Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
- Atrus
#1 Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Koji crni gradjani? Na Palama? Sumski seljaci.
-
Madame de Pompadour
#2 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Ja bas i pale postadose gradAtrus wrote:Koji crni gradjani? Na Palama? Sumski seljaci.
-
goran5
#3 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Hajmo na Pale organizovat kontra skup ; i tamo je isto Bosna I Sarajevo
- Josip
#4 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
shvatite ih ljudi. prepala se raja da će ostati bez darova pod jelkom za Božić. misle da je on Deda Mraz.

-
lahor
#5 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Kazu da je to bila molitva Bogu.Kojem Bogu,zar zlocinci imaju vjeru i Boga.....Ako je srna izjavila da se okupilo oko 1.500 gradjana to znaci da cifru treba prepoloviti jer oni lazu bar za duplo.Neka mole neka pate bolesnici jedni,vazno je da je monstrum iza resetaka.

- Atrus
#6 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Doktor Dabic otjelotvoruje nove zube na daljinu, putem magnetne stomatologije uz tihovanje.
-
fukara_tz
#7 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Ja nisam ruznijeg naroda vidio nego na ovim skupovima podrske ratnim zlocincima bilo da se radi o Zvjerinjaku (RS-u) il Beogradu kad se radikali skupe
Bosnian Serbs pray for Karadzic, say charges unjust

PALE, Bosnia (Reuters) - Hundreds of people gathered to pray for Radovan Karadzic across the Serb half of Bosnia on Saturday, holding vigils inside churches or marching in protest at his arrest on war crimes charges.
The leader of the Bosnian Serbs in the 1992-95 Bosnia war was indicted for genocide by the United Nations tribunal in The Hague. He was arrested in Serbia last week after 11 years on the run and now awaits extradition, likely in the coming week.

The mostly elderly supporters filed quietly into churches, lit candles and prayed silently for Karadzic to have strength in his trial. Others held his picture and banners reading: "We are with you".

"We are here to support him, and show how much bitterness we feel at this arrest," said Miladin Ilic, 69, an ethnic Serb former resident of Sarajevo who now lives in Pale, one of the main cities in the autonomous Serb Republic.

"We Serbs have suffered for centuries, and this arrest brings a great shock and more sorrow to the Serb people."
Karadzic and his military commander Ratko Mladic are indicted for genocide over the 43-month siege of Sarajevo and the 1995 Srebrenica massacre of 8,000 Bosnian Muslims. Mladic and another war crimes suspect are still at large.

Most Bosnian Serbs see both Karadzic and Mladic as heroic defenders of the Serb nation and say the charges against them are false accusations founded on anti-Serb propaganda.

"More than 200 Bosnian Serb war veterans are ready to testify in The Hague that Karadzic is innocent, and prove that there was also Serb victims in that war," said Slavko Jovicic, member of a veterans' association, who was marching in support of Karadzic. "We are at the court's disposal."
Izvor: Reuters
Bolest je neizljeciva
Bosnian Serbs pray for Karadzic, say charges unjust

PALE, Bosnia (Reuters) - Hundreds of people gathered to pray for Radovan Karadzic across the Serb half of Bosnia on Saturday, holding vigils inside churches or marching in protest at his arrest on war crimes charges.
The leader of the Bosnian Serbs in the 1992-95 Bosnia war was indicted for genocide by the United Nations tribunal in The Hague. He was arrested in Serbia last week after 11 years on the run and now awaits extradition, likely in the coming week.

The mostly elderly supporters filed quietly into churches, lit candles and prayed silently for Karadzic to have strength in his trial. Others held his picture and banners reading: "We are with you".

"We are here to support him, and show how much bitterness we feel at this arrest," said Miladin Ilic, 69, an ethnic Serb former resident of Sarajevo who now lives in Pale, one of the main cities in the autonomous Serb Republic.

"We Serbs have suffered for centuries, and this arrest brings a great shock and more sorrow to the Serb people."
Karadzic and his military commander Ratko Mladic are indicted for genocide over the 43-month siege of Sarajevo and the 1995 Srebrenica massacre of 8,000 Bosnian Muslims. Mladic and another war crimes suspect are still at large.

Most Bosnian Serbs see both Karadzic and Mladic as heroic defenders of the Serb nation and say the charges against them are false accusations founded on anti-Serb propaganda.

