Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Locked
exliberal

#276 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by exliberal »

mIRCerka wrote:exliberal, ne mozes porediti staru babu koja je poginula ispred zgrade od granate, sa nekim ko je poginuo u rovu.
I prestani sve generalizirati. Kad si vec elokventan, napisi zahtjev za izgradnju spomen ploce na Kazanima, i predaj je nadleznima.
mirci
star baba je bila samo primjer.neodgovori mi za spomenik djeci....
nije sve crno sto je crno nije bijelo sve sto je bijelo
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#277 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by mIRCerka »

exliberal wrote:
mIRCerka wrote:exliberal, ne mozes porediti staru babu koja je poginula ispred zgrade od granate, sa nekim ko je poginuo u rovu.
I prestani sve generalizirati. Kad si vec elokventan, napisi zahtjev za izgradnju spomen ploce na Kazanima, i predaj je nadleznima.
mirci
Stara baba na grbavici koja je poginula od granate je isto kao i stara baba na carsiji koja je poginula od granate. CIVIL. A ne vojnik.
Ovo u Sarajevu nije bio tragicni sukob, vec AGRESIJA i OPSADA.
Roditelje poginule djece su trazili da se napravi spomenik djeci zrtvama agresije i opsade grada.
exliberal

#278 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by exliberal »

mIRCerka wrote:
exliberal wrote:
mirci
Stara baba na grbavici koja je poginula od granate je isto kao i stara baba na carsiji koja je poginula od granate. CIVIL. A ne vojnik.
Ovo u Sarajevu nije bio tragicni sukob, vec AGRESIJA i OPSADA.
Roditelje poginule djece su trazili da se napravi spomenik djeci zrtvama agresije i opsade grada.
znaci nastavljamo sa podjelama kao i ranije....ja cu da podizem spomenik za moje ti za svoje ...fino bogami
mIRCerka

#279 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by mIRCerka »

exliberal wrote:znaci nastavljamo sa podjelama kao i ranije....ja cu da podizem spomenik za moje ti za svoje ...fino bogami
Ne nastavljamo podjele, ali ja prva necu podrzati sistem MIR MIR NIKO NIJE KRIV pa da jedan cetnik s kokardom dobije isti tretman kao baba na grbavici koja je poginula od granate.
Ljudi su Ljudi, zivotinje zivotinje. Neko ko je mogao ujutro u 5 upasti ljudima u Akifa Seremeta, poklati sto se poklati moglo, a onda ga neko roknuo svojom tandzarom, ne zasluzuje ni grob da mu se zna. Da, ovo tebi ekstremno zvuci, ali shvati da ovdje nije bilo igre aberecke abertude, vec opsada, AGRESIJA, i sistematsko unistavanje GRADA I NJEGOVIH GRADJANA, bez obzira kako se zvali.
bosanska rijec

#280 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by bosanska rijec »

U Sarajevu se dizao spomenik svoj djeci . Imena i prezimena ubijene djece (vidi se da su djeca pripadnici svih naroda) . Dizu se spomenici antifasistima ali gle cuda, fastima koji su ubijali ovu djecu njima bi da se dize spomenik.
Svasta u bozijoj basti. :zzzz:
mIRCerka

#281 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by mIRCerka »

bosanska rijec wrote:U Sarajevu se dizao spomenik svoj djeci . Imena i prezimena ubijene djece (vidi se da su djeca pripadnici svih naroda) . Dizu se spomenici antifasistima ali gle cuda, fastima koji su ubijali ovu djecu njima bi da se dize spomenik.
Gdje nadje ti da je SVOJ DJECI nastradaloj? Koliko ja znam da je u pitanju DJECI UBIJENOJ U OPKOLJENOM SARAJEVU.
A da ih je bilo svih nacionalnosti, to si u pravu. Jer artiljerija ne legitimise..
exliberal

