Novi rat

Locked
howdy

#151 Re: RE: Re: Novi rat

Post by howdy »

pici wrote:
howdy wrote:ALOHA SNACKBAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR!!!

:D :mrgreen: [emoji38]
Image

planovi se imaju... :bih:
Nemamo se cega bojat. Kad se popale tenkovi minhenske oklopne zadrhtace i srbija......

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
zateznistub

#152 Re: Novi rat

Post by zateznistub »

Nije moje, samo da podjelim

Image
Mega Man X

#153 Re: Novi rat

Post by Mega Man X »

delllboy79 wrote:Prvi avion i pravac svedska.
Prvi avion i pravac Njemačka ili Engleska. Srećom rafalam engleskim ono baš pravo. :D
PM72

#154 Re: Novi rat

Post by PM72 »

Ma šuti,maloprije ostadoh bez "Wireless"-a.Sav se preznojih i pomislih.Gluho bilo, da ovi naši internet ratnici i dijasporci u sred bosanske Oluje ostanu bez konekcije.Tobe jarabi-kako bi nastavili do Drine?Stali bi svi tenkići,brodići,aviončići...
sjedi 1

#155 Re: Novi rat

Post by sjedi 1 »

Mega Man X wrote:
Prvi avion i pravac Njemačka ili Engleska. Srećom rafalam engleskim ono baš pravo. :D
Gdje gore,pa gore su najžešći :D
Mega Man X

#156 Re: Novi rat

Post by Mega Man X »

sjedi 1 wrote:
Mega Man X wrote:
Gdje gore,pa gore su najžešći :D
Ma bilo gdje. Samo da je na vrijeme izletiti jer ako se zatvore granice onda nema od tog ništa.
Sentinel

#157 Re: Novi rat

Post by Sentinel »

Ako se zarati bice selfija iz rovova ko kise
Omar500

#158 Re: Novi rat

Post by Omar500 »

Sentinel wrote:Ako se zarati bice selfija iz rovova ko kise
Bit ce i ovakvih muzickih uradaka :-D

PM72

#159 Re: Novi rat

Post by PM72 »

A ko će ih kopati? Ova sadašnja omladina? pa to ne zna lijehu luka okopati a da iskopa rov.Još da im nestane konekcije. :D To bi se sve predalo i otišlo kući a materešine bi klackale za njima nosajući potkošulje da se presvuku...
Omar500

#160 Re: Novi rat

Post by Omar500 »

Prvi avion i pravac Njemačka ili Engleska. Srećom rafalam engleskim ono baš pravo. :D[/quote]
Gdje gore,pa gore su najžešći :D[/quote]

Ma bilo gdje. Samo da je na vrijeme izletiti jer ako se zatvore granice onda nema od tog ništa.[/quote]
Ma buraz i ja bi se ispalio, ali dzaba meni kokuzu, guzonje ce se ispalit, ne brinem se za njih. Cim prvi metak pukne, mi nemamo kuda izaci iz drzave. Samo pogledas kartu i ko drzi granice, sarajevski aerodrom ce biti zatvoren...jebenica prava -.-
daddy-kool

#161 Re: Novi rat

Post by daddy-kool »

PM72 wrote:
A ko će ih kopati? Ova sadašnja omladina? pa to ne zna lijehu luka okopati a da iskopa rov.Još da im nestane konekcije. :D To bi se sve predalo i otišlo kući a materešine bi klackale za njima nosajući potkošulje da se presvuku...
:D :D Ma, ustrojilo bi se to.

Nego ti što ništa ne znaju, samo poženit' pa da vidiš kako sve nauče. :D
Anestezija

#162 Re: Novi rat

Post by Anestezija »

prvo dajte raji 5 godina da se rovovi iskopaju,valja se odviknut od kladionice i kahvurina :lol:

loze ljude dzaba ioanko po drzave isprepadano,relax man 8-)
Ludzak

#163 Re: Novi rat

Post by Ludzak »

Bošnjaci će zvati svoju braću mudzahedine da ratuju umjesto njih. Nema od njih ko ratovat umjesto grupice šovinista i vjerskih fundametalista.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#164 Re: Novi rat

Post by pici »

ja se selfujem sa lavovima iz zelene doline :thumbup:

Image
dezurni_ucenik

#165 Re: Novi rat

Post by dezurni_ucenik »

dezurni_ucenik

#166 Re: Novi rat

Post by dezurni_ucenik »

Šjoooj, kad nam braca jenkiji pripomognu u akcijama ima da za mjesec u Beogradu svi zapjevamo oj vojnici branitelji Bosne ponosne
haos1

#167 Re: RE: Re: Novi rat

Post by haos1 »

vivaldi wrote:precjenjujes forum, zapravo forum je poptuno nebitan, a debelo potcjenjujes baketa
Pa svi podcjenjuju Baketa.
KB9

#168 Re: Novi rat

Post by KB9 »

Ludzak wrote:Bošnjaci će zvati svoju braću mudzahedine da ratuju umjesto njih. Nema od njih ko ratovat umjesto grupice šovinista i vjerskih fundametalista.
pa vidis da prodajemo arapima kuce, ko zna kakve vojne baze se prave na tim mjestima :izet:
Thorgerson

#169 Re: Novi rat

Post by Thorgerson »

Ja ti odoh majko, bosnu brani ti.

