Nasa jedina strategija je dzonom iliti tenkom u diplomatiju , kompromis i dijalog sa jednim jedinim ciljem - rjesenje svih problema stvaranjem novih
Nova stranka NVZ
-
popajic
#626 Re: Nova stranka NVZ
Ovdje bi neki da politiziraju , da se bave strategijama po uhodanim stazama politicke zajebancije
Nasa jedina strategija je dzonom iliti tenkom u diplomatiju , kompromis i dijalog sa jednim jedinim ciljem - rjesenje svih problema stvaranjem novih
- amrica
#627 Re: Nova stranka NVZ
mislim da bi zdravko mamic bio idealan clan nvz 
- madner
#628 Re: Nova stranka NVZ
Nazvao sam ga kako bi mu izrazio podrsku u obracunu sa Rvatima. Obecao je da pola transfera za Sammira i Vidu ide za tenkove, nase je samo da prebijemo konkureciju u reprezentaciji kako bi isti dosli do izrazaja.amrica wrote:mislim da bi zdravko mamic bio idealan clan nvz
- Ciprol
#629 Re: Nova stranka NVZ
Da li je ostala jos koja fotelja slobodna?
Ipak, put do fotelje cu da poplocam konstruktivnim prijedlogom
Buduci da sam procitao rijeci hercegovackih separatista, koji svoju ekonomiju temelje na toku Neretve, predlazem da se taj isti tok promijeni i da Neretvu prikljucimo crnomorskom slivu
Buduci da sam procitao rijeci hercegovackih separatista, koji svoju ekonomiju temelje na toku Neretve, predlazem da se taj isti tok promijeni i da Neretvu prikljucimo crnomorskom slivu
- kukuruz_kokicar
#630 Re: Nova stranka NVZ
Čovječe, stvarno sam tako ponosan koliko smo fini, multikulturni i do zuba naoružani.
Bosna do Andromede!
Madner - lupaj haubicama po Saturnu - zaklanja nam pogled. Ueee aeeeh!
Bosna do Andromede!
Madner - lupaj haubicama po Saturnu - zaklanja nam pogled. Ueee aeeeh!
- kukuruz_kokicar
#631 Re: Nova stranka NVZ
Dragi Ciprol, izuzetno mi je drago da nas simpatiziraš. NVZ možes pristupiti na dva načina:Ciprol wrote:Da li je ostala jos koja fotelja slobodna?
1. Vojna policija ti uruči ratni raspored i silom te odvedu na front ili pak
2. dođeš sam po ratni raspored i vojna policija te dobrovoljno odvede na front.
- O'zone
- Globalni moderator
#632 Re: Nova stranka NVZ
Predlažem da današnji dan bude dan žalosti zbog smrti predsjednika prijateljske nam Sjeverne Koreje

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#633 Re: Nova stranka NVZ
SAOPŠTENJE IZ ŠTABA NVZ-a!!
Želimo ovom prilikom da iskažemo bratskom narodu Sjeverne Koreje našu duboku sućut povodom
smrti vašeg predsjednika Kim Jong Il-a,vizionara,druga,starješine,stratega i čovjeka!
Otišao je ali živjeće njegovo djelo i nema druge nego nastaviti njegovim putem!
19.12.2011.Sarajevo
Rukovodstvo,članovi i simpatizeri NVZ-a!

Posljednji pozdrav!
Želimo ovom prilikom da iskažemo bratskom narodu Sjeverne Koreje našu duboku sućut povodom
smrti vašeg predsjednika Kim Jong Il-a,vizionara,druga,starješine,stratega i čovjeka!
Otišao je ali živjeće njegovo djelo i nema druge nego nastaviti njegovim putem!
19.12.2011.Sarajevo

Posljednji pozdrav!
Last edited by prljavi Hare on 19/12/2011 08:16, edited 1 time in total.
- prljavi Hare
#634 Re: Nova stranka NVZ
Danas sa početkom u 14:00 sati biće održana komemoracija predsjedniku Kim Jong Il-u u štabu NVZ-a,
a potrebno je i odrediti delegaciju koja će ispred NVZ-a otići na dženazu blagopočivšem Kimu!
Sretan rad i sve najbolje želimo njegovom sinu i nasljedniku,novom predsjedniku Kim Jong un-u,da nastavi
beskompromisnu borbu,mudrost i toleranciju,i da slijedi put koji je njegov otac ostavio!

Čestitamo predsjedniče!
a potrebno je i odrediti delegaciju koja će ispred NVZ-a otići na dženazu blagopočivšem Kimu!
Sretan rad i sve najbolje želimo njegovom sinu i nasljedniku,novom predsjedniku Kim Jong un-u,da nastavi
beskompromisnu borbu,mudrost i toleranciju,i da slijedi put koji je njegov otac ostavio!

