Posjeta Memorijalnom Centru Potočari

LDP

#51 Re: Posjeta Memorijalnom Centru Potočari

Post by LDP »

Prozor wrote:Ne trebas se ti izvinjavat, izvinjavat se trebaju zlocinci, ti samo trebas da znas sta se desilo i da osudis.
Ja se samo zelim izviniti u moje ime i moje partije,a zlocinci se ne trebaju izviniti,vec koliko je moguce kazniti za ono sto su pocinili u Srebrenici.
Zato se moramo boriti da u Srbiji dodju na vlast Evropske snage koje se kao mi nece ustrucavati da zlocin nazovu pravim imenom!
Prozor

#52 Re: Posjeta Memorijalnom Centru Potočari

Post by Prozor »

svakako
kicky

#53 Re: Posjeta Memorijalnom Centru Potočari

Post by kicky »

LDP wrote:
Prozor wrote:Ne trebas se ti izvinjavat, izvinjavat se trebaju zlocinci, ti samo trebas da znas sta se desilo i da osudis.
Ja se samo zelim izviniti u moje ime i moje partije,a zlocinci se ne trebaju izviniti,vec koliko je moguce kazniti za ono sto su pocinili u Srebrenici.
Zato se moramo boriti da u Srbiji dodju na vlast Evropske snage koje se kao mi nece ustrucavati da zlocin nazovu pravim imenom!
ja se slažem da su ovakva izvinjenja potrebna i da su potrebni ljudi koji će žaliti zbog politike koja je vođena u njihovo ime, da postoje ljudi koji će prije svega gledati grijehe svoga kolektiva koji će se zbog tih grijeha zastidjeti pripadnika svojeg naroda koji su to činili, odobravali i naređivali...
Zato, svaka čast onima koji se jedini imaju pravo zvati rodoljubima - oni koji će prije svega pogledati mrlje svoga naroda, pa tek mrlje ostalih!!!
feral.tribune

#54 Re: Posjeta Memorijalnom Centru Potočari

Post by feral.tribune »

AmsterdamA wrote:Je li ovo onaj Nurija Agic, osnivac prve bosanske stranke u sumrak agresije na BiH?
jeste
xyz2007

#55 Re: Posjeta Memorijalnom Centru Potočari

Post by xyz2007 »

Bosanski muslimani su najvise stradali. Ali isto tako ne smijemo zaboraviti ni stradanja bosanskih katolika i pravoslavaca koji su pali za odbranu nase domovine.

Nijedan Bosanac to ne ne smije zaboraviti. Ja idem ovog ljeta sa par osoba i neznam bas kako cu to podnijeti jedino da uzmem 5-6 apaurina pa da ne osjecam nista.

Zahvaljujem se dr. dogu na temi i slikama. Lijepo pisete zaista.
vjesticanametli

#56 Re: Posjeta Memorijalnom Centru Potočari

Post by vjesticanametli »

:sad:
Post Reply