Počelo je?!

Post Reply
vee-jay

#501 Re: Počelo je?!

Post by vee-jay »

VjecitiStudent wrote:Ne može naša policija uhapsiti kriminalaca, koliko tužilaštvo i sudovi mogu osloboditi.
upravo tako :thumbup:
Bosanski_hibrid

#502 Re: Počelo je?!

Post by Bosanski_hibrid »

Hose,

idi po cevape :D

Nego, koja su vasa predvidjanja, koliko ce Budimir biti odsutan, dan, dva, tri? Koliko ustvari treba vremena za rekonstrukciju vlade?
MUNAFIK

#503 Re: Počelo je?!

Post by MUNAFIK »

vee-jay wrote:Malo nelogicno da su upravo one osobe koje su protiv hapsenja Budimira upravo one osobe koje su bile protiv toga da Budimir bude postavljen na celo predsjednika Federacije.

Meni inace neshvatljivo kako neko uopste moze biti protiv hapsenja Budimira ili bilo kojeg politicara. :?
Ko je tacno protiv hapsenja Budimira?
O'zone
Globalni moderator

#504 Re: Počelo je?!

Post by O'zone »

vee-jay wrote:Malo nelogicno da su upravo one osobe koje su protiv hapsenja Budimira upravo one osobe koje su bile protiv toga da Budimir bude postavljen na celo predsjednika Federacije.

Meni inace neshvatljivo kako neko uopste moze biti protiv hapsenja Budimira ili bilo kojeg politicara. :?
Može ako ti nije u interesu, a znamo kome nije tako da ....
miki.ba

#505 Re: Počelo je?!

Post by miki.ba »

Konta levat što je restartovo modem da je toplu vodu izmislio. :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#506 Re: Počelo je?!

Post by JoseMujica »

to su isti oni što su se kleli u hAvaz ko u Musaf, a oslobođenje im bilo komunjarski toalet papir koji im ne treba jerbo peru gujice.

Istim likovima je danas Oslobođenje sastavni dio Hadisa a hAvaz Satanski stihovi :-)

Kod kolektivne svijesti takvi obrati su normala jer we are SDA.... resistance is futaile...svakako ćemo vas opljačkati...
Alfa_Ze

#507 Re: Počelo je?!

Post by Alfa_Ze »

Oligarh

#508 Re: Počelo je?!

Post by Oligarh »

Šta je ovo, cjelokupna centrala SDA mlađahnih jurišnika ove noći na forumu. Sa ojačana dva saffa budžetske mladeži
Last edited by Oligarh on 26/04/2013 20:48, edited 2 times in total.
JoseMujica

#509 Re: Počelo je?!

Post by JoseMujica »

panika je opasna na MotherShipu u Mehmeda Spahe dok je ovoliko Borg dječice pušćano odjednared..i ne biraju sredstva...čak mi se čini da i ne čitaju šta pišu...valda i ne mogu od stida :-)
Nass

#510 Re: Počelo je?!

Post by Nass »

Osim mene, ja sam bila za Budimira i Platformu. Ocekujem akcije hapsenja mafijasa i kriminalaca u BiH pod pritiskom MZ, ja to odavno najavljujem i znam da ce se desiti, ali nisam sigurna da je ovo to. Ne mogu pozdraviti akcije u kojima velike ribe hapse male ribe koje im stoje na putu da potpuno zavladaju ovim nasim tamnim vilajetom. Nisam sigurna da li je ovo bas doslo od USA, vidjet cemo njihove reakcije sutra, ako budu onako opcenite i mlake, onda...
chupacabra

#511 Re: Počelo je?!

Post by chupacabra »

Nije niko protiv hapsenja ako ima elemenata kriminala. Problem je samo sto je ovo vise obracun Zlaje i Fahre sa politickim smetnjama nego iskrena borba protiv kriminala. Ovo sto je Budimir korumpiran je doslo k'o kec na desetku da ga se mogu rijesiti. To su i cekali. A znamo da nije jedini korumpiran politicar, ali zato jeste sada zrtveno jagnje u politickim prepucavanjima. Odbacio ga Zlaja, a kamenjarci ga svakako ne vole, tako da to ide lako. Zato kazem da je Budimir ovdje malo laksa vjezba SIPE jer je sitna riba. Haman su ovdje svi zaboravili one kofere sa milionima i Bosnjacki institut sa jedne strane ili pepeljare u vladi RS-a od $1200 KM sa druge strane, ali su to ipak bile krupnije ribe od ovih. Naravno, tu su i uvijek nenadjebivi Sajini jarani, i Zikine komsije, i oni su prica za sebe. U drzavi u kojoj veliki kriminalci hapse manje zato sto su im politicka smetnja ne treba pogati puno nade u obracun sa korupcijom i kriminalom. Jedini mozda ovako, da se zbog vlasti pocnu hapsiti medju sobom.
Oligarh

#512 Re: Počelo je?!

