iMacak wrote:valtere posto si ti sirokih i nenacionalnih shvatanja, religija, poimanja...etc
sto izgledas kao bozic bata?
Politicka pozadina TV1
-
stari grad Visegrad
#276 Re: Politicka pozadina TV1
- Co0l
#277 Re: Politicka pozadina TV1
Neki bi rekli i sveti Nikola,rodjen u danasnjoj Turskoj...pa ti shvati to kako god hocesiMacak wrote:valtere posto si ti sirokih i nenacionalnih shvatanja, religija, poimanja...etc
sto izgledas kao bozic bata?
- valterbranisarajevo
#278 Re: Politicka pozadina TV1
Nadam se da se nećete ljutiti što ću izbjeći odgovor na to pitanje na ovoj temi. Imam "debeo" razlog... 
-
StupskaBitanga
#279 Re: Politicka pozadina TV1
Sutra će susret u Sarajevu na TV1 imati historijski značaj nešto wow nešto coool vrh
To će biti živa tragikomedija
Čak me ne bi čudilo da bude live prenos
To će biti živa tragikomedija
Čak me ne bi čudilo da bude live prenos
-
alex00
#280 Re: Politicka pozadina TV1
sto se tice senada h. ne znam kakva mu je politika, ali on i sam govori da on nije tv1 nego Face tv tako da nema potrebe da se vecinom o njemu pise...
a sto se tice tv1, ljudi daju svima priliku da pricaju - sto je meni sasvim korektno i samim tim pobija cinjenicu bilo kakve stranacke televizije..
primjetni su dosta isfrustrirani ljudi kad je u pitanju ova televizija...bas mi vas je nesto zao (stupska bitango pronadji se u ovome, ti si vise euforican kad je u pitanju neka vijest za tv1 nego bilo ko drugi. imas li zivot covjece?:) )
a sto se tice tv1, ljudi daju svima priliku da pricaju - sto je meni sasvim korektno i samim tim pobija cinjenicu bilo kakve stranacke televizije..
primjetni su dosta isfrustrirani ljudi kad je u pitanju ova televizija...bas mi vas je nesto zao (stupska bitango pronadji se u ovome, ti si vise euforican kad je u pitanju neka vijest za tv1 nego bilo ko drugi. imas li zivot covjece?:) )
- Kasips
#281 Re: Politicka pozadina TV1
Nema tu nikakve nejasne politike. TV1 sa ovim forsiranjem rušitelja BiH i njihovih ideja jednostavno priprema teren za predstojeću koalciju. Nešto slično radi i Dnevni Avaz. Pokušavaju nam reći kako Hare i Radončić zapravo ne čine ništa loše ulaskom u grobarsku anti-bh koaliciju. Kako su zahtjevi grobara BiH nešto realno i opravdano, ali mi iz nekog "urbanog" fola to ne želimo da vidimo. A istorija se piše, narod pamti.
-
palermo
#282 Re: Politicka pozadina TV1
To naprosto nije istina. Ja sam bio vrlo blagonaklon (u najmanju ruku, mislim da je čak tačnija definicija simpatizer)prema TV1, konačno ona je i donijela neke pozitivne stvari (rekoh već u jednom postu, onaj urbani štih), ali sve je to džaba kad se svrstala na stranu onih koji su u ovom trenutku radi ličnih interesa spremni da ruše i Bosnui i Hercegovinu. Nažalost.alex00 wrote:sto se tice senada h. ne znam kakva mu je politika, ali on i sam govori da on nije tv1 nego Face tv tako da nema potrebe da se vecinom o njemu pise...
-
Hodidid
#283 Re: Politicka pozadina TV1
Nemoj tako, gospodja Martina samo zeli da se dopadne auditorijumu na doticnom forumu. Vidis kako cvjeta kad nailazi na val odobravanja forumskih sudionika vizavi njenih javnih istupa. Cuj prije godinu dana isti likovi su je nipodastavali a sad je hvale. Nije to mala stvar za nekog ko zeli nanovo biti prihvacen u svom etnickom toru.uroborus wrote:Bilo bi dobro kad bi se neki manje palili na vokabular Martine Mlinarević-Sopta, jer joj samo tako dajete krila, a ona likuje zajedno sa škvadrom sa hrcegbosne.org...http://--- NO LINKS ---/forum/politika/i ... -2525.html![]()
Zanimljivo da iz njene perspektive kad nekog nazove-obrezanim, to ista tumaći na personalnom nivou, ili se odnosi samo" na budale među Bošnjacima" (??), dok kad se kaže da je Jelić ustaša zbog njegove izjave da u NK Široki neče nikada igrati Srbi i Bošnjaci, to se doživi kao sredstvo satanizacije Hrvata iz Zap. Hercegovine?? Dosta zanimljivo!
