mislim da ce miniSTAR neimar fahro obecati da ce izgraditi jos tornjeva po sarajevo al narod zna od kojih para
Obećanja za izbore :D
- starii
#1 Obećanja za izbore :D
koja li ce obecanja za ove izbore govoriti nasi politicari...
mislim da ce miniSTAR neimar fahro obecati da ce izgraditi jos tornjeva po sarajevo al narod zna od kojih para
-
homar
#2 Re: Obećanja za izbore :D
Šta tornjeve, on će obećati da će uhapsiti i Obamu i Putina ako treba, samo da bude prvi u Bošnjaka. Fahro, licemjer do booola....
-
futurista
#3 Re: Obećanja za izbore :D
Sve dok ih zovete ' vasim' nece vam biti bolje, mozda ' vasi' i jesu, moji svakako ne!
- cenecimoveocino
- O'zone
- Globalni moderator
#5 Re: Obećanja za izbore :D
Obećat će sve ono što narod želi čuti.
Pošto je vrijeme recesije i ekonomske krize mislim da će se obećanja orijentirati u tom smjeru. Otvaranje novih radnih mjesta, privlačenje stranih investitora, riješavanje problema vanjskotrgovinskih dugova kao i pitanje vraćanja duga MMF-u.
Takođe nikad neprežvakana tema ispitivanja porijekla imovine a uz to i način riješavanja korupcije i nepotizma.
Sve se to da začiniti sa malo priče o cjelovitoj odnosno razjedinjenoj BiH (zavisi u kom ste entitetu).
I za kraj pljuvanje po protukandidatima i eto ga dobijeni izbori.
Pošto je vrijeme recesije i ekonomske krize mislim da će se obećanja orijentirati u tom smjeru. Otvaranje novih radnih mjesta, privlačenje stranih investitora, riješavanje problema vanjskotrgovinskih dugova kao i pitanje vraćanja duga MMF-u.
Takođe nikad neprežvakana tema ispitivanja porijekla imovine a uz to i način riješavanja korupcije i nepotizma.
Sve se to da začiniti sa malo priče o cjelovitoj odnosno razjedinjenoj BiH (zavisi u kom ste entitetu).
I za kraj pljuvanje po protukandidatima i eto ga dobijeni izbori.
-
weredsf
#6 Re: Obećanja za izbore :D
starii wrote:koja li ce obecanja za ove izbore govoriti nasi politicari...