Ja se i ne sjecam kada sam zadnji put bio
Nova stranka NVZ
- madner
#1251 Re: Nova stranka NVZ
A sto bi neko odsustovao
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#1252 Re: Nova stranka NVZ
Za početak nije loše,samo ti ja nisam nikakav vođa,ako me se "Obdareni" sjeti u vezi "VELIKOG VIJEĆAPravi Valter wrote:Da, DoVelikiVodjoprljavi Hare wrote:Nema od gledanja nafake,pridruži se milionima!!!Pravi Valter wrote:Nista posebno.
Samo vas gledam.
Sa suzama u ocima i osmijehom na licu, kraj kante pune potrosenog toalet papira od brisanja suza radosnica sa obraza mojih.............kraj ostavljenih starih ideala..........samo za Velikog Vodju..........samo za NVZ zivot svoj cu da dam.
P.S. Morel vako?
ŠUPAKA" dobro i jeste,ako ne ja ću nastaviti savjesno da obavljam svoje dužnosti koje Partija i "Vođa"
traže od mene!
- prljavi Hare
#1253 Re: Nova stranka NVZ
Znalo se dešavati u prošlosti,doduše jako davno je to bilo!madner wrote:A sto bi neko odsustovao![]()
- madner
#1254 Re: Nova stranka NVZ
Ustroj NVZa zbog velikog priliva novih clanova ce se morati formalizirati. Takodje predvidjam da rjetko kraj Februara docekam ovdje.
Ako me se sjete na dan Bezbednosti, sete me se.
Ako me se sjete na dan Bezbednosti, sete me se.
-
Pravi Valter
#1255 Re: Nova stranka NVZ
DoVelikiVodjo rekoh 
- madner
#1256 Re: Nova stranka NVZ
Walter je ipak samo bljeda kopija Lugera 
- quasar
#1257 Re: Nova stranka NVZ
Zemlje sa kojima granicimo mogu biti komsijske ili bratske.
Komsija ili susjed, po samoj zvucnosti podsjeca na nesto opako i neprijateljsko, pa u skladu sa nasom doktrinom djelujemo preventivno.
Komsije/susjede od bratskih zemalja razikujemo prema predanosti borbi protiv demokratije. Svi znamo sta demokratija uradi sretnim zemljama i odlucni smo da tome konacno za svagda stanemo u kraj.
Komsija ili susjed, po samoj zvucnosti podsjeca na nesto opako i neprijateljsko, pa u skladu sa nasom doktrinom djelujemo preventivno.
Komsije/susjede od bratskih zemalja razikujemo prema predanosti borbi protiv demokratije. Svi znamo sta demokratija uradi sretnim zemljama i odlucni smo da tome konacno za svagda stanemo u kraj.
-
Pravi Valter
#1258 Re: Nova stranka NVZ
.
Last edited by Pravi Valter on 13/06/2012 11:49, edited 1 time in total.
- quasar
#1259 Re: Nova stranka NVZ

Ajmo malo licne karte...
Last edited by quasar on 02/02/2012 14:34, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#1260 Re: Nova stranka NVZ
orginal il kopija,kopija mi nije ovjerena kod notara... zato reko...quasar wrote:Ajmo malo licne karte...
- quasar
#1261 Re: Nova stranka NVZ
Hoder malo sa mnom... 
-
sumirprimus
#1262 Re: Nova stranka NVZ
nemoj cika milconeru,necu vise nikad... nemoj mi samo gume ispuhat,transporter na tockove,jebga nisam imo srece...quasar wrote:Hoder malo sa mnom...
-
MirtolaDas
#1263 Re: Nova stranka NVZ
Ne, zemlje s kojima granicimo nikako ne mogu biti komsijske ili bratske, jedino okupirane i pod cvrstom vladavinom NVZ-a.quasar wrote:Zemlje sa kojima granicimo mogu biti komsijske ili bratske.
- quasar
#1264 Re: Nova stranka NVZ
Ne druže. Kad oslobodimo neku teritoriju i uvedemo blagostanje, automatski dobijamo nove komšije. Te komšije, naravno samo čekaju svoj red, koji se određuje izvlačenjem svakog prvog petka u mjesecu. Medjutim ima komšija koji su bratske zemlje i ne učestvuju u izvlačenju. Naprimjer kada dodjemo do SK, tu ćemo stati jer moramo obezbjediti nesmetan protok škevrija u jednom pravcu i MTS-a u drugom.MirtolaDas wrote:Ne, zemlje s kojima granicimo nikako ne mogu biti komsijske ili bratske, jedino okupirane i pod cvrstom vladavinom NVZ-a.quasar wrote:Zemlje sa kojima granicimo mogu biti komsijske ili bratske.
