Ma nemam ništa protiv nikoga od njih naosob, ali baš to me nervira što na takav način stranke ekploatiraju povodljivost birača.NKVD wrote:Misliš na ljude sa estrade? Iz pogrešnog ti registra nerviranje dolazi. To što su oni sa estrade ili javne ličnosti ne mora a prioiri značiti da nisu kvalifikovani za određenu funkciju. To nam iskustva iz cijelog svijeta pokazuju (prednjače Amerika i Italija...)lamija_SA wrote: Ma nemam ja problem sa Dinom (on je bar zgodan, ovi drugi su i ružni glupi
), nego mi ide na živce ta poplava ljudi u politici tipa Alma Čardžić, Gljiva, Sidran....a ima ih bar destak....
Ali, činjenica da je sasvim dovoljno da su oni lica sa naslovne strane, da su NAŠI i da su aminovani od nacionalističkih vođa, prosječnosm glasaču je uputstvo da ga zaokruži. Jer, tako kaže baza...
A šta baza kaže to je kuranski ajet, biblijski citat i aksiom pa o tome, dakle, nema rasprave.
edit: slovo
Alma Čardžić je, ako se ne varam, diplomirani ekonomista. Mislim, nema razloga da se žena ne bavi još nečim osim pjevanjem.
Samo me iritira ta pomama...veliki broj javnih/estradnih ličnosti...koji, slažemo se, jedino služe kao marioneta i mamac za prosječnog glasača, a ustavri uglavnom nisu nikakvo naročito intelektualno pojačanje