Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Locked

FTV na osnovu dosadasnjeg rada zasluzuje 6KM

Da
101
37%
Ne
172
63%

Total votes: 273

poznanik

#226 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by poznanik »

NightSkyWalker wrote:Politicka pozadina i metode tzv. novinara doticne emisije i televizije su svima jasne kao dan. Svjedoci smo toga vec 10 godina. Sada se postavlja pitanje do kada ce gradjani trpjeti i sa svojih 6KM finansirati medijski kriminal, pristrasnost, neprofesionalnost, lopovluk, papanluk, i mahalizam, televizije koja je postala privatna prcija jedne grupe politickih i medijskih kriminalaca? ...

Sve do promjene Upravnog odbora RTVFBiH :D

Upravni odbor je najviši organ RTV FBiH koji zastupa i štiti interese javnosti u pogledu radio i televizijskih programa, vrši nadzor nad cjelokupnim poslovanjem, kao i korištenjem i raspolaganjem imovinom RTV FBiH.

Upravni odbor RTV FBiH se sastoji od 4 člana: Kadrija Hodžić, Bošnjak po nacionalnosti imenovan na mandat od jedne godine, Igor Soldo, Hrvat, čiji će mandat trajati tri godine, Radenko Udovičić, Srbin, s mandatom od dvije godine i Goran Samardžić iz reda ostalih imenovan na četiri godine.

Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH
Dom naroda Parlamenta Federacije BiH
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#227 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

MUNAFIK wrote:
Hipatija wrote:
MUNAFIK wrote: pa ko onda laze?
Ja rekoh ko laže- NightSkyWalker laže i nabjeđuje bez razloga i argumenata (izmišlja).
ali kako je onda redu ovome @plain vanilla da FTV radi za SDP. Dakle doticni forumas smatra da FTV radi za SDP i njemu je to sasvim uredu i podrzava takvu praksu.

Hajd eto da je @NightSkyWalker lagao, eto nesto mu se ne svidja pa laze, ali ocito je da ima i onih (simpatizera SDP-a i ostalih) koji isto tako vjeruju, a uz to i podrzavaju, da FTV radi za SDP. Dakle onda i oni lazu sami sebe pa mi to cudno :? kako su oni dosli do tog zakljucka?
nemoj izvrtati moje rijeci

On je pitao je li u redi ovo sto FTV radi
ja sam rekla da jeste, jer je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno

nikad nisam rekla da FTV radi za SDP
Last edited by plain vanilla on 28/12/2010 17:59, edited 1 time in total.
nosara

#228 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

NightSkyWalker wrote:
Alfa_Ze wrote:
NightSkyWalker wrote:
Ciji dres nosiš ?? Jel od FahrA, ili . . . . . ??? 8-)
Dres gradjanina koji zeli da cuje istinu a ne lazi i partijeske biltene, i dres gradjanina koji ne zeli da njegovih 6KM ide u ruke medijskim i politickim kriminalcima svih boja! Je li to pono za traziti? Ja sam jedan od onih gradjana kojima je malo cudno da "najgledaniji" novinar danas pljuje po jednom politicaru a onda ga sutra dize u nebesa, i kojem je malo cudno da su svi lopovi i kriminalci sem jedne partije i jednog covjeka.
Pa, jebo ga ti, nije to neka tamo smrlj partija, to je Partija... :D

Osim toga, dobar si ti... Placaj tu pretplatu i uzivaj u 60 minuta... Spremaju momci jos svasta nesta... :wink:
luckylaka

#229 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by luckylaka »

