Alfons Kauders wrote: kad mogu pravi cetnici bit na vlasti 20 godina, red je da priliku damo i ustasama...
nisu to pravi cetalji
Alfons Kauders wrote: kad mogu pravi cetnici bit na vlasti 20 godina, red je da priliku damo i ustasama...
ha znao sam da je morala i religija upetljati svoje prste u to,felipe kajetano wrote:Alfons Kauders wrote: kad mogu pravi cetnici bit na vlasti 20 godina, red je da priliku damo i ustasama...
nisu to pravi cetalji, ko nema certifikat od popa Đujica vojvodom se ne moze zvati
Prvo, ja nisam bagra... Ovo se dakle odnosi na SDP-ovce, Srbe i Hrvate, a ne na ove druge nesretnike iz koalicije...ustaska frigidna kucka wrote
Ne znači to da Zlaja ne preferira Hrvate i Srbe. Nikako. Naoružao se on s onima koji su nekada bili Hrvati i Srbi, a danas su samo kupljena bagra čiji je zadatak fiktivno održavanje imidža kvazi-višenacionalne stranke. Ima on Željka i stotine malih željkića sa domovnicama.
iako se načelno slažem sa onim što Toto piše, dakle zaista nema razloga da se ljudi, pa i Marina, olako nazivaju fašistima, i iako se slažem da se i njima treba pustiti da iskažu svoje misli,moram reći da sam i ja od onih koji su dobrano razočarani ponašanjem SBiH i zajedno sa njom Tv1. Jedan sam od onih koji je dao svoj glas Harisu (ne i SBiH) i ovakvo gubtiničko i naprosto dječje ponašanje, totalno neshvatanje procesa koji se dešavaju će, bojim se, dovesti do gubitka kredibiliteta i stranke (što nije neka šteta) i TV 1, što jeste šteta. Prije svega šteta u smislu da oni objektivno jesu napravili pomak u odnosu na slične tv stanice, tipa OBN i Pinka, i kvalitetom i nekom vrstom urbanog štiha koji imaju u sebi. Al džaba će im to biti nastave li ovakko......heckler wrote:
Slazemo se 100%.
I dalje da se razumijemo, ja sam branio postojanje TV1 na ovom forumu od prvog dana kad ih je vecina politickih neistomisljenika napadala.
Privatni medij, privatni kapital, ne crpe budzetska sredstva pa stoga imaju pravo i da zastupaju bilo kakav stav.
Ali ja licno sam iskreno razocaran njihovim stavovima nakog izbora. Licno nisam ocekivao da ce Haris izgubiti, iako sam ocekivao da ce SBiH izgubiti dio glasova nisam ocekivao toliki ubjedljiv poraz, ali NAJMANJE sam ocekivao da ce u slucaju gubitka izbora da se toliko nekorektno osvetnicki svrstaju na stranu treceentitetasa i separatista. To ne mogu da razumijem.
Ovo je pitanje na mjestu.NightSkyWalker wrote:Umjesto sto vicete na televiziju koja vas nista ne kosta, zasto ne vicete na FTV koja vam svakog mjeseca ukrade 6KM a daje vam novinarski kriminal, neprovesionalizam, i pristrasnost
od toga federalnoj televiziji ide 1KMbailaor wrote:Ovo je pitanje na mjestu.NightSkyWalker wrote:Umjesto sto vicete na televiziju koja vas nista ne kosta, zasto ne vicete na FTV koja vam svakog mjeseca ukrade 6KM a daje vam novinarski kriminal, neprovesionalizam, i pristrasnost
1.5, ako cemo vec cjepidlacit...karanana wrote:od toga federalnoj televiziji ide 1KMbailaor wrote:Ovo je pitanje na mjestu.NightSkyWalker wrote:Umjesto sto vicete na televiziju koja vas nista ne kosta, zasto ne vicete na FTV koja vam svakog mjeseca ukrade 6KM a daje vam novinarski kriminal, neprovesionalizam, i pristrasnost
u najgledaniju televiziju u bih...juznije wrote:u što brate u štokaranana wrote: od toga federalnoj televiziji ide 1KM
Kakav si ti bolesnik...A i stranka ti jos gora sto tebe postavi ovdje kao glasnogovornika, majmune!nosara wrote:Prvo, ja nisam bagra... Ovo se dakle odnosi na SDP-ovce, Srbe i Hrvate, a ne na ove druge nesretnike iz koalicije...staska frigidna kucka wrote
Ne znači to da Zlaja ne preferira Hrvate i Srbe. Nikako. Naoružao se on s onima koji su nekada bili Hrvati i Srbi, a danas su samo kupljena bagra čiji je zadatak fiktivno održavanje imidža kvazi-višenacionalne stranke. Ima on Željka i stotine malih željkića sa domovnicama.
