Počelo je?!

Post Reply
Banksy

#451 Re: Počelo je?!

Post by Banksy »

volta dzontra wrote:
@Banksy .....to sto uhićenje kratkoročno politički koristi Zlatku ne znaci da pravaska bagra nije prodavala pomilovanja.....
To što je možda pravaska bagra prodavala pomilovanja ne znači da je uhapšena radi tih djela koja im se pripisuju.
Razlog Budimirovog hapšenja je njegovo političko djelovanje opozitno željama kriminalnog dvojca Lagumdžija-Radončić.
Crnokošuljaš, koji mi se nikada i nije dopadao, je sasvim nebitan. Kad je ušao u vlast umjesto HDZ-a, znao je da se s vragom hvata u kolo, sad nek kusa čorbu. Ali poenta ove današnje priče je slika ispod.
Abid Sakalaš wrote:Nosioci bakrenog zmaja od Gusinje

Image
To je to.
Pa kome je lijepo i komotno u ovoj slici i u ovom sistemu, dabogda živio u njemu sto godina.
Panini

#452 Re: Počelo je?!

Post by Panini »

Corto Maltese wrote:
Bosanski_hibrid wrote:Ljudi, jeste li svjesni da smo upravo izgubili slobodu, ali ozbiljno?!

Ako neko moze tek tako da uhapsi predsjednika Federacije, sta je sa nama obicnim smrtnicima?!
Ja sam svjestan, ne znam za ostale.
mislim da je Alfons Kauders to lijepo objasnio a to je da ukoliko si primao 47.000 km kao obicni smrtnik za neke ustupke ili nelegalne radnje onda te treba biti strah ako nisi onda te treba radovati da se napokon nesto pocelo desavati po pitanju kriminala na relaciji politicara i stranaka kojih predstavljaju
megaman4

#453 Re: Počelo je?!

Post by megaman4 »

It_is_a_Leclerc wrote:A da počnemo sa pogađanjem ko je uhapšeni A.S. ?

:D
alija sirotanović, himself... :lol:
Panini

#454 Re: Počelo je?!

Post by Panini »

Banksy wrote:
To je to.
Pa kome je lijepo i komotno u ovoj slici i u ovom sistemu, dabogda živio u njemu sto godina.
smjesna si, bolje ovako nego zivjeti medju susjedima i kiflama
Kal El

#455 Re: AW: Počelo je?!

Post by Kal El »

Eh sad malo Izetbegovića,Tihića,Lagumdžiju,Dodika,Čovića i naravno Radončića 8-)

Ali ,nažalost ne mislim da će se to desiti,hebo ih Budimir ima ih gori..
Nass

#456 Re: Počelo je?!

Post by Nass »

Strasno. Ulazimo u jos veci mrak. Kad ce poceti hapsenje pravih velikih riba? Na nalog EU i USA? Na to cemo se jos nacekati, a ovo je nastavak vladavine mracnih sila...

USA ce ovo vjerovatno nacelno pozdraviti, u stilu da oni podrzavaju sve akcije protiv korupcije, ali me zanima sto stvarno misle o ovim potezima od strane onih koje najprije treba hapsiti?
Panini

#457 Re: Počelo je?!

Post by Panini »

Kal El wrote:Eh sad malo Izetbegovića,Tihića,Lagumdžiju,Dodika,Čovića i naravno Radončića 8-)

Ali ,nažalost ne mislim da će se to desiti,hebo ih Budimir ima ih gori..
prije svih tih treba damira hadzica i ovog causevica jer oni puno znaju i sigurno ce ispricati sve
Bosanski_hibrid

#458 Re: Počelo je?!

Post by Bosanski_hibrid »

11.00: Počinje vanredna sjednica Vlade Federacije u Mostaru. Prije prelaska na dnevni red predsjednik Vlade Nermin Nikšić objaveštava ministre da će uskoro, tokom dana, u Sarajevu biti uhapšen predsjednik Federacije BiH Živko Budimir. Sjednica Vlade Federacije se nastavlja.
Slobodna Bosna

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/723 ... minut.html
Kal El

#459 Re: AW: Počelo je?!

