Mislim da malo pretjerujemo s tim "kamenjarom". Ipak je to sve naše, zajedničko. I ova kotlina, i ona ravnica na sjeveru po kojoj još ne znam hodati kako treba, pa i taj kamen.
Jaran mi je sa Jukom završio kod Tute Naletilića, pa se naknadno probijao od Mostara prema sjeveru do naših barikada, preko oštrog kamena i milion zmija. On ima razlog za animozitet prema tom dijelu BiH, mi nemamo. Štaviše, rasprostranjen je stav da su dole najljepši krajol
Pa dobro, stavi to sve na jednu stranu kantara a na drugu moju livadu djeteline i izvor s kojeg i pčele piju, meni uvijek ovo drugo preteže. Ali kako rekoh, to što ne bih mogao dole gdje sunce asfalt topi, ne znači jel' da sad trebamo stvarati taj neki animozitet prema kamenu. Sve je naše, zajedničko.
Što se tiče teme koju pretresaš s kolegom, mislim da Čović pričom o rekonstrukciji Vlade FBiH pokušava obeshrabriti eventualne prebjege. Jer kada se to sve slegne, HDZ će kadrovski biti dobro oštećen.[/quote][/quote][/quote]
I taj "kamenjar" je prilicna fikcija. Uzmes kartu i pogledas vodotokove. Udio polja i sl. Ni blizu.
HDZ ne moze teoretski biti kadrovski ostecen. To nije ta vrsta stranke. Nisu ni druge ali HDZ posebno nije. Sta sad. Tko ce zamijeniti Niku Lozancica na HDZ kadrovskon nebu. Prvi sepavi policajac sa zabranom ulaska u RH i problem rijesen

Da bi bio kadrovski ostecen trebas imati kadrove i stranacku politiku zasnivati na kadrovima koji svojim radom profiliraju stranku....HDZ nema to