Počelo je?!
-
StupskaBitanga
#151 Re: Počelo je?!
najbolje bi bilo sada kada bi ga OHR skinuo jer Ustavnog suda nemamo
- dado86
#152 Re: Počelo je?!
kako su ovi zlajini ofirno providni..ako je istina da je uhapsen imamo klasicni drzavni udar i nimalo razloga da likujemo...osim ovih pionira
- Tiger 033
#153 Re: Počelo je?!
"Kako agencija Anadolija saznaje iz više izvora, u toku je akcija i na području Širokog Brijega gdje su predmet obrade kompanije iz vlasništva porodice Ivanković – Lijanović, odnosno porodica zamjenika premijera Federacije BiH Jerka Ivankovića Lijanovića. Akcija se dovodi u vezu sa sumnjivim dijeljenjem poticaja u Federaciji BiH, te aferom u Razvojnoj banci Federacije BiH."
Izvor: DEPOnija
Izvor: DEPOnija
- Panini
#154 Re: Počelo je?!
Alfons Kauders wrote:Samo se Zikini paketici smiju valjat... Imaju halal certifikatsnaga_znanja wrote:Rjesavaju se konkurencije!StupskaBitanga wrote:ma ovo je vezano za onog švicarca
nego ti kako si napisao da je uhapsen i Bakir katamarana kao da je presjeklo
- Joker88
#155 Re: Počelo je?!
_terminaš_ wrote:Jedan po jedan, svi će doći na red. Samo polako.
-
mali_balon
#156 Re: Počelo je?!
Ovih dana treba dooooobro pratiti sjednice vlada ili zasjedanje raznih parlamenata, obicno se u ovakav vakat donose "pogodni" stranacki zakoni, akti i uredbe
Ne bi se ja previse nadao nekom uspijehu ili nekoj spektakularnoj promjeni situacije, sve ce dogovoriti tj dati ostavke ili glasati za neki povoljan zakon, sleci ce se prasina i gotovo, pojo vuk magarca
Ne bi se ja previse nadao nekom uspijehu ili nekoj spektakularnoj promjeni situacije, sve ce dogovoriti tj dati ostavke ili glasati za neki povoljan zakon, sleci ce se prasina i gotovo, pojo vuk magarca
Last edited by mali_balon on 26/04/2013 13:52, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#157 Re: Počelo je?!
kad pohapse komplet Vladu FBiH
- Abid Sakalaš
#158 Re: Počelo je?!
FahrOVE junoše uhapsiše čovjeka. Kajmak i Čavka nosioci bakrenog zmaja od Gusinja.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#159 Re: Počelo je?!
Slično mislim, ne vjerujem da je istina da je počelo... Valja skupiti koji bod pred izbore, jer se ništa napravilo nije, a usput i smanjiti političku konkurenciju. Dvije muhe jednim udarcem, dok se milioni tale...dado86 wrote:kako su ovi zlajini ofirno providni..ako je istina da je uhapsen imamo klasicni drzavni udar i nimalo razloga da likujemo...osim ovih pionira
-
dječak sa šibicama
#160 Re: Počelo je?!
hapsite i nas, nijesmo sugaviDasi wrote:
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#162 Re: Počelo je?!
a ovi iz SDA nisu ofirno providni kad brane kriminalce? svi će kriminalci doći na red....znam da će vam biti kriza kad nestane Zikinih paketićadado86 wrote:kako su ovi zlajini ofirno providni..ako je istina da je uhapsen imamo klasicni drzavni udar i nimalo razloga da likujemo...osim ovih pionira
-
RahatHurmašica
- Alfons Kauders
#164 Re: Počelo je?!
Zato i nisam napisao cijelu vijest... Sutra bi u crnoj hronici bilo stotinjak samoubistavaPanini wrote: nego ti kako si napisao da je uhapsen i Bakir katamarana kao da je presjeklo
-
dječak sa šibicama
#165 Re: Počelo je?!
Forum bi opustioAlfons Kauders wrote:Zato i nisam napisao cijelu vijest... Sutra bi u crnoj hronici bilo stotinjak samoubistavaPanini wrote: nego ti kako si napisao da je uhapsen i Bakir katamarana kao da je presjeklo
- Alfons Kauders
#166 Re: Počelo je?!
