http://** No links **.ba/mediji/hercegovac-sava-v ... jnu-sluzbu
Nova stranka NVZ
- madner
#652 Re: Nova stranka NVZ
Bio sam u Njemackoj i kazu ne prave ove tenkove od 1000 tona
Ne znam sta da radimo, ozivjeti Vihor, kupiti Leoparda ili maznuti od Rusa ispod ruke njihov srot
Ne znam sta da radimo, ozivjeti Vihor, kupiti Leoparda ili maznuti od Rusa ispod ruke njihov srot
- 6.april
- CaCO3
#654 Re: Nova stranka NVZ
Breaking News:
Jutros je zvanicni Pjongjang objavio da je MIrnes Ajanovic izabran za nasljednika Kim Jong Ila i da mu jedan od nesudjenih nasljednika svoga oca sin Kim Jong Un predao kljuceve od nuklearnih glava koji su simbol moci i vladanja Sjevernom Korejom do smrti novog voljenog vodje Ajanovica.
Prije nekoliko godina otac mi je rekao da bi želioo da u slučaju njegove smrti bude proglašena višednevna žalost – otkriva Kim Jong Un – Zahtijevao je da ljudi vrište na ulici, padaju na koljna, jecaju i udaraju u pločnik. Tada mi je rekao da bi jako volio da žalost za njim bude obeljžena i simboličnim ispaljivanjem raketa na Ameriku, ili, ukoliko ne budemo u mogućnosti da tako nešto realizujemo, barem na Južnu Koreju i da za njegovog nasljednika postavimo perspektivnog mladica iz prijateljske Bosne i Hercegovine Mirnesa Ajanovica, koji je dokazani komunista i rodjak po majci.

Jutros je zvanicni Pjongjang objavio da je MIrnes Ajanovic izabran za nasljednika Kim Jong Ila i da mu jedan od nesudjenih nasljednika svoga oca sin Kim Jong Un predao kljuceve od nuklearnih glava koji su simbol moci i vladanja Sjevernom Korejom do smrti novog voljenog vodje Ajanovica.
Prije nekoliko godina otac mi je rekao da bi želioo da u slučaju njegove smrti bude proglašena višednevna žalost – otkriva Kim Jong Un – Zahtijevao je da ljudi vrište na ulici, padaju na koljna, jecaju i udaraju u pločnik. Tada mi je rekao da bi jako volio da žalost za njim bude obeljžena i simboličnim ispaljivanjem raketa na Ameriku, ili, ukoliko ne budemo u mogućnosti da tako nešto realizujemo, barem na Južnu Koreju i da za njegovog nasljednika postavimo perspektivnog mladica iz prijateljske Bosne i Hercegovine Mirnesa Ajanovica, koji je dokazani komunista i rodjak po majci.

Last edited by CaCO3 on 20/12/2011 11:29, edited 1 time in total.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#655 Re: Nova stranka NVZ
Mi smo razmišljali o angažovanju Mirnesa A.,ali smo kasnije s indignacijom odbacili takvu ideju što ne znači
da mu možda ne leži sjevernokorejski mentalitet.
- madner
#656 Re: Nova stranka NVZ
Nije prosao test, kako covjek koji ne konta zajebanciju moze unisititi istu. Ljudi ce mu se smijat u liceprljavi Hare wrote:Mi smo razmišljali o angažovanju Mirnesa A.,ali smo kasnije s indignacijom odbacili takvu ideju što ne znači
- prljavi Hare
#657 Re: Nova stranka NVZ
Gledam ove potresne snimke i sve kontam nedo Bog da @madneru šta bude!
Opet mislim nema od toga ništa,rahmetli Kim nije se zdravo hranio,nema tu ni sira,
ni kajmaka,rakije,janjetine.....
- madner
#658 Re: Nova stranka NVZ
Mlado meso na najbitniji faktor 
Ovaj, mlado meso je najbitniji faktor
Ovaj, mlado meso je najbitniji faktor
Last edited by madner on 20/12/2011 11:39, edited 1 time in total.
- prljavi Hare
#659 Re: Nova stranka NVZ
Iz više izvora saznao sam da je prelomni momenat,poslije kojega više nije bilo spasa Velikom vođi,
ovjekovječen na ovoj fotografiji!Kažu da nikada više nije bio onaj stari Kim.

ovjekovječen na ovoj fotografiji!Kažu da nikada više nije bio onaj stari Kim.

