O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
- Fair Life
#1 O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Čelnici države BiH i vjerske zajednice su svojim ponašanjem prema Srebreničanima pokazali istu samilost kao i Mladić '95. I on je stajao u hladu i izdavao komande dok su one stajale na suncu ili ulazile u pretpane autobuse. Razlika je samo u tome što su onda imale nadu da će se spasiti, a sada nade više nema...
Napokon neko da progovori. Aferim Sanela.
-
StupskaBitanga
#2 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
sanela je tek krenula
tek ocekujte zemljotreese od nje
tek ocekujte zemljotreese od nje
- uvjek dobar gost
#3 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Plašio sam se... sad mi je malo lakše.... 
-
Nuclear Winter
#4 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
I ja sam se prep`o kad sam pročitao naslov.Em plava,em razmišljauvjek dobar gost wrote:Plašio sam se... sad mi je malo lakše....
- uvjek dobar gost
#5 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Plus savjetnica.... nije lako nije lako...Nuclear Winter wrote:I ja sam se prep`o kad sam pročitao naslov.Em plava,em razmišljauvjek dobar gost wrote:Plašio sam se... sad mi je malo lakše....
-
StupskaBitanga
#6 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Nuclear Winter wrote:I ja sam se prep`o kad sam pročitao naslov.Em plava,em razmišljauvjek dobar gost wrote:Plašio sam se... sad mi je malo lakše....
a na njenoj TV plavke su zakon
Nikolina pa Emina ihaaaa glavna predispozicija da si plava
-
high_volume
#7 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Zar ne razmišlja Silajdžić za nju?"O čemu li razmišlja Sanela Dženkins"?
- ljubav_aha
#8 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
super,jednom prilikom je podvukla,kako zeli suradnju sa BiH i HR,OK
politicka svijest postoji,BRAVO
njen iskljuciv razlog je svima razumljiv :
''Srpski agresori ubili su mi brata, ne dam im Ganića'' - Pročitajte
veliki intervju sa Sanelom Dianom Jenkins u novom broju
hrvatskog''Globusa'' , mart 2010
ali
da li je razmisljala o otvranju polsovnih objekata u BiH,npr. ogranaka njene kompanije

politicka svijest postoji,BRAVO
njen iskljuciv razlog je svima razumljiv :
''Srpski agresori ubili su mi brata, ne dam im Ganića'' - Pročitajte
veliki intervju sa Sanelom Dianom Jenkins u novom broju
hrvatskog''Globusa'' , mart 2010
ali
da li je razmisljala o otvranju polsovnih objekata u BiH,npr. ogranaka njene kompanije
Last edited by ljubav_aha on 04/08/2010 15:36, edited 2 times in total.
- amrica
#9 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
"Sanela Jenkins o slučaju Ganić
"Srbijanskim tužiteljima je najpametnije da odustanu"
Sanela Diana Jenkins, velika humanitarka iz Bosne i Hercegovine sa adresom u Miamiju, objavila je u londonskom listu "Independent" autorski tekst o slučaju Ganić. Kako navodi već na samom početku teksta, pravna lakrdija nametnuta bivšem članu Predsjedništva BiH, Ejupu Ganiću, je zastrašujući podsjetnik da je istina žrtva i mnogo godina nakon okončanja rata.
Iako je sud u Londonu prošle sedmice odbacio zahtjev za izručenje Ejupa Ganića Srbiji i okarakterisao ga politički motivisanim, optužbe predstavljaju širu kampanju ultranacionalističkih grupa unutar Srbije, jer time žele opravdati, ali i zanijekati genocid koji se dogodio u BiH, piše Jenkinskova.
"Slučajem Ganić su doslovno protraćemi vrijeme i novac samo kako bi se omela legitimna međunarodna nastojanja da se ratni zločinci dovedu pred lice pravde, ponajprije Ratko Mladić, srpski general odgovoran za ubistva više od 8.000 nenaoružanih civila u Srebrenici. I 15 godina nakon genocida, on je i dalje na slobodi.