Post by Kal El »

tzerz657 wrote:reisa bivšeg i sadašnjeg uhapsit oni znaju ko je ćune diro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Misliš na Vladiku, znaš ti lično ko je ;)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#460 Re: AW: Počelo je?!

Post by KatarinaKosaca »

Kal El wrote:
tzerz657 wrote:reisa bivšeg i sadašnjeg uhapsit oni znaju ko je ćune diro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Misliš na Vladiku, znaš ti lično ko je ;)
:lol: :lol:
didžej

#461 Re: Počelo je?!

Post by didžej »

bitno je da se nesto radi.
sanader uhapsen, miskovic uhapsen, keljmendi u bjekstvu, grobar se izvinjava, srbija i kosovo postigli sporazum, kacavenda razotkriven, causevicu nekretnine zamrznute, budimir uhapsen...
stranci dovode ovaj dio evrope u red polako ali sigurno.
problem je sto je kod nas sve korumpirano do te mjere da bi u prvom valu trebalo pohapsiti bar 10.000 ljudi.
primjera radi, svi koji rade u drzavnim i javnim sluzbama i institucijama su poslove dobili preko stele i namjestenih konkursa.
ko ce za to odgovarati?
Locker

#462 Re: Počelo je?!

Post by Locker »

Otkrivamo: Živko Budimir pomilovao Kačavendu!
Sheriff

#463 Re: Počelo je?!

Post by Sheriff »

Joj ovih sto su navalili na fahru, zlatka i kompaniju...

Po meni nije bitno ko stoji iza ovog i jel montirano ili ne. Ako je lik uzimao mito dobio je sta je zasluzio.. I ako im je smetao jos bolje, smetao je i nama ako je uzimao mito..ha ya bit ce nam maaalo "bolje"

Popadat ce oni svi do jednog, jos kad pocnu jedne druge odavati. A kako budu dolazili novi ljudi na vlast nadam se da ce doci pravi i posteni ljudi.
vee-jay

#464 Re: Počelo je?!

Post by vee-jay »

prelistao sam par stranica i ostao sam pravo :shock:

konacno uhapsena jedna od vecih riba. hvala amerikancima :thumbup:
chupacabra

#465 Re: Počelo je?!

Post by chupacabra »

Treniraju malo za Dodika, to je to. Budimir im dodje onako malo laksa vjezba.
Egg

#466 Re: Počelo je?!

Post by Egg »

Avicenna wrote:Kod nas možeš krati kako hoćeš ako si dio kriminalno-političkog miljea. A ako kontaš nešto samostalno ušićarit, može ti se desiti i zatvor.
Niko ne stoji iza ovog levata i njemu sličnih kao što je Lijanović.
Sjeća li se ko Mirnesa Ajanovića? Ne kažem da je kriminalac, ali je pljuvo samostalnov vlast godinama dok ga nisu kupili i začepili zauvijek. Nema se mangupisat političkoj jaliliji. Skorojevići mogu uspjeti samo unutar velikih sistema kakvi su SDA, SDS, SNSD, HDZ, SDP...
/agree

Dobro bi bilo kad bi krenuli i na Lijanoviće. Što manje bagre, tim bolje po Jednu i jedinu. Prvo rješavanje sitnih ribica, a potom krupni feudalci. :lol:

Nemojte samo da vam većini sad Zlatko i Fahro budu no.1 radi ovog montiranog procesa.
Bosanski_hibrid

#467 Re: Počelo je?!

Post by Bosanski_hibrid »

Sheriff wrote:Joj ovih sto su navalili na fahru, zlatka i kompaniju...

