OV Centar

Post Reply
melb26sa

#1 OV Centar

Post by melb26sa »

sada gledam novu web stranicu Opstine/opcine Centar i primjetih ovoga Alaima. Zar mi imamo konstitutivni narod Muslimane (znam da imamo Bosnjake, Srbe, Hrvate i Ostale) i ako imamo da mi neko objasni koja je to nacija?

Muhamed ALAIM

rođen 10. februara 1981. godine u Sarajevu, profesionalni sportski radnik, Završio Pedagošku akademiju. Oženjen. Govori engleski. Po nacionalnosti Musliman. Član Stranke demokratske akcije BiH.
Za Predsjedavajućeg Općinskog vijeća Muhamed Alaim izabran je na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Centar, 2. decembra 2004. godine.

--------------------------------------------------------------------------------

Poštovani sugrađani u Sarajevu i širom svijeta, srdačno vas pozdravljam putem WEB stranice Općine Centar Sarajevo!

Sve što vam je interesantno u vezi najživotnijih i egzistencijalnih pitanja na području naše općine i Grada - stambena problematika, povratak, mogućnosti zapošljavanja, ulaganja kapitala u proizvodne objekte ili poslovni prostor, kao i sve vaše ideje koje će doprinijeti obnovi i razvoju naše općine i Sarajeva, teme su za VAŠU POŠTU. Možete poslati E-mail poruku na adresu: [email protected] i mi ćemo vam odgovoriti.

Na telefonski broj ++387 33 562-311 u toku radnog vremena uputite vašu zahtjev ili poruku. Ako objektivno budem u mogućnosti, odgovoriću na vaš poziv neposredno ili tražiti da Općinski načelnik, odnosno organ uprave i službe koji su odgovorni Načelniku aktivno i efikasno sudjeluju u rješavanju vašeg problema...
privremeni

Post by privremeni »

Na to mjesto (predsjednik OV) je trebao doci neko iz reda ostalih a ne konstitutivnih naroda, pa se SDA dosjetio i mladjahni Alaim se izjasnio tako kako jeste, a SDA dobio jos jedno mjesto u opcinskoj vlasti. :oops:
Tipicno nase muljaze.
Post Reply