Nedavno sam se vratila iz Srberenice, gdje sam se susrela sa majkama koje su izgubile sinove, muževe i braću. Njih su odvezli srpski vojnici jula 1995. godine. Nikada se više nisu vratili. Kako su otkrivane masovne grobnice i identificirana tijela, tako su i sahranjivana na velikom groblju u Potočarima. Hiljade ih se još vode kao nestali. To su posljedice genocida i to se ne može poreći.
Čak i meni, Bosanki koja je u ratu izgubila brata i koja je pobjegla od srpskog topništva tokom opsade Sarajeva, razmjer zločina u Srebrenici daje novo i duboko razumijevanje rata, historije i nastavljenje ostavštine rata.
Umjesto da se uhapsi čovjek koji je odgovoran za genocid, srbijanski tužitelj je dao nalog da se uhapsi Ejup Ganić, profesor koji je naobrazbu stekao u SAD-u, i to po optužnici da je odgovoran za smrt vojnika koji su 1992. godine napuštali Sarajevo preko Dobrovoljačke ulice.
Slučaj Ganića se dva puta našao ispred tužitelja za ratne zločine i oba puta su optužbe odbačene. Treći pregled je bio na rubu formalnog proglašavanja Ganića nedužnim, čime bi se obrisala ljaga s njegovog imena. Srbija je to znala, no ipak je izdala nalog za izručenje.
Hapšenje Ganića 1. marta na aerodromu "Heathrow" bio je samo ciničan pokušaj skretanja pažnje sa suđenja Radovanu Karadžiću, bivšem predsjedniku Republike Srpske.
Taj datum nije bio slučajan. Naime, 1. marta bio je i prvi dan suđenja Karadžiću na sudu u Haagu, i Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
Smiješne tvrdnje srbijanskog tužilaštva o tome da posjeduju nove dokaze protiv Ganića bacile su u sjenu suđenje Karadžiću. To je bilo od velikog značaja onima u Srbiji koji poriču genocid jer oni upravo i koriste tragedije rata kako bi opravdali kasnije zločine koji su diljem svijeta i prepoznati kao ratni zločini. Silovanja, mučenja, sistemsko ubijanje civila se ne može opravdati. Srpska kampanja etničkog čišćenja i istrebljenja Bošnjaka je dobro dokumentovana.
Pod takvim okolnostima bilo bi nemoguće da Ganić dobije pošteno suđenje u Beogradu, što je činjenica koju su pimijetili i britanski sudovi, te odlučili odbaciti zahtjev Srbije za izručenje Ganića.
Upravo iz tog razloga sam platila 300.000 funti kauciju za Ganića, mada se prije toga nikada nismo sreli.
Nakon ovoga, srbijanski tužitelji bi trebali učiniti pravu stvar i odbaciti čitav ovaj slučaj, ukoliko žele pomoći svojoj zemlji da postane dio Međunarodne zajednice.
Jedan od uslova da se Srbija priključi EU-u je i hapšenje Mladića. O tome nema pregovora. Na obilježavanju 15. godišnjice od genocida u Srebrenici predsjednik Srbije Boris Tadić je izjavio da će Mladić biti uhapšen i izveden pred lice pravde. Dok je Mladić na slobodi nema pravde za majke Srebrenice.
Međunarodna politika majkama ne znači ništa, one zahtijevaju samo da se pronađu kosti preostalih ubijenih u genocidu i da odgovorni budu izvdeni pred lice pravde. I svi mi ostali moramo tražiti to isto", napisala je Sanela Diana Jenkins, filantrop i poslovna žena koja godinama u svijetu lobira za našu zemlju."
___________________________________________________________-
S obzirom da nema drugog Bosnaca Hercegovca koji moze objaviti autorski clanak u ovakvoj vesti novina, curi svaka cast za sve sto je napisala.
"Srbijanskim tužiteljima je najpametnije da odustanu"
Sanela Diana Jenkins, velika humanitarka iz Bosne i Hercegovine sa adresom u Miamiju, objavila je u londonskom listu "Independent" autorski tekst o slučaju Ganić. Kako navodi već na samom početku teksta, pravna lakrdija nametnuta bivšem članu Predsjedništva BiH, Ejupu Ganiću, je zastrašujući podsjetnik da je istina žrtva i mnogo godina nakon okončanja rata.