Rat 92' jesmo docekali nespremno, zato sto niko, pa ni najveci pesimisti nisu mogli vjerovati da ce do toga doci. Komsijama se vjerovalo.

Ali 92' je bila situacija da je rat vec bio u Hrvatskoj i Sloveniji.

Dakle, zamislite sada situaciju da evo Srbija napadne Hrvatsku, a mi ovdje i dalje nastavimo istim zivotom, normala. Posao, kuca, setnja, kafe, izlasci. Iznad grada kopaju i postavljaju artiljeriju, ma to je za vase dobro gradjani Sarajeva - aha ok, hvala vam. Naravno - to se nece desiti.

Nije valjda da neko ocekuje neki blitzkrieg RS-a ili Srbije, cime ce to oni uraditi, nemaju za bibera ni jedni ni drugi.

Sada imamo samo jednu vrstu hladno rata Srbije i Hrvatske, ali cisto zbog politickih poena. Jer su izbori bili u obje zemlje. Kod nas ista situacija. Pa pred svake izbore zakuhaju, svako svoj tor malo da suzbije.

I jos jedna stvar, koju ja ne kontam. Ovaj rat koliko vidim bi mi morali poceti? Dakle, evo RS provede referendum, koji je totalno nebitan. Nekakav dan slave, iskreno zaboli me neka stvar. Sad odjednom svima stalo sta se desava u tom dijelu BiH. Slucajno pred izbore. Znaci, proveli referendum i sta cemo. Puske u ruke jel i tamo ih tjerat da slave 10 januara dan RS-a ili sta? Ne kontam.

Glupost.

Postoji pravni lijek za ovo i to je put kojim treba ici.
Ludzak

#170 Re: Novi rat

Post by Ludzak »

Thorgerson wrote:Ja ti odoh majko, bosnu brani ti.

Rat 92' jesmo docekali nespremno, zato sto niko, pa ni najveci pesimisti nisu mogli vjerovati da ce do toga doci. Komsijama se vjerovalo.

Ali 92' je bila situacija da je rat vec bio u Hrvatskoj i Sloveniji.

Dakle, zamislite sada situaciju da evo Srbija napadne Hrvatsku, a mi ovdje i dalje nastavimo istim zivotom, normala. Posao, kuca, setnja, kafe, izlasci. Iznad grada kopaju i postavljaju artiljeriju, ma to je za vase dobro gradjani Sarajeva - aha ok, hvala vam. Naravno - to se nece desiti.

Nije valjda da neko ocekuje neki blitzkrieg RS-a ili Srbije, cime ce to oni uraditi, nemaju za bibera ni jedni ni drugi.

Sada imamo samo jednu vrstu hladno rata Srbije i Hrvatske, ali cisto zbog politickih poena. Jer su izbori bili u obje zemlje. Kod nas ista situacija. Pa pred svake izbore zakuhaju, svako svoj tor malo da suzbije.

I jos jedna stvar, koju ja ne kontam. Ovaj rat koliko vidim bi mi morali poceti? Dakle, evo RS provede referendum, koji je totalno nebitan. Nekakav dan slave, iskreno zaboli me neka stvar. Sad odjednom svima stalo sta se desava u tom dijelu BiH. Slucajno pred izbore. Znaci, proveli referendum i sta cemo. Puske u ruke jel i tamo ih tjerat da slave 10 januara dan RS-a ili sta? Ne kontam.

Glupost.

Postoji pravni lijek za ovo i to je put kojim treba ici.
Oni nemaju, a mi kobiva imamo za bibera?
Toliko smo natrpani tenkovima, topovima i avionima da ne znamo šta ćemo sa njima. Ameri nam zavide našoj vojnoj moći.

Aa ja...ja zaboravio... Pa mi imamo Tursku.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#171 Re: Novi rat

Post by pici »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

i jedan selfije

Image
perfekcionista1

#172 Re: Novi rat

Post by perfekcionista1 »

Imam brata u Americi, rodbinu u Njemackoj ali se Allahom kunem da bjezati necu ako rata bude. Bjezanje sa bojnog polja je kukavicluk, da prepustim svoj narod lojavim usmrdjelim cetnicima a ja da suncam guzove negdje vani? Ko pobjegne Bog nek mu plati.
Blek Stena

#173 Re: Novi rat

Post by Blek Stena »

perfekcionista1 wrote:Imam brata u Americi, rodbinu u Njemackoj ali se Allahom kunem da bjezati necu ako rata bude. Bjezanje sa bojnog polja je kukavicluk, da prepustim svoj narod lojavim usmrdjelim cetnicima a ja da suncam guzove negdje vani? Ko pobjegne Bog nek mu plati.
mora da ste u zavadi dok dosad nisi otisao......pusti tu suplju :D
asurbanipal

#174 Re: Novi rat

Post by asurbanipal »

Kombat

#175 Re: Novi rat

Post by Kombat »

perfekcionista1 wrote:Imam brata u Americi, rodbinu u Njemackoj ali se Allahom kunem da bjezati necu ako rata bude. Bjezanje sa bojnog polja je kukavicluk, da prepustim svoj narod lojavim usmrdjelim cetnicima a ja da suncam guzove negdje vani? Ko pobjegne Bog nek mu plati.

jok...zakletva ti ne vrijedi dok ne objavis selfi sa kaziprstom uperenim u nebesa i prigodnu dovu na harapskom. Jannet je pred vratima...ili je obrnuto (ti pred vratima Janneta)
Locked