Naske?[/quote]Canton wrote:
Nište je to kod naske i croata, kad se pogleda mapa Srbije i oni silni prekidi na Kosmetu, Crnoj Gori i Sandzaku, Bugarskoj Rumuniji, Madjarskoj..
krajški
Naske?[/quote]Canton wrote:
Nište je to kod naske i croata, kad se pogleda mapa Srbije i oni silni prekidi na Kosmetu, Crnoj Gori i Sandzaku, Bugarskoj Rumuniji, Madjarskoj..
Mene cudi sto je neki dan napisao kako je popusio neku lovu, pao promet, velika potrazivanja..nesto tako, pa sam ocekivao opet salvu psovki i hebanja majke svima (jbg kad ti se u dzep dirne tad niko ziv covjeku ne valja), ali jok - on i dalje "novi" alfonsnosara wrote:Ja jos uvijek gajim nadu da ce jedno jutro osvanut njegov post "E, ovo do sad je bila zajebancija!"... Bas, ono, gajim nadu... Taj je u jednoj sobi Vucje jazbine krpio Evu Braun, dok su u drugoj Adolfu stucovali brkove... Ziva istina...
Mi inace nismo bas u dobrim odnosima ovih dana...
Nekad su nas budili njegovi prdezi, jaci od prvomajskih sirena cijele Moskve i sire...vivaldi wrote:Mene cudi sto je neki dan napisao kako je popusio neku lovu, pao promet, velika potrazivanja..nesto tako, pa sam ocekivao opet salvu psovki i hebanja majke svima (jbg kad ti se u dzep dirne tad niko ziv covjeku ne valja), ali jok - on i dalje "novi" alfonsnosara wrote:Ja jos uvijek gajim nadu da ce jedno jutro osvanut njegov post "E, ovo do sad je bila zajebancija!"... Bas, ono, gajim nadu... Taj je u jednoj sobi Vucje jazbine krpio Evu Braun, dok su u drugoj Adolfu stucovali brkove... Ziva istina...
Mi inace nismo bas u dobrim odnosima ovih dana....
Ali nece moci dugo garant - puknut ce on opet, ako Fidela u onim godinama nije popustila revolucija nema sanse da se Alfons predao
vas tri se komplimentirate kanda ste familijanosara wrote:Nekad su nas budili njegovi prdezi, jaci od prvomajskih sirena cijele Moskve i sire...vivaldi wrote:Mene cudi sto je neki dan napisao kako je popusio neku lovu, pao promet, velika potrazivanja..nesto tako, pa sam ocekivao opet salvu psovki i hebanja majke svima (jbg kad ti se u dzep dirne tad niko ziv covjeku ne valja), ali jok - on i dalje "novi" alfonsnosara wrote:Ja jos uvijek gajim nadu da ce jedno jutro osvanut njegov post "E, ovo do sad je bila zajebancija!"... Bas, ono, gajim nadu... Taj je u jednoj sobi Vucje jazbine krpio Evu Braun, dok su u drugoj Adolfu stucovali brkove... Ziva istina...
Ali nece moci dugo garant - puknut ce on opet, ako Fidela u onim godinama nije popustila revolucija nema sanse da se Alfons predaoA danas, izjede ga oportunizam...
![]()

jazuk Pestenellington wrote:
Kakve je Pešta...
Svi smo braca po Marxu i Englezu...Toto wrote:vas tri se komplimentirate kanda ste familijanosara wrote:Nekad su nas budili njegovi prdezi, jaci od prvomajskih sirena cijele Moskve i sire...vivaldi wrote:
Mene cudi sto je neki dan napisao kako je popusio neku lovu, pao promet, velika potrazivanja..nesto tako, pa sam ocekivao opet salvu psovki i hebanja majke svima (jbg kad ti se u dzep dirne tad niko ziv covjeku ne valja), ali jok - on i dalje "novi" alfons.
Ali nece moci dugo garant - puknut ce on opet, ako Fidela u onim godinama nije popustila revolucija nema sanse da se Alfons predaoA danas, izjede ga oportunizam...
![]()
'ta ce zoom ocam?arzuhal wrote:klonula mu samo glava
k'o da drema, k'o da spava,
i još pamte šta je
zadnje
rek'o...
