OPCINSKI IZBORI - KANDIDATI

Post Reply
Luke Perry

#26 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Luke Perry »

Ma jebo pisce. Zabavljaci ko i zongleri.
popajic

#27 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by popajic »

Sve u nasoj politici ima svoju cijenu.Ovo je,ocito,period pojeftinjenja!
klixober

#28 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by klixober »

feral.tribune wrote:
komeba wrote:Nikako mi nije jasno ko ce glasati za Muhameda Alaima,Dinu Konakovica,Bulenta Biscevica..Sta njih kvalifikuje za dobre kandidate? Ni u svom domenu-sportu,nisu uspjesni,kako ocekivati da ce biti dobri u politici.
A nakon sto je Marko Vesovic postao zastupnik SBiH,vise me nista ne moze razocarati.Avdo aferim!
Zar je moguce ? Ne mogu da vjerujem ! Sludjen sam skroz .Kada sam cuo da je Fuad Muhic postao clan Paraginog HOS -a i HSP -a a Nijaz Durkaovic SBIH mislio sam da je to vrhunac egzibicionizma ...a sada i Markan .Eeeeeeeeeee jebi ga , izgleda da sa mnom nesto nije u redu .
Od proslih izbora..
http://www.parlamentfbih.gov.ba/bos/pre ... sovic.html
feral.tribune

#29 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by feral.tribune »

zlatiborka wrote:Sta to nekom smeta sto Sidran voli kapljicu. Volio je i prije, pa sta. Nije vise ni SDA sto je nekad bila, ni reis Ceric, vremena se mjenjaju, postajemo tolerantniji......
Ne znam . Meni ne . Dapace .Ljubitelj sam dobre kapljice .Ako nekome to smeta ,( a smeta garant ) to su na prvom mjestu Sidranovi ,, prijatelji ,, Alija , Mustafa i ostala skvadra . :)
The__Doctor

#30 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by The__Doctor »

komeba wrote:Nikako mi nije jasno ko ce glasati za Muhameda Alaima,Dinu Konakovica,Bulenta Biscevica..Sta njih kvalifikuje za dobre kandidate? Ni u svom domenu-sportu,nisu uspjesni,kako ocekivati da ce biti dobri u politici.
A nakon sto je Marko Vesovic postao zastupnik SBiH,vise me nista ne moze razocarati.Avdo aferim!
NI meni, ali glasace ljudi cim vide SDA nema veze ko je i sta je samo nek je iz voljene stranke....
amrica

#31 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by amrica »

feral.tribune wrote:
Zar je moguce ? Ne mogu da vjerujem ! Sludjen sam skroz .Kada sam cuo da je Fuad Muhic postao clan Paraginog HOS -a i HSP -a a Nijaz Durkaovic SBIH mislio sam da je to vrhunac egzibicionizma ...a sada i Markan .Eeeeeeeeeee jebi ga , izgleda da sa mnom nesto nije u redu .

Ma ti si dobar, sa njima nesto nije u redu :D
Gandalf

#32 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Gandalf »

E moj Sidrane - Šta ti bi :?: :!: Ova zemlja je definitivno postala zemlja LUDOG , BLENTAVOG , NENORMALNOG :cry: :( :( :cry:
Karadoz

#33 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Karadoz »

Gandalf wrote:E moj Sidrane - Šta ti bi :?: :!: Ova zemlja je definitivno postala zemlja LUDOG , BLENTAVOG , NENORMALNOG :cry: :( :( :cry:
Ova zemlja ide po onoj poznatoj "cuvenog"generala HVO ..kako se ono zvase... a kze "Ko je jamio jamio je" a ja kazem a ko ima saMse da jami sto je preostalo jamit ce.. valja i Sidri nesto skelembesat za stare dane ... ruka drhti slabije se vidi ...
chuchumbamayumbe

#34 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by chuchumbamayumbe »

Svi smo mi pederi...samo je pitanje cijene.
Karadoz

#35 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Karadoz »

chuchumbamayumbe wrote:Svi smo mi pederi...samo je pitanje cijene.
Lijepo je sto si iskren.. ali kakve veze ima tvoja ispovjed sa temom?
Control panel

