Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako nazor pokusavaju da pljuju covjeka jel ih stid
Sta ocekujes? Saff, ovi neki Hercegbosna forumi....isto sranje, drugo pakovanje.
Ne zasluzuju paznju, ne treba se njima uopste zamarati. Ionako niko ne bi mogao promijeniti njihovo paranormalno razmisljanje.
A kako ona sirotinja po svijetu sto zivi od 1-2 USD /dnevno ne proziva Papu sto se vozi u papamobilu (ovo sa focusom je predstava isto ko kada onaj drekne da vehabije ukidaju RS), a mi uvijek prozivamo našeg reisa za luksuz?
Sta ocekujes? Saff, ovi neki Hercegbosna forumi....isto sranje, drugo pakovanje.
Ne zasluzuju paznju, ne treba se njima uopste zamarati. Ionako niko ne bi mogao promijeniti njihovo paranormalno razmisljanje.
Ima ih druže dosta i na ovom forumu bogami, i dobro opaljenih mokrom krpom po glavi
insomnia78 wrote:
Pa muka mi, jel vas stid?
Isto nabobani, svi vam dobri
To se zovu pozitivne vibraicje koje ovakvi dogadjaji nose u sebi. Ljudi se osjecaju ljepo, a ti si jos jedan dan izgubio viseci na ovom forumu. Brate mili ili se vrati nazad ili pocni zivjeti...
Osvježenje je vidjeti ovako opuštenog i blagog čovjeka. Nikom živom u Rajvosa nije palo na pamet da pomisle nešto loše o njemu.
Za razliku od pojedinih političara kojima je smisao postojanja seljačka provokacija i guranje prsta u oko, ovaj čovjek djeluje kao neko ko se uistinu može pozabaviti stvarnim problemima svog naroda i pomoći mu da ih rješava. Gospodin.
i meni se ivanić čini bas takav,gospodin
Jel ko skuzio kad rece papi: "Hoćemol'?" poslije slikanja issred predsjednistva.
Ima ih druže dosta i na ovom forumu bogami, i dobro opaljenih mokrom krpom po glavi
Ima, sigurno, ali kako postavise link sa onog HB foruma, pa sad ovaj Saff....jbt, sve istomisljenici, svi koriste istu drogu, ovdje bar nije tako, ima zadrtih, liberalnih, kompromisnih.....
supercali wrote:meni je samo bezveze sto se oni uopste zamaraju s tim ako nemaju nikakve veze sa tim
jer nije dosao zbog islamske zajednice i muslimana
SAFF?
Pa smeta im sto je Papa dosao, oni bi radije da je Al Bagdadi dosao, okruzen trupama ISIS-a kao tjelohraniteljima.
Kavazovica cijenim jer je otaljigo pola godine u HVO zarobljenistvu a nijednom nisam kod njega cuo ni implicitno ni u primislima nekog antihrvatskog sentimenta koji je cest u Sarajevu
supercali wrote:meni je samo bezveze sto se oni uopste zamaraju s tim ako nemaju nikakve veze sa tim
jer nije dosao zbog islamske zajednice i muslimana
SAFF?
Pa smeta im sto je Papa dosao, oni bi radije da je Al Bagdadi dosao, okruzen trupama ISIS-a kao tjelohraniteljima.
insomnia78 wrote:
Čega ba? Jesi li ti imalo ok? Jel nestalo terapije šta je, u suštini, problem sa tvojom percepcijom na svakoj temi?
Ne zivi covjek tu, razumijem ga. Nije samo on, ima ih jos, uglavnom kad je nesto ovako, gledaju da skupe kakvih poena.
Treba nas biti stid sto u Sarajevu imamo jedan normalan dan, dan kad se vlast maksimalno trudi da sve funkcionise. Au revoir, France! C'est la Bosnie!
ma nebi da psujem na ovoj temi, al He..o hercegsrpskijanCe i saffovce toboze sve vjernici a puni zlobe i mrznje...ja kao nevjernik vise imam od takvih tolerancije i ljubavi i postovanja prema bogu i vjernicima od njih za vasione vasiona...ne da smo nebo i zemlja nego totalno druge dimenzije...FUJJJJ
Tomahawk11 wrote:
Ima, sigurno, ali kako postavise link sa onog HB foruma, pa sad ovaj Saff....jbt, sve istomisljenici, svi koriste istu drogu, ovdje bar nije tako, ima zadrtih, liberalnih, kompromisnih.....
A dobro, tamo su već počeli da vjeruju u sopstvene laži. Ali nije tema.
Papa nema bio i prošao. Idemo dalje. Borba se nastavlja
insomnia78 wrote:
To se zovu pozitivne vibraicje koje ovakvi dogadjaji nose u sebi. Ljudi se osjecaju ljepo, a ti si jos jedan dan izgubio viseci na ovom forumu. Brate mili ili se vrati nazad ili pocni zivjeti...