POLJINE HILLS

Post Reply
Helena2014

#276 Re: POLJINE HILLS

Post by Helena2014 »

Alfons Kauders wrote:lakse je probiti zvucni zid, pa i brzinu svjetla, nego ugoditi baliji

kad sda pravi trzne centre i dzamije - LOPOVI, srusit sve, oni ce praviti zgrade a narod umire od gladi, dajte sadake

kad sbih hoce da pravi elektrane - LOPOVI, oni bi da mi lopatamo cumur umjesto da sjedimo na kafi, dajte pare narodu

kad sdp hoce da gradi autoput - LOPOVI, zavrcu garant 50%, a i nema para za to, dajte vise para narodu

kad fahro hoce da gradi tornjeve - LOPOVI, s kesom sljego u grad, a ne da para narodu

kad ns hoce da pravi azile za pse - LOPOVI, narod nema hljeba da jede, a oni bi cuke hranili

uglavnom, baliji nikad ugodit :D

:thumbup:
weredsf

#277 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

Helena2014 wrote:
Alfons Kauders wrote:lakse je probiti zvucni zid, pa i brzinu svjetla, nego ugoditi baliji

kad sda pravi trzne centre i dzamije - LOPOVI, srusit sve, oni ce praviti zgrade a narod umire od gladi, dajte sadake

kad sbih hoce da pravi elektrane - LOPOVI, oni bi da mi lopatamo cumur umjesto da sjedimo na kafi, dajte pare narodu

kad sdp hoce da gradi autoput - LOPOVI, zavrcu garant 50%, a i nema para za to, dajte vise para narodu

kad fahro hoce da gradi tornjeve - LOPOVI, s kesom sljego u grad, a ne da para narodu

kad ns hoce da pravi azile za pse - LOPOVI, narod nema hljeba da jede, a oni bi cuke hranili

:thumbup:
Sta god da Arapi prave u Bosni to je Bakirovo i pare su od balija koji su nezaposleni
prog321

#278 Re: POLJINE HILLS

Post by prog321 »

Sve stoji,,, ali pascad.
Pascad treba pobiti. Tako se radi u vecini modernog drustva. Pas koji nema vlasnika ne treba da postoji na ulici.
zelenjava

#279 Re: POLJINE HILLS

Post by zelenjava »

weredsf wrote:
Dr. Kuca wrote:Sto raji smetaju poljine? Kompleksi nize vrijednosti. Fahrina posla.
Upravo, jebeni sirotinjski mentalitet koji je izjednacen sa postenjem ( nekim cudom)
Komunistički mentalitet je gori od akni, ne mogu se oboljeli od tog akutnog duševnog i mentalnog poremećaja tako lako riješiti, vjerovatno ćemo morati pričekati bar još dvije-tri generacije.
Last edited by zelenjava on 30/11/2014 18:03, edited 1 time in total.
amiliana

#280 Re: POLJINE HILLS

Post by amiliana »

weredsf wrote:
amiliana wrote:Bolje da otvore radna mjesta nego sto grade ove luksuzne kuce a narod nema hljeba da jede. Samo se pare peru nikad mi necemo krenuti naprijed

Kakva nam je drzava FUJJJ !
Sta se tebe tice gdje covjek ulaze svoj novac???
Necu da ulazim u dalje rasprave ,samo kazem i sad mjesto skenderije doticni Bakir hoce da gradi hotel i vi pricate o nekoj Evropi daleko smo mi od Evrope, moglo bi se malo vise ulagati u druge stvari da se zaposljavaju mladi,obrazovani,perspektivni a ne sinovi i rodbina sa kupljenim diplomama.Sve dok je tako nama nema napretka
zelenjava

#281 Re: POLJINE HILLS

Post by zelenjava »

Hoćemo fabrike, hoćemo fabrike...

btw, nema mi mrže riječi u bosanskomjeziku od riječi fabrika, pogotovo što se koristi u konstantnim 20-godišnjim kmečanjima. Tukne na boljševizam kroz zidove vile na Poljinama :D
razonoda

#282 Re: POLJINE HILLS

Post by razonoda »

amiliana wrote:
weredsf wrote:
amiliana wrote:Bolje da otvore radna mjesta nego sto grade ove luksuzne kuce a narod nema hljeba da jede. Samo se pare peru nikad mi necemo krenuti naprijed