-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#660 Re: Nova stranka NVZ
http://www.sarajevo-x.com/bih/kerusa-ne ... /111219181
Masalah sto vam se posrecilo.
Deset novih avlijanera.
Ko je zaduzen za brigu o njima

Masalah sto vam se posrecilo.
Deset novih avlijanera.
Ko je zaduzen za brigu o njima
- prljavi Hare
#661 Re: Nova stranka NVZ
Termoelektrana u Tuzli,imamo mi i tamo svoje ljude.Ima Bosne_Bice Bosne wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/kerusa-ne ... /111219181
Masalah sto vam se posrecilo.![]()
Deset novih avlijanera.![]()
Ko je zaduzen za brigu o njima![]()
![]()
![]()
![]()
- kukuruz_kokicar
#662 Re: Nova stranka NVZ
Jazuk Kima, al' jazuk i za krastavicu. Mogla je napuniti mnoga gladna usta. Šta je tu je, idemo dalje. NVZ!prljavi Hare wrote:Iz više izvora saznao sam da je prelomni momenat,poslije kojega više nije bilo spasa Velikom vođi,
ovjekovječen na ovoj fotografiji!Kažu da nikada više nije bio onaj stari Kim.![]()
Vidi onog gore desno što se smješka. O čemu li on razmišlja...
-
popajic
#663 Re: Nova stranka NVZ
Ovo smo fulili , ali cujem da su u totalnoj krizi pa rasprodaju budzasto sve sto se rasprodati mozemadner wrote:Bio sam u Njemackoj i kazu ne prave ove tenkove od 1000 tona![]()
[/size]22.12.2008. 16.26
Министарство одбране Републике Србије биће покровитељ Партнера 2009, који ће се се организовати на Београдском сајму од 2. до 5. јуна наредне године, а суорганизатор је предузеће Југоимпорт СДПР.![]()
Према речима помоћника министра одбране за материјалне ресурсе, Партнер 2009 јесте прилика да се јавности прикажу производи домаће одбрамбене индустрије, њене извозне могућности, али и резултати бројних научно-
истраживачких пројеката Министарства одбране у области развоја наоружања и војне опреме.
изложиће поред осталог противоклопни ракетни систем Алас, модернизован тенк М 84 АБ1 и вишенаменско оклопно возило Лазар.
Nije ovaj Laza za odbaciti - daju Lazu za 15 avlijanera....
- prljavi Hare
#664 Re: Nova stranka NVZ
[/size]popajic wrote:22.12.2008. 16.26
Министарство одбране Републике Србије биће покровитељ Партнера 2009, који ће се се организовати на Београдском сајму од 2. до 5. јуна наредне године, а суорганизатор је предузеће Југоимпорт СДПР.![]()
Према речима помоћника министра одбране за материјалне ресурсе, Партнер 2009 јесте прилика да се јавности прикажу производи домаће одбрамбене индустрије, њене извозне могућности, али и резултати бројних научно-
истраживачких пројеката Министарства одбране у области развоја наоружања и војне опреме.
изложиће поред осталог противоклопни ракетни систем Алас, модернизован тенк М 84 АБ1 и вишенаменско оклопно возило Лазар.
Nije ovaj Laza za odbaciti - daju Lazu za 15 avlijanera....
Nije lijepo nabavljati oružje od onih na kojima ga mislimo poslije upotrijebiti,nekako mi nije moralno!
P.S.Ovo oklopno vozilo "Lazar" mora da je dobilo ime po Lazaru Popoviću!
- kukuruz_kokicar
#665 Re: Nova stranka NVZ
Ne beri brigu, uzmi kakav imaju - natovaricemo ga do vrha nuklearnim granatama. Ako ne bude tezak makar 1000 tisuca tona - ja cu ga sebi uzet' za okokuće.madner wrote:Bio sam u Njemackoj i kazu ne prave ove tenkove od 1000 tona![]()
