Tako je bilo sve do 7 februara ove godine, smijali su se i hebalo ih se šta raja piše po Interentu ali ... od toga dana sve prate i vjeruj mi većina od njih pati od insomnije zbog pisanja ljudi na ovom forumu. Vezano za anonimnost pisanja na ovom forumu, lično sam se uvjerio da od toga nema ništa. Uglavnom znaju ko šta piše, što nije ni loše - neka znaju! Ovdje uglavnom pišu pošteni ljudi i patriote koji nema čega da se stide niti da se boje, a oni itekako imaju razloga da se stide (od toga nema ništa) i da se boje pravde koja će ih stići kad tad, inshAllah ...Hajvan wrote:_BataZiv_0809 wrote:Nakon ove teme je postao kamen spoticanjaHelena2014 wrote:A od čega napraviste temu-od kamena temeljca
previše dajete sebi na važnosti…
iti ce ko kad uzeti za rlevannu (ili bilo kakvu drugu) referencu što j na ovom forumu napisano, niti ko baljezagarije nas anonimnih po forumu uzima za ozbiljno…
jebe ih se za ovo malo forumsko subkulturno društvo nas propalih, neiživljenih, neafirmisanih spodoba.
POLJINE HILLS
-
antimobb
- Location: "Boj se ovna, boj se govna. A kad ću živjeti?" Meša Selimović, Tvrđava.
#651 Re: POLJINE HILLS
- Hajvan
#652 Re: POLJINE HILLS
vi pogotovo 
- Corto Maltese
#653 Re: POLJINE HILLS
Temu arhivirati i sačuvati kao pisani spomenik Bošnjačke zavisti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#654 Re: POLJINE HILLS
Salio sam seHajvan wrote: previše dajete sebi na važnosti…
iti ce ko kad uzeti za rlevannu (ili bilo kakvu drugu) referencu što j na ovom forumu napisano, niti ko baljezagarije nas anonimnih po forumu uzima za ozbiljno…
jebe ih se za ovo malo forumsko subkulturno društvo nas propalih, neiživljenih, neafirmisanih spodoba.
-
antimobb
- Location: "Boj se ovna, boj se govna. A kad ću živjeti?" Meša Selimović, Tvrđava.
#655 Re: POLJINE HILLS
Čuvajte se prate vas. 
Last edited by antimobb on 03/12/2014 11:26, edited 1 time in total.
- shibonja
#656 Re: POLJINE HILLS
Nek se izgradi,nek pokupuju,a onda oduzet svima koji su do istih dosli nelegalno! Zatim useliti sehidske porodice 
- ultima_palabra
#657 Re: POLJINE HILLS
Tvoje postove isto arhivirati i sačuvati... put od revolucionara do SDA-ovca sa malo boljim fondom riječi, za 6-7 godina. Mada kad vidim ovo veliko slovo, i ovo zadnje postaje upitno.Corto Maltese wrote:Temu arhivirati i sačuvati kao pisani spomenik Bošnjačke zavisti.
- Corto Maltese
#658 Re: POLJINE HILLS
Temu arhivirati i sačuvati kao pisani spomenik Bošnjačke zavisti, sitničavosti, zajedljivosti, pakosti... i ostalih nečistih sila.ultima_palabra wrote:Tvoje postove isto arhivirati i sačuvati... put od revolucionara do SDA-ovca sa malo boljim fondom riječi, za 6-7 godina. Mada kad vidim ovo veliko slovo, i ovo zadnje postaje upitno.Corto Maltese wrote:Temu arhivirati i sačuvati kao pisani spomenik Bošnjačke zavisti.
- bogumila
#659 Re: POLJINE HILLS
ne znam jel to iko ovde pominjo mrsko mi sve da citam al te kuce gore su NAJJEFTINIJI kvadrat stambenog prostora u kantonu. 1000 EUR po kvadratu kuce a basta gratis. baste su nesto oko 500-800m2. i to u tom satro "elitnom" naselju. pa meni kad su to rekli ja sam pravac banka da vidim kakve su mi sanse za to. nikakve by the way hahahaha al eto. tjesim se spoznajom da kreten koji ih je projektovo nije predvidio GARAZE???? HELOU???? na brdu izvan grada??? sta misli da ce ti sto kupe busom se vozat???? yebem ti projektanta.
- Banksy
#660 Re: POLJINE HILLS
Projekat je izum i novac Bakira Izetbegovića i kruga bliskog njemu, i to ne prvi projekat.
Taj Bakir Izetbegović je ubjedljiv pobjednik proteklih izbora, i on i stranka mu. Znači da narod ovdje ne vidi nikakav problem, niti ga se to dotiče.
To je realnost.
Problematično je samo onih 50% što ne izlazi na izbore. Ali kad im je teško izaći do birališta, kako li bi im tek bilo teško dići revoluciju. Zato, nek ''investitori'' mirno spavaju, revolucije neće biti.
(I ne vjerujem da će se stranci ponovo upuštati u avanture poput onih februarskih paljenja državnih institucija. Jasno im je danas da je to bila vrlo, vrlo pogrešna procjena.)
