On će nam davati po dršku
-
Umjetnik a
nema on pojma šta je daytonski sporazum (nije ga sigurno ni pročitao)
nego obama igra na sigurnu kartu
to znači da ide linijom manjeg otpora
nešto slično kao lajčak
znači da ne stvara buku
nego obama igra na sigurnu kartu
to znači da ide linijom manjeg otpora
nešto slično kao lajčak
znači da ne stvara buku
- karanana
Mislim da je za Bosnu najbolja opcija McCain. Ali mislim da ih sve troje zasvrbi uho i za nas i za nase probleme.
Sto se tice globalnijeg odnosa prema muslimanima, ovdje najvise mislim na Palestinu, Arapi podrzavaju i lobiraju za Obamu. Eh sad ne znam zasto jer se Obama deklarisao kao najveci prijatelj Izraela. Mozda ima nesto iza toga sto Arapi znaju.
Sto se tice globalnijeg odnosa prema muslimanima, ovdje najvise mislim na Palestinu, Arapi podrzavaju i lobiraju za Obamu. Eh sad ne znam zasto jer se Obama deklarisao kao najveci prijatelj Izraela. Mozda ima nesto iza toga sto Arapi znaju.
-
WizzardFromBOZ
kazu da je obama postao musliman.karanana wrote: Sto se tice globalnijeg odnosa prema muslimanima, ovdje najvise mislim na Palestinu, Arapi podrzavaju i lobiraju za Obamu. Eh sad ne znam zasto jer se Obama deklarisao kao najveci prijatelj Izraela. Mozda ima nesto iza toga sto Arapi znaju.
-
Umjetnik a
JA SAM ZA OBAMU
I ZATO DIJSPORO GLASAJTE ZA NJEGA
P.S.
LIJEPO JE NEKO REAKO NA FORUMU
"ONA HILARI GA NE ZNA NI POPUŠITI A HOĆE DA BUDE PRESJEDNIK"
kakav bi to presjednik bio kada dobiva glasove puštajnem suza i dovlačenjem svog muža na binu, koji je i bio sam presjednik SAD
I ZATO DIJSPORO GLASAJTE ZA NJEGA
P.S.
kakav bi to presjednik bio kada dobiva glasove puštajnem suza i dovlačenjem svog muža na binu, koji je i bio sam presjednik SAD
- Epitop
Političari su svugdje isti, samo obečavaju, a kad budu izabrani malo šta da i urade od svojih obečanja. Sječam se ankete iz Banja Luke kada je Bush bio na izborima, svi su govorili kako je on bolji za Srpski narod, a sad skroz druga priča. Lično mislim da je Obama nedorečen i nema neki poseban plan u slučaju da osvoji nominaciju.McCain bi mogao vrlo lako da iznenadi Demokrate koji su sigurni u svoju pobijedu.
-
zlatan01
Znaci da ovi dosadasnji predsjednici znaju pusiti? I uopste, jel' to vjestina pusenja kljucna osobina dobrog predsjednika?Umjetnik a wrote: P.S.
-
zlata
Ja cula.....da Sv. Lincoln.....jeste!zlatan01 wrote:Znaci da ovi dosadasnji predsjednici znaju pusiti? I uopste, jel' to vjestina pusenja kljucna osobina dobrog predsjednika?Umjetnik a wrote: P.S.
-
Umjetnik a
ja sam samo citirao jednu osobuzlatan01 wrote:Znaci da ovi dosadasnji predsjednici znaju pusiti? I uopste, jel' to vjestina pusenja kljucna osobina dobrog predsjednika?Umjetnik a wrote: P.S.
a moje mišljenje je da je hilary nesposobna za tu funkciju
(moje mišljenje