Dobro je, na trenutak mi se ucinilo da si ozbiljanchuchumbamayumbe wrote:Od mene nećete dobiti povoda za kokice i kokakolu!caes wrote:super, ajd reci mi konkretno, za koga se to ima glasati kod nas?Ma jašta, svi su isti, nema se za koga glasati, i tako u krug.
PODRZIMO NASE LJILJANE!!
-
caes
#26 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
-
connected
#27 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
e ovu državu više ni Bog ne može spasiti... 
-
VjecitiStudent
#28 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
I, jesu li konacno progurali Bakira?

- Prpa.ba
#29 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
VjecitiStudent wrote:I, jesu li konacno progurali Bakira?
Polako, to treba izgledati spontano
- don vito
#30 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Podrska legalno izabranim politicarima pred onima koji ulicnim metodama zele rusiti institucije drzave. Danas valja citirati Rađu koji je 2008. ovako lijepo govorio u ime svojih boraca kada je rulja trazila smjenu Semihe i Taje:

Odbranimo institucije drzave pred diktatom ulice, pred onima koji bi da poniste volju gradjana iskazanu na izborima.Savez iskazuje spremnost da, ukoliko to bude potrebno, rame uz rame zajedno s policijom brani i odbrani institucije, imovinu i sve poštene građane isto onako kako su to njegovi članovi radili u proteklom odbrambenooslobodilačkom ratu.
- ryan
#31 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
sjecam se ovoga!!don vito wrote:Savez iskazuje spremnost da, ukoliko to bude potrebno, rame uz rame zajedno s policijom brani i odbrani institucije, imovinu i sve poštene građane isto onako kako su to njegovi članovi radili u proteklom odbrambenooslobodilačkom ratu.
to je taj mis znaci!!
-
fixer
#32 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Taj, taj, povika masa.ryan wrote:sjecam se ovoga!!don vito wrote:Savez iskazuje spremnost da, ukoliko to bude potrebno, rame uz rame zajedno s policijom brani i odbrani institucije, imovinu i sve poštene građane isto onako kako su to njegovi članovi radili u proteklom odbrambenooslobodilačkom ratu.
to je taj mis znaci!!
- aze
#33 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
I Zeljko Komsic skriveni Bakirov pristalica u dusi jel da ?VjecitiStudent wrote:I, jesu li konacno progurali Bakira?
jos jednom svaka cast dragim forumasima ..
- independer
- Location: REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Sa Gradacca bijele kule Zmaja od Bosne
#34 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Vidim nekim forumasima smetaju ljiljani ......odmah znamo na koji izvor vam voda zubori....
-
VjecitiStudent
#35 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Ko da gledam, sutra ce se ko slucajno pojaviti pred masomPrpa.ba wrote:Polako, to treba izgledati spontanoVjecitiStudent wrote:I, jesu li konacno progurali Bakira?
- BHCluster
#36 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Znaci "Oktobarska Revolucija"!
- Control panel
#37 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
sta sta i da jest? pa sta ocekujes od naroda da te podrzi ili da vas podrzi. ja sam bio borac takodje, nemam nikakvih priznanja niti imam bilo kakva primanja od drzave za koju sam se borio. i ja sam demobilisani borac i sastavljam kraj sa krajem. da ti razjasnim nisam se borio da bih se okoristio nego sam se borio da spasim svoju kucu i porodicu. i nisam padao na one folove da cu jesti nekom cudnom kasikom.aze wrote:Sta i da jest ???? Jesi li se bunio kada su tekbirali dok su napadali cetnicke polozaje ???connected wrote:jel istina da je bilo "tekbiranja" danas..zna li neko?