Po meni nije bitno ko stoji iza ovog i jel montirano ili ne. Ako je lik uzimao mito dobio je sta je zasluzio.. I ako im je smetao jos bolje, smetao je i nama ako je uzimao mito..ha ya bit ce nam maaalo "bolje"

Popadat ce oni svi do jednog, jos kad pocnu jedne druge odavati. A kako budu dolazili novi ljudi na vlast nadam se da ce doci pravi i posteni ljudi.

Kako nije bitno?! Niksic najavi unaprijed hapsenje svog politickog rivala. Toliko o sudskoj neovisnosti :run:
Dugi nožni nokti

#468 Re: Počelo je?!

Post by Dugi nožni nokti »

Locker wrote:Otkrivamo: Živko Budimir pomilovao Kačavendu!
Ili Kačavendin... :mrgreen:
MUNAFIK

#469 Re: Počelo je?!

Post by MUNAFIK »

Panini wrote:zna li se kada su na redu zeljkovic, zukic, kifla, izetbegovic, cengic, brankovic, mujezinovic, radeljas, budnjo, jusufranic i ostala bagra iz kriminalne organizacije koja ima glavu i rep a zove se SDA?
Samo cu napisati afera REKET!!!

Neka zavrse zapoceti, a nekim cudom obustavljeni, proces o REKETARENJU gdje su glavni akteri ZLATKO i DAMIR veliki SDPovci i 'moralne' vertikale...

Tu ima dovoljno dokaza da se ove velike ribe osude.... ili idemo selektivno....
Sheriff

#470 Re: Počelo je?!

Post by Sheriff »

Bosanski_hibrid wrote:

Kako nije bitno?! Niksic najavi unaprijed hapsenje svog politickog rivala. Toliko o sudskoj neovisnosti :run:[/quote]

Covjek je rekao da to nije izjavio i da je to cista izmisljotina..

Jedan kriminalac na vlasti manje :bih:
KatarinaKosaca

#471 Re: Počelo je?!

Post by KatarinaKosaca »

MUNAFIK wrote:
Panini wrote:zna li se kada su na redu zeljkovic, zukic, kifla, izetbegovic, cengic, brankovic, mujezinovic, radeljas, budnjo, jusufranic i ostala bagra iz kriminalne organizacije koja ima glavu i rep a zove se SDA?

Neka zavrse zapoceti, a nekim cudom obustavljeni, proces o REKETARENJU gdje su glavni akteri ZLATKO i DAMIR veliki SDPovci i 'moralne' vertikale...

Ma džaba ti trolu išta govoriš, centrala hrani i brani .. i nikad da nađu nekog pametnog :-?
baxul

#472 Re: Počelo je?!

Post by baxul »

hjoj onog kaplana hahahah "zezali se sjedili"
racionalista

#473 Re: Počelo je?!

Post by racionalista »

nego ozbiljno sad jel ovo hapsenje budimira protivustavno???
MUNAFIK

#474 Re: Počelo je?!

Post by MUNAFIK »

KatarinaKosaca wrote:
MUNAFIK wrote:

Ma džaba ti trolu išta govoriš, centrala hrani i brani .. i nikad da nađu nekog pametnog :-?
Mozda nemam postova kao ti ali sam tu poprilicno dugo i nisam nikakav trol niti imam ikakvu centralu, imam svoje misljenje i dovoljno sam pametan da znam kako kod nas stvari idu...

Ali ako u ovome sto sam napisao ti smatras da nema istine onda onda je to dovoljno da vidimo ko je trol...
KatarinaKosaca

#475 Re: Počelo je?!

Post by KatarinaKosaca »

MUNAFIK wrote:Mozda nemam postova kao ti ali sam tu poprilicno dugo i nisam nikakav trol niti imam ikakvu centralu, imam svoje misljenje i dovoljno sam pametan da znam kako kod nas stvari idu...

Ali ako u ovome sto sam napisao ti smatras da nema istine onda onda je to dovoljno da vidimo ko je trol...
KO je tebi rekao da si trol? Ja tebi govorim da džaba govoriš trolu i onda dalje... gdje sam bila nejasna?
Post Reply