#282 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by exliberal »

mIRCerka wrote:
exliberal wrote:znaci nastavljamo sa podjelama kao i ranije....ja cu da podizem spomenik za moje ti za svoje ...fino bogami
Ne nastavljamo podjele, ali ja prva necu podrzati sistem MIR MIR NIKO NIJE KRIV pa da jedan cetnik s kokardom dobije isti tretman kao baba na grbavici koja je poginula od granate.
Ljudi su Ljudi, zivotinje zivotinje. Neko ko je mogao ujutro u 5 upasti ljudima u Akifa Seremeta, poklati sto se poklati moglo, a onda ga neko roknuo svojom tandzarom, ne zasluzuje ni grob da mu se zna. Da, ovo tebi ekstremno zvuci, ali shvati da ovdje nije bilo igre aberecke abertude, vec opsada, AGRESIJA, i sistematsko unistavanje GRADA I NJEGOVIH GRADJANA, bez obzira kako se zvali.

slazem se sa tobom...ljudi su ljudi a zvijeri su zvijer
ali kako da ja sa mirom gledam spomenik gdje ce pored imena mog clana familije biti i ime "sehida" koji ga je ubio a kasnije i sam roknut prilikom rastaljivanja plijena ....a onda zvanicno upisano da je poginuo uslijed cetnickih djelovanja !....cak su i ulicu htjeli da nazovu po njemu....sjeme mu se zatrlo
mIRCerka

#283 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by mIRCerka »

exliberal wrote:
ali kako da ja sa mirom gledam spomenik gdje ce pored imena mog clana familije biti i ime "sehida" koji ga je ubio a kasnije i sam roknut prilikom rastaljivanja plijena ....a onda zvanicno upisano da je poginuo uslijed cetnickih djelovanja !....cak su i ulicu htjeli da nazovu po njemu....sjeme mu se zatrlo
A da je neko ovo napisao za nekog srbina, ti bi se nasao uvrijedjen...kao sto se nadjes uvrijedjen sto jedan OTAC zeli da ima spomen plocu svome djetetu koje je ubijeno SNAJPEROM SA ZLATISTA od strane spodobe u uniformi RS.
Sto se tice tvog primjera, ti fino dokaze u ruke i pravac tuzilastvo. Mani se supljiranja i budi konkretan. Do tad se saberi, jer si prvo rekao da je baba stradala od granate ispaljenje sa "nase" teritorije, sad je odjednom likvidirana i opljackana. Ili je u pitanju neki drugi clan familije? MAlo si mi konfuzan.
fantom slobode

#284 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by fantom slobode »

mIRCerka wrote:
exliberal wrote:
A da je neko ovo napisao za nekog srbina, ti bi se nasao uvrijedjen...kao sto se nadjes uvrijedjen sto jedan OTAC zeli da ima spomen plocu svome djetetu koje je ubijeno SNAJPEROM SA ZLATISTA od strane spodobe u uniformi RS.
Sto se tice tvog primjera, ti fino dokaze u ruke i pravac tuzilastvo. Mani se supljiranja i budi konkretan. Do tad se saberi, jer si prvo rekao da je baba stradala od granate ispaljenje sa "nase" teritorije, sad je odjednom likvidirana i opljackana. Ili je u pitanju neki drugi clan familije? MAlo si mi konfuzan.
:thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :thumbup: :thumbup: zapleo se u kreiranju virtualne price.
sojka

#285 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by sojka »

MirCerka,

jednostrana si i u nekim svojim posmatranjima. Imam drugaricu- Muslimanka koja je radila u OHR i radila je na ekshumacijama i u Sarajevu. Cura tvrdi sledece: po broju zrtava ne da se uporediti. Ne moze se izjednaciti. Ono sto sam vidjela u Sarajevu,nad djecom i zenama trudnicama cak i da su nerodjenu djecu iz utrobe vadili, nisam nigdje- to je bio najgrozniji prizor u mom zivotu. Zao mi je iskreno srpskih civila, Sarajlija, ali ne znaci da mi je zao vojnika, sto je razumljivo svima nama.

Sta zelis reci? Da trebamo sada po sudovima da ispitamo svaki slucaj za diskusiju? Jeste li i vi ispitali sve ijedan- sa nalogom?
Nemaju pravo zaliti za svojima??? Cak im se na to podsmijavaju... mislim stvarno. :x

Srbi nemaju pravo glasa u danasnjem Sarajevu, jer su ili krivi ili cetnici ili ovo-ono... uvreda za uvredom.
Ne samo da je hod po jajima, jer uzimaju i nedjela sa srpske strane u obzir- izvinjenja za drugim, od Sarajlija to nikada nece dobiti. Gadi mi se banalizovanje vise.

