Posebna sjednica NSRS

Post Reply
mostarac

#126 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by mostarac »

puno je svjetske love (za razliku od 1992.) danas u BiH, a posebno u bankama, da se ovo Dodino izlaganje ne bi moglo posmatrati kao bajke u slici.
Mirno spavajte - strani kapital cuva mir.
dallton

#127 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by dallton »

Citizen-X wrote:
Bihac_4_ever wrote:gdje se moze pratiti sjednica ?
http://www.uzivotv.com/static.php?page=rtrs

Kupite zalihe nafte i benzina, brasna, ulja i secera. Ne mirise na dobro. Suljaga se moze smijat' - jebe se njega.
I Aliju su cetnici oslobodili - da su htjeli - koknuli bi ga, al' ko ce nasmijat one zabagerisane u Kamenici.

"Prodaj kravicu kupi p****."
Ja se snabdjeo MTS-om prije godinu dana :D

Jel kuzmanovic trazio povrat nadleznosti, tako pise avaz, ali nije najpouzdaniji izvor?

ma malo se ovo pretvorilo u kukanje vise nego prijetnju - ono tesko meni jadnoj u bosni samoj
Prozor

#128 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Prozor »

aha, sad pauza....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#129 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by pici »

mostarac wrote:puno je svjetske love (za razliku od 1992.) danas u BiH, a posebno u bankama, da se ovo Dodino izlaganje ne bi moglo posmatrati kao bajke u slici.
:thumbup: pa prvi bi ga Mišković i ruska mafija ukantala......da ne govorim za tursku mafiju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uzet ce Dodi i još 300 specijalaca da ga cuvaju.....al ovo zadnje "Hvala i izvinite" :lol: :lol: :lol:
Apostate

#130 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Apostate »

pauza do pola 5. dakle glavne stavke njegovog izlganja su bile vracanje na doslovno tumacenje Dejtonskog sporazuma sa prethodnom "analizom" raspada SFRJ, rata i pregovora o okoncanju istog; osporavanje autoriteta PIC-a i ureda OHR-a; revizija prenesnih nadlozennosti na BiH novi (mislim da ih je oko 60). Nije nista rekao sto bi moglo dati povod da se skine sa vlasti, ali je otvoreno bacio rukavicu u facu MZ. Ocigledno da su mu oni jedina opozicija i kost u grlu.
klixober

#131 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by klixober »

Sta kaze Ronhil.."hvala i izvinite"(na mojim glupostima i izgubljenih dva sata zivota).I sam je svjestan svoje nesvijesti i gluposti koje je natrabunjao.
Topla voda

#132 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Topla voda »

evo pauza,na rtrsu "pocasna salva"od pusenja
Bihac_4_ever

#133 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Bihac_4_ever »

pici wrote:
mostarac wrote:puno je svjetske love (za razliku od 1992.) danas u BiH, a posebno u bankama, da se ovo Dodino izlaganje ne bi moglo posmatrati kao bajke u slici.
:thumbup: pa prvi bi ga Mišković i ruska mafija ukantala......da ne govorim za tursku mafiju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uzet ce Dodi i još 300 specijalaca da ga cuvaju.....al ovo zadnje "Hvala i izvinite" :lol: :lol: :lol:
za sta se izvinjava,al jeste li primjetili kak oje Dodo nervozan...hmmmm podjeca me na moje srednjoskolsko vrijeme kad sam odgovarao Fiziku...al sam petljao... :mrgreen:
jazzer

#134 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by jazzer »

Je l' to konacno zavrsio ili nastavlja nakon pauze??
Apostate

#135 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Apostate »

Dodik je zavrsio, a sjednica se nastavlja u 16:30
Bihac_4_ever

#136 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Bihac_4_ever »

jazzer wrote:Je l' to konacno zavrsio ili nastavlja nakon pauze??
Sta mislis,covjek rekao PAUZA...? :D
dallton

#137 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by dallton »

to da je u zemlji dosta stranog kapitala pa se nista nece desiti je gruzija mantrala prije opsteg s.anja

a juga bila medju bogatijim drzavama u evropi prije opsteg potopa...nije ovo do novca

super, bar su dosad nadleznosti trazili, nadam se da ce jos nesto radikalnije

nego, jel stvarno rekao da je bih neodrziva?
jazzer

#138 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by jazzer »

I..?? Vi koji ste gledali sta mislite? Dajte nam ukratko vase misljenje.
nokia6170

#139 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by nokia6170 »

taman da stignem na drugo poluvrijeme :D ko vodi zasad?

kakvi smo bili na zagrijavanju, jel palo golova il' smo samo igrali za raju i zanemarili taktiku?
Bihac_4_ever

#140 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Bihac_4_ever »

jazzer wrote:I..?? Vi koji ste gledali sta mislite? Dajte nam ukratko vase misljenje.
ja sam link dobio zadnjih 5 min sjednice,ali jazzer NASTAVICE SE,cuo sam samo kako je Dodo rekao,hvala i izvinite :? :D
Soul_Sista