Taj Bakir Izetbegović je ubjedljiv pobjednik proteklih izbora, i on i stranka mu. Znači da narod ovdje ne vidi nikakav problem, niti ga se to dotiče.
To je realnost.
Problematično je samo onih 50% što ne izlazi na izbore. Ali kad im je teško izaći do birališta, kako li bi im tek bilo teško dići revoluciju. Zato, nek ''investitori'' mirno spavaju, revolucije neće biti.
(I ne vjerujem da će se stranci ponovo upuštati u avanture poput onih februarskih paljenja državnih institucija. Jasno im je danas da je to bila vrlo, vrlo pogrešna procjena.)
-
dječak sa šibicama
#661 Re: POLJINE HILLS
Bakir pere novac?
Ma nije moguce... postena je to famElija.
Ma nije moguce... postena je to famElija.
-
sumirprimus
#662 Re: POLJINE HILLS
ko kakva serija poljine hils... 33 000...
-
antimobb
#663 Re: POLJINE HILLS
U Poljine su uložili 5 miliona KM u izgradnju vodovodne infrastrukture za e-LITU da ne piju vodu iz azbestnih cijevi, preciznije, UZELI su 5 miliona KM novca od nas građana koji dajemo za PDV harač, a svjetina (kako e-LITA zove narod u svojoj halki na Poljinama) koja plača isti ovaj PDV harač, može i u hrđavim tramvajima da se vozi, samo treba paziti da ne dobije tetanus.bogumila wrote:ne znam jel to iko ovde pominjo mrsko mi sve da citam al te kuce gore su NAJJEFTINIJI kvadrat stambenog prostora u kantonu. 1000 EUR po kvadratu kuce a basta gratis. baste su nesto oko 500-800m2. i to u tom satro "elitnom" naselju. pa meni kad su to rekli ja sam pravac banka da vidim kakve su mi sanse za to. nikakve by the way hahahaha al eto. tjesim se spoznajom da kreten koji ih je projektovo nije predvidio GARAZE???? HELOU???? na brdu izvan grada??? sta misli da ce ti sto kupe busom se vozat???? yebem ti projektanta.

Pričaš bajke o gradskom prevozu na Poljine, gdje haram e-LITA pravi sebi vile od 1 milion do 5 miliona i vozi se u autima vrijednim od 50.000 KM do 500.000 KM!?
-
razonoda
#664 Re: POLJINE HILLS
Ako nema garaza. onda je to razumljivo, voziti ce ih drzavna auta, a to sve bosanci placati.bogumila wrote:ne znam jel to iko ovde pominjo mrsko mi sve da citam al te kuce gore su NAJJEFTINIJI kvadrat stambenog prostora u kantonu. 1000 EUR po kvadratu kuce a basta gratis. baste su nesto oko 500-800m2. i to u tom satro "elitnom" naselju. pa meni kad su to rekli ja sam pravac banka da vidim kakve su mi sanse za to. nikakve by the way hahahaha al eto. tjesim se spoznajom da kreten koji ih je projektovo nije predvidio GARAZE???? HELOU???? na brdu izvan grada??? sta misli da ce ti sto kupe busom se vozat???? yebem ti projektanta.
-
Novak20
#665 Re: POLJINE HILLS
Ko nas .ebe kad smo nesposobni da dokažemo kriminal odnosno kad je država u funkciji nezasitih "biznismena". Faraon je objavio interesantan članak o El-Sidiju. Koliko je istine u tome, vidjeće se.

http://www.avaz.ba/clanak/150138/istraz ... -optuznice
- spreca
#666 Re: POLJINE HILLS
bez obzira na sve............Faraon ce pusiti kituNovak20 wrote:Ko nas .ebe kad smo nesposobni da dokažemo kriminal odnosno kad je država u funkciji nezasitih "biznismena". Faraon je objavio interesantan članak o El-Sidiju. Koliko je istine u tome, vidjeće se.
- spreca
#667 Re: POLJINE HILLS
dosadan si ba ...mani se lazi...zaradi koju marku a ne samo da naklapas ko moja strinaantimobb wrote:U Poljine su uložili 5 miliona KM u izgradnju vodovodne infrastrukture za e-LITU da ne piju vodu iz azbestnih cijevi, preciznije, UZELI su 5 miliona KM novca od nas građana koji dajemo za PDV harač, a svjetina (kako e-LITA zove narod u svojoj halki na Poljinama) koja plača isti ovaj PDV harač, može i u hrđavim tramvajima da se vozi, samo treba paziti da ne dobije tetanus.bogumila wrote:ne znam jel to iko ovde pominjo mrsko mi sve da citam al te kuce gore su NAJJEFTINIJI kvadrat stambenog prostora u kantonu. 1000 EUR po kvadratu kuce a basta gratis. baste su nesto oko 500-800m2. i to u tom satro "elitnom" naselju. pa meni kad su to rekli ja sam pravac banka da vidim kakve su mi sanse za to. nikakve by the way hahahaha al eto. tjesim se spoznajom da kreten koji ih je projektovo nije predvidio GARAZE???? HELOU???? na brdu izvan grada??? sta misli da ce ti sto kupe busom se vozat???? yebem ti projektanta.