Sta su zrtve postale izlog neki?? .. ovo je banalizovanje u beskraj.
Radi se ljudima- neduznim!! :x :x
Sve dok klikeri ne upale da obje strane- nista od normalnosti, sto potvrdjuje sadasnje stanje.
exliberal

#286 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by exliberal »

mIRCerka wrote:
exliberal wrote:
Mirci zasto bi se nasao uvrijedjen?
ovdje se ljudi nadju uvrijedjeni kad neko dodje i kaze sta se njemu desavalo u sarajevu...odmah krene prica to su bili pojedinci ...pojedinacni excesi itd....
ja nisam nikad rekao da srbi nisu lupali po sarajevu bez ikakvog obzira, niti da su srbi "bele lale" ali cu uvijek da kazem sta su srbi prezivljavali u sarajevu i kako su se osjecali.....ja samo govorim sta se meni direktno desilo i ako to nekome smeta.....daj mirci nije bilo lako kad gledas oces li poginut od granate ili ce te komsija roknut :x
u ovom slucaju ja pricam o dva razlicita dogadjaja
baba je poginula od granate na grbavici i ona je rod mome poznaniku...nju sam naveo ko primjer
moji clanovi familije su ubijeni u sarajevu samo zato sto su ostali u gradu. kao sto sam vec napisao slucaj je prijavljen policiji, crvenom krstu, nestalim osobama ...i neznam kome vise ne.....znajuci kako tuzilastvo u sarajevu radi na tome nikad se nista desit nece.
de ba mirci nemoj da budes naivna......
signature

#287 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by signature »

sojka wrote:MirCerka,

jednostrana si i u nekim svojim posmatranjima. Imam drugaricu- Muslimanka koja je radila u OHR i radila je na ekshumacijama i u Sarajevu. Cura tvrdi sledece: po broju zrtava ne da se uporediti. Ne moze se izjednaciti.
Ono sto sam vidjela u Sarajevu,nad djecom i zenama trudnicama cak i da su nerodjenu djecu iz utrobe vadili, nisam nigdje- to je bio najgrozniji prizor u mom zivotu.
kako ono kaze Dobrica Cosic: "laz nas je obdrzala njojzi hvala,kad lazemo,cak lazemo inventivno"
Zao mi je iskreno srpskih civila, Sarajlija, ali ne znaci da mi je zao vojnika, sto je razumljivo svima nama.
svim sarajlijama je sudbina bila ista a mnogima i malo dramaticnija jer su cetnici znali koja su sarajevska naselja vise naseljena sa Bosnjacima,al' eto hajde, svi su bili u strasnoj gabuli.
Sta zelis reci? Da trebamo sada po sudovima da ispitamo svaki slucaj za diskusiju? Jeste li i vi ispitali sve ijedan- sa nalogom?
Nemaju pravo zaliti za svojima??? Cak im se na to podsmijavaju... mislim stvarno. :x
ne mora za diskusiju,ali ako treba rad' istine.
Srbi nemaju pravo glasa u danasnjem Sarajevu, jer su ili krivi ili cetnici ili ovo-ono... uvreda za uvredom.
Ne samo da je hod po jajima, jer uzimaju i nedjela sa srpske strane u obzir- izvinjenja za drugim, od Sarajlija to nikada nece dobiti. Gadi mi se banalizovanje vise.

prava se traze kod onih za koje se ratovalo!!

Sta su zrtve postale izlog neki?? .. ovo je banalizovanje u beskraj.
Radi se ljudima- neduznim!! :x :x
Sve dok klikeri ne upale da obje strane- nista od normalnosti, sto potvrdjuje sadasnje stanje.
sojka

#288 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by sojka »

signature,

ukoliko ti volis da lazes, ne optuzuj mene cak i da lazem. Mislim stvarno prica ti je nivou. Govorim ono sto je meni
receno, a to sto ne vjerujes je tvoj problem. Da imas obzira ne bi se umijesao u razgovor, znajuci da ces ti ipak biti u pravu. Dakle, sa obzirom gdje smo- da u pravu si.

