Slika sama govori,

I ako Vam nije tesko primetiti ove zene i devojke nisu ni pijane, ni gole, ni secu same ulicom u 3 ujutru.

sanaman wrote:Pa dobro sad, mislim da fulamo temu malo. Stvar zdravog razuma je ne hodati pijan i polugol ulicom, ne bi ni ja u 3 ujutro prolazio kroz juzni bronx da se nadjem u New Yorku, jer ne bi ziv izas'o, ali opet nista ne opravdava seksualno napastovanje ili eto recimo fizicki napad, to pokusavam rec. Da se zene gole setaju ulicama niko nema pravo da im pridje na seksualan nacin i tu prica zavrsava.@mba wrote:
moral je subjektivna stvar, niko nema pravo odredjivat sta je moralno za nekog drugog@mba wrote:
nisam mislio da zena nema pravo da odlucuje, ako imamo ja i ti ima zena, normala!
vise sam mislio na moral!
cartman wrote:moral je subjektivna stvar, niko nema pravo odredjivat sta je moralno za nekog drugog@mba wrote:
nisam mislio da zena nema pravo da odlucuje, ako imamo ja i ti ima zena, normala!
vise sam mislio na moral!
@mba wrote:
onda znaci da moze svako raditi sta hoce i kako hoce i gdje hoce, ode sve u helac onda!
AleksoMKD wrote:ALOOOOO FRANKFURT!!!!
Nisu gole (pokreivene su), nisu pijane (idu svojim poslom) i svakako ne idu u 3 ujutru (u sred belog dana u parku je slika).
A i da secu gole to je njihov izbor. Ako ovi muskarci ne mogu da se uzdrze to je njihov problem.
cartman wrote:@mba wrote:
onda znaci da moze svako raditi sta hoce i kako hoce i gdje hoce, ode sve u helac onda!
sve dok to sto radi ne utjece na druge ljude, da
Pa zato postoje zakoni koje treba postovati. Mojoj komsinici, nani od 70 godina, nije normalno da cure hodaju u minjacima, ali joj to ne daje za pravo da ih ugrozava na bilo koji nacin.@mba wrote:cartman wrote:@mba wrote:
sve dok to sto radi ne utjece na druge ljude, da
e tu vec pocinje biti problem, jer imas tri covjeka tri razlicita misljennja, sta je za jednog normalno ne mora biti za drugog i treceg, kontash!
mislim tesko je danas biti pametan, kad svako mase nekim papirom i nekim pravima na ovo pravima na ono!
@mba wrote: e tu vec pocinje biti problem, jer imas tri covjeka tri razlicita misljennja, sta je za jednog normalno ne mora biti za drugog i treceg, kontash!
mislim tesko je danas biti pametan, kad svako mase nekim papirom i nekim pravima na ovo pravima na ono!
To jeste agenda američkog "arapskog proljeća".harač wrote:životinje arapske isfrustrirane
sad je prekretnica, ako sekularisti padnu imat će ne iran, već saudijsku arabiju
Jel sad i taj problem treba da rjesava zapad...kad se ne mijesa ne valja, kada se mijesa ne valja...al treba nam zapad, jer neko mora biti krivNightComer wrote:Žena u Maliju je mučena, u Egiuptu silovana, u Siriji silovana, u Iraku zatvorena u Somaliji umre od gladi, Zapad se zabrinuo samo za onu ženu koja ne može da vozi auto u Saudijskoj Arabiji![]()
To je politika zapada u rješavanju problema položaja žena u Islamskom svijetu.
ovjerena? dakle ne znam kakvim bih te imenom nazvao. ovo sto pravdas zatucane arape koji bi silovali samo sto nije pokrivena je druga prica. da im hoe svima, a i tim marokancima u holandiji odsjeci onu stvar, svijet bi bio puno bolje mjesto za zivotiz zadnje klupe wrote:Vi ili ste totalno nenačitani ili se svjesno se pravite glupi !
To ko imalo prati situaciju zna za tu specifičnost glede Egipta i dobrog dijela Arapa, da svaku ženu koja nije pokrivena smatraju " da traži" znate već šta.
O tome tone članaka, priča, televizijskih reportaža napravljeno.
Prije jedno mjesec dana bila aktuena priča o američkoj reporterki koja je izvještavala iz središta demonstracija koju su muškarci počeli opkoljavati i pipkati, jedva se izvukla uz pomoć kolege koji ju je nabrzake ubacio u kola inače bi bila "ovjerena".
