dunkemm3 wrote:
Te si iznad otkrio da je tvoj put borbe, postati ista zvijer kao fašističke zvijeri iz redova Srba i Hrvata, tebi više ništa nije potrebno reći.
Čuj naveo si šta nije, jel ti treba crtati ? Borba protiv fašizma se ne može voditi istom mjerom, fašizmom, lažima, mržnjom itd., nego ostati ustrajan, častan i neukaljanog obraza, to je borba.
a kako to planiras?
moja borba nije npr da se postane ista zvijer, jer na kraju svega, mi nismo takvi. mi to nemamo u sebi. paliti recimo 70 ljudi u kuci to nije nasa borba nikad bila.
moj put je da budemo mnogo svjesni sebe, i da vise nikad ne dopustimo da se nadjemo u situaciji u kojoj smo se nasli pocetkom devedesetih, kad nismo znali ni ko smo, ni gdje smo, ni kuda idemo... pukom srpskom agresijom i uzasnim zlocinima smo skontali da se nesto treba ciniti, a do tada pola drzave smo izgubili.
moramo uvijek znati, uciti svoju djecu, propagirati, pricati javno o tome sta se desavalo i da smo uvijek spremni na fazizam duplo odgovoriti, i to trebaju i ti drugi da znaju...
a ne da ispadamo gole i bijedne budale, koje ispijaju kafe po bascarsiji dok bijeljina, zvornik, visegrad gore...