Vidim da je teherancima na forumu pokazala srednji prst.Gospodja doista ima manire vrijedne paznje a i izlaganja su joj dosta elegicna.
-
klixober
#284 Re: Politicka pozadina TV1
Posto znam i da novinar koji je uradio intervju sa Soptom na portalu d.e.p.o i doticna Sopta citaju ovo,zelio bih samo da iskazem zaljenje zbog pokusaja pranja iste pogresnim pitanjima...Zasto je novinar nije pitao da li su Hrvati koji nisu za Herceg Bosnu kupljena bagra? Zasto je nije pitao sta podrazumjeva kada Bosnjake naziva Mosnjama,obrezancima,Sarajlije Teherancima i pokazuje im srednji prst na forumu na kojem je sasvim normalno muslimane nazivati lojavim...
Ne moze te 100 ovakvih intervju-a oprati Sopta...tvoji tekstovi i upisi na tom forumu su javni i ko god pozeli moze se uvjeriti u to kakva si osoba.
Ne moze te 100 ovakvih intervju-a oprati Sopta...tvoji tekstovi i upisi na tom forumu su javni i ko god pozeli moze se uvjeriti u to kakva si osoba.
Last edited by klixober on 29/12/2010 13:06, edited 2 times in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#285 Re: Politicka pozadina TV1
ima na depou intervju s njom
namjerno necu da ga copy ovamo
cemu da je reklamiramo i pravimo od nje zvijezdu nekakavu?
ima na ovom forumu vec dovoljno sopti
-
klixober
#286 Re: Politicka pozadina TV1
Samo za novinara koji je uradio ovakav intervju,evo sta mu porucuje Sopta:

-
StupskaBitanga
#287 Re: Politicka pozadina TV1
Vidim Vijesti.ba (mediji u grupaciji kojoj pripada i TV1) ažuro prati sastanak
To je po njima historijski događaj
hahahahaahah
To je po njima historijski događaj
hahahahaahah
-
xDenisx
#288 Re: Politicka pozadina TV1
U emisiji na TV1 nije rekla nista fasisticko. Netacno, da, ali fasisticko ne (rekli su i na hb forumu da je tamo omeksala svoje stavove) Pitam se samo da li je svjesna koliko je sama sebi uskocila u usta s tim njenim izjavama na --- NO LINKS ---…jasno je da je pokusala kroz svoje kolumne da se predstavi kao pripadnica liberalnije struje Herceg-bosanske zajednice (ko zna, mozda i jeste) ali kako ocekuje da joj cemo vjerovati da je ”dobronamjerna” i bez predrasuda kada o nama koristi rijeci kao ”obrezani” i ”mosnjaci”? Budimo realni; ako to pise na jednom forumu, mozemo samo zamisliti kako se izrazava u realnom zivotu....
Bila mi je koliko toliko simpaticna prije, ali sada...
- nosara
#289 Re: Politicka pozadina TV1
Sto bi rekli, ne kara majka Muju sto se kockao, vec sto se vadio...
E, Mujo, Mujo...
E, Mujo, Mujo...
- karanana
#290 Re: Politicka pozadina TV1
cao hercegbosno!
hajte udjite slobodno na jednu tursku kahvu kod nas, ne bojte se. ne sunetimo.
- Co0l
#291 Re: Politicka pozadina TV1
Jest,dobro si,radije reklamiraj cijeli ** No links **plain vanilla wrote:ima na depou intervju s njom
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#292 Re: Politicka pozadina TV1
pa ako neko hoce maksuz otici, nek ideCo0l wrote:Jest,dobro si,radije reklamiraj cijeli ** No links **plain vanilla wrote:ima na depou intervju s njom
ima na ovom forumu vec dovoljno sopti![]()
![]()
![]()
ja im ne olaksavala
- Kasips
#293 Re: Politicka pozadina TV1
karanana wrote:cao hercegbosno!
i nadig'o sve na bunu,
u islamskoj zemlji, kaže,
svima će nam rezat ćunu
- karanana
#294 Re: Politicka pozadina TV1
doduse, meschini da martinici to ne smeta sudeci po njenoj fiksaciji na nase gljive. dapache, moje pache.Kasips wrote:karanana wrote:cao hercegbosno!
