zar to nije ukinuto
Nova stranka NVZ
- amrica
#1276 Re: Nova stranka NVZ
koja ba demokracija
zar to nije ukinuto
zar to nije ukinuto
-
sumirprimus
#1277 Re: Nova stranka NVZ
znaci ostaje m.maric ,damnmadner wrote:Radi zbog dizanja morala i Vodovod i Kanalizacija ce se zvati Vodovod. Paralela je istahocunecu wrote:a Hercegovina ?
- madner
#1278 Re: Nova stranka NVZ
Sta ima reci, pa tacka 7 clana 19 jasno kaze da Aida postaje druga zena od Hareta zbog zalaganja za nasu stvar. Ponistava se ova epizoda sa Mujanom i brise iz knjiga historije.
Kao druga ima pravo da suti
-
popajic
#1279 Re: Nova stranka NVZ
Ma, zasto ici do Njemacke. Evo nam hejbet primjera u vlastitoj , odnosno drzavi u kojoj trenutno boravimomadner wrote:Hare, sifra: Pravi se demokratican dok ne dodjemo do vlasti. Znas valjda kako su se Njemci digli iz goFana
Njih kopirati , maznut' vlast , a onda prava, tzv Haretova taktika pod parolom " Ko ratuje imao se rasta i roditi " poslije koje ni trava ne raste
-
hocunecu
#1280 Re: Nova stranka NVZ
e ko je vidio hercegovku da suti moze rec da je dozivio prosvjetljenje 
- madner
#1281 Re: Nova stranka NVZ
Aida nije Herka
Zato su nasi ljudi izmislili kafane, da zena moze pricat po kuci bez da ometa idilu
Zato su nasi ljudi izmislili kafane, da zena moze pricat po kuci bez da ometa idilu
- madner
#1282 Re: Nova stranka NVZ
Ne spominjati onda vise u oglasima krv i znoj, glasajte za NVZ i bice svima puno boljepopajic wrote:Ma, zasto ici do Njemacke. Evo nam hejbet primjera u vlastitoj , odnosno drzavi u kojoj trenutno boravimomadner wrote:Hare, sifra: Pravi se demokratican dok ne dodjemo do vlasti. Znas valjda kako su se Njemci digli iz goFana![]()
Njih kopirati , maznut' vlast , a onda prava, tzv Haretova taktika pod parolom " Ko ratuje imao se rasta i roditi " poslije koje ni trava ne raste
-
popajic
#1283 Re: Nova stranka NVZ
Sefe , znoj je cak pozeljno spominjati - svi ga spominju , skontali da pali !madner wrote:Ne spominjati onda vise u oglasima krv i znoj, glasajte za NVZ i bice svima puno boljepopajic wrote:Ma, zasto ici do Njemacke. Evo nam hejbet primjera u vlastitoj , odnosno drzavi u kojoj trenutno boravimomadner wrote:Hare, sifra: Pravi se demokratican dok ne dodjemo do vlasti. Znas valjda kako su se Njemci digli iz goFana![]()
"Mi se znojimo za vase bolje sutra" - haj' ne padni na takav radni elan
-
hocunecu
#1284 Re: Nova stranka NVZ
naravno da jestemadner wrote:Aida nije Herka![]()
pa kad je covjek pogleda, jasno je
- madner
#1285 Re: Nova stranka NVZ
Jasno se vidi da je Bosanka, nema rogove 
- kukuruz_kokicar
#1287 Re: Nova stranka NVZ
Šta ćemo sa Vijećem Sigurnosti UN?
To po hiljadu puta kompromitovano vijeće bi odmah preimenovao u "Vijeće - Jel te ko šta pito?" ili "Vijeće - Demokratija je za budale, mi imamo bombe i nešto smo nervozni". U vijeću bi vijećali istaknuti predstavnici NVZ-a, Sjeverne Koreje, Peruanskih Maoista, Vijetnama, Venecuele i Kube. Dobro, dodao bih u to Vijeće i Monako i Maldive, čisto 'nako - da sve šljaka kao prava diktatura i da imamo gdje otići na more u inostranstvo bez naoružanja tj. van ratnog rasporeda.