#36 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Control panel »

ne cudi me nista sto je Sidran u SDA, niti sto je Lidija u SDP-u. Lidiju smatram normalnom zenom, a Sidrana ste mogli procijeniti iz njegovih kometara, odnosno sta je pisac hotio rijet. zato Sidrane :thumbup: neka si se odo ali bajzi matere ti :run:
Ken Lee

#37 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Ken Lee »

Fuj! (Mada se avdo uvlacio Aliji i toj raji i ranije...)
Karadoz

#38 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Karadoz »

homar

#39 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by homar »

Nije valjda da si akademiče Sidran pao na tako niske grane da se kandiduješ za općinskog vijećnika. Pa koliko drže do tebe u stranci SDA vidi se u ovakvoj kandidaturi, zar ti kao akademik nebi mogao da budeš neka veća "čivija u SDA" i u državi BiH. Očigledno su te našli u nekom nenormalnom stanju (nisi dovoljno popio) pa te prevarili, šta će biti kada se otrijezniš ili ti popiješ koju više. Avdo ti nam više trebaš kao književnik, nego kao neko ko ćumura i palamudi po nekim ustajalim hodnicima općinskog vijeća.
Luke Perry

#40 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Luke Perry »

Sidran je odavno u tim krugovima. Za Vesovica nisam znao.
zlatiborka

#41 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by zlatiborka »

homar wrote:Nije valjda da si akademiče Sidran pao na tako niske grane da se kandiduješ za općinskog vijećnika. Pa koliko drže do tebe u stranci SDA vidi se u ovakvoj kandidaturi, zar ti kao akademik nebi mogao da budeš neka veća "čivija u SDA" i u državi BiH. Očigledno su te našli u nekom nenormalnom stanju (nisi dovoljno popio) pa te prevarili, šta će biti kada se otrijezniš ili ti popiješ koju više. Avdo ti nam više trebaš kao književnik, nego kao neko ko ćumura i palamudi po nekim ustajalim hodnicima općinskog vijeća.

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
chuchumbamayumbe

#42 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Karadoz wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Svi smo mi pederi...samo je pitanje cijene.
Lijepo je sto si iskren.. ali kakve veze ima tvoja ispovjed sa temom?
Ako vec sam nisi shvatio onda zaista nema smisla da ti bilo sta objasnjavam.
amrica

#43 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by amrica »

Tek sad vidjeh u Oslobodjenju, ima jos interesantnih kandidata ispred SDP: Alen Islamovic, Kemal Monteno, Mirza Varesanovic, Dzelaludin Muharemovic....
Sto bi se reklo, svak' svog fuzbalera ima
ek

#44 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by ek »

amrica wrote:Tek sad vidjeh u Oslobodjenju, ima jos interesantnih kandidata ispred SDP: Alen Islamovic, Kemal Monteno, Mirza Varesanovic, Dzelaludin Muharemovic....
Ali oni su svi dobri jer su u SDP-u, a ne u SDA.
Nancy Drew

#45 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 11:01, edited 1 time in total.
amrica

#46 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by amrica »

dobro si to, Kike je u SDP, zaboravih ga napisati
zgembo_sa

#47 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by zgembo_sa »

Nancy Drew wrote:Nekom Sidran ... nekom ... Kike budalike.
Hahahaha joj stomak ce me zabolit od smijeha :lol: :lol: :lol:
zlatan01

#48 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by zlatan01 »

The__Doctor wrote:
NI meni, ali glasace ljudi cim vide SDA nema veze ko je i sta je samo nek je iz voljene stranke....
Narod bira, mozda ne najbolje ali svakako one koji se cine najboljima. Meni se cini da SDA stavi medvjeda za kandidata opet bi pobijedila...Ali ako tako nas narod zeli...bujrum, uzivajte...
chuchumbamayumbe

#49 Re: Sidran - nosilac liste SDA

ek wrote:
amrica wrote:Tek sad vidjeh u Oslobodjenju, ima jos interesantnih kandidata ispred SDP: Alen Islamovic, Kemal Monteno, Mirza Varesanovic, Dzelaludin Muharemovic....
Ma jok ba, kakav Kemo, Mirza, Muharemovic, dze ce oni valjati...
Liberalism

#50 Re: Sidran - nosilac liste SDA

Post by Liberalism »

ek wrote:
Zar je to nesto cudno?
Post Reply