#141 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Soul_Sista »

Topla voda wrote:evo pauza,na rtrsu "pocasna salva"od pusenja
Pocetak pjesme ide Jebi me ako ovaj zna dje nas vodi :D :D :D
Last edited by Soul_Sista on 13/10/2008 16:21, edited 1 time in total.
ibizza

#142 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by ibizza »

upravo sam saznao os jarana koji je u SBiH....Haris ce najvjerovatnije podnijeti ostavku na mjestu clana predsjednistva...valjda mu Lajcak rekao da to uradi...
jazzer

#143 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by jazzer »

Bihac_4_ever wrote:
jazzer wrote:Je l' to konacno zavrsio ili nastavlja nakon pauze??
Sta mislis,covjek rekao PAUZA...? :D
Mislio sam da li dodo nastavlja nakon pauze ili je zavrsio jer je palamudio
punih sat vremena.
Bihac_4_ever

#144 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Bihac_4_ever »

bermiin wrote:upravo sam saznao os jarana koji je u SBiH....Haris ce najvjerovatnije podnijeti ostavku na mjestu clana predsjednistva...valjda mu Lajcak rekao da to uradi...
Jest,onda po toj logici hoce isto da smjeni ili da PREPORUCI Dodi da daje isto ostavku...nevjerujem u to... :dance:
dallton

#145 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by dallton »

hajd onda odoh i ja na kafu i cigaru, pauza :D

ako ce biti po nekim paralelama iz istorije , nacice se neki potpuno nebitni politicar koji ce izaci i zatraziti nesto skroz radikalno, a onda ce svi da ga podrze, ali da vidimo

ode i hare, ali je zavrsio svoju misiju :D
Bihac_4_ever

#146 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Bihac_4_ever »

dallton wrote:hajd onda odoh i ja na kafu i cigaru, pauza :D

ako ce biti po nekim paralelama iz istorije , nacice se neki potpuno nebitni politicar koji ce izaci i zatraziti nesto skroz radikalno, a onda ce svi da ga podrze, ali da vidimo

ode i hare, ali je zavrsio svoju misiju :D
cekaj sully tek nastupa...
zlatiborka

#147 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by zlatiborka »

jazzer wrote:I..?? Vi koji ste gledali sta mislite? Dajte nam ukratko vase misljenje.
Rekoh vec prije, pricao je sve svasta od raspada Juge i na dalje kroz istoriju....

Najvise se obrusio na MZ, OHR, Ameriku govoreci maltene da su oni krivi za sve sto se dogadja u BiH. Posebno je potkacio Pedija, generalno da visoki predstavnik nema pravo smjenjivati nikoga nego da, po njegovom shvatanju je OHR tu nadgleda i promovira mir i pomirenje.

Nije puno spominjao Hareta, i ostale politicate iz FBiH, nego je navalio na cjelokupnu MZ....

Po meni nije zavrsio govor, otisao ja sa govornice naprasno, nije iznio nikakve zakljucke i prijedloge, tako da cemo vidjeti sta slijedi iza pauze....
Topla voda

#148 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Topla voda »

bermiin wrote:upravo sam saznao os jarana koji je u SBiH....Haris ce najvjerovatnije podnijeti ostavku na mjestu clana predsjednistva...valjda mu Lajcak rekao da to uradi...
ako je ovo tacno onda je sve jasnije.
lajcak je obavijestio dodika i silajdjica da ce letjeti.
dodik ne zeli da ode bez pompe,saziva narodnu skupstinu .
sesalmir

#149 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by sesalmir »

Moje misljenje nakon ovoga sto sam vidio, a moram reci da nisam gledao cjeli govor, je da ce trazit nesta veliko. Sad jeli to referendum za nezavisnost ili nesta drugo ne znam. Ali prema onome kako je drzao govor zamuckujuci na svakoj 3. recenici znaci da se usrao kao grlica. A iskreno mora da se nesta veliko valja da bi se on onako usrao. Zatim nastojao je sto vise ocrniti medjunarodnu zajednicu i trenutno stanje, a i navodio je kako su '92. bosnjaci i hrvati ''neustavno'' djelovali, sto mu sve predstavlja argumente za ono sto ce on danas traziti. a sta ce to biti, vidjet cemo, to be continued...
btw. isto sapunicu neku da gledam
Bihac_4_ever

#150 Re: Posebna sjednica NSRS

Post by Bihac_4_ever »

Topla voda wrote:
ako je ovo tacno onda je sve jasnije.
lajcak je obavijestio dodika i silajdjica da ce letjeti.
dodik ne zeli da ode bez pompe,saziva narodnu skupstinu .
nije ni cudno zasto Dodik kaki po MZ :lol:
Post Reply