Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Locked

FTV na osnovu dosadasnjeg rada zasluzuje 6KM

Da
101
37%
Ne
172
63%

Total votes: 273

NightSkyWalker

#1651 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Sjeca li se ko vakta kada je kriminalac Dodik bio drug Mico(borac protiv mafije)? :lol: :-)
muha_sa

#1652 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by muha_sa »

popajic wrote: Ma ja bolan nebio :roll: I to u ime svih Bosnjaka...ali TO NightSkySetacu puno manje smeta...sta ces, ukusi su razliciti :(
jel ono ministar Ahmetovic ode u BG. na obilježavanje 100-e godišnjice MUP-a Srbije---istog onog mupa ciji su pripadnici "škorpioni" pucali u ledja onoj jadnoj djeci kod Trnova.

-nocni--smeta li ti to--pardon,vrijedja li te :?:
Mali_Vuk

#1653 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Mali_Vuk »

NightSkyWalker wrote:Sjeca li se ko vakta kada je kriminalac Dodik bio drug Mico(borac protiv mafije)? :lol: :-)
Eee, to su bila vremena :D
Hipatija

#1654 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

NightSkyWalker wrote:ja znam da je Zlaja borce izjednacio sa cetnicima
Ne govoriš istinu (dobro pamtim i vizuelno se sjećam kad je i što izjavio, što ti nazivaš "izjednačavanje sa četnicima").
Tad je "mićo" bio samo "Mile-Ronhil"!
Last edited by Hipatija on 26/01/2011 19:29, edited 1 time in total.
popajic

#1655 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by popajic »

NightSkyWalker wrote:
popajic wrote: Ma jok bolan nebio.To je jedan iz SDP-a :roll: I to u ime svih Bosnjaka...ali TO NightSkySetacu puno manje smeta...sta ces, ukusi su razliciti :(
ja znam da je Zlaja borce izjednacio sa cetnicima i uhapsio legendarnog komandanta Mehmeda Alagica. :wink:
Sta bi ti covjek na ovo odgovorio , a da ne prekrsi pravila foruma :roll:
NightSkyWalker

#1656 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

muha_sa wrote:
popajic wrote: Ma ja bolan nebio :roll: I to u ime svih Bosnjaka...ali TO NightSkySetacu puno manje smeta...sta ces, ukusi su razliciti :(
jel ono ministar Ahmetovic ode u BG. na obilježavanje 100-e godišnjice MUP-a Srbije---istog onog mupa ciji su pripadnici "škorpioni" pucali u ledja onoj jadnoj djeci kod Trnova.

Naravno da smeta. Mada sumnjam da sadasnji mup Srbije dijeli istu ideologiju sa Skorpionima, ali ipak Ahmetovic nije trebao da ide tamo. Sramota. I vidi cuda, o tome nema nista u 60 minuta. Znas li zasto? :wink:
avicena

#1657 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by avicena »

Mali_Vuk wrote:
Ovo je nisko, krajnje. Mislim na ovaj dio, "udri po Reisu, to ih najviše boli" Tipičan primjer zlonamjernog podmećanja. Umjesto da se osvrneš na konkretan tekst koji je zasmetao Reisu, pa da nešto demantuješ, ti se kriješ iza ovog gnusnog podmećanja Avdi Avdiću kako mu je zapravo posao da radi protiv Bošnjaka vjernika. Ovo je vrhunac vašeg licemjerja :thumbup:
Mislim stvarno.. moderacija??
Nije moj tekst u oblačićima...moglo je pisati svašta...nađoh takvu na netu.... nego je poenta u slici na kojoj je veselo društvo. Pričamo o političkoj pozadini jedne televizije. :wink:
Mali_Vuk

#1658 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Mali_Vuk »

Hipatija wrote:
NightSkyWalker wrote:ja znam da je Zlaja borce izjednacio sa cetnicima
Ne govoriš istinu (dobro pamtim i vizuelno se sjećam kad je i što izjavio, što ti nazivaš "izjednačavanje sa četnicima").
Ma ne znaš ti Hipatija pola od prave istine. Kako nije, pa i krstio se Zlaja sa tri prsta i pjevao Bože pravde. Čini mi se da je punio redenike onom pjanom piscu što je pucao po Sarajevu sa Pala. Nemaš ti pojma.
NightSkyWalker