i reci cu ti jos jedno danas sam se pridruzio skupu pred parlamentom ali kada sam prvi put cuo tekbir odmah sam razgulio. i zao mi je sto ste stalno neciji pijuni, jer stalno kupuju vase glasove i duse za neki sitan novac a kada je cijela drzava dosla u kolaps dijelom i zbog vas i kada su morali da i vas da opale po dzepu (jer boze moje ne pada im na pamet da to urade sebi) tek ste onda progledali i progovorili. budite realni pa recite jeli normalno da se iz budzeta svake godine izdvajaju toliki silni milioni za vase cutanje. sta ce se desiti kada stranci kazu nema vise socijalnih davanja, borcima, ratnim ivalidima, ljiljanima, i drugim znackama. i kada ste prije nekoliko godina srusili jednu vlast i okupilo vas na drugom mjestu 10 puta vise, sta je sada, zao vam vasih za koje ste do sada glasali. ili nesmijete. ili se sve radi protiv jednog covjeka a za jednog drugog ali iste politicke opcije. zao mi vas je, znam da medju vama ima jedna velika vecina postenih ljudi, ali ste svi robovi jedne manjine u vasim redovima a svi vi zajedno jedne neperspektivne politicke opcije. ali mi je najvise zao mene jer i ja moram da trpim zato sto vi svoj glas i dusu dajete ovima koji nas dovedose ovdje gdje smo sad. da se vi zadovoljavate nekim socijalnim programom umjesto da nam prave fabrike u kojoj ces ti moj prijatelju zaraditi 1000-2000 KM a ne cekati da ti oni daju 200-300 za znacku i da sutis jer ako sta kazes onda ce to uskratiti. ja nisam niciji rob i moja dusa i obraz nema cijenu. ne dam da me neko gazi za par stoja pa makar krampo cijeli zivot.
izvini ako sam u nekim dijelovima prenaglio ali i mene vode neki osjecaji, i ja sam neciji roditelj,imam djecu i moram im donijeti da jedu isto kao sto i ti moras svojoj. i ja bih trebao da bacam kamenje na te na koje ste vi danas ''krenuli'' jer nisu moja opcija nikad bili. (mozda nisu ni tvoja) ali onaj tekbir danas koji sam cuo nista ne govori ali i govori sve. sretno vam u nastojanjima da izborite svoja ''prava'' ali ne zaboravite da smo mi svi isti i da treba da imamo svi ista prava pa i kada treba da se hranimo. svi mi treba da jedemo. i rudari, doktori, profesori, portiri, i politicari, i borci i zlatni ljiljani i nemojte se voditoi daj ti meni a za druge bas me briga. dobro je neko maloprije spomenuo gdje ste vi kada drugi izadju da strajkuju kada nemaju sta da jedu, kada po nekoliko mjeseci ili godina ne dobijaju plate, kada im se firme prodaju za marku, kada ih otpustaju, kada... gdje ste onda. vi uzmete svoju nadoknadu i boli vas briga. jer iza vas stoji stranka a iza armije obespravljenih i gladnih gradjana niko.
izvini ali morao sam ovo napisati, a tako mi je tesko.
- Control panel
#38 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Last edited by Control panel on 01/10/2009 21:51, edited 2 times in total.
-
BaileyS
#39 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Better Man wrote:Sve neki zlatni ljijani a nisu bili u stanju da oslobode zemlju od agresora. Ne treba ih podržavati, jer večina njih su mladi i radno sposobni, samo što oni bi rađe da žive na tuđi račun umjesto da traže posao. A dobar dio njih ima već unosne poslove i primanja. Ovi protesti su izrežirani i neko je iskeširao dobru lovu ljiljanima da naprave ove proteste.
Evo imate vi priliku da ipravite njihove greske. Pusku u ruke pa tjeraj do mile volje, niko ti ne brani. Na mladjima svijet ostaje
-
pure_love
#40 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
jel istina da je bilo "tekbiranja" danas..zna li neko?
bilo je,so what?? tekbiri su dio muslimana,a muslimani su dio Bosne,kome smetaju tekbiri...aufwiderzen
-
BaileyS
#41 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Better Man wrote:Sve neki zlatni ljijani a nisu bili u stanju da oslobode zemlju od agresora. Ne treba ih podržavati, jer večina njih su mladi i radno sposobni, samo što oni bi rađe da žive na tuđi račun umjesto da traže posao. A dobar dio njih ima već unosne poslove i primanja. Ovi protesti su izrežirani i neko je iskeširao dobru lovu ljiljanima da naprave ove proteste.