Ni sekunde se nisi zamislio, pa cak ni upitao, a sta ukoliko je stvarno istina?? Arogantno obacio sve.Tebe
istina i ne zanima, jer ne ide ni samom tebi u korist.

Prica je istina. Nazovi lijepo OHR pitaj za slucajeve anstradlih Srba civila u Sarajevu tokom rata.

Okrenuo si tada glavu- od tvojih sugradjana- pravio da ne cujes- da ne vidis- a to radis i sad. Toliko o tebi.
Mozda zaista nisi znao tada - ali sto se i sam ne raspitas malo.

Ne razumijem vas- ni jedne i ni druge ni trece.
exliberal

#289 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by exliberal »

sojka wrote:signature,

ukoliko ti volis da lazes, ne optuzuj mene cak i da lazem. Mislim stvarno prica ti je nivou. Govorim ono sto je meni
receno, a to sto ne vjerujes je tvoj problem. Da imas obzira ne bi se umijesao u razgovor, znajuci da ces ti ipak biti u pravu. Dakle, sa obzirom gdje smo- da u pravu si.

Ni sekunde se nisi zamislio, pa cak ni upitao, a sta ukoliko je stvarno istina?? Arogantno obacio sve.Tebe
istina i ne zanima, jer ne ide ni samom tebi u korist.

Prica je istina. Nazovi lijepo OHR pitaj za slucajeve anstradlih Srba civila u Sarajevu tokom rata.

Okrenuo si tada glavu- od tvojih sugradjana- pravio da ne cujes- da ne vidis- a to radis i sad. Toliko o tebi.

sojka usra i sefa i stanicu
tech10

#290 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by tech10 »

sojka wrote:

Niko nije okrenuo glavu od sugradjana, nego su oni sami odlucili da se bave planinarenjem i popeli se na brda.
mIRCerka

#291 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by mIRCerka »

Samo se nemojte medjusobno vrijedjati i vse ke bidne uredu.
savrseni krug

#292 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by savrseni krug »

tech10 wrote:
sojka wrote:

Niko nije okrenuo glavu od sugradjana, nego su oni sami odlucili da se bave planinarenjem i popeli se na brda.
to su ih bolan natjerali ovi sto su dole ostali
pustili ljudi lavove na njih
inace nebi oni isli gore,kakvi :x
bosanska rijec

#293 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by bosanska rijec »

mIRCerka wrote:
bosanska rijec wrote:U Sarajevu se dizao spomenik svoj djeci . Imena i prezimena ubijene djece (vidi se da su djeca pripadnici svih naroda) . Dizu se spomenici antifasistima ali gle cuda, fastima koji su ubijali ovu djecu njima bi da se dize spomenik.
Gdje nadje ti da je SVOJ DJECI nastradaloj? Koliko ja znam da je u pitanju DJECI UBIJENOJ U OPKOLJENOM SARAJEVU.
A da ih je bilo svih nacionalnosti, to si u pravu. Jer artiljerija ne legitimise..

Posto je @ ex pisao o nekim "svojim" "mojim" spomenicima, ne znam na koje je mislio, pa sam
napisala da je u SA dugnut spomenik SVOJ DJECI ubijenom od fasista...

a posto @sojka ne razumije, kako kaze ni prve ni druge ni trece, ne znam na koga misli ali u ovom ratu su postojale samo dvije strane, jedni koji su napali ---ubijali, rusili , kao nacisti u 2. svjetskom ratu oni se nazivaju FASISTI i oni drugi koji su branili narod od takvih zlikovaca --- ANTIFASISTI. Al mucno je ovom i pisati jer sav svijet eto zna samo oni kao ne. A licimura sto bi rekli.
sojka

#294 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by sojka »

Ogranicenim rijecnikom 10 u pola sa lukom ,ja ne diskutujem.

Ubacim koju rijec znajuci vec kulturu i ishod dozivljaja. :-) ..nada me povuce...

:) :zzzz:

Dizem ruke... :D

Samo vi...sto mene tice... :D do besvijesti...
jeza u ledja

#295 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by jeza u ledja »

Sto se tice spomenika u i oko Sarajeva uopsteno.