Čestitamo predsjedniče!
- O'zone
- Globalni moderator
#635 Re: Nova stranka NVZ
Ovakva čehra ne mere da ne valjaprljavi Hare wrote:Danas sa početkom u 14:00 sati biće održana komemoracija predsjedniku Kim Jong Il-u u štabu NVZ-a,
a potrebno je i odrediti delegaciju koja će ispred NVZ-a otići na dženazu blagopočivšem Kimu!![]()
beskompromisnu borbu,mudrost i toleranciju,i da slijedi put koji je njegov otac ostavio!![]()
Čestitamo predsjedniče!
- madner
#636 Re: Nova stranka NVZ
Visoka delegacija NVZprljavi Hare wrote:SAOPŠTENJE IZ ŠTABA NVZ-a!!![]()
smrti vašeg predsjednika Kim Jong Il-a,vizionara,druga,starješine,stratega i čovjeka!![]()
Otišao je ali živjeće njegovo djelo i nema druge nego nastaviti njegovim putem!![]()
19.12.2011.Sarajevo
Posljednji pozdrav!
Crveni Barjak
i
Goblin
Jedan je komunjara u vojnom a drugi u politickom smislu te rijeci, pa bi bio red da vide koji je raj S. Koreja. Da se ne vracaju bez plana i program obucavanja specijalnih jedinica koji ulaze u pozadinu kroz tunele
- CaCO3
#637 Re: Nova stranka NVZ
U dubokoj zalosti su stanovnici drzava sa bratskim ideologijama Federacije BiH, Kine, Kube i Venecule.prljavi Hare wrote: Rukovodstvo,članovi i simpatizeri NVZ-a![/b]
Posljednji pozdrav!
Last edited by CaCO3 on 19/12/2011 10:03, edited 1 time in total.
- prljavi Hare
- kukuruz_kokicar
#639 Re: Nova stranka NVZ
Mene je malo strah ove situacije. Evo i madner, naš mudri i svijetli vođa, zbog nesebičnog naprezanja za dobrobit svog naroda, nešto slini i kiše danas i zbog toga je cijeli svijet napet. Wall street je pred kolapsom.
Čuvaj nam se predsjedniče. Ne sekiraj nam se puno za svijet i wall street. To uvijek možemo sjebati i sami.
NVZ i narod samo smrt može rastaviti!
Čuvaj nam se predsjedniče. Ne sekiraj nam se puno za svijet i wall street. To uvijek možemo sjebati i sami.
NVZ i narod samo smrt može rastaviti!
- madner
#640 Re: Nova stranka NVZ
Ja se niposto ne mogu porediti sa ovim kepecom. Janjetina, mladi sir, rakija, pucam od zdravlja. Uglavnom iz hecklera 
- kukuruz_kokicar
#641 Re: Nova stranka NVZ
Evo nam se javio plemeniti strateg i mudrozbor sa svog skromnog balkona! Sjetih se tvojih riječi kada smo sjedili na tajnom domjenku u restoranu Zupčanik... citiram ...madner wrote:Ja se niposto ne mogu porediti sa ovim kepecom. Janjetina, mladi sir, rakija, pucam od zdravlja. Uglavnom iz hecklera
'Drugovi. Smrt nije opcija'.
- madner
#642 Re: Nova stranka NVZ
Ako jedan riskira triper moraju svi riskirat triper kako bi se osiguralo cuvanje tajni 
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#643 Re: Nova stranka NVZ
Kim Jong-il je prije svoje smrti izjavio kako je citiram: "Iscrpljen od pomaganja svom narodu". Sa druge strane mi bosanci jedino možemo biti iscrpljeni ali od pomaganja samo sebi i od borbe za svoje lične interese. 
Last edited by antimobbing on 19/12/2011 11:26, edited 1 time in total.
- madner
#644 Re: Nova stranka NVZ
Sto meni bude bolje, to ce tvoja zavisit biti veca i motiv jaci da i ti nesto u zivotu postignes.
Mada postujem tvoju taktiku da nas ostale spustis ako se ti vec ne mozes vinuti visoko.
Mada postujem tvoju taktiku da nas ostale spustis ako se ti vec ne mozes vinuti visoko.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
- crven_barjak
#646 Re: Nova stranka NVZ
Razumem!!madner wrote:Visoka delegacija NVZprljavi Hare wrote:SAOPŠTENJE IZ ŠTABA NVZ-a!!![]()
smrti vašeg predsjednika Kim Jong Il-a,vizionara,druga,starješine,stratega i čovjeka!![]()
Otišao je ali živjeće njegovo djelo i nema druge nego nastaviti njegovim putem!![]()
19.12.2011.Sarajevo
Posljednji pozdrav!
Crveni Barjak
i
Goblin
Jedan je komunjara u vojnom a drugi u politickom smislu te rijeci, pa bi bio red da vide koji je raj S. Koreja. Da se ne vracaju bez plana i program obucavanja specijalnih jedinica koji ulaze u pozadinu kroz tunele
dok nasi mladi pioniri vjezbaju i treniraju sa ostacima legendarnog 8. korpusa Specijanih snaga i vojno-partijskim Biroom za Izvidzacka djejstva, mi cemo tjesiti mnogobrojne ozaloscene "sekretarice, doktorice i saradnice" prerano preminulog Dragog Vodje
- Sasvim_Obican
#647 Re: Nova stranka NVZ