Evo imate vi priliku da ispravite njihove greske. Pusku u ruke pa tjeraj do mile volje, niko ti ne brani. Na mladjima svijet ostaje
-
VjecitiStudent
#42 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Ne, nego "Revolucija 10%"BHCluster wrote:Znaci "Oktobarska Revolucija"!
-
pure_love
#43 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Sve neki zlatni ljijani a nisu bili u stanju da oslobode zemlju od agresora. Ne treba ih podržavati, jer večina njih su mladi i radno sposobni, samo što oni bi rađe da žive na tuđi račun umjesto da traže posao. A dobar dio njih ima već unosne poslove i primanja. Ovi protesti su izrežirani i neko je iskeširao dobru lovu ljiljanima da naprave ove proteste.
a ziv bio,sta si tio uradio za BIH? ja nemam tog obraza da im bilo sta zamjerim,jer su oni za razliku od mene,,a vjerovatrno i tebe,zivot zrtvovali za ovu BIH
- Control panel
#44 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
pure_love wrote:jel istina da je bilo "tekbiranja" danas..zna li neko?
bilo je,so what?? tekbiri su dio muslimana,a muslimani su dio Bosne,kome smetaju tekbiri...aufwiderzen
odgovori kada se zove tekbir?
- senjor
#45 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Tekbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir... 
-
pure_love
#46 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
1.u vjerskim ambijentima,tokom bajramaControl panel wrote:pure_love wrote:jel istina da je bilo "tekbiranja" danas..zna li neko?
odgovori kada se zove tekbir?
2.na slavlju,i skupovima
ovo nas ucio hodza
- aze
#47 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Ja se slazem u vecini stvari sa tobom... da je vodstvo te organizacije korumpirano itd itd... ali ja ne idem da protestujem radi nekoga iz uprave organizacije nego zbog "obicnih" ljudi .. boraca .. pa i tebe eto jer ti je nepravda nanesena kao i svima nama - Ja se nadam da je ovo samo pocetak koji ce za sobom povuci i sve gradjane bih koji zivotare (tj zivi polako umiro sto psiholoski sto fizioloski) da dadnemo doznanja nasoj vlasti da nismo glupi da sjedimo dok nas pljackaju.. ili mozda i jesmo toliko glupi..Control panel wrote:sta sta i da jest? pa sta ocekujes od naroda da te podrzi ili da vas podrzi. ja sam bio borac takodje, nemam nikakvih priznanja niti imam bilo kakva primanja od drzave za koju sam se borio. i ja sam demobilisani borac i sastavljam kraj sa krajem. da ti razjasnim nisam se borio da bih se okoristio nego sam se borio da spasim svoju kucu i porodicu. i nisam padao na one folove da cu jesti nekom cudnom kasikom.aze wrote:Sta i da jest ???? Jesi li se bunio kada su tekbirali dok su napadali cetnicke polozaje ???connected wrote:jel istina da je bilo "tekbiranja" danas..zna li neko?
