Nuhanovic
- dustaban
#1 Nuhanovic
Zasto ovaj covjek nema podrsku kakvu ima Naser Oric ?!

- Queen_of_hearts
#2 Re: Nuhanovic
Jer nije blizak politicko-kriminalnom miljeu poput Orica !
Nuhanovic je covjek koji zna i previse o onome sta se desilo ,a nesta cisto sumnjam da bi sebi dozvolio da postane necije politicko oruzje!
Nuhanovic je covjek koji zna i previse o onome sta se desilo ,a nesta cisto sumnjam da bi sebi dozvolio da postane necije politicko oruzje!
-
razonoda
#3 Re: Nuhanovic
ističe kako je organizatore pitao ko će, ako su već njemu otkazali pozivnicu, od žrtava genocida u Srebrenici učestvovati na konferenciji.
"Rekao sam im da ne moram ići gore, ali ko će od žrtava genocida biti na konferenciji. Saznao sam da ide Muhamed Duraković i koliko sam shvatio, ići će Zlatko Lagumdžija i Hasan Muratović", rekao je Nuhanović.
"Rekao sam im da ne moram ići gore, ali ko će od žrtava genocida biti na konferenciji. Saznao sam da ide Muhamed Duraković i koliko sam shvatio, ići će Zlatko Lagumdžija i Hasan Muratović", rekao je Nuhanović.
- dustaban
#4 Re: Nuhanovic
To je ocekivan odgovor, ali ja se pitam zasto nema podrsku onih Zena Srebrenice, on je, za razliku od Orica i svih ostalih, jedan od njih!Queen_of_hearts wrote:Jer nije blizak politicko-kriminalnom miljeu poput Orica !