Vidim da volite razglabati o politici, ali ste totalno slabi...
Slaba vam je ta politika,...
Ljudi umiru svakih tri sekunde od gladi...
Od tih ljudi dvije trecine su djeca..
Kad' se okrenes umre dijete od GLADI...
moj prijedlog....hajmo organizovati nekakvu fondaciju za gladne...
HAJMO SE SKONTAT'...
PAMETNI.......
- vatrogasac
ti si otvorio temu, šta je tvoj prijedlog.....
-
ludacha
mi smo ti skrt narod koji ne misli ni na sta drugo nego na svoju guzicu 
mi smo i leziljebovici
mi volimo samo pricati i praviti se pametni (kao ja sad) i ne zelimo nista napraviti da bi nam bilo bolje (nama kao narodu, a ne nama kao "sebi"
) a pogotovu ne zelimo dati svoju marku nego cemo se cak i pobiti za nju itd itd itd
al nam je najdraze kad drugi misle za nas..
odoh spavat
laku noc
mi smo i leziljebovici
mi volimo samo pricati i praviti se pametni (kao ja sad) i ne zelimo nista napraviti da bi nam bilo bolje (nama kao narodu, a ne nama kao "sebi"
al nam je najdraze kad drugi misle za nas..
odoh spavat
laku noc
-
senada
#4 Re: PAMETNI.......
Humanisto bez granica nasao si plodan teren za berbu zrele naive ali imas moju 100% podrsku.Evo ti ideja - najsigurniji nacin i put da trajno rijesis problem socijalno ugrozenih je da jednostavno ukines uzrok-e.NIN wrote:Vidim da volite razglabati o politici, ali ste totalno slabi...
HAJMO SE SKONTAT'...
PS.Meni se cini da se vlada sprema na put bez povratka i da povlaci svoje posljednje hazarderske poteze kako bi napravila guzvu i metez da se izvuce kroz "cist" teren.. kao sipa kad oboji more... pa ili uhvati bijeg ili plijen...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: PAMETNI.......
Vrijeme je! Vrijeme je da ovi iz naslova teme prestanu POPUŠTATI...!senada wrote:Humanisto bez granica nasao si plodan teren za berbu zrele naive ali imas moju 100% podrsku.Evo ti ideja - najsigurniji nacin i put da trajno rijesis problem socijalno ugrozenih je da jednostavno ukines uzrok-e.
PS.Meni se cini da se vlada sprema na put bez povratka i da povlaci svoje posljednje hazarderske poteze kako bi napravila guzvu i metez da se izvuce kroz "cist" teren.. kao sipa kad oboji more... pa ili uhvati bijeg ili plijen...
- Drvosjeca iz Dejcica
#6 Re: PAMETNI.......
Hajmo prvo djelovati lokalno, pa onda globalno. Bojim se da to sto zagovaras nije prevelik zalogaj.NIN wrote:Vidim da volite razglabati o politici, ali ste totalno slabi...
HAJMO SE SKONTAT'...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: PAMETNI.......
I konje ubijaju zar ne na bh. način:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajmo prvo djelovati lokalno, pa onda globalno. Bojim se da to sto zagovaras nije prevelik zalogaj.
Prijavite se na telefon 061/53*-**9 da bi vaše dijete od 2-12 godina starosti moglo učestvovati u izboru:MALI PRINC/MALA PRINCEZA, MALI GOSPODIN/MALA DAMA. Najsimpa djetetu omogućiti će se snimanje reklama. Hotel *******!
- NIN
#8 Re: PAMETNI.......
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Hajmo prvo djelovati lokalno, pa onda globalno. Bojim se da to sto zagovaras nije prevelik zalogaj.NIN wrote:Vidim da volite razglabati o politici, ali ste totalno slabi...
HAJMO SE SKONTAT'...
Iskreno, moja malenkost vec neko vrijeme ''djeluje lokalno'' ali kada iznesem prijedlog da se bilo koji od oblika zajednice angazuje malo globalnije dobijem odgovor u obliku podsmijeha!
Jos jednom zamislite, famozne 3 sekunde!!!
I to od gladi, a mi po cevapima, picama, meso na ovaj pa na onaj nacin,...
...i redovno se octaci bacaju...,
...pa ponovo.......
3 sec...
-
Ereinion
Za početak metnite ovo http://www.thehungersite.com/ u favoritese ili home page, pa odmah čim na internet kliktaj.