NightSkyWalker wrote:
Hipatija wrote: @NightSkyWalker, rečenicu formulišeš tako kako bi kazao da je FTV nepoštena i neobjektivna, da naginje "pojedinim" šefovima i lopovima.
Ma neeeeeeeeeeeee gluho bilo :roll: :run:
Pa oni su olicenje postenja i profesionalnosti, siguran sam da ti to vidis! :wink:
Bhtv i Ftv su olicenje kriminala i kriminalnih radnji koje ce samo je pitanje dana izaci na vidjelo.Toliko mafijasa (samo ne znam je su li u jednom domu)j prevazislo sve mjere.Ja licno ne placam pretplatu(mrska dijaspora)ali ono sto nude te dvije tv kuce za pare koje zgrcu je O.A pare nestaju u tehnologiju se ne ulaze,u program jos manje(otrcani filmovi,serije)programi bez ideja.Zasto.Zato sto pare nestaju preko noci.Ko ih hapa.Jos se ne zna.Mozda oni sa TV1,Hayat-a,Alfe,Heme ...
MUNAFIK

#230 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by MUNAFIK »

plain vanilla wrote:
nemoj izvrtati moje rijeci

On je potao je li u redi ovo sto FTV radi
ja sam rekla da jeste, jer je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno

nikad nisam rekla da FTV radi za SDP
:-) :-) :-) pa nismo glupi ni ludi, zna se tacno na sta se misli i o cemu se prica, fakat pocjenjujes forumase. A da stvar bude jos ''bolja'' na forumu ima sve zapisano pa cu ti u sekundi dokazati da se pravis LUD/a i da vjerovatno smatras da sam ja glup...

covjek te pitao ovo:
NightSkyWalker wrote:Je li za tebe ok sto danas FTV radi za SDP?
a ti odgovaras ovo:
plain vanilla wrote:
Jeste

U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno :oops:
Ako ce ishod svega biti povoljan za Bosance i Hercegovce, samo nek nastave
dakle jasno je da za tebe jeste UREDU DA FTV radi za SDP.

ti se mozes glupirati, al tebi na obraz...
burek_in_space

#231 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by burek_in_space »

luckylaka wrote: Bhtv i Ftv su olicenje kriminala i kriminalnih radnji koje ce samo je pitanje dana izaci na vidjelo.Toliko mafijasa (samo ne znam je su li u jednom domu)j prevazislo sve mjere.Ja licno ne placam pretplatu(mrska dijaspora)ali ono sto nude te dvije tv kuce za pare koje zgrcu je O.A pare nestaju u tehnologiju se ne ulaze,u program jos manje(otrcani filmovi,serije)programi bez ideja.Zasto.Zato sto pare nestaju preko noci.Ko ih hapa.Jos se ne zna.Mozda oni sa TV1,Hayat-a,Alfe,Heme ...
Otvori nam ochi iz Amerike, o patriJoto na kvadrat. :-)
plain vanilla

#232 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

On to tako vidi, jer cim nije nejo/nesto za SDA, odmah ne valja

On nije primijetio da je FTV ikad radila za SDA, a sad smatra kriticnim sto FTV radi za SDP. :-)
Sumnjam da FTV radi za SDP, osim sto mislim da je Bakir navijac SDP-a. I neka je.
Hipatija

#233 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

@luckulaka, jesi li ovo naučio na forumima, ili imaš lični uvid u rad FTV?! Ako tamo nisi "ni prismrdio", onda se "poklopi ušima", jer za izjave koje navodiš trebao bi biti i direktno upućen ( bar kao radnik kuće, inspektor, ili...). Ovako sve mislim da te informisala "vidovita Džemila" ili NightSkyWalker!
nosara

#234 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

iceman2010 wrote:
nosara wrote:
Dedo je, dakle, mudro sutio...

Pretpostavljam, nije se bunio ni na besplatno skolstvo, zdravstvo, stanarsko pravo i siguran posao...

A i sto bi... Bio je, ascare, pametan covjek... :D
Sta kazes za covjeka koji tuce zenu? Kazes li da je uspjesan biznismen, sportista... Da li jedna dobra stvar brise drugu losu? Skolstvo je besplatno i danas. Dedo je davao jednu platu mjesecno kao kiriju po nekim rupama od kuca dok nije dobio stanarsko pravo zajedno sa zenom i dvoje djece iako su oboje imali dobra zaposlenja. Jesu li svi imali stanarsko pravo? Sta se desavalo sa onima koji nisu?
Jel' dedo, principijelno, vratio mrskim komunistickim zlocincima to stanarsko pravo...?

