Palestincima Allah mubarek olsun
-
seldzuk
#1 Palestincima Allah mubarek olsun
Mada novi status ne znači državu, ipak znači napredak na putu prema državi.
Zato svim Palestincima čestitam status koji je Palestina dobila u UN-u - status "države nečlanice posmatrača".
Allah mubarek olsun.
Zato svim Palestincima čestitam status koji je Palestina dobila u UN-u - status "države nečlanice posmatrača".
Allah mubarek olsun.
-
Propast i katastrofa
#2 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Aferim momcino, neka vala muslimani pobjedjuju. 
- karanana
#3 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Da li je BiH priznala palestinu kao drzavu?
-
seldzuk
#4 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Nije. Ali zato Srbija jeste.karanana wrote:Da li je BiH priznala palestinu kao drzavu?
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/od-ze ... 121130004#
- karanana
#5 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
U kojoj je funkciji onda ambasada i ambasador palestine u BiH?
-
mistek
#6 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Jestekaranana wrote:Da li je BiH priznala palestinu kao drzavu?
-
mistek
#7 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Pa kako ja znam BiH je priznala Palestinu još 1992. godine.seldzuk wrote:Nije. Ali zato Srbija jeste.karanana wrote:Da li je BiH priznala palestinu kao drzavu?![]()
- XXS
#8 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
To je bilo ujutru, a onda Alija, poslije podne, povukao priznanje.mistek wrote:Pa kako ja znam BiH je priznala Palestinu još 1992. godine.seldzuk wrote:Nije. Ali zato Srbija jeste.karanana wrote:Da li je BiH priznala palestinu kao drzavu?![]()
Last edited by XXS on 30/11/2012 22:18, edited 1 time in total.
-
seldzuk
-
Propast i katastrofa
#10 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Nije za smijeh, ali sam se grohotom nasmijaoXXS wrote:mistek wrote:To je bilo ujutru, a onda Alija, poslije podne, povukao priznanje.seldzuk wrote: Pa kako ja znam BiH je priznala Palestinu još 1992. godine.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
onda mu je arafat rekao
potpiši alija pa da je avlija
tako su mene zajebali
potpiši alija pa da je avlija
tako su mene zajebali
- It_is_a_Leclerc
#12 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
BiH je priznala Palestinu.
Naučiti razlike između međunarodnog prizanja i glasanja u UN-u.
BIH je bila uzdržana jer nije bilo unutrašnjeg konsenzusa o ovom pitanju. Gotovo presmiješno zvuči ako znamo da je Srbija glasala za.
Naučiti razlike između međunarodnog prizanja i glasanja u UN-u.
BIH je bila uzdržana jer nije bilo unutrašnjeg konsenzusa o ovom pitanju. Gotovo presmiješno zvuči ako znamo da je Srbija glasala za.
-
theTruePath
#13 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Ma vidi se koje su drzave bile sudrzane,sve neke banana republike koje se ne smiju zamjeriti s Amerikom.Jadno.....svaka cast Srbiji
Da im Allah olaksa i da uskoro pobjeda bude i konacna
- It_is_a_Leclerc
#14 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Da, da.. Divna Srbija.theTruePath wrote:Ma vidi se koje su drzave bile sudrzane,sve neke banana republike koje se ne smiju zamjeriti s Amerikom.Jadno.....svaka cast Srbiji
Pravi pravednici ! Svijet bi bez njihovog osjećaja za pravdu jednostavno potonuo u mrak jednoumlja i kapitalizma !
- NIN
#15 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
theTruePath wrote:.....svaka cast Srbiji
-
theTruePath
#16 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
U Beogradu su organizovani najveci protesti za Palestinu ns BalkanuIt_is_a_Leclerc wrote:Da, da.. Divna Srbija.theTruePath wrote:Ma vidi se koje su drzave bile sudrzane,sve neke banana republike koje se ne smiju zamjeriti s Amerikom.Jadno.....svaka cast Srbiji
Pravi pravednici ! Svijet bi bez njihovog osjećaja za pravdu jednostavno potonuo u mrak jednoumlja i kapitalizma !