Iako je sud u Londonu prošle sedmice odbacio zahtjev za izručenje Ejupa Ganića Srbiji i okarakterisao ga politički motivisanim, optužbe predstavljaju širu kampanju ultranacionalističkih grupa unutar Srbije, jer time žele opravdati, ali i zanijekati genocid koji se dogodio u BiH, piše Jenkinskova.
"Slučajem Ganić su doslovno protraćemi vrijeme i novac samo kako bi se omela legitimna međunarodna nastojanja da se ratni zločinci dovedu pred lice pravde, ponajprije Ratko Mladić, srpski general odgovoran za ubistva više od 8.000 nenaoružanih civila u Srebrenici. I 15 godina nakon genocida, on je i dalje na slobodi.
Nedavno sam se vratila iz Srberenice, gdje sam se susrela sa majkama koje su izgubile sinove, muževe i braću. Njih su odvezli srpski vojnici jula 1995. godine. Nikada se više nisu vratili. Kako su otkrivane masovne grobnice i identificirana tijela, tako su i sahranjivana na velikom groblju u Potočarima. Hiljade ih se još vode kao nestali. To su posljedice genocida i to se ne može poreći.
Čak i meni, Bosanki koja je u ratu izgubila brata i koja je pobjegla od srpskog topništva tokom opsade Sarajeva, razmjer zločina u Srebrenici daje novo i duboko razumijevanje rata, historije i nastavljenje ostavštine rata.
Umjesto da se uhapsi čovjek koji je odgovoran za genocid, srbijanski tužitelj je dao nalog da se uhapsi Ejup Ganić, profesor koji je naobrazbu stekao u SAD-u, i to po optužnici da je odgovoran za smrt vojnika koji su 1992. godine napuštali Sarajevo preko Dobrovoljačke ulice.
Slučaj Ganića se dva puta našao ispred tužitelja za ratne zločine i oba puta su optužbe odbačene. Treći pregled je bio na rubu formalnog proglašavanja Ganića nedužnim, čime bi se obrisala ljaga s njegovog imena. Srbija je to znala, no ipak je izdala nalog za izručenje.
Hapšenje Ganića 1. marta na aerodromu "Heathrow" bio je samo ciničan pokušaj skretanja pažnje sa suđenja Radovanu Karadžiću, bivšem predsjedniku Republike Srpske.
Taj datum nije bio slučajan. Naime, 1. marta bio je i prvi dan suđenja Karadžiću na sudu u Haagu, i Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
Smiješne tvrdnje srbijanskog tužilaštva o tome da posjeduju nove dokaze protiv Ganića bacile su u sjenu suđenje Karadžiću. To je bilo od velikog značaja onima u Srbiji koji poriču genocid jer oni upravo i koriste tragedije rata kako bi opravdali kasnije zločine koji su diljem svijeta i prepoznati kao ratni zločini. Silovanja, mučenja, sistemsko ubijanje civila se ne može opravdati. Srpska kampanja etničkog čišćenja i istrebljenja Bošnjaka je dobro dokumentovana.
Pod takvim okolnostima bilo bi nemoguće da Ganić dobije pošteno suđenje u Beogradu, što je činjenica koju su pimijetili i britanski sudovi, te odlučili odbaciti zahtjev Srbije za izručenje Ganića.
Upravo iz tog razloga sam platila 300.000 funti kauciju za Ganića, mada se prije toga nikada nismo sreli.
Nakon ovoga, srbijanski tužitelji bi trebali učiniti pravu stvar i odbaciti čitav ovaj slučaj, ukoliko žele pomoći svojoj zemlji da postane dio Međunarodne zajednice.
Jedan od uslova da se Srbija priključi EU-u je i hapšenje Mladića. O tome nema pregovora. Na obilježavanju 15. godišnjice od genocida u Srebrenici predsjednik Srbije Boris Tadić je izjavio da će Mladić biti uhapšen i izveden pred lice pravde. Dok je Mladić na slobodi nema pravde za majke Srebrenice.
Međunarodna politika majkama ne znači ništa, one zahtijevaju samo da se pronađu kosti preostalih ubijenih u genocidu i da odgovorni budu izvdeni pred lice pravde. I svi mi ostali moramo tražiti to isto", napisala je Sanela Diana Jenkins, filantrop i poslovna žena koja godinama u svijetu lobira za našu zemlju."