I otkud mu, uopste, pravo na stanarsko pravo...?

Puno je pitanja...

A skolstvo je danas besplatno samo u prici... Sta je sa zdravstvom...?

Vi bi sve dzaba od komunjara i jos pravo na lajanje pride... E, pa ne moze... Danas mozes lajat do sutra, ali zato sve, ali sve, moras masno platit...

I neka... Dosta smo zivjeli ko ljudi...
Last edited by nosara on 28/12/2010 18:15, edited 1 time in total.
NightSkyWalker

#235 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

plain vanilla wrote: Sumnjam da FTV radi za SDP
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
nosara

#236 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

luckylaka wrote:
NightSkyWalker wrote:
Hipatija wrote: @NightSkyWalker, rečenicu formulišeš tako kako bi kazao da je FTV nepoštena i neobjektivna, da naginje "pojedinim" šefovima i lopovima.
Ma neeeeeeeeeeeee gluho bilo :roll: :run:
Pa oni su olicenje postenja i profesionalnosti, siguran sam da ti to vidis! :wink:
Bhtv i Ftv su olicenje kriminala i kriminalnih radnji koje ce samo je pitanje dana izaci na vidjelo.Toliko mafijasa (samo ne znam je su li u jednom domu)j prevazislo sve mjere.Ja licno ne placam pretplatu(mrska dijaspora)ali ono sto nude te dvije tv kuce za pare koje zgrcu je O.A pare nestaju u tehnologiju se ne ulaze,u program jos manje(otrcani filmovi,serije)programi bez ideja.Zasto.Zato sto pare nestaju preko noci.Ko ih hapa.Jos se ne zna.Mozda oni sa TV1,Hayat-a,Alfe,Heme ...
Nisam znao da i ti tudjim kurcem gloginje mlatis...?

I, Tita ti, reci mi sta te briga za nas ovdje...? Gledaj posla, covjece, a mi cemo se vec nekako dogovorit oko toga da je tv1 sranje, a FTV najbolja u drzavi... :D

Ne brini se toliko... :wink:
NightSkyWalker

#237 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

plain vanilla wrote: mislim da je Bakir navijac SDP-a. I neka je.
Je li ti razumijes da je FTV javni servis i da ne smiju biti navijaci bilo koje partije?
Je li ti razumijes da ima nas gradjana koji ne zelimo da nam se laze u oci?

Mozda su ovo koplexne stvari za razmujeti, ali eto pokusao sam pojednostavniti samo za tebe. :wink:
nosara

#238 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nosara »

NightSkyWalker wrote:
plain vanilla wrote: mislim da je Bakir navijac SDP-a. I neka je.
Je li ti razumijes da je FTV javni servis i da ne smiju biti navijaci bilo koje partije?
Je li ti razumijes da ima nas gradjana koji ne zelimo da nam se laze u oci?

Mozda su ovo koplexne stvari za razmujeti, ali eto pokusao sam pojednostavniti samo za tebe. :wink:
Sta ti imas protiv SDA...?
luckylaka

#239 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by luckylaka »

burek_in_space wrote:
luckylaka wrote: Bhtv i Ftv su olicenje kriminala i kriminalnih radnji koje ce samo je pitanje dana izaci na vidjelo.Toliko mafijasa (samo ne znam je su li u jednom domu)j prevazislo sve mjere.Ja licno ne placam pretplatu(mrska dijaspora)ali ono sto nude te dvije tv kuce za pare koje zgrcu je O.A pare nestaju u tehnologiju se ne ulaze,u program jos manje(otrcani filmovi,serije)programi bez ideja.Zasto.Zato sto pare nestaju preko noci.Ko ih hapa.Jos se ne zna.Mozda oni sa TV1,Hayat-a,Alfe,Heme ...
Otvori nam ochi iz Amerike, o patriJoto na kvadrat. :-)
Off Mozda mi znas i adresu i ssn ili te interesuje.A vrijeme je da oci sami otvorite da vam ne otvaraju razni svjetski i europski mufljuzi.
NightSkyWalker