Pričaš bajke o gradskom prevozu na Poljine, gdje haram e-LITA pravi sebi vile od 1 milion do 5 miliona i vozi se u autima vrijednim od 50.000 KM do 500.000 KM!?
-
Pjanic15
#668 Re: POLJINE HILLS
Ljopine Hills 
-
weredsf
#669 Re: POLJINE HILLS
Kakve gluposti, kladim se da bi sutra na sudu to dokazao???Banksy wrote:Projekat je izum i novac Bakira Izetbegovića i kruga bliskog njemu, i to ne prvi projekat.
To je realnost.
Sirotinjski mentalitet u svom punom sjaju
-
antimobb
#670 Re: POLJINE HILLS
Koje laži? Znaš li koliko košta vila Brankovića na Poljinama? Procjenjena je na 5 miliona KM. Koliko košta auto koje vozi Radeljaš? Košta oko 150.000 KM. Znaš li kada neko to pošteno može zaraditi u Bosni? Nikad! Da ima deset života to ne može pošteno zaraditi. Vezano za mene lično ako te zanima već sam zaradio u ratu zdravstvene probleme, a većina moje generacija koja je tada u ratu imala 19 godina - KABURE, dok se je u isto vrijeme ova psihopatogena i psihodevijantna e-LITA sa POLJINA HILLS-a bogatila - što je psiho-bolesno!spreca wrote:dosadan si ba ...mani se lazi...zaradi koju marku a ne samo da naklapas ko moja strinaantimobb wrote:U Poljine su uložili 5 miliona KM u izgradnju vodovodne infrastrukture za e-LITU da ne piju vodu iz azbestnih cijevi, preciznije, UZELI su 5 miliona KM novca od nas građana koji dajemo za PDV harač, a svjetina (kako e-LITA zove narod u svojoj halki na Poljinama) koja plača isti ovaj PDV harač, može i u hrđavim tramvajima da se vozi, samo treba paziti da ne dobije tetanus.bogumila wrote:ne znam jel to iko ovde pominjo mrsko mi sve da citam al te kuce gore su NAJJEFTINIJI kvadrat stambenog prostora u kantonu. 1000 EUR po kvadratu kuce a basta gratis. baste su nesto oko 500-800m2. i to u tom satro "elitnom" naselju. pa meni kad su to rekli ja sam pravac banka da vidim kakve su mi sanse za to. nikakve by the way hahahaha al eto. tjesim se spoznajom da kreten koji ih je projektovo nije predvidio GARAZE???? HELOU???? na brdu izvan grada??? sta misli da ce ti sto kupe busom se vozat???? yebem ti projektanta.
Također, većina je moje generacije danas je ZARADILA - PTSP bez mogučnosti da ikada dođu sebi do kraja života, a tek imaju oko četrdesetak godina ...
Last edited by antimobb on 04/12/2014 09:41, edited 1 time in total.
- Dr. Kuca
#671 Re: POLJINE HILLS
Imal video prosaca al shidija? Il je to samo mit ?
-
antimobb
#672 Re: POLJINE HILLS
Ima potraži na Youtube. Tornjakov devijantni hAjVAZ ga je postavio ...Dr. Kuca wrote:Imal video prosaca al shidija? Il je to samo mit ?
Last edited by antimobb on 04/12/2014 09:46, edited 2 times in total.
-
weredsf
#673 Re: POLJINE HILLS
To su NASE pare, zbog njega ja nemam za kladioniceDr. Kuca wrote:Imal video prosaca al shidija? Il je to samo mit ?
- Dr. Kuca
#674 Re: POLJINE HILLS
Postavi ako ti nije mrsko. Ovaj shiddi sto ga slikaju, on nema vise od 30 godina. Znaci u ratu je imo 10-tak. Strasno fahrino oko.antimobb wrote:Ima potraži na Youtube. Tornjakov devijantni hAjVAZ ga je postavio ...Dr. Kuca wrote:Imal video prosaca al shidija? Il je to samo mit ?
-
antimobb
#675 Re: POLJINE HILLS
Shiddi ima oko 40-tak godina. Na video iz rata se vidi da ima oko 20-tak godina.Dr. Kuca wrote:Postavi ako ti nije mrsko. Ovaj shiddi sto ga slikaju, on nema vise od 30 godina. Znaci u ratu je imo 10-tak. Strasno fahrino oko.antimobb wrote:Ima potraži na Youtube. Tornjakov devijantni hAjVAZ ga je postavio ...Dr. Kuca wrote:Imal video prosaca al shidija? Il je to samo mit ?
Meni je toliko odvratan taj video jer vrijeđa tuđu majku da ne želim postaviti ali u jednom dijelu tog bolesnog Tornjakovog videa prikazan je Shiddi kako u toku rata u BiH stoji ispred džamije negdje u Arabiji sa kartonskom kutijom u rukama i skuplja ''pomoć za BiH''.