-
lajkujMe
#1266 Re: Nova stranka NVZ
Naziv stranke: SFSN (Smrt Fasizmu Sloboda Narodu)
Tip politke: Socijalno-nacionalna
Glavni cilj: Promjena ustava BIH, stvaranje Republike BIH, Ukidanje entiteta, kantona i pojedinih opcina
Primarni ciljevi: Smanjenje broja opcina do 30, uspostava Centralne vlade BIH, Parlamenta BIH, Predsjednicke Funkcije, opcinskih sabora, Izgradnja nacionalnog indetiteta brisanje etnicke pripadnosti u korist stvaranja Bosanca i hercegovca kao konstitutivni narod.
Zakonodavna vlast: Centralna vlada i parlament BIH
Izvrsna vlast: Centralna vlada i opcine
Ustavna vlast: Predsjednik (kontrola svih ostalih nivoa vlasti)
Sekundarni ciljevi: Uspostava Mupa BIH, uspostava Garde BIH, uspostavljanje jednakosti svih, ekonomski boom BIH, Uspostavljanje efikasnog skolstva, besplatna zdravstvena zastita i plan izgradnje visoko modernog zdravstvenog sistema, uspostava Mladez BIH.
Garda BIH sta je to?: Garda BIH je organizacija za pronalazenje, procesurianje i kaznjavanje contra BIH licnosti, svi koji su nanijeli ili nanose stetu BIH u slucajevima nacionalistickih ideologija, sirenje mrznje i rasizma, korupcije ce biti fer sudjeno u specijalnim sudovima pod kontrolom garde BIH, kazna za teske prekrsaje je smrt, za manje teske oduzimanje drzavljanstva BIH + zatvorska kazna + teski rad + dozivotni progon iz BIH kao i zabrana ulaska u BIH + provjera porodice za ista zlocinacka djela
Ekonomski boom: Ce biti postignut pomocu novih zakona koji omugucavaju drzavi efikasniju kontrolu ekonomije, biti ce uspostavljena nova agencija pod nazivom Gradi BIH, svrha te agencije je davati bespovratna sredstva, prostor i slc svim bosancima i hercegovcima s dobro idejom za proizvodnju ili usluzne djelatnosti ili istrazivacki rad prednost imaju proizvodnja i istrazivanje, uslov je da 49% preduzeca pripada BIH, mnoge druge pogodnosti postoje za ta preduzeca (manji porezi i carine).
Agencija ce dobivati novac direktno iz budzeta a kasnije dobit ovih privatno-javnih preduzeca koja pripada BIH ce biti usmjeren u tu agenciju i druge organizacije za ekonomiju, proizvodnju i prodaju.
Ukidanje carina na svu robu koju je trenutno ili za uvijek nemoguce proizvesti ili dobiti u BIH (npr: bakar, kompjuterske cipove, i druge sirovine i produkte)
Uspostava carina (postepeno) na sve proizvode i sirovine koje se proizvode ili se mogu dobiti iz BIH (ugalj, psenica, krompir, pavlaka, keks, struja i slicno)
Vracanje elementarnih preduzeca za funkcioniranje BIH npr Energopetrol (planovi za eksplotaciju nafte i naftnih derivata, uspostava naftnih rezervi i proizvodnje naftnih derivata) i slicno.
Smanjivanje vlasti na svim nivoima, smanjenje placa svim visoko iznad prosjecnih plata u drzavnom-javnom sektoru, ukidanje povlastenih drzavnih penzija (omogucavanje privatnog penzionog fonda) povecanje prosjecnih i minimalnih penzija.
Odpustanje svih sumnjivih policijskih i vojnih lica bez prava na penziju i uspostava nove policijske strukture gdje su vojska i policija jedno, odbrana zemlje ce se osljanati na tu hibridnu mjesavinu vojske i policije, (cilj smanjenje budzeta za vojsku a istodobno povecati broj policjskih odgovornih visoko treniranih policajaca)
Izgradnja radno-zatvorskih objekata, zatvorenik ce biti naucen normalnom zivotu kroz prisilan rad svih vrsta od lakih do teskih poslova i edukacijom. Ti zatvori ce biti fabrike i prodavati ce svoju raznu robu koji ce djelomicno ili potpuno pokriti budzet zatvora.
