POLITICKA KLADIONICA
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#126 Re: POLITICKA KLADIONICA
u Tuzli SDP
i Jasmin kao nacelnik
-
Bosnjak333
#127 Re: POLITICKA KLADIONICA
Tuzla je specifican grad.U citavoj BiH su svi zadrti SDA-ovci,iako je ova stranka unistila drzavu,a u Tuzli su SDP-ovci,iako je Jasmin Imamovic sa svojom ekipom opustosio jednu od najljepsih carsija u BiH,na svim poljima...plain vanilla wrote:u Tuzli SDPi Jasmin kao nacelnik
-
quarterback
#128 Re: POLITICKA KLADIONICA
SDPa vise nece biti na mapi, SDA ce biti jaci od SDP, SBB ce biti pobjednik izbora u Bosni, HDZ ce biti gdje je i sada u HercegoviniCAKAL wrote:Sad je pravo vrjeme da se kladimo ko če pokupiti najviše glasova općinske izbore u oktobru 2008 godine.
u PCu - SNSD neprikosnoveno
-
Seawolf
#129 Re: POLITICKA KLADIONICA
Kladioničari moji, hajdemo malo izaći iz svoje mahale.
Kolike šanse dajete Draganu Čaviću da, nakon izbora 7. oktobra, postane gradonačelnik Banja Luke? On je zajednički kandidat svoje stranke (DP) i PDP-a.
Ja mu dajem 50:50 u borbi protiv kandidata SNSD-a, Slobodana Gavranovića.
Mislite li da pretjerujem?
Kolike šanse dajete Draganu Čaviću da, nakon izbora 7. oktobra, postane gradonačelnik Banja Luke? On je zajednički kandidat svoje stranke (DP) i PDP-a.
- cyprus
#130 Re: POLITICKA KLADIONICA
Da... Sumnjam da u Banja Luci još uvijek iko može parirat SNSD-u...Seawolf wrote:Kladioničari moji, hajdemo malo izaći iz svoje mahale.
-
Seawolf
#131 Re: POLITICKA KLADIONICA
Ja sam od nekih ljudi iz Banja Luke, dobio drugačije mišljenje, ..., no, vidjet ćemo.cyprus wrote:Da... Sumnjam da u Banja Luci još uvijek iko može parirat SNSD-u...Seawolf wrote:Kladioničari moji, hajdemo malo izaći iz svoje mahale.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#132 Re: POLITICKA KLADIONICA
pa nije neki izbor, SDA ili SDPBosnjak333 wrote:Tuzla je specifican grad.U citavoj BiH su svi zadrti SDA-ovci,iako je ova stranka unistila drzavu,a u Tuzli su SDP-ovci,iako je Jasmin Imamovic sa svojom ekipom opustosio jednu od najljepsih carsija u BiH,na svim poljima...plain vanilla wrote:u Tuzli SDPi Jasmin kao nacelnik
a Tuzlaci godinama alergicni na SDA..elem, ne mogu izgubiti ni da hoce
a kad vidis jasminove protukandidate, znas da ce Jasmin pobijediti...
-
Bosnjak333
#133 Re: POLITICKA KLADIONICA
Ja mu ne dajem ni 20 %.Seawolf wrote:Kladioničari moji, hajdemo malo izaći iz svoje mahale.
-
Bosnjak333
#134 Re: POLITICKA KLADIONICA
Ja ipak mislim i da Jasmin ima dostoje protivkandidate da bi opet pobjedio jer je mentalitet Tuzlaka tesko promijeniti.Ostat ce oni SDP za sva vremena.plain vanilla wrote:pa nije neki izbor, SDA ili SDPBosnjak333 wrote:Tuzla je specifican grad.U citavoj BiH su svi zadrti SDA-ovci,iako je ova stranka unistila drzavu,a u Tuzli su SDP-ovci,iako je Jasmin Imamovic sa svojom ekipom opustosio jednu od najljepsih carsija u BiH,na svim poljima...plain vanilla wrote:u Tuzli SDPi Jasmin kao nacelnik
a Tuzlaci godinama alergicni na SDA..elem, ne mogu izgubiti ni da hoce
a kad vidis jasminove protukandidate, znas da ce Jasmin pobijediti...
- Banksy
#135 Re: POLITICKA KLADIONICA
Dodika se ne smije potcijeniti, ali mislim da će Čavić, ali i SDS, u RS-u napraviti mnogo bolji rezultat nego se očekuje.Seawolf wrote:Kladioničari moji, hajdemo malo izaći iz svoje mahale.
- cyprus
#136 Re: POLITICKA KLADIONICA
Ma upozno sam i ja Banjalučana što ne mogu smisliti Dodika, ali to je uz Laktaše njegov bastion... PDP-u, DP-u i SDS-u dajem dosta više šanse u drugim dijelovima Republike Srpske, ali u Banja Luci teško da mogu preko 40%...Seawolf wrote:Ja sam od nekih ljudi iz Banja Luke, dobio drugačije mišljenje, ..., no, vidjet ćemo.cyprus wrote:Da... Sumnjam da u Banja Luci još uvijek iko može parirat SNSD-u...Seawolf wrote:Kladioničari moji, hajdemo malo izaći iz svoje mahale.