i reci cu ti jos jedno danas sam se pridruzio skupu pred parlamentom ali kada sam prvi put cuo tekbir odmah sam razgulio. i zao mi je sto ste stalno neciji pijuni, jer stalno kupuju vase glasove i duse za neki sitan novac a kada je cijela drzava dosla u kolaps dijelom i zbog vas i kada su morali da i vas da opale po dzepu (jer boze moje ne pada im na pamet da to urade sebi) tek ste onda progledali i progovorili. budite realni pa recite jeli normalno da se iz budzeta svake godine izdvajaju toliki silni milioni za vase cutanje. sta ce se desiti kada stranci kazu nema vise socijalnih davanja, borcima, ratnim ivalidima, ljiljanima, i drugim znackama. i kada ste prije nekoliko godina srusili jednu vlast i okupilo vas na drugom mjestu 10 puta vise, sta je sada, zao vam vasih za koje ste do sada glasali. ili nesmijete. ili se sve radi protiv jednog covjeka a za jednog drugog ali iste politicke opcije. zao mi vas je, znam da medju vama ima jedna velika vecina postenih ljudi, ali ste svi robovi jedne manjine u vasim redovima a svi vi zajedno jedne neperspektivne politicke opcije. ali mi je najvise zao mene jer i ja moram da trpim zato sto vi svoj glas i dusu dajete ovima koji nas dovedose ovdje gdje smo sad. da se vi zadovoljavate nekim socijalnim programom umjesto da nam prave fabrike u kojoj ces ti moj prijatelju zaraditi 1000-2000 KM a ne cekati da ti oni daju 200-300 za znacku i da sutis jer ako sta kazes onda ce to uskratiti. ja nisam niciji rob i moja dusa i obraz nema cijenu. ne dam da me neko gazi za par stoja pa makar krampo cijeli zivot.
izvini ako sam u nekim dijelovima prenaglio ali i mene vode neki osjecaji, i ja sam neciji roditelj,imam djecu i moram im donijeti da jedu isto kao sto i ti moras svojoj. i ja bih trebao da bacam kamenje na te na koje ste vi danas ''krenuli'' jer nisu moja opcija nikad bili. (mozda nisu ni tvoja) ali onaj tekbir danas koji sam cuo nista ne govori ali i govori sve. sretno vam u nastojanjima da izborite svoja ''prava'' ali ne zaboravite da smo mi svi isti i da treba da imamo svi ista prava pa i kada treba da se hranimo. svi mi treba da jedemo. i rudari, doktori, profesori, portiri, i politicari, i borci i zlatni ljiljani i nemojte se voditoi daj ti meni a za druge bas me briga. dobro je neko maloprije spomenuo gdje ste vi kada drugi izadju da strajkuju kada nemaju sta da jedu, kada po nekoliko mjeseci ili godina ne dobijaju plate, kada im se firme prodaju za marku, kada ih otpustaju, kada... gdje ste onda. vi uzmete svoju nadoknadu i boli vas briga. jer iza vas stoji stranka a iza armije obespravljenih i gladnih gradjana niko.
izvini ali morao sam ovo napisati, a tako mi je tesko.
-
pure_love
#48 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
PODRSKA ZLATNIM LJILJANIMA

- senjor
#49 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
NASIM NEGO STA... 
-
mapex
#50 Re: PODRZIMO NASE LJILJANE!!
Ako ne mozes naci 2-3 covjeka koja su vrijedna tvog glasa ... onda je do tebeaze wrote:
I mene bas zanima ... milion puta sam cuo glasali ste za njih ??? Pa za koga da glasam ? Svi pred izbore spominju kako ce sve biti super i idilicno a kada preuzmu vlast ... (izmjenjalo se nekoliko - sta se promjenilo ?) Moze li meni ko reci KONKRETNO za koga da glasam pa da nam bude bolje ?
Brate jeste daj lopatu onom borcu (star,mrsav i bolestan) koji danas sa ocima punih suza drhtave ruke jedva izvadi papiric na kojem pise kako prima 60 Km naknade zato sto je branio ovu zemlju... i dao zdravlje za istu.Ja nemogu da vjerujem sta ljudi pisu na ovom forumu ponekad - zalosno.
A sto se tice naknada ... treba ih ukinuti naravno ove od 150KM a i zlatnim ljiljanima koji su dobili posao
bas zato sto su zlatni ljiljani ... posao+naknada .. nije fer