"More than 200 Bosnian Serb war veterans are ready to testify in The Hague that Karadzic is innocent, and prove that there was also Serb victims in that war," said Slavko Jovicic, member of a veterans' association, who was marching in support of Karadzic. "We are at the court's disposal."
Izvor: Reuters
Bolest je neizljeciva
- DaysleepeR
#8 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
1500 staraca, to uopste nije strasno
da je 20000 to bi bilo lose
mozda i ima nade
da je 20000 to bi bilo lose
mozda i ima nade
-
nocna_mora1001_noci
#9 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Josip wrote:shvatite ih ljudi. prepala se raja da će ostati bez darova pod jelkom za Božić. misle da je on Deda Mraz.![]()
- Atrus
#10 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću

Rasin necak...lijep decko.
-
fukara_tz
- Amazonka27
-
fukara_tz
- chuchumbamayumbe
#14 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
tihuje narod, tihuje. 
- sffovac
#15 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
fakat odakle izrone, nije humano kakve su to facefukara_tz wrote:Ja nisam ruznijeg naroda vidio nego na ovim skupovima podrske ratnim zlocincima bilo da se radi o Zvjerinjaku (RS-u) il Beogradu kad se radikali skupe![]()
- GandalfSivi
#16 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
E boga mi su nisko pali kada pitaju kamiondziju da im objasni hoce li opstati im ono malo jada od entiteta. Ali hajde. Nego, jesam li ja jedini ovdje koji se brine za Dodika? Pa covjek se samo jednom pojavio u medijima u zadnjih 5 dana. Da se nije razbolio?fukara_tz wrote: Moleban za Karadžića u Trebinju
P.S. Trebali bi malo analizirati slike ove stoke sa Pala, pola njih radi i izlazi u Sarajevu, ovi mladji mislim...
- rajvosa^
#17 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
E boze sacuvaj.
Toliko od mene.
- and
#18 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
da li je u rs-u dozvoljeno organizovanje skupova podrške optuženima za ratne zločine?
srbi vole pričati o individualnoj krivici za ratne zločine,a sami se sa tim individuama povezuju,kao i 92-95
srbi vole pričati o individualnoj krivici za ratne zločine,a sami se sa tim individuama povezuju,kao i 92-95
- Prpa.ba
#19 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
A pocelo je milionskim protestima za Slobu i Srbiju 
Ovo je samo znak da sada pametno cuvaju ono sto su osvojili i sto smo im mi priznali, znaju da ako se pocne desavati "narod" da ce bljesnuti oluja iznad Drine.
Ovo je samo znak da sada pametno cuvaju ono sto su osvojili i sto smo im mi priznali, znaju da ako se pocne desavati "narod" da ce bljesnuti oluja iznad Drine.
-
Kex
#20 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Uvjek je lakse sa sirokom masom ici nego sam preraditi informacije i naucno istrazivati.
Mi smo uz pomoc politickih i medijskih manipulacija kao figurice za sah. Sve je to normalno.
Mi smo uz pomoc politickih i medijskih manipulacija kao figurice za sah. Sve je to normalno.
- cyprus
#21 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Ja naprosto obožavam ovaj BH narod

-
elsasemsa
#22 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
-
JMJ
#23 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
Odgledah Dnevnik FTV.Pa ,stvarno, dodje mi da im porucim,"haj' se, matere ti , otcijepi! Jes' nas Bog nagrdio, halo, s ovim zivjeti?
p.s.
U pravu su neki forumasi, pokusaj da ujutro predjes ulicu na Dobrinji 1 da uhvatis trolejbus,ili u Zagrebackoj gdje se silazi sa Vraca, kolona automobila odozgo, pravac u grad na posao!
p.s.
U pravu su neki forumasi, pokusaj da ujutro predjes ulicu na Dobrinji 1 da uhvatis trolejbus,ili u Zagrebackoj gdje se silazi sa Vraca, kolona automobila odozgo, pravac u grad na posao!
-
zavrzlama
#24 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
hitler pa je imao opoziciju u njemackom narodu..a danas u rs-u nema ama bas ni jedne organizovane stranke ili organizacije da se suprostavi blacenju srba od strane onih koji podrzavaju zlocinca kao sto je karadjic ili mladic...ovo nece na dobro izaci..sve mi se vise cini da neko namjerno priprema srpski narod na neku odlucujucu bitku ili da rasture BIH ili da izgube rs kao entitet..stvarno ne vidim da ovakva politika srpskog rukovodstva i sutnja umjerenih i postenih srba moze izroditi bilo sta dobro za njih same i sve nas ostale...bojim se da ce BIH postati poligon za velikosrpske frustracije..a srbi u BIH i mi ostali sa njima zrtve tih frustracija do nekog novog rata cim se politicki odnosi u MZ poremete ...BIH kao da neko cuva kao potencijalno zariste da moze svaki momenat izazvati rat... 
-
popajic
#25 Re: Pale: Oko 1.500 građana u podršci Karadžiću
and wrote:da li je u rs-u dozvoljeno organizovanje skupova podrške optuženima za ratne zločine?