Na tom vijeću bi se diskutovalo kome i kada uputiti kakav ultimatum i da li je kulturno objavljivati rat ili je bolje napasti hinjski... i to bi bilo to.
Skupštinu UN-a bih humano preselio na prvu nenaseljenu planetu, pa neka tamo palamude ... materi svojoj.
To po hiljadu puta kompromitovano vijeće bi odmah preimenovao u "Vijeće - Jel te ko šta pito?" ili "Vijeće - Demokratija je za budale, mi imamo bombe i nešto smo nervozni". U vijeću bi vijećali istaknuti predstavnici NVZ-a, Sjeverne Koreje, Peruanskih Maoista, Vijetnama, Venecuele i Kube. Dobro, dodao bih u to Vijeće i Monako i Maldive, čisto 'nako - da sve šljaka kao prava diktatura i da imamo gdje otići na more u inostranstvo bez naoružanja tj. van ratnog rasporeda.
Na tom vijeću bi se diskutovalo kome i kada uputiti kakav ultimatum i da li je kulturno objavljivati rat ili je bolje napasti hinjski... i to bi bilo to.
Skupštinu UN-a bih humano preselio na prvu nenaseljenu planetu, pa neka tamo palamude ... materi svojoj.
- Alfons Kauders
#1288 Re: Nova stranka NVZ
Necemo nistakukuruz_kokicar wrote:Šta ćemo sa Vijećem Sigurnosti UN?
Mi cemo napraviti NVZ Vijece Nesigurnosti.
I tu cemo vijecati koje mete izaberemo za termonuklearne strateske snage.
To je nasa strategija za odvracanje. Pored neprijatelja, bare pola bojevih glava ce biti usmjereno ka potpuno nebitnim ciljevima sirom svijeta, nesto ko bingo, samo ko dobije ima jos cirka 30 minuta zivota.
Ako nas ko napadne, lansiramo sve odjednom - pa nek kontaju u Paragvaju ili Madagaskaru jel izaso njihov broj taj mjesec. Tako cemo pridobiti podrsku tih malih drzavica, da ih skidamo s liste ovisno o zaslugama - mjesec, kvartal, pola godine, godinu itd.
- quasar
#1289 Re: Nova stranka NVZ
Sve sluzbe obezbjedjenja, pa i to vijece sigurnosti (ja glupog imena, nikad cuo) ce biti mobilisani i poslani na front.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#1290 Re: Nova stranka NVZ
Hvala "Vođo",hvala!Ogromno povjerenje koje mi je ukazano znat ću opravdati!Ako treba lično ću ićimadner wrote:Sta ima reci, pa tacka 7 clana 19 jasno kaze da Aida postaje druga zena od Hareta zbog zalaganja za nasu stvar. Ponistava se ova epizoda sa Mujanom i brise iz knjiga historije.
popravljati one komunikacije za PT M63 kroz tarantule i crne udovice!
P.S.Po dolasku na vlast NVZ ionako preuzima svu administraciju,promjenit ćemo zaslužnima mjesta rođenja,
datume,neko će postati mlađi,neko stariji,neko će postati žensko,neko muško.....
- amrica
#1291 Re: Nova stranka NVZ
prljavi Hare wrote:Hvala "Vođo",hvala!Ogromno povjerenje koje mi je ukazano znat ću opravdati!Ako treba lično ću ićimadner wrote:Sta ima reci, pa tacka 7 clana 19 jasno kaze da Aida postaje druga zena od Hareta zbog zalaganja za nasu stvar. Ponistava se ova epizoda sa Mujanom i brise iz knjiga historije.
popravljati one komunikacije za PT M63 kroz tarantule i crne udovice!![]()
P.S.Po dolasku na vlast NVZ ionako preuzima svu administraciju,promjenit ćemo zaslužnima mjesta rođenja,
datume,neko će postati mlađi,neko stariji,neko će postati žensko,neko muško.....