___________________________________________________________-
S obzirom da nema drugog Bosnaca Hercegovca koji moze objaviti autorski clanak u ovakvoj vesti novina, curi svaka cast za sve sto je napisala.
- Banksy
#10 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Rubina Čengić/Nezavisne novineFair Life wrote:Čelnici države BiH i vjerske zajednice su svojim ponašanjem prema Srebreničanima pokazali istu samilost kao i Mladić '95. I on je stajao u hladu i izdavao komande dok su one stajale na suncu ili ulazile u pretpane autobuse. Razlika je samo u tome što su onda imale nadu da će se spasiti, a sada nade više nema...
A što su se ovi Dodikovi novinari nasekirali oko Ganićeve presude ...
-
brucos7
#11 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Hvala jos jednom za sve sto cinis za ovu zemlju. Svaka cast Sanela!

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Godina ,dvije...dok poklopi medijsko trziste,sto nece biti bas pretesko,onda ide stranka....za 4-5 godina Sanela prva predsjednica BiH

Last edited by -LIBERO- on 04/08/2010 19:14, edited 1 time in total.
- sodom
#13 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Pa da bankrotiraljubav_aha wrote: da li je razmisljala o otvranju polsovnih objekata u BiH,npr. ogranaka njene kompanije![]()
-
TOM SCHOLZ
#14 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Hvala dragom bogu da imamo ovakvu osobu.Želim joj puno sreće i uspjeha u životu
.
- 1gorstak
#15 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Rubina, ti si samo ljubomorna. Da imas njenu kombinaciju; da si lijepa, da si pametna, da imas lovu i mogucnost da se druzis sa holivudskim zvijezdama, kurac bi ti uopste dosla u Srebrenicu a jos su manje sanse da bi pomogla da se Srbiji ne izruci Ganica. Smeta ti sto neko ko pise i radi protiv velikosrpstva ode na glamuroznu (i dobrotvornu) veceru koju organizuje Son Pen, a ti sama i pred televizorom veceras kljukusu.
-
The 51st State
#16 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
da nije tako bolno istinito, bilo bi smijesno.1gorstak wrote:Rubina, ti si samo ljubomorna. Da imas njenu kombinaciju; da si lijepa, da si pametna, da imas lovu i mogucnost da se druzis sa holivudskim zvijezdama, kurac bi ti uopste dosla u Srebrenicu a jos su manje sanse da bi pomogla da se Srbiji ne izruci Ganica. Smeta ti sto neko ko pise i radi protiv velikosrpstva ode na glamuroznu (i dobrotvornu) veceru koju organizuje Son Pen, a ti sama i pred televizorom veceras kljukusu.
- kamen spoticanja
#17 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
zvucat ce cudno ali haris silajdjic postaje avangarda
potezi su sve lucidniji
zlatko i bojan imali bi sta na nauce...ako im se ne gadi
zlatko i bojan imali bi sta na nauce...ako im se ne gadi
- ljubav_aha
#18 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
sodom wrote:Pa da bankrotiraljubav_aha wrote: da li je razmisljala o otvranju polsovnih objekata u BiH,npr. ogranaka njene kompanije![]()
a ja sab bas pomislila ,oh,super,bravo,kako zena voli rizik
- Bosnolog
#19 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
1gorstak wrote:Rubina, ti si samo ljubomorna. Da imas njenu kombinaciju; da si lijepa, da si pametna, da imas lovu i mogucnost da se druzis sa holivudskim zvijezdama, kurac bi ti uopste dosla u Srebrenicu a jos su manje sanse da bi pomogla da se Srbiji ne izruci Ganica. Smeta ti sto neko ko pise i radi protiv velikosrpstva ode na glamuroznu (i dobrotvornu) veceru koju organizuje Son Pen, a ti sama i pred televizorom veceras kljukusu.
Sanela je od izbjeglice i zrtve velikosrbizma cijeg su brata ubili zlikovci kao i grad Sarajevo postala uspjesna i ponosna zena koja nije zaboravila svoju domovinu ponesena slavom i bogastvom koje je stekla kao izbjeglica, vec je isto iskoristila da pomogne razne humanitarne projetkte u BiH te iskoristila svoju moc da pomogne odbrani BiH od iste bolesti koja traje i danas a koja joj je nanijela toliko zlobe,stoga ona odlicno razumije i shvata bol zrtava velikosrpstva jer je i sama bila zrtva i shvatila kako i kada moze pomoci svojoj domovini koju nije zaboravila,.....