#240 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

nosara wrote:
Sta ti imas protiv SDA...?
njihov kriminal i nesposobnost
Hipatija

#241 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

NightSkyWalker wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A ti kao ne sumnjaš, već to zasigurno znaš?
FTV radi za mene?! To nisi znao?! Ne navijaju ni za jednu partiju, ali navijaju za ideju koju najviše u BiH propagira SDP! Tebi ta ideja, ta politika smeta, a ne FTV i SDP!
plain vanilla

#242 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

NightSkyWalker wrote:
ovako se ja tebi mogu nasmijati na ono da nisi primijetio kad je FTV bila pod patronatom SDA

ali od tebe se bolje i ne ocekuje, pa necu
NightSkyWalker

#243 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Hipatija wrote:
NightSkyWalker wrote:
A ti kao ne sumnjaš, već to zasigurno znaš?
FTV radi za mene?! To nisi znao?! Ne navijaju ni za jednu partiju, ali navijaju za ideju koju najviše u BiH propagira SDP! Tebi ta ideja, ta politika smeta, a ne FTV i SDP!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nisam znao da kada ti novinar laze da ti to smatras radom za tebe
Last edited by NightSkyWalker on 28/12/2010 18:20, edited 1 time in total.
luckylaka

#244 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by luckylaka »

Hipatija wrote:@luckulaka, jesi li ovo naučio na forumima, ili imaš lični uvid u rad FTV?! Ako tamo nisi "ni prismrdio", onda se "poklopi ušima", jer za izjave koje navodiš trebao bi biti i direktno upućen ( bar kao radnik kuće, inspektor, ili...). Ovako sve mislim da te informisala "vidovita Džemila" ili NightSkyWalker!
:lol: :lol: vrlo inteligentno i da ponovim pare nestaju FTv-u i BHtv-u.Para ima al para nema ili k.m.
burek_in_space

#245 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by burek_in_space »

luckylaka wrote: Off Mozda mi znas i adresu i ssn ili te interesuje.A vrijeme je da oci sami otvorite da vam ne otvaraju razni svjetski i europski mufljuzi.
Ne znam ti ni jedno ni drugo, niti me zanima.
Samo sam zapamtio da pishesh iz Amerike.

Moj komentar se odnosio na tvoje baljezganje o nekim silnim milionima koji ulaze u FTV.
Kada nauchish kako se rasporedjuju sredstva od RTV pretplate, i kada istu budesh placao, onda mozhemo nastaviti diskusiju.

Do tada svrshavaj na TV1 i Senada Hadzifejzovica.
NightSkyWalker

#246 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

plain vanilla wrote:
NightSkyWalker wrote:
ovako se ja tebi mogu nasmijati na ono da nisi primijetio kad je FTV bila pod patronatom SDA

nastavi i dalje sumnjati da je ftv pod sapom sdp-a :thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NightSkyWalker

#247 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

burek_in_space wrote: Kada nauchish kako se rasporedjuju sredstva od RTV pretplate,
Nisu problem pare, vec lazi i pristrasnost doticnog medija.
nellington

#248 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by nellington »

NightSkyWalker wrote:
burek_in_space wrote: Kada nauchish kako se rasporedjuju sredstva od RTV pretplate,
Nisu problem pare, vec lazi i pristrasnost doticnog medija.
A ko drukčije kaže, kleveće i laže...
plain vanilla

#249 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by plain vanilla »

NightSkyWalker wrote:
plain vanilla wrote:
NightSkyWalker wrote:

nastavi i dalje sumnjati da je ftv pod sapom sdp-a :thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nastavi se i ti dalje cerekati

ko gubi ima pravo da se ljuti, ja tebe skroz razumijem

a ti kad pocnes placati pretplatu, javi se
burek_in_space

#250 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by burek_in_space »

NightSkyWalker wrote: Nisu problem pare, vec lazi i pristrasnost doticnog medija.

Jbg, niko nije savrshen. :)
Locked