E Fata je Fata al' dvaput je dvaput...mIRCerka wrote:zar i ti?zena wrote:
A sta je s nama koji imamo domovnicu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osim sto Lagumdzija treba da ode.....
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#26 Re: Osim sto Lagumdzija treba da ode.....
-
Kwaheri
#27 Re: Osim sto Lagumdzija treba da ode.....
izviđaci na sluzbenom putu...ztluhcs wrote:Pa vas cemo smatrati izviđačima...zena wrote:jel se to ostvaruje tudjmanov san... kako ono rece predziđe...Vingo wrote: Hm Slovenija je u EU usla znacajan broj godina prije Hrvatske. Pa EU nikad nije finansirala granicne prijelaze izmedju te dvioje drzave. O zatrpavanju ilegalnih da ne pricamo.
Prije bih rekla da ce Hrvatska biti jedna od zemalja na debeloj granici EU i ostatka Balkana koji tamo nece nikad uci.
A sta je s nama koji imamo domovnicu?
Ovom prilikom porucujem onim koji otvaraju teme o povratku... nek sjede tu đe jesu...bar dok nas ne zatrpaju...
"Antemurale Christianitatis"... o zlehuda sudbo
-
Kwaheri
#28 Re: Osim sto Lagumdzija treba da ode.....
ko to vi, mirci? bash me zanima...mIRCerka wrote:zar i ti?zena wrote:
A sta je s nama koji imamo domovnicu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma vi nosite rudarsku opremu i snalazite se kako znate i umijete...
- manijak1
-
Kwaheri
Kako ovo...manijak1 wrote:Oni koji se mogu kretati đe im je guzici ćeif i oni koji moraju moljakati za komadiće papira .....da su podobni za ulaz u demokratiju visokih standarda
nego ode mi mirci, bash me zanima ova komparacija s rudarima al opet vishe ovo VI.
Mirci, ne mrem skontat...pomagaj
-
ztluhcs
Ma mo¾e¹... Ako smo mi skontali i ti æe¹...zena wrote:Kako ovo...manijak1 wrote:Oni koji se mogu kretati ðe im je guzici æeif i oni koji moraju moljakati za komadiæe papira .....da su podobni za ulaz u demokratiju visokih standarda
izgleda tuzno...
![]()
nego ode mi mirci, bash me zanima ova komparacija s rudarima al opet vishe ovo VI.
Mirci, ne mrem skontat...pomagaj
- manijak1
-
Kwaheri
@Z., evo pokushavam...al ne ide... de pls...Bog ti dobro dao...pomagaj...bash me muci, bar dok mirci ne dode...ztluhcs wrote:Ma možeš... Ako smo mi skontali i ti ćeš...zena wrote:Kako ovo...manijak1 wrote:Oni koji se mogu kretati đe im je guzici ćeif i oni koji moraju moljakati za komadiće papira .....da su podobni za ulaz u demokratiju visokih standarda
izgleda tuzno...
![]()
Mirci, ne mrem skontat...pomagaj![]()
![]()
@Vingo, Lagumdzija treba da ode, i Evropa ce podici bedeme...
Sta predlazesh? da pokrenemo radnu akciju, dok oni budu zatrpavali da mi razvaljujemo?
Mirci objavljujem da moze i pp
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
pa vi koji ste ovdje, a imate domovnice putovnice i ostalo....zena wrote:@Z., evo pokushavam...al ne ide... de pls...Bog ti dobro dao...pomagaj...bash me muci, bar dok mirci ne dode...ztluhcs wrote:Ma možeš... Ako smo mi skontali i ti ćeš...zena wrote: Kako ovo...izgleda tuzno...
![]()
Mirci, ne mrem skontat...pomagaj![]()
![]()
@Vingo, Lagumdzija treba da ode, i Evropa ce podici bedeme...sta nas josh moze u zivotu zanimati?
Sta predlazesh? da pokrenemo radnu akciju, dok oni budu zatrpavali da mi razvaljujemo?![]()
Mirci objavljujem da moze i ppnevoljko
sta se trzas odmah sestro mila, sva si mi u defense stavu
rileks
-
ztluhcs
Mircy taktièar...mIRCerka wrote:
pa vi koji ste ovdje, a imate domovnice putovnice i ostalo....
rileks
A sad ima¹ vremena stuho jedna!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
imam bolan, pomaloztluhcs wrote:Mircy taktičar...mIRCerka wrote:
pa vi koji ste ovdje, a imate domovnice putovnice i ostalo....
rileks:D:D
A sad imaš vremena stuho jedna!
ma nek nas opasaju bedemima, makar cemo se vidjeti s mjeseca...
-
Kwaheri
defense stav je navika...mIRCerka wrote:pa vi koji ste ovdje, a imate domovnice putovnice i ostalo....zena wrote:@Z., evo pokushavam...al ne ide... de pls...Bog ti dobro dao...pomagaj...bash me muci, bar dok mirci ne dode...ztluhcs wrote: Ma možeš... Ako smo mi skontali i ti ćeš...![]()
![]()
@Vingo, Lagumdzija treba da ode, i Evropa ce podici bedeme...sta nas josh moze u zivotu zanimati?
Sta predlazesh? da pokrenemo radnu akciju, dok oni budu zatrpavali da mi razvaljujemo?![]()
Mirci objavljujem da moze i ppnevoljko
rileks
mirci, da se razumijemo ... sto bi reko edu, znash vec...ja nikad nisam bio cojek s backupom