Njena pomoc Ganicu je bio veliki moralni i ljudski gest polaganjem novcane kaucije da se brani sa slobode,....Sanela se krece u drustvu svijetske kreme holivudskih zvijezda i uticajnih licnosti najmocnije zemlje Svijeta.Njena humanitarna fondacija je pomogla stanovnicima zemljotresom razorenih Haitija koju je CNN tada doveo u najgledaniju emisiju da prica o svojoj sudbini i tragediji njenog narod i drzave BIH.
Sanela sve vise postaje bosanska princeza Dajana koja uziva sve vise simpatija u Bosni i Svijetu,.....Radi se o intelegentnoj osobi,velikom humanitarcu sirokog srca i BH rodoljubu,....Licno joj zelim svako dobro u svemu sto radi a njeno vrijme borbe i lobiranja za BiH tek dolazi,.......
- ljubav_aha
#20 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Bosnolog,ima jako osoba koje pomazu,samo je Sanela pod svjeltom medija,a brak sa bogatim britanskim banakarom i bratova smrt su presudni za njen altruizam
moja raja je otovotila u Travniku tvornicu lijkeova,proizvonju i slicno,znam masu primjera
znam licno osobe koje ziasta pokusavjau pomoci sa mnoog manje novca,a najvise cijenim osobe koje u humanitranim akcijama odvajaju nesebicno od sebe
moja raja je otovotila u Travniku tvornicu lijkeova,proizvonju i slicno,znam masu primjera
znam licno osobe koje ziasta pokusavjau pomoci sa mnoog manje novca,a najvise cijenim osobe koje u humanitranim akcijama odvajaju nesebicno od sebe
- exliberal
#21 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Bosnolog wrote:1gorstak wrote:Rubina, ti si samo ljubomorna. Da imas njenu kombinaciju; da si lijepa, da si pametna, da imas lovu i mogucnost da se druzis sa holivudskim zvijezdama, kurac bi ti uopste dosla u Srebrenicu a jos su manje sanse da bi pomogla da se Srbiji ne izruci Ganica. Smeta ti sto neko ko pise i radi protiv velikosrpstva ode na glamuroznu (i dobrotvornu) veceru koju organizuje Son Pen, a ti sama i pred televizorom veceras kljukusu.![]()
![]()
![]()
![]()
Sanela je od izbjeglice i zrtve velikosrbizma cijeg su brata ubili zlikovci kao i grad Sarajevo postala uspjesna i ponosna zena koja nije zaboravila svoju domovinu ponesena slavom i bogastvom koje je stekla kao izbjeglica, vec je isto iskoristila da pomogne razne humanitarne projetkte u BiH te iskoristila svoju moc da pomogne odbrani BiH od iste bolesti koja traje i danas a koja joj je nanijela toliko zlobe,stoga ona odlicno razumije i shvata bol zrtava velikosrpstva jer je i sama bila zrtva i shvatila kako i kada moze pomoci svojoj domovini koju nije zaboravila,.....
Njena pomoc Ganicu je bio veliki moralni i ljudski gest polaganjem novcane kaucije da se brani sa slobode,....Sanela se krece u drustvu svijetske kreme holivudskih zvijezda i uticajnih licnosti najmocnije zemlje Svijeta.Njena humanitarna fondacija je pomogla stanovnicima zemljotresom razorenih Haitija koju je CNN tada doveo u najgledaniju emisiju da prica o svojoj sudbini i tragediji njenog narod i drzave BIH.
Sanela sve vise postaje bosanska princeza Dajana koja uziva sve vise simpatija u Bosni i Svijetu,.....Radi se o intelegentnoj osobi,velikom humanitarcu sirokog srca i BH rodoljubu,....Licno joj zelim svako dobro u svemu sto radi a njeno vrijme borbe i lobiranja za BiH tek dolazi,.......