i IQ
-
udrch
#1292 Re: Nova stranka NVZ
Ne reče nam šta će biti sa gospođom Mujan, a šta sa gospodinom Mujan..da ovoga potonjeg pošaljemo kao ambasadora na Grenland, jer Grenlandu svakako nikad nećemo objaviti rat, kao ni Zapadnoj Sahari..neš lahko natjerati Bošnjaka ni na sunce ni na zimu..prljavi Hare wrote:Hvala "Vođo",hvala!Ogromno povjerenje koje mi je ukazano znat ću opravdati!Ako treba lično ću ićimadner wrote:Sta ima reci, pa tacka 7 clana 19 jasno kaze da Aida postaje druga zena od Hareta zbog zalaganja za nasu stvar. Ponistava se ova epizoda sa Mujanom i brise iz knjiga historije.
- Alfons Kauders
#1293 Re: Nova stranka NVZ
hare hareudrch wrote:Ne reče nam šta će biti sa gospođom Mujan, a šta sa gospodinom Mujan..da ovoga potonjeg pošaljemo kao ambasadora na Grenland, jer Grenlandu svakako nikad nećemo objaviti rat, kao ni Zapadnoj Sahari..neš lahko natjerati Bošnjaka ni na sunce ni na zimu..prljavi Hare wrote:Hvala "Vođo",hvala!Ogromno povjerenje koje mi je ukazano znat ću opravdati!Ako treba lično ću ićimadner wrote:Sta ima reci, pa tacka 7 clana 19 jasno kaze da Aida postaje druga zena od Hareta zbog zalaganja za nasu stvar. Ponistava se ova epizoda sa Mujanom i brise iz knjiga historije.
na udate zene udario...
(a i jesu vala najbolje)
- madner
#1294 Re: Nova stranka NVZ
Hare zna sta mu je raditi. Samo je pitanje kako zenu ukljuciti 
- Alfons Kauders
#1295 Re: Nova stranka NVZ
ponuditi joj... ovaj... dobru poziciju...madner wrote:Hare zna sta mu je raditi. Samo je pitanje kako zenu ukljuciti
- prljavi Hare
#1296 Re: Nova stranka NVZ
Alfons Kauders wrote:ponuditi joj... ovaj... dobru poziciju...madner wrote:Hare zna sta mu je raditi. Samo je pitanje kako zenu ukljuciti
PreCednica vojno-trgovinske komore NVZ-a u Pjongjangu,neka radi nešto oko avlijanera!
- Alfons Kauders
#1297 Re: Nova stranka NVZ
mislio sam na drugu vrstu... pozicijeprljavi Hare wrote:Alfons Kauders wrote:ponuditi joj... ovaj... dobru poziciju...madner wrote:Hare zna sta mu je raditi. Samo je pitanje kako zenu ukljuciti
PreCednica vojno-trgovinske komore NVZ-a u Pjongjangu,neka radi nešto oko avlijanera!
- prljavi Hare
#1298 Re: Nova stranka NVZ
Ma znam,ali tema je suviše ozbiljna da bi o tome raspravljali.Alfons Kauders wrote:mislio sam na drugu vrstu... pozicijeprljavi Hare wrote:Alfons Kauders wrote: ponuditi joj... ovaj... dobru poziciju...
- Alfons Kauders
#1299 Re: Nova stranka NVZ
aaa priznaj...prljavi Hare wrote: Ma znam,ali tema je suviše ozbiljna da bi o tome raspravljali.
- prljavi Hare
#1300 Re: Nova stranka NVZ
Čuj simpatija?Boginja,ikona,muza,smisao života....ali tema već postoji,a ako ja tamo nisam već dovoljno aktivanAlfons Kauders wrote:aaa priznaj...prljavi Hare wrote: Ma znam,ali tema je suviše ozbiljna da bi o tome raspravljali.neces da ti o simpatiji tako pricamo...
onda ne znam šta bolje mogu?