#1659 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

popajic wrote:
NightSkyWalker wrote:
popajic wrote: Ma jok bolan nebio.To je jedan iz SDP-a :roll: I to u ime svih Bosnjaka...ali TO NightSkySetacu puno manje smeta...sta ces, ukusi su razliciti :(
ja znam da je Zlaja borce izjednacio sa cetnicima i uhapsio legendarnog komandanta Mehmeda Alagica. :wink:
Nemoj nista. Nisam ja kriv sto se Zlaja tako izrazio i sto je uhapsio legendu Armije BiH.
Mali_Vuk

#1660 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Mali_Vuk »

avicena wrote:
Mali_Vuk wrote:
Ovo je nisko, krajnje. Mislim na ovaj dio, "udri po Reisu, to ih najviše boli" Tipičan primjer zlonamjernog podmećanja. Umjesto da se osvrneš na konkretan tekst koji je zasmetao Reisu, pa da nešto demantuješ, ti se kriješ iza ovog gnusnog podmećanja Avdi Avdiću kako mu je zapravo posao da radi protiv Bošnjaka vjernika. Ovo je vrhunac vašeg licemjerja :thumbup:
Mislim stvarno.. moderacija??
Nije moj tekst u oblačićima...moglo je pisati svašta...nađoh takvu na netu.... nego je poenta u slici na kojoj je veselo društvo. Pričamo o političkoj pozadini jedne televizije. :wink:
:roll: Ja samo znam da je ovo što radite opasno. Skoro pa poziv na linč nedužnog čovjeka.
NightSkyWalker

#1661 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Mali_Vuk wrote:
:roll: Ja samo znam da je ovo što radite opasno. Skoro pa poziv na linč nedužnog čovjeka.
Nije nikakav poziv na linc!
Samo govorimo da novinar ne smije biti pristrasan na javnom servisu, i razgolicujemo njihove muljaze.
JBT

#1662 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by JBT »

Ma sto se tice mene, mozete sada baliviti po Bakiru i SDP-u koliko hocete.
Data vam je sansa da iznesete svoje argumente, niste to uradili jer se pokazalo da ih nemate i sada bujrum. Nastavite orgijanje sa izljevanjem zuchi. :)
Ja osobno za to nemam vremena. :)
Rekoh, da me ne bi pogresno shvatili. :)
Mali_Vuk

#1663 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Mali_Vuk »

NightSkyWalker wrote:
Mali_Vuk wrote:
Nije nikakav poziv na linc!
Samo govorimo da novinar ne smije biti pristrasan na javnom servisu, i razgolicujemo njihove muljaze.
Ne bih da offtopičarimo previše, ali pogledaj još jednom fotku :roll:
NightSkyWalker

#1664 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Mali_Vuk wrote:
ma sta me briga za to. nisam ja postavio fotku. ne bavim se takvim podvalama i glupostima.
ja ovdje govorim o pristrasnosti i lopovluku.
Hipatija

#1665 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

NightSkyWalker wrote: Sramota. I vidi cuda, o tome nema nista u 60 minuta. Znas li zasto? :wink:
Zamisli ni reis, ni Fahro, ni Izetbegović, ni Bičakčić, ni .... se o tome nije oglasio" Znaš li zašto!
NightSkyWalker

#1666 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

Hipatija wrote:
NightSkyWalker wrote: Sramota. I vidi cuda, o tome nema nista u 60 minuta. Znas li zasto? :wink:
Zamisli ni reis, ni Fahro, ni Izetbegović, ni Bičakčić, ni .... se o tome nije oglasio" Znaš li zašto!
Tema je o 60 minuta. Zasto o Ahmetovicu nije bilo nista u toj emisiji?
Evo ja cu ti reci, zato sto je njegova partija sada u koaliciji sa SDP-om. :wink:
Last edited by NightSkyWalker on 26/01/2011 19:37, edited 1 time in total.
popajic

#1667 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by popajic »

muha_sa wrote:

Vidis da ne smeta...Sadiku i anamo onom Bakiru je vec odavno sve halaljeno :roll:
Tema je zrela za fajront ! :zzzz:
Hipatija

#1668 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

NightSkyWalker wrote: ja ovdje govorim o pristrasnosti i lopovluku.
Da pogađamo o čijem lopovluku i pristrasnosti spamaš četiri mjeseca ( ponavljaš iste poruke, umotane u isti celofan).
muha_sa

