Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

ahuseino

#76 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by ahuseino »

Rottweiler wrote:Ovakve stvari su jevreji fenomenalno rjesavali, à mi Sa svojom merhametlukom netrebamo da se plaho opterecujemo Sa ovim
Mossad je Tito i Jovanka za ovakve stvari, a nije ni nasoj UDBI nista falilo...
kv99

#77 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by kv99 »

solo1 wrote:
kv99 wrote:
solo1 wrote: Natjeraj nekog da se vrati negdje gdje se ne osjeca sigurno - gdje je vec jednom prodat - PRODAT - gdje su ga njegovi vec jednom razoruzali (Alija) da bi ostavili narod koljacima da se izivljavaju (citaj Srebrenica itd itd itd)
Nevjeruje vise niko nikome - a ti umjesto da krivis Srbe i Hrvate - krivi Bosnjake - jer od njih si/smo prodat/i nisu nas Srbi i Hrvati ni iznenadili ni pobjedili - sami smo sebi zabili noz i ledja i nasu borbu su BOSNJACKI lideri srozali na najgori moguci nacin a sve da bi dobili sazaljenje od MZ i sto prije sebi strpali pare u dzep.
Jadni smo i pre-jadni - drzava BiH je na zalost podjeljena htio ti to priznati ili ne a zahvalit cemo se Aliji i "Alijicima" koji su nas u ovakvu situaciju doveli (ne Karadzicu) - Aliji!
Rijesenja nema - ono jednostavno ne postoji - drzava ce da se unistava svjesno od strane svih njenih gradjana - jer ona vise nije sveta nikome a nikome kao takvi ne trebamo - mi smo propali Evropski eksperiment iz kojeg nema izlaza a svi se nadaju da ce vrijeme uciniti svoje i koliko-toliko srediti situaciju - pozdrav
Ko tebe tjera da se vratis ili ostanes? Ostani tu u svojoj rupi u centru Sarajeva ako hoces ali nemoj zato da ti tjeras one koji su se vratili opet iz svojih domova. I po tebi zato sto su Bosnjacki lideri jednom izdali Bosnjake treba jos jednom da se izdaju :-) da se natjeraju da sve opet napuste i da urade sta...hoces li ih ti primiti sebi u Avazov dvorac ? Ili je bolje da se odsele u Australiju ?
Ako si toliki defitista sta onda ovdje i radis ? Ako smatras da je se sve propalo bjezi onda gdje mislis da ce ti biti bolje ? Kanada i Australija uvijek traze mlade, pametene, obrazovane i perspektivne ljude. Ako nisi sposoban da se izvuces iako smatras da je sve izgubljeno ko ti je onda kriv ,nemoj na druge prebacivati odgovornost ako ni sam sebi ne mozes da pomognes. Smatras da je sve izgubljeno ..bjezi sto te noge nose. Nisi sposoban ni da bjezi a ni da se boris...pitaj se onda da li je problem u liderima ( drustvu ) ili u tebi . Ni jedan lider ti ne moze dati mu*a ili mozak , to imas ili nemas.
Ti si "druze" slijep i dzaba se ubjedjivati s' tobom - izvini -- nastavi sa kuknjavom i jadikovanjem
Pogledaj bolan samo sta si napisao :? Cmizdris kako " nema rijesenja / sve je prodato/ sve je propali eksperiment ( to je omiljeni slogan pedofila i njegovih agitatora ) / podjela je izlaz / u Bosnjakistanu je spas " i onda govoris nesto o kukanju i jadikovanju :-) Risto Djogo je mala maca za tebe :lol:
karanana

#78 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by karanana »

podjela se vec desila moj kv99. ti jos zivis u septembru 95. kao sto zivis na onoj drugoj temi i ne vidis da je u novembru sve zavrsilo i da se vise nikada za nikada stvari nece promijeniti.

tamo mi dajes primjer nekakvog jajca, novog travnika i slicnih gradova a to je neusporedivo sa gackom, bilecom, visegradom, vlasenicom......
Last edited by karanana on 17/03/2010 08:47, edited 1 time in total.
buzzer

#79 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by buzzer »

BHCluster wrote:
osa wrote:ružno, a bit će toga još, postojala je jednom jedna emisija, "tražili ste gledajte"...
To OSA svak ti cast, nekada stvarno realno znas nesto napisati a nekada se ja mislim i vukovi posrame od onoga sta ti napises! Upravo tako on sa svirkom i kokardom na glavi se vrtio kuci kao HEROJ, a "mi" preko interneta palamudimo od jutra pa do sutra, on je slobodan a zrtve pokopane... prica zavrsena. Zapravo nije on je kriv za ubistva koliko ljudi? A odlezo samo 10 godina! Ovo je presedan za sljedece avanturiste i dobar predznak da ako mlad pocinis nekizlocin nad "civilima" da ce izaci brzo i biti docekan kao heroj u svome narodu. Fantasticno...
da si procitao otvorenih ociju sta je ovaj vasiljevicev partner napisao, vidio bi da on odgovornost za ovaj slucaj pripisuje samim visegradskim bosnjacima/povratnicima, kao: sami ste krivi sto hocete da zivite s njima. umjesto da pristanete lijepo na plan sto su predsjednici srbohrvatske ljudski napravili, vi istrajavate na tamo nekom civiliziranom i tolerantnom suzivotu.
ultima_palabra

#80 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by ultima_palabra »

buzzer wrote:
BHCluster wrote:
osa wrote:ružno, a bit će toga još, postojala je jednom jedna emisija, "tražili ste gledajte"...
To OSA svak ti cast, nekada stvarno realno znas nesto napisati a nekada se ja mislim i vukovi posrame od onoga sta ti napises! Upravo tako on sa svirkom i kokardom na glavi se vrtio kuci kao HEROJ, a "mi" preko interneta palamudimo od jutra pa do sutra, on je slobodan a zrtve pokopane... prica zavrsena. Zapravo nije on je kriv za ubistva koliko ljudi? A odlezo samo 10 godina! Ovo je presedan za sljedece avanturiste i dobar predznak da ako mlad pocinis nekizlocin nad "civilima" da ce izaci brzo i biti docekan kao heroj u svome narodu. Fantasticno...
da si procitao otvorenih ociju sta je ovaj vasiljevicev partner napisao, vidio bi da on odgovornost za ovaj slucaj pripisuje samim visegradskim bosnjacima/povratnicima, kao: sami ste krivi sto hocete da zivite s njima. umjesto da pristanete lijepo na plan sto su predsjednici srbohrvatske ljudski napravili, vi istrajavate na tamo nekom civiliziranom i tolerantnom suzivotu.
I tako, godinama uljuđeno promovira fašističke stavove na ovom forumu, trola i provocira :x Ne znam stvarno zašto se to toleriše
Bosnolog

#81 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by Bosnolog »

solo1 wrote:@kv99 - ne razumijem o cemu ti pricas - kakva podjela kakve trice! NECE VISE NIKO DA GINE ZA TUDZE GUZICE I SEHARE JEL TI JASNO!?
Svi smo mi prodati u ratu i poslije rata i to vise puta - od strane Bosnjaka i Bosnjacke politike (ne Srba) ako to nekom nije jasno onda je slijep.
MI BOSNJACI SMO KRIVI - MI SMO KRIVI - za sve sto nas je zadesilo i za sve sto nam se desava jer smo dozvolili da nas kreteni i idioti vode i predstavljaju -lakovjeran i naivan narod je lahko prevaren od BOSNJAKA ne od srba!
Informisi se ko je naredio >prisilno< (pod policijskom pratnjom) vracanje civilnog stanovnistva koje je izbjeglo iz Visegrada u Gorazde '92 nazad u Visegrad gdje su ih srbi samo sacekali, pobili, silovali!
MI SMO NAJVECI DUSMANI SEBI (BOSNJACI) - UPAMTITE TO!!!
Zemljace ti trebas prvo pomoci sebi,.svako treba da se ohaviza prvo i da skonta sa kavim dvonogim zlikocima imas posla,...Druga stvar je da svi nabavimo snajpere i lovacke karabine i svi u lovce,organizovano i masovno pravimo lovacka udruzenja i u toku cijele godine po sumam hodat i proplancima u maskirnim lovackim uniformam i pucati po sumi upucaj kojeg divljeg krmka i divljac svakako nam prave stetu,....ujedno upoznas oruzje i druzis se sa rajom,a i tern i lijepe bosanske planine ...

Zlocinacko smece ce doci na red ovako ili onako jer oni bez zla i pljacke ne mogu ,...a oni sto se okupljaju i daju podrsku ratnom zlocincu u Visegradu i DRazi krepanome fasisti je kratkoh daha taj se boji svoje sijene jer zna odlicno da su djeca pobijenih narasla i da su zeljna osvete za ubijene oceve ,bracu,silovane majke i sestre,.a mrak je cudo BiH slobodna zemlja tako da ni on nije sigurna kada zanoci hoce li osvanuti ili negdje krene da li ce se vratiti ,.....ti zlocinci ce nestajati pod sumnjivim okolnostima a kada se nekolcini njih to desi drugi ce bjezati iz BiH.

Zivot imas i ako drzis do njaga i svojoj buducnosti biti ces naoruzan,...cime ces spasiti i osigurati svoju glavu i docekati zlocince i buduce koljace ukoliko ti dodu nepozvani da kucni prag da te ubiju,..... da smo bili svi naoruzani 92 rata ne bi bilo u BiH niti genocida,..ko to nije shvatio onda mu nema spasa,.....A nemoj da kukas kako je neko drugi treba doci da brani tvoje ili moje dupe ne znam koliko godina si imao kaa je bio rat ali oni koji su bili svijesni i naoruzani dugim cijevima su se odbranili,....oni koji su bili naivni i vjerovali zlikovcima,goloruki ili predali oruzje Dabicevim koljacima te danas trazimo po masovnim grobnicama.I gle cuda tebi su veci neprijatelji Bosnajci i zrtve od dzelata koji su zlocine cinili,.....preispitaj malo svoje pisanje i razmisljnaje,......zapamti da tebe zlikovci nece cijeniti ako si naivan goloruk i miroljubiv vec obrnuto ako imas muda,oruzje i svoj gard kao i svoje dostojanstvo ,.....Ako shvatas sto ti zelim reci dobro je ako ne onda mi te je zao,........
karanana

#82 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by karanana »

Bosnolog wrote:
....da su djeca pobijenih narasla i da su zeljna osvete za ubijene oceve ,bracu,silovane majke i sestre,.a mrak je cudo BiH slobodna zemlja tako da ni on nije sigurna kada zanoci hoce li osvanuti ili negdje krene da li ce se vratiti
jeli vec bilo ovih primjera? ta narasla djeca su ili vani ili u federaciji i ne vidim da im pada na pamet da bilo sta urade, niti ih pozivam niti mi je krivo sto to ne rade. placanje ubice da to odradi, mozda.
jedini koji ne mogu mirno da spavaju su upravo ti povratnici i to od cetnickih pucanja u zrak, truba i marsheva na drinu i sprem te se sprem te.
Last edited by karanana on 17/03/2010 09:01, edited 1 time in total.
senjor

#83 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by senjor »

Sve sto mogu reci je sledece;
Nadam se da ce ovom krvoloku a sad kad je na ponovnom mjestu zlocina presuditi one njegove poklane zrtve.
Nadam se da ce mu sad svaku noc te zrtve ulaziti u kucu i proganjati ga do momenta kad ce se dogoditi ono"vec vidjeno"ali ovaj put da mu zrtve budi njemu najblizi.
sumirprimus

#84 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by sumirprimus »

karanana wrote:
Bosnolog wrote:
....da su djeca pobijenih narasla i da su zeljna osvete za ubijene oceve ,bracu,silovane majke i sestre,.a mrak je cudo BiH slobodna zemlja tako da ni on nije sigurna kada zanoci hoce li osvanuti ili negdje krene da li ce se vratiti
jeli vec bilo ovih primjera? ta narasla djeca su ili vani ili u federaciji i ne vidim da im pada na pamet da bilo sta urade, niti ih pozivam niti mi je krivo sto to ne rade. placanje ubice da to odradi, mozda.
jedini koji ne mogu mirno da spavaju su upravo ti povratnici i to od cetnickih pucanja u zrak, truba i marsheva na drinu i sprem te se sprem te.
to je ono sto je i mene najvise cudilo,nema ni jedan zabiljezen slucaj krvne osvete...
jos pogotovu,sto i dan danas traju maltretiranja...
i kad dodas,da recimo ima dosta njih koji znaju imenom i prezimenom ljude/zlocince koji su to radili...
kako ljudi uspiju da to zatome u sebi,da razum prevlada,a ne zelja za osvetom?!?
i jos se vratis dole i gledas ih svaki dan...moras nemas druge....
nije dzabe ona,gdje prestaje logika,pocinje bosna...
kv99

#85 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by kv99 »

karanana wrote:podjela se vec desila moj kv99. ti jos zivis u septembru 95. kao sto zivis na onoj drugoj temi i ne vidis da je u novembru sve zavrsilo i da se vise nikada za nikada stvari nece promijeniti.

tamo mi dajes primjer nekakvog jajca, novog travnika i slicnih gradova a to je neusporedivo sa gackom, bilecom, visegradom, vlasenicom......
Ti zagovaras onu podjelu koju zagovara i pedofil u ime SANU. Zagovaras da im se aminuje sve ono sto su uradili tako sto zelis da se svi pokupe i napuste ono sto ti ne smatras kao dio Bosnjakistana .

I nisam ti dao primjer samo Jajca i Novog Travnika vec i Prijedora, Brckog, Janje, Kozarca, Stoca itd. Nisu cetnici klali samo po Visegradu i nisu samo cetnici klali. Ubijali su dusmani i u toku rata i poslije rata i pokusavali da ostvare ono sto ti danas zagovaras.

@sumirprimus
ima osvete ali se samo o tome javno ne prica. Svasta se dogadza a znam licno za slucajeve kada su zlocinci pobjegli jer se nisu vise sigurno osjecali. Mozes li zamisliti kako je njima kada moraju da bjeze iz svojih kuca da bi se spasili od istih onih koje su oni progonili. Ne boje se samo krvne osvete vec i hapsenja i zatvora. Ma kako se oni pravili da ih to ne plasi godine zatvora cine svoje.
Last edited by kv99 on 17/03/2010 09:37, edited 1 time in total.
Bosnolog

#86 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by Bosnolog »

karanana wrote:
Bosnolog wrote:

Nije bilo, tek su zlocince poceli oslobadati a uglavnom isti pobjegnu iz BiH jer znaju da u njoj nisu sigurni ,...sto ne znaci da nece biti biti osveta u buducnosti,....mnogo je veci problem sto mi imamo na hiljade ratnih zlocinaca koji nece biti procesuirani jer je sudstvo BiH sporo i neucinkovito a i presude su ponizavajuce male tako da ce mnogi prije umrijeti nego biti presudeni.

Drugi nacine je tajna sluzba uz teg po zlocincu,..ili udruzenje onih koji naplacuju dugove nad ratnim zlocncima,...kako stvari stoje uz fasiticko velicanje Draze i presudenih zlocinaca svasta se moze ocekivati,.....kada je u pitanju borba za opstanak i prezivljavanje ljudi su spemni na sve,.....Ja samo podvlaci a je odgovor u naoruzanom narodu i to je jedini spas opstanka i odbrane istog.Javna sredstva informisanja iskoristiti uz angazovanej privatnih detektiva i agencija koje su legalizovane a njihove dokaze koristiti kao i pritisak na javno mnjenje da se obuzdaju fasiticki pokreti u protivnom slijedi samoorganizovanje naroda ukoliko drzava ignosrise te pozive i onda tajne sluzbe odraduje poslove koje je trebala drzava raditi odnosno SIPA .

Obzirom da mi nemamo uredenu drzavu u kojoj vladaju zakonska pravila jer ista ne postoje jer ih Dabicevi agenti u drzavnim institucijama blokiraju onda si prinuden da se samoorganizujes i cinis to na drugi nacin,....Imas dva izbor da se odbranis ili nestanes,....kukanje i moljenejm onih koji tolerisu kokardase neces nista postici jer u drzavnim institucijama sjede oni koji rade za njih.......
michio

#87 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by michio »

To je jos nista kakvih svjedocenja ima ali javnost za njih ne moze znati i dobro je da ne zna jer to je da ti pamet stane. Stokholmski sindrom stvarno postoji.
bingov buraz

#88 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by bingov buraz »

Svrha zatvaranja i kaznjavanja odgovornog za neki zlocin je da se isti suoci sa svojim zlodjelima i pruzi mu se sansa za rehabilitaciju.Posto u konkretnom slucaju zlocinac ne da pokazuje empatiju nego bas naprotiv covjecanstvu bi se ucinila velika usluga kad bi se ovom glodaru preventivno uskratila mogucnost da svoje zlocine ponovi.Postavlja se pitanje sta je rjesenje?

Deratizacija
Deratizacija je skup mjera i postupaka koji se provode u svrhu smanjenja populacije štetnih glodavaca / štakora, miševa i mišolikih glodavaca. Suzbijanje i smanjenje populacije štetnih glodavaca provodi se biološkim, mehaničkim ili kemijskim mjerama

Samo sto kod nas nema ko potpisati nalog za deratizaciju.

Sto se tice ovog jadova koji je za 1000 eura prodao desetine hiljada ubijenih sunarodnjaka mogucnost je da se uplate bilboardi sa imenom i prezimenom istog i sta je uradio po cijeloj federaciji da se narod malo upozna jer evo ja prvi nisam znao za ovo.
Prozor

#89 Re: Osuđeni koljač i ubica iz Višegrada se vratio sa kokardom

Post by Prozor »

taj je narod stoka, skup poklonika idolatrije i ubijanja i silovanja bespomoćnih civila! kao što neko reće, potomci stočara tamo negdje iz crne gore koji svakim ratom povećevaju svoj procenat u stanovništvu, koji se kupaju odprilike toliko često kao što su i njihovi preci, to jest odprilike jednom mjesečno i hodaju prljavih gu*ica jer se još nisu naučili prat nakon što se po*eru.....a svi se skupno klanjaju svome idolu što ih uči kako da piju vlastiti urin....normalni, civilizirani Srbi će se uvijek stidjeti ovih "sunarodnjaka" što im su im neoprana go*na na dupetu pomutila mozak.....i sve je to isto, svi su oni vasiljević, i svi bi sutra ili sami klali ili to gledali.....

samo, ničija nije do zore gorila.....ti gradovi nisu više ništa od komatiziranih kasaba nakon što tamo više nema protjeranog stanovništva, ekonomski i na svaki drugi način tamo nema više budućnosti ni za koga osim za starce što čekaju da ispuste dušu, već se odavno ta mjesta prazne. ali ne u pravcu bosanskih urbanih centara(sa izuzetcima kao banja luka ili bijeljina u rjeđim slučajevima) jer su tamo većina "turci" već u pravcu majčice srbije. rs jeste monstrum ali neodrživ monstrum, jer je sve osim zapadnog dijela vukojebina do vukojebine....."rahat" život koji su zamišljali nakon što se riješe bošnjaka se pretvorio u patnju i ta rs jednostavno ne može opstati ako se ne odvoji, a to se neće nikada, aBd, dogoditi.....jer ima dovoljno ljudi bosanaca koji to neće nikad dopustiti.....opet će tamo, inshallah, da se čuje pjesma bošnjačka....
Post Reply