Hahah propustio sam detaljIt_is_a_Leclerc wrote:A skužite Dodika u drugom redu. Iza Softića.
Offtopic ali kod nas jedino papa puni Kosevo
Hahah propustio sam detaljIt_is_a_Leclerc wrote:A skužite Dodika u drugom redu. Iza Softića.
Posebno je oduševio prisutne kada se poklonio pred zastavom BiH.
Jel se moglo s clanskom uci....vade_mecum wrote:Hahah propustio sam detaljIt_is_a_Leclerc wrote:A skužite Dodika u drugom redu. Iza Softića.
Offtopic ali kod nas jedino papa puni Kosevo
ilkbahar wrote:Nisam.katolik, al mi je ova scena izmamila suze na oci. Mogu samo zamisliti kako su.sretna ta.djeca.bila.sto.im je ukazao cas da ih sviju po na osob pozdravi. gled.aldzaziru cinimi se da.su mu djeca nesto pjevala ali nisu pusrili tonski zapis?zateznistub wrote:Jako, jako ponosan što je moje dijete stisnulo ruku velikog čovjeka!
Kombat wrote:Slet na Kosevu
Kod mene mahala normalna, niko nije galamio niti me pokusao roknutinovosib wrote:Kud cu na trotoar?! Idera se drot na čovjeka sa djetetom i utjera ga u kafic, mene protjera sa prozora i jos uvijek prati moj korak u sobi
I on se cudi. Prvi put ovakve stvari izgovara. Da bar pogleda jednom u Papeta da vidi da se njemu obraca. Aj Boze ...Herr Flick wrote:Ko li mu je spremio govor![]()
It_is_a_Leclerc wrote:A skužite Dodika u drugom redu. Iza Softića.
Ne budi druze hejter bez razloga i na silu.insomnia78 wrote:Al, kad narod šefa Vatikana velica zbog skromnosti![]()
Njanjavi wrote:Ne budi druze hejter bez razloga i na silu.insomnia78 wrote:Al, kad narod šefa Vatikana velica zbog skromnosti![]()
Lik je do sad x puta pokazao i dokazao skromnost.
Jbote mogao je zlatnog rollsa kotrljat bez imalo stida al lik sasvim normala zivi, vozi se u normala autu, vala jbemga jel ti jednom tesko bit realan insan i validovat da je ovo jedan od najcasnijih papa do sad.