"Čuvajte en-ve-ze kao zjenicu oka svog", bile su poslijednje riječi slobodoljubljivog i čovjekoljubivog korejskog patriote, Kim Jong-Ila !
Braćo, krenimo put Koreje !
Braćo, krenimo put Koreje !
-
udrch
#648 Re: Nova stranka NVZ
Iako se ničijoj smrti ne radujem, smrt Dragog vođe me nije toliko pogodila..
U vojnom pogledu on je blijeda kopija svog Velikog oca iliti Velikog vođe..čovjek koji je 17 godina bio na vlasti, imao atomsko naoružanje, a nije nikoga okupirao ne može ni u jednom pogledu biti idol NVZ-a..
Za 17 godina trebao je makar 34 puta da pokrene rat, a na njegov saldo izgleda sledeće: 0 pobjeda, 0 neriješenih rezultata, 0 poraza..sramota za veliki narod Sjeverne Koreje..
Njegov otac je dobio naziv Veliki upravo iz razloga jer je bio toliko sposoban da je zaratovao sa vlastitom braćom, a svoju veliku ratničku reputaciju potvrdio je ratom sa najvećom vojnom silom na svijetu, kapitalističkom Amerikom..
Nadam se da će njegov sin i novi Vođa da se ugleda na deduku i da u sljedećih 50 godina koliko će provesti na vlasti (ako mu ne dohakaju McD restorani) da pokrene bar 75 ratova..
Izgovori tipa naši susjedi su Kina, Rusija, Japan i Južna Koreja koju brani Amerika nisu nikakav izgovor za pravog Vođu..
Neće valjda čekati da im mi sve samo završimo..
Ratom do konačnog mira!!!
U vojnom pogledu on je blijeda kopija svog Velikog oca iliti Velikog vođe..čovjek koji je 17 godina bio na vlasti, imao atomsko naoružanje, a nije nikoga okupirao ne može ni u jednom pogledu biti idol NVZ-a..
Za 17 godina trebao je makar 34 puta da pokrene rat, a na njegov saldo izgleda sledeće: 0 pobjeda, 0 neriješenih rezultata, 0 poraza..sramota za veliki narod Sjeverne Koreje..
Njegov otac je dobio naziv Veliki upravo iz razloga jer je bio toliko sposoban da je zaratovao sa vlastitom braćom, a svoju veliku ratničku reputaciju potvrdio je ratom sa najvećom vojnom silom na svijetu, kapitalističkom Amerikom..
Nadam se da će njegov sin i novi Vođa da se ugleda na deduku i da u sljedećih 50 godina koliko će provesti na vlasti (ako mu ne dohakaju McD restorani) da pokrene bar 75 ratova..
Izgovori tipa naši susjedi su Kina, Rusija, Japan i Južna Koreja koju brani Amerika nisu nikakav izgovor za pravog Vođu..
- prljavi Hare
#650 Re: Nova stranka NVZ
udrch wrote:Iako se ničijoj smrti ne radujem, smrt Dragog vođe me nije toliko pogodila..
Može se razumjeti tvoje razočarenje rahmetli Kimom ali nije li ti palo na pamet da je on samo stvarao
potrebne uslove da bi njegov velepoštovani sin a sadašnji preCednik S. Koreje,Kim Jong un započeo bar koji
rat za početak?
oca nije!Ja to zovem inicijativom
Objavljeno 19.12.2011. u 21:30
Nekoliko sati od smrti Kim Jong-ila
Sjeverna Koreja testira rakete kratkog dometa
Sjeverna Koreja je izvršila bar jedan test raketa kratkog dometa nekoliko sati nakon objave o smrti vođe
Kim Jong-ila, prenijela je južnokorejska novinska agencija Yonhap.
Korejanci su protiv masovnog naoružavanja (Foto: AFP)
Ovi paraziti i neradnici su iz Južne Koreje,na njih ne treba obraćati pažnju nego se obračunati sa
devijacijama u društvu i zajednici!![]()
Dvojica generala južnokorejske vojske odbili su komentarisati i tom prilikom rekli da bi prekršili pravilo nekomentarisanja vojnih stvari.
Međutim, potvrdili su da je to mogla biti samo rutinska vježba u vezi sa smrću vođe za ceremonijalni ispraćaj. Oba vojna zvaničnika anonimno su komentarisali događanja.
Sjevernokorejski zvaničnici podsjećaju narod da sada moraju biti podrška sinu Kim Jong-Unu koji je naslijedio oca.
Južna Koreja je sve snage stavila u stanje pripravnosti, a predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama je razgovarao sa južnokorejskim predsjednikom Lee Myungom-bakom i dogovorili su da će pažljivo pratiti razvoj situacije, prenosi Huffington Post.
Ne zaboravimo da u Mostaru studira i unuk Kim-ov,kada se tek on indoktrinira tolerancijom i kosmopolitizmom
koji ovdje vlada,to će tek da bude još "Voljeniji vođa"!
zagazaga wrote:samo da izrazim duboku sucut i da kazem da vam je jedan clan visoke delegacije otisao na kokemorativni skup u banovice
Zago,nadam se da je bila riječ o najobičnijem kršenju pravila foruma a ne o političkom atentatu!