Ne treba zaboravit ni sestrinski im SNSD. Porodični odnosi nisu baš najbolji, ali svađa je isključivo oko imanja.Za i Protiv wrote:Mrski SDP i SDP-ovci... Sve su samo socijaldemokrate nisu! Za razliku od nekihCorto Maltese wrote:Nema potrebe biti sve. Za tu kontru dovoljno je biti socijaldemokrata.seln wrote: Ma ti si spreman biti sve sto je kontra SDP-a.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Corto Maltese
#9776 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Mali_Vuk
#9777 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zabranjeno unošenje tv kamera. Možda da neko od te ekipe zloupotrijebi gostoprimstvo i uslika štogod "smobitelom" pa nam šikne u eterStupskaBitanga wrote:hoće li TV1 kao mediji na kojem HDZ uživa veliko gostoprimstvo ovo prenositi
- ReD aka Socijalista
#9778 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Perete pricom, predjite na temu!
- seln
#9779 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Tipa Dodik?Corto Maltese wrote:Nema potrebe biti sve. Za tu kontru dovoljno je biti socijaldemokrata.seln wrote: Ma ti si spreman biti sve sto je kontra SDP-a.
- Vitez Koja
#9780 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
@Corto Maltese
Hajmo, onako, hipotetcki zamisliti, da je NS u poziciji SDP. Sta bi NS, u tom slucaju uradila!? Da li bi prihvatila da preuzme vlast ili bi cekala da namakne jos odredjen procenat glasova!? Ako, bi zeljela na vlast, s kim bi pravila koaliciju!? Samo da znas, ja sam i clan i glasac NS....
Hajmo, onako, hipotetcki zamisliti, da je NS u poziciji SDP. Sta bi NS, u tom slucaju uradila!? Da li bi prihvatila da preuzme vlast ili bi cekala da namakne jos odredjen procenat glasova!? Ako, bi zeljela na vlast, s kim bi pravila koaliciju!? Samo da znas, ja sam i clan i glasac NS....
- Mali_Vuk
#9781 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ReD aka Socijalista wrote:Perete pricom
- Corto Maltese
#9782 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
seln wrote:Tipa Dodik?Corto Maltese wrote:Nema potrebe biti sve. Za tu kontru dovoljno je biti socijaldemokrata.seln wrote: Ma ti si spreman biti sve sto je kontra SDP-a.
Corto Maltese wrote: Ne treba zaboravit ni sestrinski im SNSD. Porodični odnosi nisu baš najbolji, ali svađa je isključivo oko imanja.
- Corto Maltese
#9783 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Možda nisi pratio:Mali_Vuk wrote:Corto Maltese wrote:Kakve prve ruke kad se zna da sam simpatizer NS, dakle četnik!? Dogovorite se oko etiketa, ovo postaje neozbiljno.
![]()
Kakva su ovo generalisanja? Pa ako je Hitler bio simpatizer Richarda Wagnera, da li to znači da su svi oni koji slušaju Wagnera simpatizeri Hitlera? I da li je sam Wagner kriv što se našao među Hićinim fejvoritima? Nema šanse. Svako bi trebao govoriti u svoje ime.
hercegovac_pravi wrote:Sreća pa se NS ništa ne pita. Da se oni pitaju morali bi izglasati da su i četnici dio "narodnooslobodilačke" vojske...bar sudeći po odabiru NS-ovih koalicionih partnera.
- ultima_palabra
#9784 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Novo vodstvo NS se pozitivno odredilo prema Platformi i novoj Vladi, a isto je neki dan učinio i Krsmanović. Tako da njegove antiprotivne djetinjarije ni u kojem slučaju nisu stavovi NS.Vitez Koja wrote:@Corto Maltese
- ReD aka Socijalista
#9785 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jel poceo prenos kod mene nece nesto, nek mi neko zvrkne. Pravim cevape. 
-
klixober
#9786 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
TV1 uživo sa sabora
Ja sam mislio da je to za*ebancija.
- Alfons Kauders
#9787 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
cekali bi da dobiju 51% u svakoj izbornoj jedinici, svakom entitetu, svakom kantonu, svakoj opstini i u svakom narodu... cisto da ne koaliraju s fasistima...Vitez Koja wrote:@Corto Maltese
znaci ovim tempom jedno 200-300 godina
- ReD aka Socijalista
#9788 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sve sto je drzavnicki se prenosi na TV1.komeba wrote:TV1 uživo sa saboraJa sam mislio da je to za*ebancija.