Kakva nam je drzava FUJJJ !
Sta se tebe tice gdje covjek ulaze svoj novac???
Necu da ulazim u dalje rasprave ,samo kazem i sad mjesto skenderije doticni Bakir hoce da gradi hotel i vi pricate o nekoj Evropi daleko smo mi od Evrope, moglo bi se malo vise ulagati u druge stvari da se zaposljavaju mladi,obrazovani,perspektivni a ne sinovi i rodbina sa kupljenim diplomama.Sve dok je tako nama nema napretka
TI si mlada , i sa svojim vrsnjacima uskoro mozete promjeniti Bakira i kompaniju. Ovi 'ratni' glasaci to nisu u stanju. Valjda sretni sto su zivi.
weredsf

#283 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

Znaci svaku glupost koju Avaz napise ona za tebe postaje istina??
Jos nisam dobio odgovor, sta se tebe tice gdje i kako neko ulaze svoj novac??
Odgovaras li ti nekome kako trosis svoj novac??
Zasto bi neko odgovarao tebi?
Kakav je to mentalitet, od kud vam pravo da gurate nos u tvaro koje nemaju veze sa vama
Od kud vam ideja da su to VASE pare???
razonoda

#284 Re: POLJINE HILLS

Post by razonoda »

Eto ti sve znas pa kako BAKIR NAPRAVI TE PARE??
weredsf

#285 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

razonoda wrote:Eto ti sve znas pa kako BAKIR NAPRAVI TE PARE??
Od kud ti da su to Bakirove pare, kako vam je Fahro isprao mozak..
Imas li ti ikakav navod, dokaz da je to istina???
Daj se uozbilji i prestani da kmecis
razonoda

#286 Re: POLJINE HILLS

Post by razonoda »

Ko tebi ispra mozak da je Fahro ukro pare?
weredsf

#287 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

razonoda wrote:Ko tebi ispra mozak da je Fahro ukro pare?

Jesi li ti pismen ili sta??
Gdje sam ja to napisao ili tvrdio i kakve sad on ima veze sa ovim ( osim Avaza)???
Vas luzerski mentalitet nema granica, ne znate ni sta pricate ali znate cije su i gdje pare, sve znate osim se pobrinuti za sebe :izet: :izet:
weredsf

#288 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

Bakir kupio cijele Poljine, od sutra naplacuje prolaz
kamberovica polje

#289 Re: POLJINE HILLS

Post by kamberovica polje »

Jednog kriminalca pravdaju time što ga optužuje drugi kriminalac. SDA logika. :-)
razonoda

#290 Re: POLJINE HILLS

Post by razonoda »

weredsf wrote:Bakir kupio cijele Poljine, od sutra naplacuje prolaz
I od kojih para mozda ''co-called'' shidi gaj. Ali , neka je kad narod to hoce, i ne smeta mu. Bolje receno 80% SARAJLIJA neznaju da Poljine i postoje. Zabavuli se o svom jadu.
amiliana

#291 Re: POLJINE HILLS

Post by amiliana »

Ne citam Avaz niti znam sta se pise u Avazu niti me interesuje ,a najmanje me interesuju ta prepucavanja izmedju Bakira i Fahrudina.Ali u ovakvoj drzavi u kakvoj zivimo gdje se posao dobija tako sto te neko uzme za ruku odvede kod tog i tog i sl.Ja sam veoma mlada meni u zivotu nista ne fali imam roditelje koji dobro zaradjuju i imaju dobre poslove,ali ko meni moze garantovati da se to nece sutra desiti meni da zavrsim fakultet sa svim desetkama i sa svojim znanjem vecu prednost ima neciji sin koji je kupio diplomu nema veze sa zivotom.

I kaze sirotiniji krivo ,jeste krivo je nezaposlenima sto se grade Poljine jer gledaju kako se razbacuju sa parama dok oni gledaju kako se snadju dan za dan.I onda kaze nece nista da rade samo sa kafe na kafu, ima njih hoce da rade ali jbg nema svako vezu da ga pogura makar bio doktor nauka .
weredsf

#292 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

razonoda wrote:
weredsf wrote:Bakir kupio cijele Poljine, od sutra naplacuje prolaz
I od kojih para mozda ''co-called'' shidi gaj. Ali , neka je kad narod to hoce, i ne smeta mu. Bolje receno 80% SARAJLIJA neznaju da Poljine i postoje. Zabavuli se o svom jadu.
Narod hoce, ima li jos koja fraza da nije napisana tu..
Fabrike ste trazili, Skenderija je tu...sve je tu zapravo...
Jos samo paket violetinih proizvoda i gotova stvar :D
weredsf

