Neznas o cemu pricas oni su htjeli raditi ono sto su sposobni samo im je Federalna Vlada rekla da smetaju NATO-u, zato su i sisli sa pozicija koja su imali u Vojsci Federacvije. Pa su u isti zakon uveli da se nesmiju baviti bilokakvim politickim ili javnim radom 3 godine poslje demobilizacije itd...Better Man wrote:Sve neki zlatni ljijani a nisu bili u stanju da oslobode zemlju od agresora. Ne treba ih podržavati, jer večina njih su mladi i radno sposobni, samo što oni bi rađe da žive na tuđi račun umjesto da traže posao. A dobar dio njih ima već unosne poslove i primanja. Ovi protesti su izrežirani i neko je iskeširao dobru lovu ljiljanima da naprave ove proteste.
[url=rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/posteno091001.rm]Link za emisiju[/url]Protesti dobitnika najviših ratnih priznanja.
Gosti: Ibrahim Nadarević, Dževad Rađo, Marinko Čavara, Marinko Ljoljo, Nermin Nikšić.
Gošća mjeseca: Dženana Aliđuz.
ma znam ja to sve ali samo pogledaj ko su predsjednici tih organizacija, pa samo pogledaj koliko je tih nekih udruzenja, pa ko bi to sve naplacao. znas i sam te predsjednik, te sekretar, te sekretarica, te auto, te telefon, te prostorije, te...aze wrote:
Ja se slazem u vecini stvari sa tobom... da je vodstvo te organizacije korumpirano itd itd... ali ja ne idem da protestujem radi nekoga iz uprave organizacije nego zbog "obicnih" ljudi .. boraca .. pa i tebe eto jer ti je nepravda nanesena kao i svima nama - Ja se nadam da je ovo samo pocetak koji ce za sobom povuci i sve gradjane bih koji zivotare (tj zivi polako umiro sto psiholoski sto fizioloski) da dadnemo doznanja nasoj vlasti da nismo glupi da sjedimo dok nas pljackaju.. ili mozda i jesmo toliko glupi..
nasoj vlasti jedino do znanja treba dati na izborima. ali posto su oni maheri a velika vecina boraca, radnika i drugih jos uvijek nakon 20 godina daje povjerenje. pa sta jos trebaju da urade da vam se oci otvore. u BiH je registrovano cini mi se preko 150 stranaka pa daj promijeni bar jednom, iz radoznalosti.aze wrote:Ja se slazem u vecini stvari sa tobom... da je vodstvo te organizacije korumpirano itd itd... ali ja ne idem da protestujem radi nekoga iz uprave organizacije nego zbog "obicnih" ljudi .. boraca .. pa i tebe eto jer ti je nepravda nanesena kao i svima nama - Ja se nadam da je ovo samo pocetak koji ce za sobom povuci i sve gradjane bih koji zivotare (tj zivi polako umiro sto psiholoski sto fizioloski) da dadnemo doznanja nasoj vlasti da nismo glupi da sjedimo dok nas pljackaju.. ili mozda i jesmo toliko glupi..
aze wrote:Sta i da jest ???? Jesi li se bunio kada su tekbirali dok su napadali cetnicke polozaje ???connected wrote:jel istina da je bilo "tekbiranja" danas..zna li neko?
Joj ja zaboravio gledati. De malo prepričajkaranana wrote:jao frke na bht-u u ovoj nekakvoj emisiji tema dana
upravo gledahkaranana wrote:jao frke na bht-u u ovoj nekakvoj emisiji tema dana
vee-jay wrote:upravo gledahkaranana wrote:jao frke na bht-u u ovoj nekakvoj emisiji tema dana![]()
![]()
![]()
nerkobr wrote:Svi ljudi koji su branili Bosnu zaslužuju orden "ZLATNI LJILJANI".
Samo da znaš da su ovi ljiljani koji su među živima sada,dobili ponudu da se ukinu primanja udovicama, a da njima primanja ostanu.BHCluster wrote:Better Man wrote:Sve neki zlatni ljijani a nisu bili u stanju da oslobode zemlju od agresora. Ne treba ih podržavati, jer večina njih su mladi i radno sposobni, samo što oni bi rađe da žive na tuđi račun umjesto da traže posao. A dobar dio njih ima već unosne poslove i primanja. Ovi protesti su izrežirani i neko je iskeširao dobru lovu ljiljanima da naprave ove proteste.
Druže policajac,1gorstak wrote:Stado ili motiku i neka rade. Ne moze se do smrti naplacivati odbranu vlastite zemlje. Bezobrazluk.
Omogućiti im zaposlenje prema njihovoj stručnoj spremi je najbolje riješenje i oni sami to žele, ali vlast to ne želi.1gorstak wrote:Stado ili motiku i neka rade. Ne moze se do smrti naplacivati odbranu vlastite zemlje. Bezobrazluk.
Pa moze. Radni dan pocinje rano ali se moze zaraditi toliko, a i vise. Jedini problem je sto se onda nema kad izlezavati.nerkobr wrote:Druže policajac,1gorstak wrote:Stado ili motiku i neka rade. Ne moze se do smrti naplacivati odbranu vlastite zemlje. Bezobrazluk.
Zašto ti ne bi na stado i motiku u ruke, pa lijepo zaradio KM 1.000,00. Bi kad bi moglo! Jelde?
Reci meni gdje to da odmah idem raditi.1gorstak wrote:Pa moze. Radni dan pocinje rano ali se moze zaraditi toliko, a i vise. Jedini problem je sto se onda nema kad izlezavati.nerkobr wrote:Druže policajac,1gorstak wrote:Stado ili motiku i neka rade. Ne moze se do smrti naplacivati odbranu vlastite zemlje. Bezobrazluk.
Zašto ti ne bi na stado i motiku u ruke, pa lijepo zaradio KM 1.000,00. Bi kad bi moglo! Jelde?
Drzava to nije duzna. Socijalizam je nazalost srusen, sada se svaka riba mora o sebi brinuti. Ko to prije shvati, bolje ce proci.Bosanski_kralj wrote:Omogućiti im zaposlenje prema njihovoj stručnoj spremi je najbolje riješenje i oni sami to žele, ali vlast to ne želi.1gorstak wrote:Stado ili motiku i neka rade. Ne moze se do smrti naplacivati odbranu vlastite zemlje. Bezobrazluk.