#1669 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by muha_sa »

NightSkyWalker wrote:
Mali_Vuk wrote:
ma sta me briga za to. nisam ja postavio fotku. ne bavim se takvim podvalama i glupostima.
sjecaš li se kad je Senad,dok je na Hayatu vodio CD-podastro podatke o stranim donacijama BiH--donacijama
naJma 8.milijardi :-) isparilo :-) nema i vozdra--jel se time baviš i o tome pišeš :?: jesul to ti koferi o kojim pišeš ovdje :?:
Last edited by muha_sa on 26/01/2011 19:39, edited 1 time in total.
NightSkyWalker

#1670 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

popajic wrote:
muha_sa wrote:

Vidis da ne smeta...Sadiku i anamo onom Bakiru je vec odavno sve halaljeno :roll:
pa ocito ne smita ni vasoj televiziji, jer o tome nije govoreno nista kriticki. :wink:
NightSkyWalker

#1671 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

muha_sa wrote:
NightSkyWalker wrote:
Mali_Vuk wrote:
sjecaš li se kad je Senad,dok je na Hayatu vodio CD-podastro podatke o stranim donacijama BiH--donacijama :?:
naJma 8.milijardi :-) isparilo :-) nema i vozdra--jel se time baviš i o tome pišeš :?: jesul to ti koferi o kojim pišeš ovdje :?:
Sve to treba ispitati. Oni koji su ukrali i jednu marku treba ih kazniti.

Kako ne kontas da ja ne branim lopove, sve ih treba na vrbe. I ove i one! Ja samo govorim da javni servis nema pravo da stiti odredjene kriminalce i njihov kriminal.
Last edited by NightSkyWalker on 26/01/2011 19:40, edited 1 time in total.
avicena

#1672 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by avicena »

Mali_Vuk wrote: Ne bih da offtopičarimo previše, ali pogledaj još jednom fotku :roll:
Može li ovako? Mijenja li suštinu?

Image
Hipatija

#1673 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Hipatija »

Ne, NightSkyWalker je zadužen da viče "Držte lopova" ( dok se lopovi ne posakrivaju od pogleda).
Corto Maltese

#1674 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by Corto Maltese »

NightSkyWalker wrote:
popajic wrote:
NightSkyWalker wrote:
Nemoj nista. Nisam ja kriv sto se Zlaja tako izrazio i sto je uhapsio legendu Armije BiH.
Nije tačno da ih izjednačio sa četnicima. Samo je pokazao rukom na grupu RVI ARBiH rekao: (početak citata)"...vidiš... e isti ovakvi su me u Banjaluci napadali"(završetak citata)

Sve dok nije rekao: "Ovi si izjednačeni sa četnicima!", pokazao poimenice na svakog od tih koji je izjednačen, definisao uzroke i metode četništva, nabrojao sve četnike od 1874. na ovamo (pa da vidimo ko na koga liči), ova tvoja tvrdnja se mora smatrati izvrtanjem činjenica.
Nije tačno ni da je isporučio onu šestorku u Quantamo. To je učinio komandir specijalne jedinice MUP-a. A znamo dobro i ko ih je odveo na Kubu. To je bio pilot! Zlaja je samo naredio da se tako uradi, tako da je i ova tvoja tvrdnja, koju jes' da nisi izrekao, ali vidim ti u očima da se spremaš, samo besramno izvrtanje činjenica.
Kao što je izvrtanje činjenica i bilo koja druga kritika upućena drugu Zlatku.
Last edited by Corto Maltese on 26/01/2011 19:44, edited 2 times in total.
NightSkyWalker

#1675 Re: Politicka pozadina FTV i 60 minuta

Post by NightSkyWalker »

JBT wrote:Ma sto se tice mene, mozete sada baliviti po Bakiru i SDP-u koliko hocete.
Data vam je sansa da iznesete svoje argumente, niste to uradili jer se pokazalo da ih nemate i sada bujrum.
I ja sam tebe pitao da argumentujes da FTV nije pristrasna SDP-u. Gdje su argumenti??

A moj argument je to sto nikada nije udarano po crvenom kriminalu, sam novinar tvrdi da pripada toj ideologiji, i plus zena mu je clan te partije. :wink:
Locked