#293 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

amiliana wrote:Ne citam Avaz niti znam sta se pise u Avazu niti me interesuje ,a najmanje me interesuju ta prepucavanja izmedju Bakira i Fahrudina.Ali u ovakvoj drzavi u kakvoj zivimo gdje se posao dobija tako sto te neko uzme za ruku odvede kod tog i tog i sl.Ja sam veoma mlada meni u zivotu nista ne fali imam roditelje koji dobro zaradjuju i imaju dobre poslove,ali ko meni moze garantovati da se to nece sutra desiti meni da zavrsim fakultet sa svim desetkama i sa svojim znanjem vecu prednost ima neciji sin koji je kupio diplomu nema veze sa zivotom.

I kaze sirotiniji krivo ,jeste krivo je nezaposlenima sto se grade Poljine jer gledaju kako se razbacuju sa parama dok oni gledaju kako se snadju dan za dan.I onda kaze nece nista da rade samo sa kafe na kafu, ima njih hoce da rade ali jbg nema svako vezu da ga pogura makar bio doktor nauka .

Zasto nas lazes??/
sad mjesto skenderije doticni Bakir hoce da gradi hotel
Ovo iznad je samo Avaz objavio bez ikakvih dokaza naravno, nigdje drugo ovo nije napisano i nemoj nas muljati tu!!!!
Hajvan

#294 Re: POLJINE HILLS

Post by Hajvan »

sta ti hoćeš i za Čiji groš uneređuješ mentalno ovaj prostor, a pritom ni tariguz en koristiš?! :lol:
todd_smith

#295 Re: POLJINE HILLS

Post by todd_smith »

amiliana wrote:Ne citam Avaz niti znam sta se pise u Avazu niti me interesuje ,a najmanje me interesuju ta prepucavanja izmedju Bakira i Fahrudina.Ali u ovakvoj drzavi u kakvoj zivimo gdje se posao dobija tako sto te neko uzme za ruku odvede kod tog i tog i sl.Ja sam veoma mlada meni u zivotu nista ne fali imam roditelje koji dobro zaradjuju i imaju dobre poslove,ali ko meni moze garantovati da se to nece sutra desiti meni da zavrsim fakultet sa svim desetkama i sa svojim znanjem vecu prednost ima neciji sin koji je kupio diplomu nema veze sa zivotom.

Boli te briga, nadjes nekog bogatog lika, ne moras ni raditi nista, uzivas u zivotu.
weredsf

#296 Re: POLJINE HILLS

Post by weredsf »

weredsf wrote:

Zasto nas lazes??/
sad mjesto skenderije doticni Bakir hoce da gradi hotel
Ovo iznad je samo Avaz objavio bez ikakvih dokaza naravno, nigdje drugo ovo nije napisano i nemoj nas muljati tu!!!!
http://www.avaz.ba/clanak/129311/bakiru ... skenderiju
razonoda

#297 Re: POLJINE HILLS

Post by razonoda »

Moje Misljenje je da to definitivno nece dijaspora kupovati nego SDA 'mucenici' koji moraju vratiti Bakirove PLATE, I I dalje zvaliti u njega kao male cuke i cekati sljedeci zalogajcic.
addem

#298 Re: POLJINE HILLS

Post by addem »

Kupovace ko ima pare. Ko nema ko mi forumasi pisace samo vako iz supljeg u prazno.
razonoda

#299 Re: POLJINE HILLS

Post by razonoda »

addem wrote:Kupovace ko ima pare. Ko nema ko mi forumasi pisace samo vako iz supljeg u prazno.
Sigurno nece neki posteni doktor osim Gavrankapetanovica velikoh vjernika i ''UZIMANJA MITA'
addem

#300 Re: POLJINE HILLS

Post by addem »

razonoda wrote:
addem wrote:Kupovace ko ima pare. Ko nema ko mi forumasi pisace samo vako iz supljeg u prazno.
Sigurno nece neki posteni doktor osim Gavrankapetanovica velikoh vjernika i ''UZIMANJA MITA'
Gavrankapetanovic vec ima viletinu u starom gradu. On sigurno nece gore uzimati. Vec se obezbjedio. :-D Nek uzme bivsih 20 fudbalera koji su puni ko brod vec desetina naselja prodata.
Post Reply