I na kraju kada te čovjek provali da lažeš onda ti prebacuješ temu sa jedne gluposti na drugu i to bez ikakvog osnova. Ostaje činjenica da si ti neinformisani (da li slučajno ili namjerno) provokator koji ne želi da pročita ponuđene informacije a sve sa ciljem bježanja od odgovra, srama ili istine ili je u pitanju nešto četvrto (trol)?osa wrote:i na kraju tirade opet ostaje činjenica da izbjegavaš odgovor na jednostavna pitanja, dakle da li je u pitanju sram , bježanje od odgovora i istine ili nešto treće....hercegovac_pravi wrote:Pa vidi ..ti u istu ravan stavljaš tvoje laganje i moje odbijanje da ti razumnom logikom odgovorim na tvoje laži? I onda se samo-deklarišeš kao "ispravan"..osa wrote:
pitanje nije upućeno tebi and, a i na pitanje se odgovori odgovorom, pa se onda postavi pitanje....Tipično..
Dakle, da li su ispravni ljudi koji lažu (ti) ili oni koji ismijavaju lažove (ja)? Vidiš kakvu kontradikotrnost proizvodiš svojim nedostatkom kvaletetnih informacija?
Rako sam ti davno..ako želiš učiti o počecima rata u BiH, najbolje mjesto ti je Haška dokumentacija, sve "crno na bijelo"...osobito obrati pažnju na poglavnikove transkripte u kojim se priča o "preslikavanju" situacije ...dosta se priča o Ravnom a bogami i Kolibama...Smogni snage pa bar pročitaj 2-3 stranice, možda i dođeš do odgovra..
Moje mišljenje je da je u pitanju ovo "četvrto"...ali ako misliš da će ti bilo ko odgovorit na pitanja koja veze sa zdravim razumom nemaju onda ti je moj savjet da potražiš kakvog kvalifikovanog "ortopeda" da ti pomogne sa bolom koji imaš u "desnom kuku" (glavi)..