Pitajte Holanđane npr. šta se desi nekoj curi tamo koja se nađe blizu grupe mladih Marokanaca, samo što je ne siluju na licu mjesta.
NightComer wrote:Žena u Maliju je mučena, u Egiuptu silovana, u Siriji silovana, u Iraku zatvorena u Somaliji umre od gladi, Zapad se zabrinuo samo za onu ženu koja ne može da vozi auto u Saudijskoj Arabiji![]()
To je politika zapada u rješavanju problema položaja žena u Islamskom svijetu.
Njeno ime je Amela B. i ima tek 21 godinu. Živi u okolini Zenice. Prije nekoliko mjeseci se, ne sluteći nikakvo zlo, upustila u online komunikaciju sa nepoznatim muškarcem iz Dubnice, nadomak Kalesije.
Nakon izvjesnog vremena počeli su se viđati i tada za Amelu nastaje horor. Stanje u kojem je dovedena na Kliniku za psihijatriju UKC Tuzla potvrdilo je da se radilo o višemjesečnom brutalnom zlostavljanju, da je djevojka više puta teško pretučena, da su joj polomljene obje noge, te oštrim predmetom povređene genitalije.
Prema informacijama koje je objavio Avaz, nju je zlostavljao pripadnik vehabijske zajednice iz Dubnice, s kojim je djevojka navodno ostala i trudna, te su joj nepoznatim oštrim predmetom povređene genitalije.
- Djevojka je dovezena u UKC Tuzla, gdje joj je urađen abortus i ostali zahvati na ženskim organima. Nakon što je danas (petak, op. a.) izašla iz kome, isti dan je prebačena na Kliniku za psihijatrijske bolesti. Trenutno se oporavlja na ovoj klinici, gdje prolazi kroz teške faze poremećaja ličnosti - potvrdio je sagovornik blizak UKC-u Tuzla.
Također, prema informacijama koje su procurile u medije, ovaj stravični slučaj dogodio se još prije nekoliko sedmica, ali nije prijavljen niti policijskim organima niti se djevojka obratila bilo kojoj zdravstvenoj ustanovi. Navodno je njena majka znala za sve što se dešava i užasna zlostavljanja koja je njena kćerka proživljavala, ali je šutjela zbog straha i stida pred okolinom.
@mba wrote:ali postavlja se pitanje, od kuda zena sebi uzima to pravo da hoda polu gola, kontash!!!!
Boze sacuvaj...@mba wrote: ali postavlja se pitanje, od kuda zena sebi uzima to pravo da hoda polu gola, kontash!!!!
a gdje on to opravdava? ja ovdje vidim samo opis stanja.. to je sve. sto je i istina.Bodkin wrote:ovjerena? dakle ne znam kakvim bih te imenom nazvao. ovo sto pravdas zatucane arape koji bi silovali samo sto nije pokrivena je druga prica. da im hoe svima, a i tim marokancima u holandiji odsjeci onu stvar, svijet bi bio puno bolje mjesto za zivotiz zadnje klupe wrote:Vi ili ste totalno nenačitani ili se svjesno se pravite glupi !
To ko imalo prati situaciju zna za tu specifičnost glede Egipta i dobrog dijela Arapa, da svaku ženu koja nije pokrivena smatraju " da traži" znate već šta.
Prije jedno mjesec dana bila aktuena priča o američkoj reporterki koja je izvještavala iz središta demonstracija koju su muškarci počeli opkoljavati i pipkati, jedva se izvukla uz pomoć kolege koji ju je nabrzake ubacio u kola inače bi bila "ovjerena".
Pitajte Holanđane npr. šta se desi nekoj curi tamo koja se nađe blizu grupe mladih Marokanaca, samo što je ne siluju na licu mjesta.
To je tako jebiga, nastavice biti "ovjeravane". Kako se na ovo nisi osvrnuoanthraxQ wrote:a gdje on to opravdava? ja ovdje vidim samo opis stanja.. to je sve. sto je i istina.Bodkin wrote:ovjerena? dakle ne znam kakvim bih te imenom nazvao. ovo sto pravdas zatucane arape koji bi silovali samo sto nije pokrivena je druga prica. da im hoe svima, a i tim marokancima u holandiji odsjeci onu stvar, svijet bi bio puno bolje mjesto za zivotiz zadnje klupe wrote:Vi ili ste totalno nenačitani ili se svjesno se pravite glupi !