Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LaBomba wrote:
Ma ja ja, vjerovat cu eto tebi a ne svojim ocima. Ko ti je dao taj info? Nemam zivaca odgovarat na ovakkva preseravanja, koja slusamo decenijama pogotovo po forumima. Cak i da u ta udruzenja dolaze samo Bosnjaci, a ne dolaze samo Bosnjaci, opet su to bosanska udruzenja, i logicno je da ima najvise onih koji pod br. 1 pripadaju najbrojnijem narodu u BiH, i pod br.2 onih koji su najvise protjerani. Bosnjacko JESTE bosansko, utuvi to sebi u glavu ! Koliko ima Srba i Hrvata, po udruzenjima, nisam ih brojao.
Znamo mi da je vama dijapora trn u oku, i nije vam poslo za rukom napraviti od nasih, pogotovo u skandinavskim zemljama mit o baustelcima i socijali. Drugo, to sto non stop serete o ratovanju i 92, to je samo zato sto mi ne zaboravljamo, a vi bi nasretniji bili kad bi mi po Skandinaviji bili ko muhe bez glave, koji gutaju price o "gradjanskom ratu", i da smo jos uvijek "jugosloveni".
Kad dijaporac iz Svedske, koji je uz to jos upucen u politiku, medjunarodno pravo itd biva zainterwsovan za maticnu mu drzavu, i kada javno govori protiv dejtonske podjele BiH, takvi ko ti ste zaduzeni prozivati tog takvog za "minhenskog ratnika iz Svedske", jadno i pateticno, i posve izlizano. Imate li nesto novo izmislit, sve su vam podvale provaljene, i dosadni ste cak i za raspravu.
Nisam ja dole, ja sam ko I ti van drzave zato i znam da je bosanska imigracija podjeljena....zato prestani prosipat jeftini patriotizam i lupat gluposti.........
Prestani ti nam ovde prospat cetnicku podlost! Dosadan si!
LaBomba wrote:
Mislim da je vecina nas po forumima stekla prirodno nastali cetnik-detektor.
Pravi SDAovac daj bajdalije, daj, DAAAJ....crna mamba u dzepu
Ne mozete ni cetnik-detektor kupiti, hajde raja da Bombi skupimo za jedan japanski cetnik-detektor
LaBomba wrote:
Mislim da je vecina nas po forumima stekla prirodno nastali cetnik-detektor.
Pravi SDAovac daj bajdalije, daj, DAAAJ....crna mamba u dzepu
Ne mozete ni cetnik-detektor kupiti, hajde raja da Bombi skupimo za jedan japanski cetnik-detektor
Man of steel wrote:
Ona je u parlamentu zbog toga što je tu postavila stranka SDS za koju su glasali Srbi.
Meni su u potpunosti jasne i razumljive tvoje opravdane frustracije ali druge alternative ,osim one koju smo gledali 92-95, nema.
Kao što Mrva kaže ne pravite od jednog običnog marginalca zvijezdu jer ona iz ovog može izvući samo korist.
Vas koji non stop namecete te maniplulatorsko-ucjenivacke izjave treba protjerati sa pro-bosanskih foruma. Prije 20 god bi vi ovo sa cetnikusom u parlamentu jedva docekali, i vec sljedeceg jutra bi osvanuli balvani i kokarde, ali vidimo gdje ste danas, i kome jos mozete prijetit "ili cetnici u parlamentu ili rat", i koda smo mi to zaboravili sta je SDS. Samo naivni jos strahuju od te vase price.
Man of steel wrote:
Ona je u parlamentu zbog toga što je tu postavila stranka SDS za koju su glasali Srbi.
Meni su u potpunosti jasne i razumljive tvoje opravdane frustracije ali druge alternative ,osim one koju smo gledali 92-95, nema.
Kao što Mrva kaže ne pravite od jednog običnog marginalca zvijezdu jer ona iz ovog može izvući samo korist.
Vas koji non stop namecete te maniplulatorsko-ucjenivacke izjave treba protjerati sa pro-bosanskih foruma. Prije 20 god bi vi ovo sa cetnikusom u parlamentu jedva docekali, i vec sljedeceg jutra bi osvanuli balvani i kokarde, ali vidimo gdje ste danas, i kome jos mozete prijetit "ili cetnici u parlamentu ili rat", i koda smo mi to zaboravili sta je SDS. Samo naivni jos strahuju od te vase price.