hajte udjite slobodno na jednu tursku kahvu kod nas, ne bojte se. ne sunetimo.Čovica je prep'o narod,
i nadig'o sve na bunu,
svima će nam rezat ćunu
-
klixober
#295 Re: Politicka pozadina TV1
Hajde sto je teski sovinista,nego i licemjer.Teheran,dzamahirija,obrezani,mosnje...i onda dode u Teheran,dzamahiriju,medu obrezane i mosnje da uzme dnevnicu od Hadzifejzovica i na tv-u ne koristi svoj standardni sovinisticki vokabular,vec se prodaje za demokratu,kako bi nakon toga se vratila na sovinisticki forum i nazvala Hadzifejzovica jebenim levatom i pokazala srednji prst Teherancima...xDenisx wrote:U emisiji na TV1 nije rekla nista fasisticko. Netacno, da, ali fasisticko ne (rekli su i na hb forumu da je tamo omeksala svoje stavove) Pitam se samo da li je svjesna koliko je sama sebi uskocila u usta s tim njenim izjavama na --- NO LINKS ---…jasno je da je pokusala kroz svoje kolumne da se predstavi kao pripadnica liberalnije struje Herceg-bosanske zajednice (ko zna, mozda i jeste) ali kako ocekuje da joj cemo vjerovati da je ”dobronamjerna” i bez predrasuda kada o nama koristi rijeci kao ”obrezani” i ”mosnjaci”? Budimo realni; ako to pise na jednom forumu, mozemo samo zamisliti kako se izrazava u realnom zivotu....
Cak i Rajko Vasic ima neki integritet,imao ga je i Smiljko Sagolj...ako si fasista,budi fasista do kraja,a ne da se prodajes za demokratu samo kada uzimas dnevnicu od onih koje inace vrijedas.
Ali mislim da su se bas nasli ona i Hadzifejzovic,pravi licemjeri.Ona o njemu misli(i pise na forumu) da je jebeni levat,Teheranac,obrezanac,a on vjerovatno o njoj misli da je ustaskinja iz kamenjara(ja to ne mislim,ja mislim da je samo obicni fasista).I onda se nadu njih dvoje u emisiji zarad pljuvanja po zajednickom neprijatelju.
Treba mi :smajlikojipovraca:
- Kasips
#296 Re: Politicka pozadina TV1
karanana wrote:doduse, meschini da martinici to ne smeta sudeci po njenoj fiksaciji na nase gljive. dapache, moje pache.Kasips wrote:karanana wrote:cao hercegbosno!
hajte udjite slobodno na jednu tursku kahvu kod nas, ne bojte se. ne sunetimo.Čovica je prep'o narod,
i nadig'o sve na bunu,
svima će nam rezat ćunu
Ja saaaaaam djevojkaaaaaa saaaaaaa seeeellllllaaaaa IHHHHAAAA!!!!!
- slobodni armirach
#297 Re: Politicka pozadina TV1
martina jadna nezna dal' je posla il' je dosla.
Ne do Bog nikom 'naku zenu!
Ne do Bog nikom 'naku zenu!
- valterbranisarajevo
#298 Re: Politicka pozadina TV1
Pročitao sam intervju..Jao kako je dvolična i jadna..
kaže:U Sarajevu živi pola moje obitelji i mnoštvo divnih prijatelja. Niti su oni Hrvati na daljinski, niti je Bosna i Hercegovina Džamahirija.
Na kraju će ispasti da je članak sa bivšim Hrvatima i Srbima i plaćenom bagrom pisao neko drugi...
Ova jadnica stvarno nije vrijedna da se o njoj piše. Ja više neću.....
kaže:U Sarajevu živi pola moje obitelji i mnoštvo divnih prijatelja. Niti su oni Hrvati na daljinski, niti je Bosna i Hercegovina Džamahirija.
Na kraju će ispasti da je članak sa bivšim Hrvatima i Srbima i plaćenom bagrom pisao neko drugi...
- nosara
#299 Re: Politicka pozadina TV1
Ipak su njena muda najobicniji mit...valterbranisarajevo wrote:Pročitao sam intervju..Jao kako je dvolična i jadna..![]()
Na kraju će ispasti da je članak sa bivšim Hrvatima i Srbima i plaćenom bagrom pisao neko drugi...![]()
-
klixober
#300 Re: Politicka pozadina TV1
valterbranisarajevo wrote:Pročitao sam intervju..Jao kako je dvolična i jadna..![]()
Na kraju će ispasti da je članak sa bivšim Hrvatima i Srbima i plaćenom bagrom pisao neko drugi...![]()
Nije vrijedna vise rijeci.Normalnim ljudima ce ovo do sada napisano biti sasvim dovoljno da shvate o kakvoj je osobi rijec.