Drugo jebem tu ustasku smrdljivu kuju u ustaske zvalje, nju i sve one koji pokusavaju da opravdaju njeno pljuvanje iz sigurnosti ustaskog brloga... Pravo u zvalje, bez pardona... a senadu, ratnom profiteru i pickinom dimu se naserem u usta... Do vrha...
Hvala lijepa...
Nije kolega, to je malo fašizam, odnosno to je šovinizam blago prožet mržnjom, sa natruhama ksenofobijeJThomas wrote:kada neko kaže za nekoga da je "nekad bio srbin i hrvat, a sad je kupljena bagra", samo iz razloga zato što pripada jednoj političkoj partiji...e to se gospodo ne može nazvati drukčije nego fašizam. isto ona ratna o "alijinim srbima".
juznije wrote:Na temelju ovoga se može zaključiti da se kupuju medjusobno i da su bagra koja rasipa javni novac kupujući glasove po Cazinu
hoće li "60 minuta" malo o ovome
Vidi se da ovdje misli na Srbe i Hrvate članove SDP-a... znači proglašava ljude kriminalcima samo zbog pripadnosti jednoj političkoj opciji.Ne znači to da Zlaja ne preferira Hrvate i Srbe. Nikako. Naoružao se on sa onima koji su nekada bili Hrvati i Srbi, a danas su samo kupljena bagra čiji je zadatak fiktivno održavanje imidža kvazi-višenacionalne stranke.
forumaš Been ja mislim je detaljno ispričao situaciju iz Cazina i obrazložio šta i kako je bilojuznije wrote:Na temelju ovoga se može zaključiti da se kupuju medjusobno i da su bagra koja rasipa javni novac kupujući glasove po Cazinu
hoće li "60 minuta" malo o ovome
On nije Hrvat jer se borio u Armiji BiH, clan je SDP-a (komunjareJThomas wrote:a jesu l' i željko komšić i slaviša šućur kupljena bagra...? čini mi se željku izričito spominje...? jel on nekad bio hrvat, pa je sad kupljena bagra, ili nije nikad ni bio hrvat pošto je bio u armiji bih...?
Sticajem nesretnih okolnosti, sinoc sam gledao TV1, kao i osvrt Martine Mlinarevic Sopte. Kazem "nesretnih" okolnosti jer inace ne pratim domace televizije.Politicka pozadina TV1, PostPostao/la komeba dana 26/12/2010 22:24
Smatram da je sinocnjim CD-om u kojem je fasistkinja Martina Mlinarovic Sopta gostovala kao komentatorka(ili je stalno zaposlena) Senad Hadzifejzovic presao svaku mjeru.
Da podsjetim...Sopta pise kolumne na sovinistickom gnijezdu poskoku,a nekim cudom je i index.hr poceo da objavljuje njene kolumne.U posljednjoj kolumni koja nosi naziv "Hrvati na baterije u bosanskoj dzamahiriji",Hrvate koji nisu za Dodik-Covic koaliciju i treci entitet,naziva "kupljenom bagrom".
Tekstovi joj odisu uvredama na racun Sarajeva i BiH,a "dzamahirija","Teheran" i "kupljena bagra" su standardni dio njenog izrazavanja.
Sinoc je Hadzifejzovic najavio kao veliku i hrabru novinarku,pa me zanima da li i on smatra da su recimo voditelji dnevnika na TV1,Nikolina i Ogi,kupljena bagra.Smetaju li Hadzifejzovicu sovinisticke uvrede na racun Sarajeva i BiH,ili i on prizeljkuje da ovo bude Teheran pa fasistkinji najavljuje kao dobru,veliku novinarku...
Do sada su na TV1 vec prostor dobili Dodikov fasista Dragan Jerinic,te antigradanka Sanja Vlaisavljevic.
Je li sljedeca zvijezda TV1 Rajko Vasic?