Post by Oligarh »

JoseMujica wrote:panika je opasna na MotherShipu u Mehmeda Spahe dok je ovoliko Borg dječice pušćano odjednared..i ne biraju sredstva...čak mi se čini da i ne čitaju šta pišu...valda i ne mogu od stida :-)
Resistance is futile :mrgreen:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#513 Re: Počelo je?!

Post by Slo Burner »

Ja sam zato da se ovaj Budimir pušća, jerbo eto nije puno ukro
JoseMujica

#514 Re: Počelo je?!

Post by JoseMujica »

chupacabra wrote:Nije niko protiv hapsenja ako ima elemenata kriminala. Problem je samo sto je ovo vise obracun Zlaje i Fahre sa politickim smetnjama nego iskrena borba protiv kriminala. Ovo sto je Budimir korumpiran je doslo k'o kec na desetku da ga se mogu rijesiti. To su i cekali. A znamo da nije jedini korumpiran politicar, ali zato jeste sada zrtveno jagnje u politickim prepucavanjima. Odbacio ga Zlaja, a kamenjarci ga svakako ne vole, tako da to ide lako. Zato kazem da je Budimir ovdje malo laksa vjezba SIPE jer je sitna riba. Haman su ovdje svi zaboravili one kofere sa milionima i Bosnjacki institut sa jedne strane ili pepeljare u vladi RS-a od $1200 KM sa druge strane, ali su to ipak bile krupnije ribe od ovih. Naravno, tu su i uvijek nenadjebivi Sajini jarani, i Zikine komsije, i oni su prica za sebe. U drzavi u kojoj veliki kriminalci hapse manje zato sto su im politicka smetnja ne treba pogati puno nade u obracun sa korupcijom i kriminalom. Jedini mozda ovako, da se zbog vlasti pocnu hapsiti medju sobom.
ne treba hapsiti nikoga onda jelde? svi će doći na red, a mora se za to prva domina oboriti...a eto neka ste vi borgići iz MotherShipa dobili instrukciju da branite svojim telima tu prvu dominu...ko da Vladika dolazi :lol: a ne SIPA da hapsi kriminalce

Čovjek koji uzme 50.000 KM da oslobodi kriminalca iz zatvora je kriminalac i baš bi voleo da te posjeti jedne noći lik kojeg je Budimir oslobodio...možda je i on potentan ko Šajini crnci i voli malu decu ko Vladika :D
hevi metalac

#515 Re: Počelo je?!

Post by hevi metalac »

Sta ce Budimir na celu Federacije??
vrbas1979

#516 Re: Počelo je?!

Post by vrbas1979 »

Kada ce se Fahrudin samouhapsiti?

Te prije toga jarana mu Lagumdziju, Niksica, Damira...
Last edited by vrbas1979 on 26/04/2013 20:55, edited 1 time in total.
hevi metalac

#517 Re: Počelo je?!

Post by hevi metalac »

Oligarh wrote:Šta je ovo, cjelokupna centrala SDA mlađahnih jurišnika ove noći na forumu. Sa ojačana dva saffa budžetske mladeži
blizi im se kraj mescini
Oligarh

#518 Re: Počelo je?!

Post by Oligarh »

Sada onom slinavcu Čauševiću kada bude uhapšen treba muda u škrip staviti i reći: Pjevaj!
Za uhar je svaka informacija, za uhar je svaki novi uhapšeni!

A ovima što brane ovog hohštalplera Budimira samo poručiti: Da Bog da vam Mirso Hadžić ili Elvis Hodžić zetovi bili!
Oligarh

#519 Re: Počelo je?!