Opet šta ja znam, nisam vidovit, ali teško mi je zamislit ovogodišnji Dodikov poraz u BL... To bi značilo veliki pad u kompletnom entitetu...
-
Seawolf
#137 Re: POLITICKA KLADIONICA
Tako je. I potencijal za pad broja glasova SNSD-u na opštim izborima 2014-e. Ničija nije do zore Gorila.cyprus wrote: Ma upozno sam i ja Banjalučana što ne mogu smisliti Dodika, ali to je uz Laktaše njegov bastion... PDP-u, DP-u i SDS-u dajem dosta više šanse u drugim dijelovima Republike Srpske, ali u Banja Luci teško da mogu preko 40%...
Opet šta ja znam, nisam vidovit, ali teško mi je zamislit ovogodišnji Dodikov poraz u BL... To bi značilo veliki pad u kompletnom entitetu...
-
muzicar_iz_parka
#138 Re: POLITICKA KLADIONICA
Teško će Dodik pasti, on nema samo banjalučku regiju pod kontrolom, nego dobrim djelom i skoro svaku drugu regiju osim Bijeljine. Jedino šta ne može osvojiti je Doboj, al opet u drugim gradovima dobojske regije poput Teslića, Dervente, Modriče SNSD ima vlast.
Uspjeh Dodika nije u tome što je njegova stranka dobar izbor, nego u tome da su njegovi protivnici u vrijeme svoje vladavine bili gori i nesposobniji od njega, pa čak i Dragan Čavić koji se navodi kao jedan od glavnih konkurenata.
Uspjeh Dodika nije u tome što je njegova stranka dobar izbor, nego u tome da su njegovi protivnici u vrijeme svoje vladavine bili gori i nesposobniji od njega, pa čak i Dragan Čavić koji se navodi kao jedan od glavnih konkurenata.
-
meskogn
#139 Re: POLITICKA KLADIONICA
Mi ocekujemo ugrozit Dodika u dijelu opcine Lukavac gdje zive srbi,i nadmasit ako trebamuzicar_iz_parka wrote:Teško će Dodik pasti, on nema samo banjalučku regiju pod kontrolom, nego dobrim djelom i skoro svaku drugu regiju osim Bijeljine. Jedino šta ne može osvojiti je Doboj, al opet u drugim gradovima dobojske regije poput Teslića, Dervente, Modriče SNSD ima vlast.
nsrzb
- stwic
#140 Re: POLITICKA KLADIONICA
Je li zna iko sta je sa LDS-om? Imam neku majicu njihovu,davali ih dzabane na promociji,pa da znam,kad selom prodjem da li ja to reklamiram nekog mrtvog il' se vracaju ljudi?
- nOrMaLaC
#141 Re: POLITICKA KLADIONICA
Šta je sa radikalima u Rs?
Čuo sam da imaju dosta kandidata za opštinska vijeća?
Kakvu prognozu dajte njima?
Čuo sam da imaju dosta kandidata za opštinska vijeća?
Kakvu prognozu dajte njima?
-
Dj_Doboj
#142 Re: POLITICKA KLADIONICA
Iznenadjenje će 2012 će biti Narodna stranka Radom za Boljitak u svim regijama i kantonima
-
meskogn
#143 Re: POLITICKA KLADIONICA
TAKO JEDj_Doboj wrote:Iznenadjenje će 2012 će biti Narodna stranka Radom za Boljitak u svim regijama i kantonima
- FOČANSKI PROPISI
#144 Re: POLITICKA KLADIONICA
Kladim se na BNS!
- gidora
#145 Re: POLITICKA KLADIONICA
U Foči će Škrba pomesti SNSD/SDS
-
Vladimir Peric
#146 Re: POLITICKA KLADIONICA
SDP gazi sve...u Sarajevu ubjedljivo,Tuzla takodje,Bihac,ganjace se u Gorazdu i Zenici sa SBB,Zaboravio sam Kakanj...
-
Bosnjak333
#147 Re: POLITICKA KLADIONICA
Sta je sa Banja Lukom i Bijeljinom?Dva najveca uporista SDP-a si zaboravio...Vladimir Peric wrote:SDP gazi sve...u Sarajevu ubjedljivo,Tuzla takodje,Bihac,ganjace se u Gorazdu i Zenici sa SBB,Zaboravio sam Kakanj...
- dust in the wind
#148 Re: POLITICKA KLADIONICA
nazalost sda ce biti pobjednik izbora... u sarajevu, mozda na jedvite jade sdp nesto uzme,zenica sda, mostar sda i naravno hdz, tuzla sdp, manji gradovi sda.... sdp ce grahirati u odnosu na opste izbore... sbb takodje nista...
-
Vladimir Peric
#149 Re: POLITICKA KLADIONICA
Mostar...nisam znao da ce i tamo biti izbori..mozda samo za SDA...Kad je to SDA uzela SDP u SA...nikad..dok je jos pravih Sarajlija nece ni uzeti...
-
Vladimir Peric
#150 Re: POLITICKA KLADIONICA
SDP-U ne treba vise od Centra i Novog Grada..eto nek SDA uzme sve ostalo..