Problem je izgleda u tome - sto se ni na jednom spomeniku ne ukljucuju SVI NEVINI stradali u Sarajevu. Recimo, svaki spomenik 'na nasoj strani' se odnosi na 'zrtve opsade'. Da li to znaci da oni koji su bili sa druge strane obruca nisu zrtve? Eto, ta baba na Grbavici, je li ona zrtva ili nije? Ko misli da nije bilo ljudi na Grbavici koji su stradali od granata ili cak i od snajpera sa nase strane je u zabludi. Nebitno je da li su pojedinacni slucajevi ili ne. Dovoljna je jedna zrtva, a sigurno ih je bilo barem hiljadu, mislim na civilne zrtve na srpskoj strani u Sarajevu i okolini, da se i oni trebaju ukljuciti u neki spomenik. Je li tako ili nije? Ili mislite da baba na Grbavici stradala od granate ispaljene sa teritorije ABiH nije nevina civilna zrtva rata?
E, stoga, ako imamo spomenike 'zrtvama opsade Sarajeva' onda meni to ne zvuci kao da ukljucuju one van obruca. (Mada, o tome bi se dalo diskutovati mozda...) Znaci, zrtve sa Grbavice, Ilidze ili iz Lukavice ispada nisu vrijedne naseg pomena?
Kako onda, a s obzirom na ovo iznad spomenuto, se mozemo argumentovano protiviti izgradnju spomen obiljezlja (njegova lokacija je sasvim druga prica) koje ce biti iskljucivo namjenjeno tim zrtvama, koji su naravno svi - Srbi? Dakle, recimo da se ne pravi crkvetina na Zlatistu, vec lupam, na Grbavici, recimo da na toj nekoj spomen ploci nece biti uklesana imena vojnika i tih nekih fiktivnih '6400' stradalih Srba. Da li ne normalno da se takvo jedno spomen-obiljezje napravi?
Ako nije, da li onda treba pokrenuti inicijativu da se napravi spomen-obiljezje u Sarajevu koje ce biti namjenjeno SVIM zrtvama rata u Sarajevu, ne samo onim s ove strane obruca?

Nemam neke jasne odgovorne na ova pitanja, samo zelim da ukazem ljudima na to da je bilo nevinih stradalih na svim stranama. To NE ZNACI da su svi krivi, da se izjednacava krivica, da su bla bla bla, vec da nam u komsiluku ne zive zivotinje vec ljudi, i da je i njih rat zakacio, ma kako nama samo nasa muka zanima, pogotovo sto smatramo da je svemu uzrok prvenstveno 'njihova' krivica. Ali ja babu ili neko dijete sa Grbavice i njima slicne vala ne mogu optuzivati sto su po meni padale granate njihovih sinova i oceva. Ne mogu. Ako je njenom sinu ili ocu bio merak da roka po civilima s druge strane Miljacke, necu i ja da budem takav prema njoj.

PS:
Hmm, palo mi je na pamet ovo, meni bi ovo bilo prihvatljivo - da se pravi spomenik, recimo u Lukavici, da nema nikakvo vjersko obiljezje, a da se odnosi na recimo 'stradale stanovnike Grbavice, Ilidza, Lukavice, Vogosce, itd' . To bi nekako bilo najnormalnije.
tech10

#296 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by tech10 »

sojka wrote:Ogranicenim rijecnikom 10 u pola sa lukom ,ja ne diskutujem.
Koristis li vesalica ili gibanica? :?:
exliberal

#297 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by exliberal »

jeza u ledja wrote:Sto se tice spomenika u i oko Sarajeva uopsteno.