Post by Oligarh »

hevi metalac wrote:
Oligarh wrote:Šta je ovo, cjelokupna centrala SDA mlađahnih jurišnika ove noći na forumu. Sa ojačana dva saffa budžetske mladeži
blizi im se kraj mescini
Amin Ja Rabi
vrbas1979

#520 Re: Počelo je?!

Post by vrbas1979 »

hevi metalac wrote:
blizi im se kraj mescini
Mescini da je ovo kraj drzave, sistema, vlasti, institucija...
Sto se mene tice neka citav vrh SDA zavrsi iza resetaka do jutra. Ali pitanje je da li cemo SDP-ovce i SBB-ovce vidjeti iza istih? Tesko.

Smradi meni ovo, plaho!

Velkome tu Fahrudistan i Lagumdzistan.
chupacabra

#521 Re: Počelo je?!

Post by chupacabra »

JoseMujica wrote:
chupacabra wrote:Nije niko protiv hapsenja ako ima elemenata kriminala. Problem je samo sto je ovo vise obracun Zlaje i Fahre sa politickim smetnjama nego iskrena borba protiv kriminala. Ovo sto je Budimir korumpiran je doslo k'o kec na desetku da ga se mogu rijesiti. To su i cekali. A znamo da nije jedini korumpiran politicar, ali zato jeste sada zrtveno jagnje u politickim prepucavanjima. Odbacio ga Zlaja, a kamenjarci ga svakako ne vole, tako da to ide lako. Zato kazem da je Budimir ovdje malo laksa vjezba SIPE jer je sitna riba. Haman su ovdje svi zaboravili one kofere sa milionima i Bosnjacki institut sa jedne strane ili pepeljare u vladi RS-a od $1200 KM sa druge strane, ali su to ipak bile krupnije ribe od ovih. Naravno, tu su i uvijek nenadjebivi Sajini jarani, i Zikine komsije, i oni su prica za sebe. U drzavi u kojoj veliki kriminalci hapse manje zato sto su im politicka smetnja ne treba pogati puno nade u obracun sa korupcijom i kriminalom. Jedini mozda ovako, da se zbog vlasti pocnu hapsiti medju sobom.
ne treba hapsiti nikoga onda jelde? svi će doći na red, a mora se za to prva domina oboriti...a eto neka ste vi borgići iz MotherShipa dobili instrukciju da branite svojim telima tu prvu dominu...ko da Vladika dolazi :lol: a ne SIPA da hapsi kriminalce

Čovjek koji uzme 50.000 KM da oslobodi kriminalca iz zatvora je kriminalac i baš bi voleo da te posjeti jedne noći lik kojeg je Budimir oslobodio...možda je i on potentan ko Šajini crnci i voli malu decu ko Vladika :D
Stani malo Jose, jeli ti to svega ti optuzujes mene da branim lik i djelo SDA. :lol: :lol: :lol: To nisu moji jarani, nego Zlajini. Ispocetka bili sa ovim uhapsenim. Pa sad nisu, nego je Fahro. Ali mozda se i Fahro otme, pa uhapsi njega i Bakira, sto bi bilo idealno. Ko ce samo hapsiti Fahru. Polako covjece, smiri emocije, ne moras odmah ljude koji ovo vide kao politicki obracun svrstavati u drustvo Bakira, Zukica i ostale bagre. Polako malo.
JoseMujica

#522 Re: Počelo je?!

Post by JoseMujica »

ja se nadam da će svi biti pohapšeni...bitn je samo da krene....vlasti (koalicije) se mijenjaju svakih po godine pa če svako malo jedni druge hapsiti...što se više hapse biće bolje
Bosanski_hibrid

#523 Re: Počelo je?!

Post by Bosanski_hibrid »

Hose, jeli ti to nesto napisa ekavicom ili se to meni mescini :roll:
JoseMujica

#524 Re: Počelo je?!

Post by JoseMujica »

Bosanski_hibrid wrote:Hose, jeli ti to nesto napisa ekavicom ili se to meni mescini :roll:
ne čini ti se...... ekavica je tu namjenski stoji...jer kad ti u po noći bahne Vladika ne gubi se vreme na bespotrebna slova već oma akcija..... a isto šajini crnci praše na satnicu, a ne na broj slogova
theTruePath

#525 Re: Počelo je?!

Post by theTruePath »

Bosanski_hibrid wrote:Hose, jeli ti to nesto napisa ekavicom ili se to meni mescini :roll:
Ne on mozda ikavicom
Post Reply