- It_is_a_Leclerc
#17 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Srbija je glasala za čisto da se zamjeri Americi koja im je kriva za sve i svašta.theTruePath wrote:U Beogradu su organizovani najveci protesti za Palestinu ns BalkanuIt_is_a_Leclerc wrote:Da, da.. Divna Srbija.theTruePath wrote:Ma vidi se koje su drzave bile sudrzane,sve neke banana republike koje se ne smiju zamjeriti s Amerikom.Jadno.....svaka cast Srbiji
jednostavno,oni su ovdje glasali za a mi smo kukavicki bili sudrzani.,..cinjenice
Mi nismo kukavički glasali jer su Bošnjaci tako htjeli, već zato što suu Srbi (evo ih, opet Pravednici) na sve moguće načine, radi bratstva sa Izraelom, spriječili da BIH bude ZA.
Glasalo se nekad i o međunarodnom priznanju BiH i Hrvatske u UN-u. Samo onda su Srbi (pravednici, da im Allah olakša), imali malo drugačije shvatanje međunarodne politike.
-
theTruePath
#18 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Ja vjerujem da je to sve po dogovoru,eto Radmanovicu smeta Palestina.Bosnjaci da bi se sto manje izofirali u islamskom svijetu lafo bili ZA a Radman naravno protiv jer je cilj da bih bude sudrzana
Koliko znam cilj Srbije je u EU i dobra suradnja s Amerikom,ali i ta citava Evropa je glasala za Palestinu a ne samo Rusija i Kina
Koliko znam cilj Srbije je u EU i dobra suradnja s Amerikom,ali i ta citava Evropa je glasala za Palestinu a ne samo Rusija i Kina
- Challenger__
#19 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
100 %. Da je, ne daj Bože, kojim slučajem Radmanović bio za, Izetbegović i Komšić bi prije odsjekli svoje ruke nego što bi glasali protiv interesa SAD. Kao što NIKADA I NIGDJE to nisu radili.theTruePath wrote:Ja vjerujem da je to sve po dogovoru,eto Radmanovicu smeta Palestina.Bosnjaci da bi se sto manje izofirali u islamskom svijetu lafo bili ZA a Radman naravno protiv jer je cilj da bih bude sudrzana
Miševi, bili i ostali.
- NIN
#20 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Jes' vidio Prostitutke, te europe licemjernetheTruePath wrote:...citava Evropa je glasala za Palestinu a ne samo Rusija i Kina
-
theTruePath
#21 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
jadno,krivo mi sto moram da citam BIH uz sve one drzave,,,ma jos jednom svaka cast SrbijiChallenger__ wrote:100 %. Da je, ne daj Bože, kojim slučajem Radmanović bio za, Izetbegović i Komšić bi prije odsjekli svoje ruke nego što bi glasali protiv interesa SAD. Kao što NIKADA I NIGDJE to nisu radili.theTruePath wrote:Ja vjerujem da je to sve po dogovoru,eto Radmanovicu smeta Palestina.Bosnjaci da bi se sto manje izofirali u islamskom svijetu lafo bili ZA a Radman naravno protiv jer je cilj da bih bude sudrzana
Miševi, bili i ostali.
- FOČANSKI PROPISI
#22 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Znači Dodik i Srbija više ne pušu u istu.theTruePath wrote: Jadno.....svaka cast Srbiji
-
ArthurSpooner
#23 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Obozavam kako nase domace vehabije svrsavaju na Srbiju nakon ovoga
Sto se mene tice, neka smo bili suzdrzani 
- FOČANSKI PROPISI
#24 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Mi smo faktor i vrlo je bitno šta kažemo!ArthurSpooner wrote:Obozavam kako nase domace vehabije svrsavaju na Srbiju nakon ovoga![]()
Sto se mene tice, neka smo bili suzdrzani
- NIN
#25 Re: Palestincima Allah mubarek olsun
Da sam na tvom mjestu ja bih se odrekao beha drzavljanstva.theTruePath wrote:jadno,krivo mi sto moram da citam BIH uz sve one drzave,,,ma jos jednom svaka cast Srbiji