star(i)mo wrote:
ne radi pasarela
star(i)mo wrote:
to pitaj predsjednika, ja sam ovdje samo za pismenost i seminareamrica wrote:
mogul ja biti selektor fud-nog reperezentacijepa se necu začuđavati više

od muzeja napravimo zatvor, a one milione za zatvor uložiti u razvoj "infrastrukture".madner wrote:Autonomno mozete da vodite politiku u oblasti kulture. Jer zato para nece biti.
bosanski wrote:to pitaj predsjednika, ja sam ovdje samo za pismenost i seminareamrica wrote:
nije još sazrila ideja. to je trebalo na prvoj.Alfons Kauders wrote:treca stranica a vec poceli govoriti o podjelama fotelja...ko prava stranka... pa recite da nije ozbiljna prica
ja hocu bar dvosjedAlfons Kauders wrote:treca stranica a vec poceli govoriti o podjelama fotelja...ko prava stranka... pa recite da nije ozbiljna prica
Ma kakvi, neposredna ratna opasnost = vanredno stanje. Dakle ko podriva oruzane snage ili mogucnost drzave da se odbrani je neprijatelj iste i Nema Vise Zajebancije.hadzinicasa wrote:od muzeja napravimo zatvor, a one milione za zatvor uložiti u razvoj "infrastrukture".madner wrote:Autonomno mozete da vodite politiku u oblasti kulture. Jer zato para nece biti.
Ovo je krajnje ozbiljna idejaAlfons Kauders wrote:treca stranica a vec poceli govoriti o podjelama fotelja...ko prava stranka... pa recite da nije ozbiljna prica
samo radikalni potezi. slažem se.madner wrote:Ma kakvi, neposredna ratna opasnost = vanredno stanje. Dakle ko podriva oruzane snage ili mogucnost drzave da se odbrani je neprijatelj iste i Nema Vise Zajebancije.hadzinicasa wrote:od muzeja napravimo zatvor, a one milione za zatvor uložiti u razvoj "infrastrukture".madner wrote:Autonomno mozete da vodite politiku u oblasti kulture. Jer zato para nece biti.
onda pik ja generalni sekretar...madner wrote:Ovo je krajnje ozbiljna idejaAlfons Kauders wrote:treca stranica a vec poceli govoriti o podjelama fotelja...ko prava stranka... pa recite da nije ozbiljna prica
pa vidi li iko naziv stranke.
Odlicno, ti si jedan od rijetkih koji to sigurno mogu. Dakle zanima nas gdje da rezemo izdatke kako bi mogli nabaviti ove tenkove za Banja Luku. Molim te da naglasis tenkove u Banja Luci nekoliko puta, po mogucnosti Njemacke.Alfons Kauders wrote:onda pik ja generalni sekretar...madner wrote:Ovo je krajnje ozbiljna idejaAlfons Kauders wrote:treca stranica a vec poceli govoriti o podjelama fotelja...ko prava stranka... pa recite da nije ozbiljna prica
pa vidi li iko naziv stranke.
bicu veca budala od rajka vasica
znam da nece biti lako, ali po prirodi si ambiciozan tip, ciljam visoko
Ovo je stranka Bosanskog centra. Neka daje djeci imena kako ko hoce. Osim ako su ruzna. Zenska djeca.hadzinicasa wrote:samo radikalni potezi. slažem se.madner wrote:Ma kakvi, neposredna ratna opasnost = vanredno stanje. Dakle ko podriva oruzane snage ili mogucnost drzave da se odbrani je neprijatelj iste i Nema Vise Zajebancije.hadzinicasa wrote: od muzeja napravimo zatvor, a one milione za zatvor uložiti u razvoj "infrastrukture".
zabranit' davanje "nacionalnih imena" djeci
može samo: flora i fauna, godišnja doba, internacionalni nazivi mjeseci, meteorologija, astronomija.... i sl.
Guraj nas, guraj nas...zagazaga wrote:rekoh Imal' Mene Tu![]()
ako nema da poguram malo ove separatiste
Predlažem da se uvede taxa(nećemo to nazvati harač) na život koja bi se naplaćivala od svi Bosanaca, dalje da se ukinu penzije jer svi će pod novom strankom morati da rade NEMA RADNO NESPOSOBNIH!!! kao i socijalna davanja. Uvođenjem ovih stavki imamo dovoljno sredstava za nabavku tenkova i ulaz u B.L.madner wrote:
Odlicno, ti si jedan od rijetkih koji to sigurno mogu. Dakle zanima nas gdje da rezemo izdatke kako bi mogli nabaviti ove tenkove za Banja Luku. Molim te da naglasis tenkove u Banja Luci nekoliko puta, po mogucnosti Njemacke.
on te posmatra. nametni se idejamaamrica wrote:bosanski wrote:to pitaj predsjednika, ja sam ovdje samo za pismenost i seminareamrica wrote:
a ko je preCednik
Posto nam je potrebna platforma, velikodusno cemo pristati da nakon sto uzmemo vlast svim moderatorima dodijemo beneficirani radni staz i cin majora.zagazaga wrote:rekoh Imal' Mene Tu![]()
ako nema da poguram malo ove separatiste
Shvatam da je zanos veliki, ali nama trebaju mali koraci kako bi sproveli velika djela.O'zone wrote:Predlažem da se uvede taxa(nećemo to nazvati harač) na život koja bi se naplaćivala od svi Bosanaca, dalje da se ukinu penzije jer svi će pod novom strankom morati da rade NEMA RADNO NESPOSOBNIH!!! kao i socijalna davanja. Uvođenjem ovih stavki imamo dovoljno sredstava za nabavku tenkova i ulaz u B.L.madner wrote:
Odlicno, ti si jedan od rijetkih koji to sigurno mogu. Dakle zanima nas gdje da rezemo izdatke kako bi mogli nabaviti ove tenkove za Banja Luku. Molim te da naglasis tenkove u Banja Luci nekoliko puta, po mogucnosti Njemacke.
madner wrote:Shvatam da je zanos veliki, ali nama trebaju mali koraci kako bi sproveli velika djela.O'zone wrote:Predlažem da se uvede taxa(nećemo to nazvati harač) na život koja bi se naplaćivala od svi Bosanaca, dalje da se ukinu penzije jer svi će pod novom strankom morati da rade NEMA RADNO NESPOSOBNIH!!! kao i socijalna davanja. Uvođenjem ovih stavki imamo dovoljno sredstava za nabavku tenkova i ulaz u B.L.madner wrote: