Ostati ili otici?
-
senada
....ako elektro shok...... ili strujni udar.... bude imao isti ucinak kao PDV .... onda neka nam svima bude kao i svih ovih petnaest godina ....ni otici ni ostati.... "zivimo" na njihovom cardaku ni na nebu ni na zemlji.... ili u njihovom kraljevstvu kao prosjaci....
-
Reina
umjesto kvalitetnih prijedloga kako i sta da se uradi...neki zele da se gadimo jedni drugima tako jos vise unistavamo...senada wrote:....ako elektro shok...... ili strujni udar.... bude imao isti ucinak kao PDV .... onda neka nam svima bude kao i svih ovih petnaest godina ....ni otici ni ostati.... "zivimo" na njihovom cardaku ni na nebu ni na zemlji.... ili u njihovom kraljevstvu kao prosjaci....
zasto su nam protesti slabo organizovani... ili ih uglavnom nema , a misaona imenica je da se organizuju u isto vrijeme u svim gradovima.... ali zato svi samo kukamo...izmedju sebe.... ili samo cekamo strujni udar....
-
senada
da budem do kraja iskrena - SVI MI OVAKVI KAKVI SMO I ZASLUZUJEMO BANDITE DA NAS PLJACKAJU I PRAVE IDIOTIMA -mashenka wrote:umjesto kvalitetnih prijedloga kako i sta da se uradi...neki zele da se gadimo jedni drugima tako jos vise unistavamo...senada wrote:....ako elektro shok...... ili strujni udar.... bude imao isti ucinak kao PDV .... onda neka nam svima bude kao i svih ovih petnaest godina ....ni otici ni ostati.... "zivimo" na njihovom cardaku ni na nebu ni na zemlji.... ili u njihovom kraljevstvu kao prosjaci....
zasto su nam protesti slabo organizovani... ili ih uglavnom nema , a misaona imenica je da se organizuju u isto vrijeme u svim gradovima.... ali zato svi samo kukamo...izmedju sebe.... ili samo cekamo strujni udar....
IDITE se SVI BAREM MLADI a bome i STARI PRIKLJUCITE - POKRETU DOSTA!
-
mamica papucarka
Uvijek dobar gost je u jednoj svojoj temi pitao zbog cega se ne izlazi na ulice i niti ijedan odgovor nije dobio 
-
senada
Poslije moga neogranicenog povjerenja i razocarenja u jednu gradjansku stranku, tesko ali ipak sam se odlucila da vjerujem u jednu novu politicku licnost... jos nisam sigurna zasluzuje li ta osoba (moje) povjerenje.....za razliku od drugih ja i moje favorite a priori napadam.... neka dokazu DJELIMA da nisam u pravu, da grijesim..mama29 wrote:Uvijek dobar gost je u jednoj svojoj temi pitao zbog cega se ne izlazi na ulice i niti ijedan odgovor nije dobio
Ako nista radi PAMETI vjerujem u Pokret DOSTA.... medjutim sve dok "pametnim i mladim" ljudima RODITELJI ne pocrkaju od finansiranja "drzavnika" i "politicara" - MLADIi ce uglavnom biti i LUDI!
-
davis.ba
Proći će još dosta vremena dok mi skontamo šta je to demokratija i šta su demokratski izbori.senada wrote: Poslije moga neogranicenog povjerenja i razocarenja u jednu gradjansku stranku, tesko ali ipak sam se odlucila da vjerujem u jednu novu politicku licnost...