Problem je izgleda u tome - sto se ni na jednom spomeniku ne ukljucuju SVI NEVINI stradali u Sarajevu. Recimo, svaki spomenik 'na nasoj strani' se odnosi na 'zrtve opsade'. Da li to znaci da oni koji su bili sa druge strane obruca nisu zrtve? Eto, ta baba na Grbavici, je li ona zrtva ili nije? Ko misli da nije bilo ljudi na Grbavici koji su stradali od granata ili cak i od snajpera sa nase strane je u zabludi. Nebitno je da li su pojedinacni slucajevi ili ne. Dovoljna je jedna zrtva, a sigurno ih je bilo barem hiljadu, mislim na civilne zrtve na srpskoj strani u Sarajevu i okolini, da se i oni trebaju ukljuciti u neki spomenik. Je li tako ili nije? Ili mislite da baba na Grbavici stradala od granate ispaljene sa teritorije ABiH nije nevina civilna zrtva rata?
E, stoga, ako imamo spomenike 'zrtvama opsade Sarajeva' onda meni to ne zvuci kao da ukljucuju one van obruca. (Mada, o tome bi se dalo diskutovati mozda...) Znaci, zrtve sa Grbavice, Ilidze ili iz Lukavice ispada nisu vrijedne naseg pomena?
Kako onda, a s obzirom na ovo iznad spomenuto, se mozemo argumentovano protiviti izgradnju spomen obiljezlja (njegova lokacija je sasvim druga prica) koje ce biti iskljucivo namjenjeno tim zrtvama, koji su naravno svi - Srbi? Dakle, recimo da se ne pravi crkvetina na Zlatistu, vec lupam, na Grbavici, recimo da na toj nekoj spomen ploci nece biti uklesana imena vojnika i tih nekih fiktivnih '6400' stradalih Srba. Da li ne normalno da se takvo jedno spomen-obiljezje napravi?
Ako nije, da li onda treba pokrenuti inicijativu da se napravi spomen-obiljezje u Sarajevu koje ce biti namjenjeno SVIM zrtvama rata u Sarajevu, ne samo onim s ove strane obruca?

Nemam neke jasne odgovorne na ova pitanja, samo zelim da ukazem ljudima na to da je bilo nevinih stradalih na svim stranama. To NE ZNACI da su svi krivi, da se izjednacava krivica, da su bla bla bla, vec da nam u komsiluku ne zive zivotinje vec ljudi, i da je i njih rat zakacio, ma kako nama samo nasa muka zanima, pogotovo sto smatramo da je svemu uzrok prvenstveno 'njihova' krivica. Ali ja babu ili neko dijete sa Grbavice i njima slicne vala ne mogu optuzivati sto su po meni padale granate njihovih sinova i oceva. Ne mogu. Ako je njenom sinu ili ocu bio merak da roka po civilima s druge strane Miljacke, necu i ja da budem takav prema njoj.

PS:
Hmm, palo mi je na pamet ovo, meni bi ovo bilo prihvatljivo - da se pravi spomenik, recimo u Lukavici, da nema nikakvo vjersko obiljezje, a da se odnosi na recimo 'stradale stanovnike Grbavice, Ilidza, Lukavice, Vogosce, itd' . To bi nekako bilo najnormalnije.

to ja jez pokusavam da objasnim ali neide
nebi to bio spomenik ljudskoj gluposti kako ga nazva mirci niti bi bio samo jednima a ne drugima.....al ocito da smo u manjini
dastonja

#298 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by dastonja »

Ma nabijem Vas sve redom besposlene, mlatite praznu slamu i jedete govna o kojekakvim spomenicima, dzamijama, itd.

Brinite se kako prezivjeti i dobiti kakav dobar posao, jebale vas ovakve teme sve redom!

E sad me banujte kolikog god hocete, jer mi se smucilo citati iste ili slicne stvari, palamudici jebeni!
sojka

#299 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by sojka »

tech10 wrote:
sojka wrote:Ogranicenim rijecnikom 10 u pola sa lukom ,ja ne diskutujem.
Koristis li vesalica ili gibanica? :?:
Tech10,

sta je zapravo tvoj problem? Moje misljenje? Moj stav? Vrijedjam li te?
Provociram li te? Znamo li se decko, mozda- pa mislis da imas pravo da
mi obracas na taj nacin? Cisto sumnjam.

Ono sto prelazi granice dobrog ukusa i lijepih manira- je prekoraceno
sa tvoje strane.
Ja nisam tu da te upucujem.
tech10

#300 Re: Počela gradnja krsta na Zlatištu!

Post by tech10 »

Upotrijebila si 10 u papir sa lukom u nekom ironicnom tonu,kao ti si iznad toga.
Locked