Ih kad se samo sjetim slavlja Nosarina kad su crveni pobijedilinosara wrote:Nekad su nas budili njegovi prdezi, jaci od prvomajskih sirena cijele Moskve i sire...vivaldi wrote:Mene cudi sto je neki dan napisao kako je popusio neku lovu, pao promet, velika potrazivanja..nesto tako, pa sam ocekivao opet salvu psovki i hebanja majke svima (jbg kad ti se u dzep dirne tad niko ziv covjeku ne valja), ali jok - on i dalje "novi" alfonsnosara wrote:Ja jos uvijek gajim nadu da ce jedno jutro osvanut njegov post "E, ovo do sad je bila zajebancija!"... Bas, ono, gajim nadu... Taj je u jednoj sobi Vucje jazbine krpio Evu Braun, dok su u drugoj Adolfu stucovali brkove... Ziva istina...
![]()
Skocilo mi na nos...detroit-mercy wrote: Ih kad se samo sjetim slavlja Nosarina kad su crveni pobijedilinije se moglo durat
.
Al ovih dana, jeben neki mahmurlukhama se previse dernecilo na slavlju al umjesto prave sljive
Zlaja poturio jeftinu secerusu
Nemooj da te brine Tihic, on je vec procitan. Problem je sto nema nikoga da popuni tu prazninu. Da neutralise tu izdaju SDA. Zlaya to nece, Lepi je provaljen à ostale partije su suvise male za tu ulogu. Jedino se nadam da negdje opet naka PL u ilegali sprema odbranu zemlje.kiky wrote:čim ohr ode iz bih, a čini se da hoče uskoro u bosni kreče show ...
doduše bez ohr nema ni dejtonskog mirovnog sporazuma jer je ohr njegov sastavni dio ...
a to milorad i čova čekaju pa da počnu sa otvorenom hajdučijom i čoporativnim napadom na bosnu ...
to me nebrine ...
brine me tihić i banda oko njega koja je i poslije svega ostavila zemlju bez mogučnosti da ose efektivno i odlučno brani ...
Nada zadnja umirenosara wrote:Ja jos uvijek gajim nadu da ce jedno jutro osvanut njegov post "E, ovo do sad je bila zajebancija!"... Bas, ono, gajim nadu... Taj je u jednoj sobi Vucje jazbine krpio Evu Braun, dok su u drugoj Adolfu stucovali brkove... Ziva istina...vivaldi wrote:
Ti si izgleda fakat novi na forumu. @ Cotugno je najbolji politicki satiricar i zajebant na ovom pdf-u. @Alfons je dugo bio najslikovitiji zajebant i revolucionar koji se sluzio eksplicitnim narodnim jezikom (doduse sad je postao blizak vlastima). Trenutno kad je opoziciona duhovitost u pitanju forumom dominira @nosara, a sa @ridjobrkim nema rasprave - on je MVP.
![]()
Mi inace nismo bas u dobrim odnosima ovih dana...
Creasy wrote:Gleda li iko ovu emisiju na RTRS?
Zanimljivi gosti...

brzica wrote:Koja, tko su gosti, nemam večeras dovoljno živaca
za gledati.

nisam dobio na bingu da se radujem...samo konstatujem da je zadnji u tvom nizu detektovanih plaćenika i izdajnika glavom i bradom z. lagumdžija, prije njega silajdžić, prije njega tihić, prije njega...Bosnolog wrote:Nastojim na javnim jestima pa tako i na ovom forumu kazem da drzava ne zavisi od pojedinca, niti bilo koje stranka ,vec osvjescen,edukova i naoruzan narod ,naoruzan sa svim onim sto mu treba da opstane i prezivi,narod koji nije zaboravio u kakvom je okruzenju i ne drzi glavu u pijesku,....radostan dan wrote:a ovi nabrojani su svi koji ne misle kao ti, jel da?Bosnolog wrote:Stranke i njihovi Valteri su samo prolazni servis gradana i drzave sa rokom trajanja ovisno o onome sto budu radili,nemoj se plaho radovati i euforisati vrijeme radi za BiH i one kojima je stalo do nje,..![]()
Da je drugacije cetoslavija bi bila tamo gdje su sanajri sanjali njene granice,svi oni kojima je BH na srcu su bedem za cetljalje,petu kolonu i izdajnike,....![]()
Stoga uzalud se radujes Bosnu je odbranila sirotinja kada je bilo ,ogo teze i kada je trebala nestati,nema granice na Dobrinji i Kozijoj Cupriji,prije ce biti novih krvavih gaca onih koji bi da je rascerupaju,...
Sve je vise onih koji mozda razmisljaju,upravo kao ja,.![]()
Bosna nije Cehoslovacka,....
brzica wrote:Koja, tko su gosti, nemam večeras dovoljno živaca
za gledati.
