti kažnjeni, bez obzira koje nacionalnosti bili" bla bla blakomeba wrote:popajic wrote:Postao/la komeba dana 09/07/2008 19:08
Cak je i Miroslav Lajcak najavio svoj dolazak.
na BN-u će to biti udarna vijest, djeca u RS-u će naučiti da su Srbe svi tada napadali, a oni su se nevini branili i šta već..i tako svake godine
i šta sada reći, kako im konačno dokazati da je genocid u Srebrenici i ostalim mjestima u BiH, počinjen u njihove ime i ime RS-a. Špirić nam kaže ne treba gledati prošlost, onaj glavonja u Predsjedništvu ne treba dizati tenzije. Šta mi trebamo učiniti da se oni konačno ostave te fašističke politike 90-tih?
-
popajic
#67 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
@jasko
ako dođe zna se šta će reći " svi zločinci moraju biti kažnjeni, bez obzira koje nacionalnosti bili" bla bla bla
na BN-u će to biti udarna vijest, djeca u RS-u će naučiti da su Srbe svi tada napadali, a oni su se nevini branili i šta već..i tako svake godine
i šta sada reći, kako im konačno dokazati da je genocid u Srebrenici i ostalim mjestima u BiH, počinjen u njihove ime i ime RS-a. Špirić nam kaže ne treba gledati prošlost, onaj glavonja u Predsjedništvu ne treba dizati tenzije. Šta mi trebamo učiniti da se oni konačno ostave te fašističke politike 90-tih?
Za pocetak bi bilo dobro da se mi ostavimo svih ovih delija koje ti pobroja i njihovih pajdasa.
Valjda je ovaj narod sazrio (hm.???) za neke nove politicke predstavnike.Ne vodje,ne pastire,ne nadobudne gazije nego ljude kojima ce biti posao da sprovode volju naroda,kao sto se to u normalnom svijetu radi.I ljude od autoriteta koji politickim sredstvima nece dozvoliti da cetnici i ovakve skupove skrnave.
Imamo li ovakve ljude? Ne znam.Mozda su tu negdje oko nas,ali ih od ovih nacionalista ne vidimo najbolje.
-
uhljupce
#68 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
.......klin se klinom izbija ....
-
fukara_tz
#69 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Pa npr da odemo u Srebrenicu 12...sa svim onim plahtama sa ispisanim imenima ubijenih srebrenicana i na kulturan i dostojanstven nacin skrenemo na paznju na nepravdu i na te fasizme koji se toga dana mogu vidjeti na ulicama Srebrenice...od price na forumu nemamo nista...
-
uhljupce
#70 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
potpisujem .... samo vaznije je ispijati kafice po gradu .... daleko je srebrenica ....fukara_tz wrote:Pa npr da odemo u Srebrenicu 12...sa svim onim plahtama sa ispisanim imenima ubijenih srebrenicana i na kulturan i dostojanstven nacin skrenemo na paznju na nepravdu i na te fasizme koji se toga dana mogu vidjeti na ulicama Srebrenice...od price na forumu nemamo nista...
-
klixober
#71 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Zar nije logicnije da svi koji ce doci 11.07. u Srebrenicu ostanu i 12.07. .Ne mogu da shvatim da ce svi otici i prepustiti prezivjele same da gledaju ponovo cetnike u Srebrenici kao prosle godine.fukara_tz wrote:Pa npr da odemo u Srebrenicu 12...sa svim onim plahtama sa ispisanim imenima ubijenih srebrenicana i na kulturan i dostojanstven nacin skrenemo na paznju na nepravdu i na te fasizme koji se toga dana mogu vidjeti na ulicama Srebrenice...od price na forumu nemamo nista...
-
fukara_tz
#72 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Pa jeste i to je logicno onaj ko ima gdje da ostane on ce i ostat. Uglavnom rodjeni i prezivjeli Srebrenicani.komeba wrote:Zar nije logicnije da svi koji ce doci 11.07. u Srebrenicu ostanu i 12.07. .Ne mogu da shvatim da ce svi otici i prepustiti prezivjele same da gledaju ponovo cetnike u Srebrenici kao prosle godine.fukara_tz wrote:Pa npr da odemo u Srebrenicu 12...sa svim onim plahtama sa ispisanim imenima ubijenih srebrenicana i na kulturan i dostojanstven nacin skrenemo na paznju na nepravdu i na te fasizme koji se toga dana mogu vidjeti na ulicama Srebrenice...od price na forumu nemamo nista...
Al tesko da ce ko od njih izaci na ulicu opisivo je Ahmmed kako izgleda 12...u Srebrenici...i dalje mislim da trebaju podrsku i od nas iz drugih gradova..
-
Idun
#73 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
http://www.youtube.com/watch?v=59kvGWo4 ... re=relateduhljupce wrote:.......klin se klinom izbija ....
- Maraschino
#74 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
popajic wrote:@jasko
ako dođe zna se šta će reći " svi zločinci moraju biti kažnjeni, bez obzira koje nacionalnosti bili" bla bla bla
Za pocetak bi bilo dobro da se mi ostavimo svih ovih delija koje ti pobroja i njihovih pajdasa.
Valjda je ovaj narod sazrio (hm.???) za neke nove politicke predstavnike.Ne vodje,ne pastire,ne nadobudne gazije nego ljude kojima ce biti posao da sprovode volju naroda,kao sto se to u normalnom svijetu radi.I ljude od autoriteta koji politickim sredstvima nece dozvoliti da cetnici i ovakve skupove skrnave.
Imamo li ovakve ljude? Ne znam.Mozda su tu negdje oko nas,ali ih od ovih nacionalista ne vidimo najbolje.
Oni se i osjecaju ostavljenima pa se tako i ponasaju.
Ovo ti je pitanje svih pitanja.
@ komeba
@ jasko
@ fukara_tz
svaki post je na mjestu, svaka vam cast
-
Idun
#75 Re: Postrojavanje cetnika u Srebrenici 12.07.
Otici u Srebrenicu prkositi zlikovcima, nije nikakvo rijesenje. Njima bi to islo u korist, a Srebrencanima i BiH, na stetu. Masovne demonstracije na taj dan ispred doticnih ambasada, smatram daleko boljim rijesenjem.