Pol i Politika

Post Reply
LFC

#1 Pol i Politika

Post by LFC »

Ajd ako neko ima nesto o ovoj temi nek nabaci. Treba mi za seminarski iz sociologije.

Hvala unaprijed...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Zato nam i drzava jeste u socijalnom qrcu... Portiri s G2 se kandiduju za nacelnike opstina i kupe glasove po forumima a buduci politicari seminarske rade na tom istom forumu...

Procital se kad koja knjiga???
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Kod nas vrlo male sanse. Vani nesto bolje, ali ni tu nema jednakosti. To stvara uslove za cinjencno stanje po kojem zena i koja se probije do vrha obicno tri put gora kao osoba od muskaraca na tom vrhu, sto ne pridonosi afirmaciji zena u politici. Kvaka 22. Zalosno, ali istinito.
LFC

Post by LFC »

_BosanaC wrote:Zato nam i drzava jeste u socijalnom qrcu... Portiri s G2 se kandiduju za nacelnike opstina i kupe glasove po forumima a buduci politicari seminarske rade na tom istom forumu...

Prva stvar 4. sam razred srednje skole. To je redovan predmet u gimnaziji, a politologiju ne namjeravam studirati. To da je drzava u kurcu slazem se jer knjiga sociologije za 4. ne postoji pa se moram snalaziti, ovo je jedan od nacina. Ako ti se ne svidja nemoj ni komentirati. Onima koji su voljni pomoci se zahvaljujem...
LFC

Post by LFC »

_BosanaC wrote:Zato nam i drzava jeste u socijalnom qrcu... Portiri s G2 se kandiduju za nacelnike opstina i kupe glasove po forumima a buduci politicari seminarske rade na tom istom forumu...

Prva stvar 4. sam razred srednje skole. To je redovan predmet u gimnaziji, a politologiju ne namjeravam studirati. To da je drzava u kurcu slazem se jer knjiga sociologije za 4. ne postoji pa se moram snalaziti, ovo je jedan od nacina. Ako ti se ne svidja nemoj ni komentirati. Onima koji su voljni pomoci se zahvaljujem...
Post Reply