Jazukdječak sa šibicama wrote:Forum bi opustioAlfons Kauders wrote:Zato i nisam napisao cijelu vijest... Sutra bi u crnoj hronici bilo stotinjak samoubistavaPanini wrote: nego ti kako si napisao da je uhapsen i Bakir katamarana kao da je presjeklo
Bolje ih je ostaviti da polako gledaju kako se klupko odmotava, kako im mame i tate idu u tvorza, kako ostaju bez posla, nekretnina, auta itd.
- JoseMujica
#167 Re: Počelo je?!
dječak sa šibicama wrote:Forum bi opustioAlfons Kauders wrote:Zato i nisam napisao cijelu vijest... Sutra bi u crnoj hronici bilo stotinjak samoubistavaPanini wrote: nego ti kako si napisao da je uhapsen i Bakir katamarana kao da je presjeklo
- Alfons Kauders
#168 Re: Počelo je?!
Cuj kopaju nos?JoseMujica wrote:aaa kad nestane SDA forumaša uhljebljenih preko rodbinsko-političkih veza u državna preduzeća, institucije samo s jednim zadatkom da povazdan kopaju nos i usput forumaju iz dosade za ljubljenu mafiju
Zikina roba ide ko mlijeko, nije to neka jeftina danda...
- Comrad
#169 Re: Počelo je?!
Ajmo jos baketa i lijana, i dosta za danas.
A sutra po zlaju i dodika...
- Alfons Kauders
#170 Re: Počelo je?!
Mogu mislit kakva je sad guzva u Hercegovini na granicnim prelazima... Jebo avgustComrad wrote:Ajmo jos baketa i lijana, i dosta za danas.
- veljaca
#171 Re: Počelo je?!
U ovoj situaciji jedino mogu likovati BiH Patriote ....
A svi ostali politicari ( iz SVIH stranaka ) sa cijelog prostora Drzave Bosne i Hercgovine imaju razlog za strah .... Neki manje a neki vise ...
Nicija do zore nije gorjela ....
A svi ostali politicari ( iz SVIH stranaka ) sa cijelog prostora Drzave Bosne i Hercgovine imaju razlog za strah .... Neki manje a neki vise ...
Nicija do zore nije gorjela ....
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#172 Re: Počelo je?!
Na osnovu čega ovaj optimizam? Ako možeš objasniti... bila bih zahvalna. Na osnovu toga da "neovisno" tužilaštvo procesuira aferu reket ili talove oko autoputa ili su FahrA zovnuli da priupitaju nešto oko narko dilanja? Za uzvrat, evo, priznajem da redovno dobivam paketiće od SDA i da su me uhljebili... ako ti je tako lakše. Dakle, ja priznala, a ti objasni koju imaš realnu potporu za boldirani optimizam i prognozu?JoseMujica wrote:a ovi iz SDA nisu ofirno providni kad brane kriminalce? svi će kriminalci doći na red....znam da će vam biti kriza kad nestane Zikinih paketićadado86 wrote:kako su ovi zlajini ofirno providni..ako je istina da je uhapsen imamo klasicni drzavni udar i nimalo razloga da likujemo...osim ovih pionira
- JoseMujica
#173 Re: Počelo je?!
ah doduše zaboravio sam te igrarije s kreditnim karticama BBi-a i petrodolarskim halal novčanicamaAlfons Kauders wrote:Cuj kopaju nos?JoseMujica wrote:aaa kad nestane SDA forumaša uhljebljenih preko rodbinsko-političkih veza u državna preduzeća, institucije samo s jednim zadatkom da povazdan kopaju nos i usput forumaju iz dosade za ljubljenu mafiju
Zikina roba ide ko mlijeko, nije to neka jeftina danda...
evo video snimka sa nove Pogorelice podmlatka SDA
- Tayyip
#174 Re: Počelo je?!
Čista glupost. Frajer ne može biti uhapšen ako se pozove na imunitet.
- Logovan
#175 Re: Počelo je?!
SIPA pretresa Predsjedništvo BiH i Vladu FBiH: Živko Budimir nije uhapšen
http://mojusk.ba/vijesti.php?id=6838
- Ako zadržavanje Budimira u kabinetu znači da je uhapšen, onda je uhapšena i kompletna Vlada FBiH jer se i mi nalazimo pod ključem dok se pretres ne završi....
http://mojusk.ba/vijesti.php?id=6838
- Ako zadržavanje Budimira u kabinetu znači da je uhapšen, onda je uhapšena i kompletna Vlada FBiH jer se i mi nalazimo pod ključem dok se pretres ne završi....