Gospođa Martina je svoju karijeru započela na hercegbosni.org, kao žestog kritičar HDZ politike, na čiji račun je pobrala dosta simpatija kako u rasistički orjentisanom Zagrebu, tako i đamahirijskom Sarajevu, ako ćemo se držati njenih epiteta. Sjetimo se da je i Dodik prije deset godina, izabran je u Skupštinu manjeg entiteta glasovoima bošnjaćki stranaka, a danas možemo vidjeti n jegov krajnji rezultat po te iste stranke.Hodidid wrote:
Nemoj tako, gospodja Martina samo zeli da se dopadne auditorijumu na doticnom forumu. Vidis kako cvjeta kad nailazi na val odobravanja forumskih sudionika vizavi njenih javnih istupa. Cuj prije godinu dana isti likovi su je nipodastavali a sad je hvale. Nije to mala stvar za nekog ko zeli nanovo biti prihvacen u svom etnickom toru.
Vidim da je teherancima na forumu pokazala srednji prst.Gospodja doista ima manire vrijedne paznje a i izlaganja su joj dosta elegicna.
Ja sam sa ovim hercegbosanskim likovima dugo tupim tastaturu na forumu.hr, pa jasno znam o kakvoj se razlici radi između oldskul -kvazigrađanski orjentirane Hrvatice, i recimo Jude Iškariotskog-akademski obrazovanog ustaše sa leptir-mašnom! U pitanju su samo nijanse!