Anti koruptivni zakoni zajedno s novom velikom antikoruptivnom policijom i istraziteljima, ciljano unistavanje korupcije kao prvo u sudstvu i policiji, politickoj sceni, direktorskim i rukovodecim mjestima, i provjera historije odluka cilj ponistiti nelegalne na stetu BIH uradjene radnje vecih i srednjih razmjera.
Nove kazne za korupciju ukljucuju: odsjecanje ruku i nogu, bicevanje pa i smrtna kazna.
Rad na smanjenju osnovnih zivotnih namirnica i potreba.
Cijene energenata, vode, struje, nafte i slicno kroz smanjenje taksi, poreza i carina smanjiti na najmanji moguci nivo.
Pokretanje masovnih infrastrukturnih projekata sirom BIH
Izgradnja autoputeva i povezivanje vecih gradova BIH, izgradnja zeljeznica BIH i povecanje broja putnika i tereta na pruzi dok u isto vrijeme preci na 100% struju napravljenu od obnovljivih izvora (hidro), i prosirenje zeljeznicke mreze BIH, izgradnja ultra modenrih brzih zeljeznica, to znaci porast zeljeznica a smanjenje kamiona, autobusa i auta i smanjenje potrosnje goriva.
Eksplotacija nafte i gasa u BIH i sire uspostavljanje privatno-javnih preduzeca u cilju energetske dominacije.
Uvodjenje Prirodnog gasa u svim vecim gradovima.
Mladez BIH: uzor na hitlerovu mladez ali drugi ciljevi, svi 4 godisnjaci ce do svoje 10 godine svakog ljetnog i zimskog raspusta biti obavezni da dodju u kampove Mladezi BIH tu ce biti nauceni vrijednostima BIH, sta je to BIH i razne vrste ucenja o BIH i njenoj pravoj historiji, takodjer ce biti fizicki aktivni bez kontakta s modernim tehnologijama.
Ciljevi su:
Ucenje
Sport
Ponos za BIH
Ponos na samog sebe
Druzenje s djecom iz raznih krajeva BIH
Sto vise moguce sprijeciti sirenje mrznje i predrasuda, sto vise podsticati familijarne vrijednosti, ucenje i rad i kreativnosti.
djeca od svoje 10 godine su obavezni provesti svaki vikend u ovim ustanovama koje ce biti izgradjene sirom BIH u prirodi.
i jos mnogo toga ali ja sad fakat umoran od pisanja...
Glavni cilj: Promjena ustava BIH, stvaranje Republike BIH, Ukidanje entiteta, kantona i pojedinih opcina
Primarni ciljevi: Smanjenje broja opcina do 30, uspostava Centralne vlade BIH, Parlamenta BIH, Predsjednicke Funkcije, opcinskih sabora, Izgradnja nacionalnog indetiteta brisanje etnicke pripadnosti u korist stvaranja Bosanca i hercegovca kao konstitutivni narod.
Zakonodavna vlast: Centralna vlada i parlament BIH
Izvrsna vlast: Centralna vlada i opcine
Ustavna vlast: Predsjednik (kontrola svih ostalih nivoa vlasti)
Sekundarni ciljevi: Uspostava Mupa BIH, uspostava Garde BIH, uspostavljanje jednakosti svih, ekonomski boom BIH, Uspostavljanje efikasnog skolstva, besplatna zdravstvena zastita i plan izgradnje visoko modernog zdravstvenog sistema, uspostava Mladez BIH.
Garda BIH sta je to?: Garda BIH je organizacija za pronalazenje, procesurianje i kaznjavanje contra BIH licnosti, svi koji su nanijeli ili nanose stetu BIH u slucajevima nacionalistickih ideologija, sirenje mrznje i rasizma, korupcije ce biti fer sudjeno u specijalnim sudovima pod kontrolom garde BIH, kazna za teske prekrsaje je smrt, za manje teske oduzimanje drzavljanstva BIH + zatvorska kazna + teski rad + dozivotni progon iz BIH kao i zabrana ulaska u BIH + provjera porodice za ista zlocinacka djela
Ekonomski boom: Ce biti postignut pomocu novih zakona koji omugucavaju drzavi efikasniju kontrolu ekonomije, biti ce uspostavljena nova agencija pod nazivom Gradi BIH, svrha te agencije je davati bespovratna sredstva, prostor i slc svim bosancima i hercegovcima s dobro idejom za proizvodnju ili usluzne djelatnosti ili istrazivacki rad prednost imaju proizvodnja i istrazivanje, uslov je da 49% preduzeca pripada BIH, mnoge druge pogodnosti postoje za ta preduzeca (manji porezi i carine).
