@Skijash, (da ne “kvotiram” tekstove) do cega je doveo taj “domacinski” odnos mozesh vidjeti na temi o Generalu Divjaku. Hebe se nekog u Evropi za to i “upalice” ta taktika onda kad' Braco dovede Vrbanjushu u finale "lige prvaka', znaci nikad.
Ako nemash respekta za sebe , ne ocekuj od drugih da te respektuju.
BiH se spominje u kontekstu "izvrshene agresije na suverenu drzavu", a Sarajevo izmedju ostalog "grad koji je najduze bio pod opsadom i okupacijom u modernoj istoriji”. Sa dopushtanjem ovakvih “manifestacija” pobijash sve ovo . Mi imamo ISTINU na nashoj strani ,ali stalno je moramo dokazivati (?). Na svaku izjavu u javnosti (u slucaju zabrane) izaci u javnost sa Istom o stvarnom deshavanju (da se ne mijesha sa Skenderijom) i da je u tom trenutku bio zarobljen tadasnji predsjednik ... Ko li ce u tom slucaju biti okarakterisan kao budala u ocima ljudi koji dovoljno nisu upoznati, ostavljam Tebi da odlucish.
Kako bi bilo da se u Aushvicu podigne spomenik strazarima, ili da u Londonu nakon bombashkog napada porodice terorista dodju da obiljeze sjecanja na iste ???? Ne boj se, nisam fulio ” princip je isti, sve su ostalo nijanse”.
Za par godina (nije upitno da li, nego samo kada) postavit ce se i spomen ploca u Dobrovoljackoj “nevinim golorukim vojnicima”. Da li ce biti potrebna policija ili “vjecna straza” pored jer ce je uvijek neki “vandali” (valjda ce to biti izgovor nashe politicke “elite”) unishtavati

Oni ce imati razlog za “napadanje” I IZJEDNACAVANJE (jer im svojim ustupcima dajemo mogucnosti za to). Nema tome kraja do novog “gazimestana”.
“Francuska 7” i dalje radi punom parom (znam da se neki smjeshkaju citajuci ovo), pozdrav “londonskim ravnogorcima'

(btw, donacije se prilazu u patrijarshiji, a ne u hotelu “ravna gora” kao do sada)
Pojedini, samo nastavite, vidimo se u FINALU (navijacu ja za Bracu i “Vrbanjushu” samo....)