-
StupskaBitanga
#9789 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Eo himne
Počelo je počelo
Počelo je počelo
- Corto Maltese
#9790 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nemoj da te ove prozivke zavaraju, nisam član NS, tako da ne mogu u njihovo ime govoriti. Što se tiče ostalog, moj stav je sljedeći:Vitez Koja wrote:@Corto Maltese
Ako ćeš u Bosni sa đavolom tikve saditi, ovdje ne smiješ zapostaviti ni vraga ni šejtana. Dakle, ako je SDP bio osuđen na koaliranje sa nacionalnim strankama, onda to morao raditi uravnoteženo.
Dakle, ako može da sastavi vlast sa strankama iz drugog naci-safa, onda koalira sa SBiH ili SBB od Bošnjaka, sa HDZ 1990 od Hrvata i SDS-om od Srba. (To su probali, pa nisu ospjeli. Mislim da im taj pokušaj nije bio baš pametan, ali je barem bio uravnotežen. Idemo dalje).
Ako koalira sa prvim naci-safom onda se podrazumijeva da će mu partneri biti SDA, HDZ i SNSD. A varijanta gdje uzmeš jedne iz prve težinske kategorije, pa ih balansiraš sa nekim iz trećeg safa... to baš ne ide.
-
StupskaBitanga
#9791 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
što se pjeva Hrvatska hima
Majko moja ne zna čovjek bil plakao ili bi se smijao
- Mali_Vuk
#9792 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zajebavaš? Zakleo sam se da tu tv neću gledati još od one noći i intervjua sa "državnikom". Ali sad sam u nedoumici, dal da pogazim zakletvu? Znatiželja čuda činikomeba wrote:TV1 uživo sa saboraJa sam mislio da je to za*ebancija.
- ReD aka Socijalista
#9793 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Zar si ti mislio da ovaj skup ima veze sa BiH?StupskaBitanga wrote:što se pjeva Hrvatska hima
- Alfons Kauders
#9794 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ne kontam...Corto Maltese wrote:Nemoj da te ove prozivke zavaraju, nisam član NS, tako da ne mogu u njihovo ime govoriti. Što se tiče ostalog, moj stav je sljedeći:Vitez Koja wrote:@Corto Maltese
Ako ćeš u Bosni sa đavolom tikve saditi, ovdje ne smiješ zapostaviti ni vraga ni šejtana. Dakle, ako je SDP bio osuđen na koaliranje sa nacionalnim strankama, onda to morao raditi paralelno.
Dakle, ako može da sastavi vlast sa strankama iz drugog naci-safa, onda koalira sa SBiH ili SBB od Bošnjaka, sa HDZ 1990 od Hrvata i SDS-om od Srba. (To su probali, pa nisu ospjeli. Mislim da im taj pokušaj nije bio baš pametan, ali je barem bio uravnotežen. Idemo dalje).
Ako koalira sa prvim naci-safom onda se podrazumijeva da će mu partneri biti SDA, HDZ i SNSD. A varijanta gdje uzmeš jedne iz prve težinske kategorije, pa ih balansiraš sa nekim iz trećeg safa... to baš ne ide.
pa koalirali su sa SDA i HSP, a HDZ nije bio zainteresovan... koalirali bi i sa SDS-om da se ovi nisu priklonili dodiku...
sta su onda zapravo trebali? usput koalirati sa partijom pravog puta i mihajlicom, cisto eto da ne bude HSP usamljen?
- Mali_Vuk
#9795 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Vidi li se gdje lijepi Hare, ima li ga u kadru? De, pričajStupskaBitanga wrote:što se pjeva Hrvatska hima
- Corto Maltese
#9796 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ako mislite da TV1 nije trebala prenositi, onda valjda ne biste trebali gledati? Ovako ispadate saradnici u zločinu?ReD aka Socijalista wrote:Sve sto je drzavnicki se prenosi na TV1.komeba wrote:TV1 uživo sa saboraJa sam mislio da je to za*ebancija.
Last edited by Corto Maltese on 19/04/2011 12:26, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#9797 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja bi sve oo optužio za državni udarReD aka Socijalista wrote:Zar si ti mislio da ovaj skup ima veze sa BiH?StupskaBitanga wrote:što se pjeva Hrvatska hima
- AliceInChains
#9798 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Minuta sutnje.....ovo je bio najkonstruktivniji dio SLB-a(Sabora Ljudske Bijede) 
-
StupskaBitanga
#9799 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
slušajuci ovo pitam se u kojoj državi živim?AliceInChains wrote:Minuta sutnje.....ovo je bio najkonstruktivniji dio SLB-a(Sabora Ljudske Bijede)
- AliceInChains
#9800 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mislim, da dijelis isto misljenje sa velikom dijelom prisutnih SLB-aStupskaBitanga wrote:slušajuci ovo pitam se u kojoj državi živim?AliceInChains wrote:Minuta sutnje.....ovo je bio najkonstruktivniji dio SLB-a(Sabora Ljudske Bijede)