Agencija ce dobivati novac direktno iz budzeta a kasnije dobit ovih privatno-javnih preduzeca koja pripada BIH ce biti usmjeren u tu agenciju i druge organizacije za ekonomiju, proizvodnju i prodaju.
Ukidanje carina na svu robu koju je trenutno ili za uvijek nemoguce proizvesti ili dobiti u BIH (npr: bakar, kompjuterske cipove, i druge sirovine i produkte)
Uspostava carina (postepeno) na sve proizvode i sirovine koje se proizvode ili se mogu dobiti iz BIH (ugalj, psenica, krompir, pavlaka, keks, struja i slicno)
Vracanje elementarnih preduzeca za funkcioniranje BIH npr Energopetrol (planovi za eksplotaciju nafte i naftnih derivata, uspostava naftnih rezervi i proizvodnje naftnih derivata) i slicno.
Smanjivanje vlasti na svim nivoima, smanjenje placa svim visoko iznad prosjecnih plata u drzavnom-javnom sektoru, ukidanje povlastenih drzavnih penzija (omogucavanje privatnog penzionog fonda) povecanje prosjecnih i minimalnih penzija.
Odpustanje svih sumnjivih policijskih i vojnih lica bez prava na penziju i uspostava nove policijske strukture gdje su vojska i policija jedno, odbrana zemlje ce se osljanati na tu hibridnu mjesavinu vojske i policije, (cilj smanjenje budzeta za vojsku a istodobno povecati broj policjskih odgovornih visoko treniranih policajaca)
Izgradnja radno-zatvorskih objekata, zatvorenik ce biti naucen normalnom zivotu kroz prisilan rad svih vrsta od lakih do teskih poslova i edukacijom. Ti zatvori ce biti fabrike i prodavati ce svoju raznu robu koji ce djelomicno ili potpuno pokriti budzet zatvora.
Anti koruptivni zakoni zajedno s novom velikom antikoruptivnom policijom i istraziteljima, ciljano unistavanje korupcije kao prvo u sudstvu i policiji, politickoj sceni, direktorskim i rukovodecim mjestima, i provjera historije odluka cilj ponistiti nelegalne na stetu BIH uradjene radnje vecih i srednjih razmjera.
Nove kazne za korupciju ukljucuju: odsjecanje ruku i nogu, bicevanje pa i smrtna kazna.
Rad na smanjenju osnovnih zivotnih namirnica i potreba.
Cijene energenata, vode, struje, nafte i slicno kroz smanjenje taksi, poreza i carina smanjiti na najmanji moguci nivo.
Pokretanje masovnih infrastrukturnih projekata sirom BIH
Izgradnja autoputeva i povezivanje vecih gradova BIH, izgradnja zeljeznica BIH i povecanje broja putnika i tereta na pruzi dok u isto vrijeme preci na 100% struju napravljenu od obnovljivih izvora (hidro), i prosirenje zeljeznicke mreze BIH, izgradnja ultra modenrih brzih zeljeznica, to znaci porast zeljeznica a smanjenje kamiona, autobusa i auta i smanjenje potrosnje goriva.
Eksplotacija nafte i gasa u BIH i sire uspostavljanje privatno-javnih preduzeca u cilju energetske dominacije.
Uvodjenje Prirodnog gasa u svim vecim gradovima.
Mladez BIH: uzor na hitlerovu mladez ali drugi ciljevi, svi 4 godisnjaci ce do svoje 10 godine svakog ljetnog i zimskog raspusta biti obavezni da dodju u kampove Mladezi BIH tu ce biti nauceni vrijednostima BIH, sta je to BIH i razne vrste ucenja o BIH i njenoj pravoj historiji, takodjer ce biti fizicki aktivni bez kontakta s modernim tehnologijama.
Ciljevi su:
Ucenje
Sport
Ponos za BIH
Ponos na samog sebe
Druzenje s djecom iz raznih krajeva BIH
Sto vise moguce sprijeciti sirenje mrznje i predrasuda, sto vise podsticati familijarne vrijednosti, ucenje i rad i kreativnosti.
djeca od svoje 10 godine su obavezni provesti svaki vikend u ovim ustanovama koje ce biti izgradjene sirom BIH u prirodi.
i jos mnogo toga ali ja sad fakat umoran od pisanja...