- madner
#666 Re: Nova stranka NVZ
Trebalo bi to kupiti, da mozemo vjezbati i otkriti mnogobrojne mane. 
- madner
#667 Re: Nova stranka NVZ
Pa to je Abrams, samo je mnogo ruzankukuruz_kokicar wrote:Ne beri brigu, uzmi kakav imaju - natovaricemo ga do vrha nuklearnim granatama. Ako ne bude tezak makar 1000 tisuca tona - ja cu ga sebi uzet' za okokuće.madner wrote:Bio sam u Njemackoj i kazu ne prave ove tenkove od 1000 tona![]()
I nije dizel, Bosnjo voli dizel
- kukuruz_kokicar
#668 Re: Nova stranka NVZ
Dizel zakon! Trazi da ti isporuce tenk sa Golf II TDI motorom. Taj ide i na trafo i na Bimal ulje.
Pazi da te ne prevare nekom lafo akcijom, pa niposto ne uzimaj model sa zracnim jastucima, abs i slicnim glupostima - takve sminkerske budalastine ce samo zauzimati dragocjeni prostor.
Pazi da te ne prevare nekom lafo akcijom, pa niposto ne uzimaj model sa zracnim jastucima, abs i slicnim glupostima - takve sminkerske budalastine ce samo zauzimati dragocjeni prostor.
- madner
#669 Re: Nova stranka NVZ
Pa i Vihor i Leopard idu na dizel, tdi naravski sa dva turbo punjaca. Inace se bas u Sarajevu proizvodio motor za M-84, koji je bio mnogo bolji od svega sto su Rusi imali. 
- CaCO3
#670 Re: Nova stranka NVZ
84-ka ide na sva poznata goriva bioloska i nebioloska samo sipas i vozismadner wrote:Pa i Vihor i Leopard idu na dizel, tdi naravski sa dva turbo punjaca. Inace se bas u Sarajevu proizvodio motor za M-84, koji je bio mnogo bolji od svega sto su Rusi imali.
Last edited by CaCO3 on 20/12/2011 14:27, edited 1 time in total.
- kukuruz_kokicar
#671 Re: Nova stranka NVZ
Kakogod, sigurno da mi mozemo napraviti tenk kakva Majcica Zemlja jos nije vidjela.
Jedino sto znam da ne trebamo vise nikada izvoziti oruzje tj. proizvode namjenske industrije. Vidis sta se desilo 92 ... o'glavu nam se razbila svaka granata koju smo izvezli 'bratskim' republikama.
Sve granata sto ne potrosimo odmah, potrosicemo sutra .... ujutro. Kakav ba americki san, ovo je bosanski san. Hocu reci bosanska java.
Jedino sto znam da ne trebamo vise nikada izvoziti oruzje tj. proizvode namjenske industrije. Vidis sta se desilo 92 ... o'glavu nam se razbila svaka granata koju smo izvezli 'bratskim' republikama.
Sve granata sto ne potrosimo odmah, potrosicemo sutra .... ujutro. Kakav ba americki san, ovo je bosanski san. Hocu reci bosanska java.
- madner
#672 Re: Nova stranka NVZ
Ti si neki radikalni vojskovodja. Pa nikad se ne zna koliko ces tona potrositi taj dan, kada se zalomi unistis lokal, ovaj lokalitet. Jer kada je gusto, onda treba imati snagu i povuci za raju
Nego sta ono bi tema?
Nego sta ono bi tema?
- kukuruz_kokicar
#673 Re: Nova stranka NVZ
Postovane drugarice i drugovi. Imam jednu malu molbicu.
Moze li se otaj novi tenk zvati kratko T-2012? Pliiiiiz.
Moze li se otaj novi tenk zvati kratko T-2012? Pliiiiiz.
- madner
#674 Re: Nova stranka NVZ
Nas covjek u njihovim redovima.
- crven_barjak
#675 Re: Nova stranka NVZ
Oplakah Kardelja mimadner wrote:
Nas covjek u njihovim redovima.