Vidim otišlo se u drugom pravcu na ovoj temi, a niko se nije usudio da ti replicira na ovaj post..velika većina ljudi u ovoj zemlji misli da jedini način za "moje dobro" da bude onako kako ja kažem..nosara wrote:Aprilski paket je bio posljednji zajednicki politicki projekat medjunarodne zajednice, domacih "facktora" iz sva tri naroda i "gradjana"... Jos ne znamo sve implikacije rezanja jedine zelene grane od rata do danas, ali da ce bit jebeno, to je sigurno...
Neces nikada ni dobiti,bez obzira koliko got igrao to sto igras,Ta nagrada jednostavno ne postoji,previse je to veliki teret za ponijeti,...radostan dan wrote:
nisam dobio na bingu da se radujem...samo konstatujem da je zadnji u tvom nizu detektovanih plaćenika i izdajnika glavom i bradom z. lagumdžija, prije njega silajdžić, prije njega tihić, prije njega...
Bosnolog wrote:Neces nikada ni dobiti,bez obzira koliko got igrao to sto igras,Ta nagrada jednostavno ne postoji,previse je to veliki teret za ponijeti,...radostan dan wrote:
nisam dobio na bingu da se radujem...samo konstatujem da je zadnji u tvom nizu detektovanih plaćenika i izdajnika glavom i bradom z. lagumdžija, prije njega silajdžić, prije njega tihić, prije njega...![]()
Stoga nemoj da se plagho veselis nije,niko od njih nikakav presudni faktor opstaka ili nestanka Bosne,.....
Lagum je ovim poslednjim politickim potezima na drzavnom nivou zasigurno sam sebi iskopao politicki grob i time se pridruzio Tihicu ali i tragicaru Siljadzicu,
Lagum je postao samo jos jedan politicki prolaznik koji je samog sebe svrstao tamo gdje se svrstao,samo jos da rekonstruisu pederalnu vladu i uvedu Dodikove HDZ cetnike ,kako najavljuje onaj klempavi izdajnik,s kim je zayeb tikve sadio od pocetka i imamo staro novo vec vidjeno politicko propast drustvo na pozornici,na kojoj bi mogla biti pravo zanimljiva nadolazeca predstava,.
Slazem se da svakom treba dati sansu da pokaze ko je i kakve su mu nakane pa tako i Lagumu,narod i historija ce svima da sude za njihova (ne)djela pa tako i njima,.....
Bosna ce njih sve nadzivjeti,kao sto je nadzivjela mnogo jace i vece u tezem vaktu....
Uvodenje HDZ na fedralnom nivo je uvodenje saveznika SNSD-a,stranku koju je trebalo zabraniti zbog njene rusilacke i zlocinacke uloge devedesetih godina kao i SDS,a tu bi dodao i SDA,.....SNSD je sto i SDS nema razlike,......HDZ je dokazana anti BH segregacijska i mafijaska stranka,....Sto manje njih u vlasti tim bolje po gradane,...kada to kazem mislim i na SDA ali i sve stranke iz Karadzicevog Ausvica,..Canton wrote:Bosnolog wrote:Neces nikada ni dobiti,bez obzira koliko got igrao to sto igras,Ta nagrada jednostavno ne postoji,previse je to veliki teret za ponijeti,...radostan dan wrote:
nisam dobio na bingu da se radujem...samo konstatujem da je zadnji u tvom nizu detektovanih plaćenika i izdajnika glavom i bradom z. lagumdžija, prije njega silajdžić, prije njega tihić, prije njega...![]()
Stoga nemoj da se plagho veselis nije,niko od njih nikakav presudni faktor opstaka ili nestanka Bosne,.....
Lagum je ovim poslednjim politickim potezima na drzavnom nivou zasigurno sam sebi iskopao politicki grob i time se pridruzio Tihicu ali i tragicaru Siljadzicu,
Lagum je postao samo jos jedan politicki prolaznik koji je samog sebe svrstao tamo gdje se svrstao,samo jos da rekonstruisu pederalnu vladu i uvedu Dodikove HDZ cetnike ,kako najavljuje onaj klempavi izdajnik,s kim je zayeb tikve sadio od pocetka i imamo staro novo vec vidjeno politicko propast drustvo na pozornici,na kojoj bi mogla biti pravo zanimljiva nadolazeca predstava,.
Slazem se da svakom treba dati sansu da pokaze ko je i kakve su mu nakane pa tako i Lagumu,narod i historija ce svima da sude za njihova (ne)djela pa tako i njima,.....
Bosna ce njih sve nadzivjeti,kao sto je nadzivjela mnogo jace i vece u tezem vaktu....
Kojim potezima?
Cemu toliko opiranje rekonstrukciji vlade? Bio je HDZ i prije u vlast pa nit je bilo gore, nit je bilo bolje.