- prljavi Hare
#1267 Re: Nova stranka NVZ
lajkujMe wrote:Naziv stranke: SFSN (Smrt Fasizmu Sloboda Narodu)
Glavni cilj: Promjena ustava BIH, stvaranje Republike BIH, Ukidanje entiteta, kantona i pojedinih opcina....
Mislim da si trebao otvoriti temu a ne postavljati program svoje stranke na temi o već etabliranoj stranci koja
velikom brzinom osvaja srca ljudi i za koju možemo reći da je nezaustavljivo već započela proces revolucije!
Programi koje ti zastupaš u suštoj su suprotnosti sa ciljevima NVZ-a!Kakvi crni entiteti,kantoni,opštine....
To svakako prestaje postojati.Gdje su vam u programu ratovi,mržnja prema komšijama,teritorijalna osvajanja
i automatski pljačka svega što tamo zateknemo,zašto da mi išta proizvodimo osim neophodnoga za slijedeće
ratove?Normalno,otećemo,opljačkati i sve sravniti ognjem i mačem a one koje nam stanu na put nabiti na
kolčeve da narod gleda kako im vrane oči vade!
Šta ti znači "Parlament"?
E nema toga više!Zašto se spominju carine,to podrazumjeva trgovinu?Nema ni toga više osim trgovinske
razmjene sa nama bratskim i prijateljskim zemljama,prvenstveno Sjevernom Korejom,pa i Kubom i
Venecuelom,a sa velikom nadom očekujemo da se i Nijemci dohavizaju,dođu sebi,prestanu sa budalaštinama
kojima se trenutno bave,već da naciju vrate na stare staze slave,sve će ići lakše.Ni saradnja sa Rusijom nije
isključena ukoliko ponovo formiraju SSSR,uvedu totalitarni komunistički sistem,aktiviraju sibirsku privredu i
pronađu "Vođu" kakvog nekoć imaše!
Predlažeš zatvore?Zašto trošiti sredstva na nešto takvo,uvest ćemo smrtnu kaznu i za najmanje sitnice i na
taj način rasteretiti privredu.Zrnce pozitivnosti vidim u stavu da vojno-policijske snage moraju biti kičma
i osnova društvene zajednice,ali NVZ ne predviđa upotrebu tih jedinica u prevaziđeni koncept defanzivne
upotrebe,naprotiv,samo naprijed!
Da skratim,ne trollaj na temi o NVZ-u!
P.S.Jedino u čemu se slažemo je činjenica da će djeca provoditi najviše vremena u prirodi i vojnim kampovima,
a to slaganje je slaba osnova za bilo kakvu ozbiljnu saradnju!
- quasar
#1268 Re: Nova stranka NVZ
Vidi ga, Hare! Drž' ga živog!
- madner
#1269 Re: Nova stranka NVZ
Hare, sifra: Pravi se demokratican dok ne dodjemo do vlasti. Znas valjda kako su se Njemci digli iz goFana 
- madner
#1270 Re: Nova stranka NVZ
Dakle mi smo otvoreni za saradnju sa svim strankama koje ce dici borbenu gotovost i prihvatiti izmjenu naziva drzave u Bosna. Oko ispred Bosna mozemo da pregovaramo, Republika, Carevina, Kraljevina itd... 
- prljavi Hare
#1272 Re: Nova stranka NVZ
OK,prijavimo Partiju "legalno" za slijedeće izbore,ukoliko dobijemo ispod 88% glasova proglašavamo izbornumadner wrote:Hare, sifra: Pravi se demokratican dok ne dodjemo do vlasti. Znas valjda kako su se Njemci digli iz goFana
krađu,vanredno stanje u zemlji i zauzimamo institucije,prvo kasarne i objekte MUP-a!
P.S.Da,i Južnoj Koreji odmah po dolasku na vlast objavljujemo rat!
- madner
#1273 Re: Nova stranka NVZ
Radi zbog dizanja morala i Vodovod i Kanalizacija ce se zvati Vodovod. Paralela je istahocunecu wrote:a Hercegovina ?
- prljavi Hare
#1274 Re: Nova stranka NVZ
Hercegovina će biti zavičajno-geografska odrednica!hocunecu wrote:a Hercegovina ?
-
hocunecu
#1275 Re: Nova stranka NVZ
ne znam Hare sta ce Aida na ovo reci