Bosnolog
Nije ona stekla bogatstvo i slavu ona se udala u bogatstvo i slavu.....
- Bosnolog
#22 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Sta je pisac zelio reci osim da je ljubomoran ili mu nije drago sto ista koristi svoju novcanu,ljudsku i patriotsku moc lobirajuci za BiH i njene interese,.....Velikosrbi su zeljkeli bioloski istrijebiti Bosnjake a sada im se to vraca kao bumerang u glavu od zdruzenih naroda regije protiv kojih nacinise tolika zlodjela i nepravdu.Sada je i Sanela problem jer je eto prezivjela i svoj uticaj koristi za dobrobit BiH a njena zivotna sudbina je ono sto je mortivise da se oduzi svojoj drzavi i svom narodu zbog kojeg imas problem,sto se mene tice zasluzuje sve rijeci pohvala i respekta za sve ono sto je radila do sada i sto ce raditi, licno joj zelim dug uspjesan i sretan zivot,......Licno sam ponosan na osobu poput Sanele za sve ono sto radi, prvo kao himanista a potom BH rodoljub,.....ljudi kazu da vrijedis onoliko koliko te drugi cijene i misle o tebi a na osnovu svog rada i doprinosa.ljubav_aha wrote:Bosnolog,ima jako osoba koje pomazu,samo je Sanela pod svjeltom medija,a brak sa bogatim britanskim banakarom i bratova smrt su presudni za njen altruizam
moja raja je otovotila u Travniku tvornicu lijkeova,proizvonju i slicno,znam masu primjera![]()
Ti ovaj njen doprinos i pomoc BiH zelis ofarbati cinizmom jer ne postoji drugi moralni i opravdani razlog,.Nisi jedini ima dosta onih koji je mrze zato sto je pomogla Ganicu i pomaze BiH,...
Samo mogu poruciti nasoj bosanskoj primadoni Saneli "Go Sanela go"!!!!!!!!
- Warhead
#23 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
I sta sad? Nisu otvorili u humanitarne svrhe vec u komercijalne.ljubav_aha wrote:Bosnolog,ima jako osoba koje pomazu,samo je Sanela pod svjeltom medija,a brak sa bogatim britanskim banakarom i bratova smrt su presudni za njen altruizam
moja raja je otovotila u Travniku tvornicu lijkeova,proizvonju i slicno,znam masu primjera![]()
- Bosnolog
#24 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
exliberal wrote:Bosnolog wrote:1gorstak wrote:Rubina, ti si samo ljubomorna. Da imas njenu kombinaciju; da si lijepa, da si pametna, da imas lovu i mogucnost da se druzis sa holivudskim zvijezdama, kurac bi ti uopste dosla u Srebrenicu a jos su manje sanse da bi pomogla da se Srbiji ne izruci Ganica. Smeta ti sto neko ko pise i radi protiv velikosrpstva ode na glamuroznu (i dobrotvornu) veceru koju organizuje Son Pen, a ti sama i pred televizorom veceras kljukusu.![]()
![]()
![]()
![]()
Bosnolog
Nije ona stekla bogatstvo i slavu ona se udala u bogatstvo i slavu.....
Saneli se zeli skrnaviti njen licni i zivotni uspjeh i sve sto radi za dobrobit BiH od izbjeglice i zrtve postade BH dama i veliki patriota koja ulazi u historijske anale na koju su mnogi zavisni,ljubomorni a ono sto radi za BiH tesko gutaju,......
Ocito nisi upoznat sa onim sto je Sanela uradila upravo bankama koje su bile pred bankrotom,.....Dobro bi bilo da se informises o tome,.......
- alibaba_i_30_godina
#25 Re: O čemu li razmišlja Sanela Dženkins?
Malo ljudi zna da je ustvari Sanela spasila svog muza od bankrota tako sto je pregovarala sa Arapima da uloze u njegove banke. Al' naravno opet to nije prepreka za one koji su navikli da pljuju po svemu sto ima bilo kakve veze sa ovom zemljom ili su u nekom smislu uspjesni.
Ko da bi se vi da imate toliko novca uopce brinuli za zrtve rata ili politicku situaciju?!
Ko da bi se vi da imate toliko novca uopce brinuli za zrtve rata ili politicku situaciju?!